|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 25, 2016 6:51 am Předmět: |
|
|
judson...pak zkus decathlon. Plno věcí za slušné prachy ve slušné kvalitě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: pá březen 25, 2016 9:21 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | judson...pak zkus decathlon. Plno věcí za slušné prachy ve slušné kvalitě. |
Dik za tip, kolem te prodejny v Brne jezdim, uplne jsem na ni zapomel, ted koukam, ze tam maji bezne i 3XL, kde me sice nejspis budou dlouhy rukavy, ale otestuju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: so březen 26, 2016 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | Sakra, tak uz jsem za posledni pul rok odskousel asi 4 jarni/podzimni bundy ale ani XXL me nesedi. Je to male v podstate vsude, ramena, bicaky, dokonce i predlokti a obcas bohuzel i pas a boky. Nektery sem pres ruce vubec nenatahl, a pokud jo tak to bylo jak kompresni tricko. Natoz aby tam byla vule treba na mikinu.
Otestoval jsem znacky Klimatex, