|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: po únor 15, 2016 12:51 pm Předmět: |
|
|
Kto to bije mojho brasku? Kde byva?! Aha v madarsku..tak nic :D
Inak ja by som proti takej tazkej vahe urcite nenastupoval..z toho nemoze vzist nic dobre. To je jak keby som sa bil s 50 kilovou babou. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: út únor 16, 2016 6:28 pm Předmět: |
|
|
Chalosi dikes za podporu! O 2tyzdne je sutaz v Prahe, snad to tam rozbalim. Nerobim to len pre seba, ale hlavne pre vas - mojich fanusikov.
Dnes som skusil s laktom cvicenie, napodiv sa to fakt zlepsuje rychlo, davam rybi olej, kupem sa v magneziovej soli, ladujem, voltarenujem, maly opuch tam stale je, napriek tomu:
Incline : rozcvicka, 8x85, 6x85, 8x80, 8x80, 6x80
Drepy na box : 5x60, 5x80, 5x90, 4x100, 5x90
+brucho
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: ne únor 21, 2016 2:19 pm Předmět: |
|
|
log zo vcerajsieho treningu ramena (isiel som vecer az, vacsinou cvicim rano okolo 10), mam dochramany ten laket bolo to citit, ale zvladol som, ale zvolil som skor objem pred intenzitou
Military : rozcvicka, 5 serii x 8opakovani x60kg, prve tri serie boli s rezervou na 10
Drepy na box : 5x90, 5x100, 5x100, 5x90
Doplnky na ramena + brucho
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: čt únor 25, 2016 3:32 pm Předmět: |
|
|
Dnes nebol vobec cas rychlo som dal incline, dipy a palil prec. Este predtym pikoska, oddnes prestavam chodit do aircraft sporthaus. Stal sa taky "incident" ze som raz vysiel bez pipnutia karticky z garaze, lebo zavora bola otvorena, takze som nemal dovod. Ale stalo sa to, ze nabiehalo parkovne, jak keby som tam parkoval tyzden, vystupalo to na nejakych 1000euro, riesili to uz 2x a vzdy sa nieco posralo a nabiehalo zas.
Dnes ked som odchadzal to tam riesil nejaky pan retard v bombere ktory vyzeral jak hibernovany este v 90tych rokoch a podobne mal aj spravanie. Zacal somnou hovorit stylom, ze ja som idiot a ze nech sa to "stalo naposledy". Mal som pocit ze sa mi snad sniva, tak mu hovorim, ze to neni problem mna ako zakaznika ale tej zavory ze sa nespustila. Nato zacal trepat ze je tam stopka a mal som zastat a cvaknut aj ked bola nespustena. Po chvilke mi ale doslo, ze mozem ist rovno do zoo dohadovat sa so simpanzom a bude to mat uplne rovnaky efekt, cize akekolvek poburenie som zavesil na klinec a odisiel s tym nech si cely aircraft pojebu. Zakaznicky servis ala "mam bomberu z roku 1995 a vyzeram jak retard", mozne len na Slovakistane.
k treningu:
Incline : 5x90, 5x90, 8x80, 8x80, 6x80, 5x80
Dipy : 5x20, 5x30
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt únor 25, 2016 10:16 pm Předmět: |
|
|
Namiesto saskovania s vratnikom, si sa mal spytat, kto je jeho sef a toho sa rovno spyatat, ci uz nemaju zaujem o tvojich 400 eur. Ked nie, tak idem o dum dal, ale skor tipujem, ze by to vyriesil so svojim zamestnancom rychlym dohovorom.......ked uz si teda nemas cas cvaknut listok pri nefunkcnej rampe ako vsetci ostatni _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: čt únor 25, 2016 10:31 pm Předmět: |
|
|
Iluzie si nerobim, tam kde na spodku byvaju kreteni, tak niekto ich najima a tiez to asi nebude ziadny vyket. Naviac pri tom aky je aircraft furt prazdny by som skor povedal ze je to pracka a ze ich to aj tak pramalo zaujima.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: po únor 29, 2016 3:26 pm Předmět: |
|
|
V sobotu bola zas sutaz, tretie miesto... skoda reci, ale zapasova psychika sa podstatne zlepsila, zaujimave ze do akej hlbky ide napohlad uplne jednoduchy problem.
Na prvej sutazi po dlhom case som bol uplne mimo, nevnimal som a po 1min som ani nevladal, takze problem som myslel ze je kondicka. Na dalsej som si uvedomil, ze problem je nervozita a ze som stale stuhnuty a nedycham ale zadrziavam dych. Na dalsej som sa snazil dychat a byt co najviac relaxovany, ale zas som nic neurobil. Na tejto poslednej som aj robil, aj bol relaxovany, ale zistil som ze techniky nerobim plynule a naraz, ale zaseknem sa lebo to comu verim na treningu z nejakeho dovodu neverim na sutazi a je tam na pozadi myslienka "to nemoze byt predsa takto lahke". O 3 tyzdne je sutaz u nas v BA, snad som sa zas o kus posunul.
Dnes trening v docanej posilke v petrzke, samozrejme otras, polka kotucov chyba, lavicky rozbite, atd. Ale uz intenzivne vyberam fitko, tak dam vediet, kde nakoniec skoncim.
