Nemůžu zato, že se neumíš najíst, já tě krmit nebudu, aby jsi konečně vyrostl, sušenko.
Stejný to neni, bandy neco pridaj, ale o to nejde.
Jde o to, tu váhu zvednout, nemůžeš se tu vymlouvat na to, že vážíš méně, tak máš jíst. Nebo, že nepoužíváš bandáže... tak je máš použít.
Prostě nehledej pořád kdesik cosik...zachvili do toho budeš zahrnovat i věk ne? Sušenko.
Konecne nekdo poradnej
At si kazdej vazi co chce,ale nevymlouva se na to
Copak je pak mych dvacet shybu ceneno min,jenom protoze vazim o dvacet kilo mene?
Že to píšeš zrovna ty, kterej vždycky argumentoval svojí BW a přepočítával výkon na BW - aneb jak si nasrat na hlavu
Udrzeljsem se v jednom logu, udrzim se i v tomhle
Preji ti prijemny den
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
hele libi se mi zvedat třeba vetsi vahy nez kluci okolo me ve fitku (jenom nejaky samozrejme), vic me tahnou silove vykony, nez procitovani svalu (tim to nechci shazovat, kazdej ma rad neco)
na kole jezdim kdyz vyleze slunicko cely leto vzdycky, bavi me vylety atd... v létě mě to dokonce baví víc než cvičeni
ale jinak silu mít nebudu nikdy.. jsem slabsi nez kluci z vesnice co necvicej.., navic v nasi rodine iks generaci nikdo ani cinku v ruce nemel...odjakziva jsem byl a jsem slabej oproti klukum v mém věku.. slovni spojeni "budovani sily" bych asi nehrotil to by mohl z toho nekdo mít srandu
však já bych ti to kolo nerozmlouval, libí se mi, když lidi nejsou posedlí jen nějakou prašivou posilovnou a mají i jiné záliby a ještě k tomu venku ale byla to dobře mířená rada, protože chci mít na treninku důstojného soupeře
zašlápnout tě jako červa by sice bylo pěkné ale chci mít pocit, že jsem se alespon trochu zapotil
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
ale vysvetli mi, jak muzes dat 170 na mrtvolu a mit takove problemy premistit 90?
ja muzu jezdit trojky s 80 a bez nejakych vetsich problemu singly s 90, ale zvednout ze zeme 130 je tak nekde moje hranice na 140 uz se neda ani poradne divat
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru