|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: po únor 08, 2016 10:05 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
Up to 1x130
8x5x95
Bench:
Up to 2x100
6x6x75
Splity:
3x8 na kazdu 40kg vc
Beh 25min pas
Konecne som sa dostal k drepom, objem gut. Bench po strasne dlhej dobe klasicky siroky uchop, nebolo to take hrozne, pri stovecke bola urcite rezerva, tazsie bolo sa hecnut na tie 6ky, to ma moc nebavilo. Po splitoch behanie na pase, prvych 5 minut total komedia, jak keby mi bolo treba srat, musel som dat dlhsiu pauzu a zacat znova to sa fakt nedalo hehe _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: čt únor 11, 2016 10:05 pm Předmět: |
|
|
Military:
Xx
Xx
2x50
2x60
2x70
2x80
mrtvola sumo:
Xx
Xx
2x150
2x170
2x190
8x140
8x140
Ramena v sede multipress:
Xx
Xx
5x50 (kotuce)
5x50 (kotuce)
Pritahy vc podhmatom:
Xx
Xx
8x100
8x100
Beh pas 10-14kmh
Prijemny trenal odcviceny rozumnou rychlostou, obstojnou technikou, nie uplne na krv, proste mam z toho dobry pocit. Multipres je na ramena asi brutal najlepsi cvik, castejsie ho necvicim iba asi kvoli egu hehe. Teoreticky by som mohol este pritlacit na objeme ale aj toto je slusny posun. Inak prvotriedna svalovka na stehna a prdel po minulom treningu este aj dnes som to citil. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne únor 14, 2016 4:42 pm Předmět: |
|
|
Vcera korcule 1.5h
Dnes:
Drepy do 1x130
Predkopy do 10x120 (vsetko)
Zakopy do 6x45
Biceps skotovka 2x8x37, 8x27
Bradla 3x5x30, 8x40
Trapezy jc pritahovanie 2x10x22 toto ma nejak absolutne neoslovuje
Pas vyklus 20min 10kmh prijemne lahke
V plane boli periferie, bic, tric, quad, hams..
Vsetko fajn, jedine co stoji za zmienku ze oproti minulajsku som sa na bradlach citil lepsie a poslednu som dal all out 8x40 co je Ok na mna.
Vaha +-82 _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út únor 16, 2016 8:53 pm Předmět: |
|
|
Drepy:
Up to 2x130
6x6x100
Horizontalny legpress:
4x10x200
Lytka + unilat hyperky + rotatory kladka
4 kolecka
Pritahy kolien Z visu + kubany
3 kolecka
Posledne 2 noci som naspal dokopy tak 5 hodin, od rana som jak ziva mrtvola. Subjektivne aj objektivne vsetko tazke a technika tiez nic moc. Par krat som sa pristihol ze mi kolena sli k sebe. Beh som vynechal uplne, bolo by to celkom kontraproduktivne.
Mame nejaku novu zavodnu bikiny fitnesku vo fitku, uz par krat som si vsimol ze drti nohy jak o zivot. Paradny dril teda. A ta rit podla toho aj vyzera. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 10:36 pm Předmět: |
|
|
Military up to 1x80 rezerva, rychlost
Mrtvola sumec up to 1x200 rezerva, plynule
Bench up to 1x110 mala rezerva, 100 islo uplne lahko tak som skusil aj 110 tomuto sa uprimne tesim
Jednorucky na sikmej up to 3x5x42 pridal som jednu seriu
Pritahy s vc podhmatom up to 5x120
Vyklus na pase 30 minut 10kmh
V sobotu idem lyzovat, najblizsie sa dostanem do posilky tak za tyzden. Doprial som si preto prijemny a relativne lahky trening, cize priskrteny objem heh. Nikde ziadne unavne psycho pretahovanie s cinkou, velmi fajn dokonca aj ten bench fajn.
Mam udesnu svalovku na nohy po tom drepovacom maratone, mal som trochu respekt jak to bude na mrtvole vyzerat, vyzeralo to v poho, pocitovo o dost lepsie ako co som siel minule 2x190
Zhybovaci rack bol obsadeny tak opat dnes pritahy, zacina ma to bavit.
Nakonci som si doprial 30 minut na pase, tiez fajn, ziadne fucanie.
Dnes som to tak bajocko pocital a prijem bielkovin cca 1.5 na kg _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt únor 18, 2016 11:07 pm Předmět: |
|
|
To je fakt, idealne by bolo vlacit dvojo lyzi, ale je to prakticke asi ako nosit si vsade vlastnu pracku hehe.
