|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
drlift_
|
Zaslal: út březen 22, 2016 3:28 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | … nemocná …
l |
Klid, aspon si odpocines a zalenosis ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: út březen 22, 2016 4:13 pm Předmět: |
|
|
S ohledem na obvykle opravdu vysokou odolnost paní inženýrky:-) mám pocit, že to rozlámaná a nemocná asi nebude ten nej průser ..... v každém případě ať je brzy líp. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st březen 23, 2016 6:41 pm Předmět: |
|
|
… tak nějak …
fyzická provozuschopnost bude nejspíš brzy v normě, a i když na výkony a cílenou přípravu nemám chuť ani energii, nějaký kondiční provoz je třeba udržet „aj dyby tatu věšali“ ... páč je to věc rozumná … zvlášť v případě průserů, co se dají spíš jen snášet, než řešit … a nějaké ty zápisky mají taky svůj význam, aspoň pro mne
takže dík a doufám, že zas brzy něco … nejlépe něco nového, veselého a jednoduchého, po čem bude chuť k jídlu … třeba medvěd
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st březen 23, 2016 7:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt březen 24, 2016 7:32 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | e-witch napsal: | | ... doufám, že zas brzy něco … nejlépe něco nového, veselého a jednoduchého, po čem bude chuť k jídlu … třeba medvěd |
... a dopr....
|
Teda Yggu ty premyslis opravdu jinak. Mne napadla bear rutina tebe tohle :D
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt březen 24, 2016 9:02 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: |
Teda Yggu ty premyslis opravdu jinak. Mne napadla bear rutina tebe tohle :D |
To byla malá pietní vzpomínka na předchozí název logu:-))). Mne tedy jako první napadlo, že milostivá hodlá s prominutím sežrat celého medvěda, ale to bylo moc i na moji zvrhlou fantazii:-))).
A spojení e-witch a objemová rutina je pro mne oxymoron ... ono se jí to vždy nějak zvrhne a po měsíci usilovného objemového trenálu má sice sílu jak bagr, ale současně o půl kila méně:-))) ... takže tahle možnost mne napadla až jako třetí v pořadí. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so březen 26, 2016 5:04 pm Předmět: |
|
|
... bylo na čase, abych vylezla mezi lidi, nebo aspoň ven do přírody ...
takže dlouhá a nepříjemná procházka na hřbitov
mám teď takovou optimistickou zakázku, a položit se do tématu mi vyloženě prospělo
... pokud se někdo třeba necítíte dobře, poleháváte - mohu vám pomoci
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 26, 2016 6:50 pm Předmět: |
|
|
Čím to je nakreslený? V čem to je nakreslený? Líbí se mi takové skicy, polovýkresy. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so březen 26, 2016 8:40 pm Předmět: |
|
|
Z toho minimalistickyho nakresu vubec nevidim o co jde, nejaky desky na sobe ?
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so březen 26, 2016 9:39 pm Předmět: |
|
|
Od architekta k hrobníkovi je jen kousek .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne březen 27, 2016 9:18 am Předmět: |
|
|
Podle toho, co jsi psala, v poslední době řešíš opravdu těžké věci, tak držím palce, ať to zvládneš.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne březen 27, 2016 10:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po březen 28, 2016 10:01 am Předmět: |
|
|
... včera pohřbívání brambor
jakkoli to políčko vypadá nicotně, v rámci rekonvalescence tam bylo fullbody až nad hlavu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|