Opat som dnes nestihal kazdopadne ramena:
military : rozcvicka, 70kgx5, 70kgx50, 65x5, 65x5, 65x5
rozpazky : 14x8, 14x8, 14x8
rozpazky na zadne ramena : 14x8, 14x8, 14x8
+ brucho
v plane boli aj drepy ale nebol cas.
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: čt březen 03, 2016 3:35 pm Předmět: |
|
|
vaha cca 83, tuk... stale podobne 7-10%
druhy trening v starej rozdrbanej posilke, sale obkukujem kde ist, rozmyslam skusit FitINN neviete ci je tam nejaka slusna vybava sikmy bench, miesto na drepy mrtvoly, idealne viac klietok? Ci scifi?
Dnes top vykon na incline bench, uvazoval som ci to nemoze byt ze lavicka ma mensi uhol ako 45% ale neda sa nastavit ako v Aircrafte a mam pocit ze tie sikme sa standardne robia na 45stupnovy uhol.
Incline : rozcvicka, 7x90kg, 7x90kg, 5x90kg, 10x80kg, 9x80kg - fakt top vykon
Dipy : 5x20, 5x35, 5x35, 5x35
drepy neboli volne dal som predkopavanie uz neviem vahu + zakopavanie par serok, na zaver brucho
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt březen 03, 2016 4:25 pm Předmět: |
|
|
mas tam jeden vstup zdarma, ja som tam volal ci sa tam da cvicit mrtvola lebo viem ze je to na poschodi, mno..moc presvedcivo to neznelo. Skus human base..crossfit telocvicna..je tam vsetko co normalny clovek moze kedy na cvicenie potrebovat _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: út březen 15, 2016 2:02 pm Předmět: |
|
|
nezapisal som posledny trening so seeyom, ale aj tak to bolo take halabala, saskovanie s jednoruckami, no a druhy den mi zacalo byt blbo, a doteraz sa mi taha nejaky zapal kaslem furt hlieny.... peklo, kazdopadne teplotu som nemal a tak som si povedal ze po viac ako tyzdni nejaku posilku skusim ...necakal som vela, ale ... prekvapilo
stravujem sa tak ze kalorie som zosekal na cca 2000-2200 kalorii/den, v podstate som schudol kilo (zrejme voda) a inak ziadne vyrazne zmeny
Incline : rozcvicka, 8x90 (s rezervou lepsie jak minule), 7x90, 5x90, 10x80
Dipy : 5x20, 5x30, 5x40, 5x40
+predkopavanie, zakopavanie a brucho halabala
ukazuje sa ze kombinacia zopar tazkych serii incline benchu + doplnok dipy je magicka kombinacia ktora mi funguje velmi dobre, som zvedavy kam to porastie najblizsie tyzdne mesiace, ale zatial mi ide karta, 8x90 by sa mi pred par mesiacmi ani nesnivalo, a vyzera to ze ako prvy z rodiny budem robit incline bench so 100+
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: so březen 19, 2016 3:58 pm Předmět: |
|
|
Dnes ramena (stale nesom uplne fit)
skusil som co to dalo, vela to nedalo, ale zas ani nesklamalo
Military : 3x60, 2x65, 2x70, 1x75, 1x80 (vydrete), 5x70, 5x65, 5x65
Rozpazky : 8x14, 8x14, 8x14
Pritahy kladky k brade
Zhyby : 5x20, 5x30, 5x30 (podhmat)[/b]
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: út březen 22, 2016 1:47 pm Předmět: |
|
|
dalsia sutaz zamnou, uz to nebudem ani rozpisovat ani komentovat, ale je pravda to ze najtazsi je vzdy boj sameho so sebou...
dnes kozy
Incline : rozcvicka, 6x95, 6x95, 5x90, 5x90, 9x80 - top vykon
Dipy : 5x20, 5x35, 5x40
+ nejake brucho
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: so březen 26, 2016 3:28 pm Předmět: |
|
|
dnes divny den ani sa mi nechcelo, podla toho to aj vyzeralo
Military : 3x3x65, 3x5x60
+ rozpazky, zadne +bocne ramena + hyperextenzie + nejake saskovanie s predkopavanim
stale intenzivne pracujem na zlepseni mojej sutaznej bjj hry, je to naozaj katastrofa od mindsetu "chcem ist domov, este nechcem zomriet" az po totalnu pasivnu hru, je to nieco hlboko zakorenene, a obavam sa ze to budem odstranovat dlho, caste sutazenie mi vsak pomaha v tom mat chladnejsiu hlavu, o tyzden je dalsia sutaz v madarsku a mindset je "je jedno ci vyhram ci prehram, ale dat do toho vsetko" dufam ze mi to vydrzi
treningovo som tiez dost pasivny pri sparingoch, ale kedze ta nervozita je tam nulova, tak tie vykony su diametralne odlisne od sutaze, ciel je teda jasny + byt proaktivny aj na treningu + zenbudhisticky mindset, neni to momentalne otazka techniky, ale cisto psychiky, co zrejme je aj vaznejsi problem, ako technika
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|