Inak za to taliansko ta nemam rad ja. Snad ked decka trochu povyrastu tak sa nieco zadari. Kamos tam chodi kazdy rok a vzdy ked o tom pocuvam mi tecie slina jak harajucej fenke hehe _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya ml. brat v tieni
|
Zaslal: st únor 24, 2016 10:58 am Předmět: |
|
|
fiha, na 80kg fotrika dobre vykony
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st únor 24, 2016 9:56 pm Předmět: |
|
|
dnes vyslo krasne pocasie na martinkach, sneh fajn, obe decka uz zlyzuju aj cierne useky (nie martinky) takze fajn, na tom sa da stavat :D
zo srandy som zapol gps cez runtastic na jednu zo samostatnych jazd co sme sa prestriedali so zenou - pure joy na novych lyziach. Dalo by sa pridat keby som to chcel silit ale naco :D to by som musel tie 4 obluciky osekat na 2 a to by ma uz tak nebavilo hehe.
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt únor 25, 2016 10:00 pm Předmět: |
|
|
Triceps, chrbat
Bench na uzko:
Up to 2x90
Pritahy vc podhmatom:
5x60
5x80
5x100
5x120
5x120
Bradla:
5xbw
5xbw+20
5xbw+40
5xbw+40
5xbw+40
Zhyby v adapter:
5xbw
2xbw+20
2xbw+30
2xbw+40
3xbw+50
3xbw+50
Tripecsova extezia s 20kg kotucom v stoji:
15X
15x
Zhyby nadhmat:
8xbw
8xbw
Ako po kazdej dovolenke aj teraz som schudol. Hotelova strava mi prilis nejde k duhu bez ohladu na svedske stoly, takze aktualne 80.5 :/ Behaci pas som radsej vynechal.
Bench bol minule lahsi :/ _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá únor 26, 2016 2:32 pm Předmět: |
|
|
atlet bez noh :DD ale napisal si to fikane hehe,dik _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so únor 27, 2016 8:31 pm Předmět: |
|
|
Lyzovanie rakusko _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne únor 28, 2016 6:40 pm Předmět: |
|
|
Ramena, hamsy, biceps
Mrtvola sumo:
Up to 2x10x170
Military:
Up to 1x80
Tlaky v sede na multiprese:
4 serie 5x50 + konstrukcia
Scotovka:
Par serii 5x37
Zakopy:
Par serii 5x50
Beh pas 20 minut
Trosku som sa bal po vcerajsku ci nebudem mat prilis odvareny chrbat a nohy ale dalo sa.
Prva seria mrtvoly fajn, druha tazka :/
Military po mrtvole dost tazke ale 80 stale relativne v poho a striktne.
Ten multipres je na ramena super..gut, bol som lenivy ist viac ako 5 opakovani ale aj tak si to pochvalujem. Davam pozor aby som mal chrbat nacapeny na opierke a siel striktne.
Zakopy asi zatial najvacsia vaha pri danom objeme, gut
ps. som myslel ze hlbka mojich drepov sux ale co dneska chlapciska predvazdali na drepoch ..pobavilo _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st březen 02, 2016 1:36 pm Předmět: |
|
|
nohy
drepy:
..
5x120
10x100
zakopy:
5x20
5x30
5x40
5x50
horizontalny legpress:
10x200
10x200
10x200
10x200
predkopy:
12x60
12x80
12x80
12x80
lytka v sede
4 serie
rotatoty kladka:
3 serie unilat
t3:
2 serie unilat
2x vis na hrazde
chrbtica strecing
piriformis strecin
Dnes som sa odhodlal na 5x120 ..teda nic lahke, kazde dalsie kilo je bohovsky citit.
Po doplnkoch nohy paradne napumpovane. Sranda ze po drepoch boli predkopy uplne zabite. Minule som siel na predkopy 120 (max) a bolo to vcelku ok. Asi je to tym ze moje drepy sa spoliehaju vylucne na kvadricepsy a spodny chrbat. Nic ine sa v rozumnej miere nezapaja.
Vo fitku boli dalsi dvaja radobypowerlifteri, tak som si pozrel ako vyzera prehod 140 cinkou cez hlavu na drepe :DD sranda celkom. Este som bol svedkom zhybov so zavazim v 20% rozsahu njn. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Naposledy upravil seeya dne st březen 02, 2016 9:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|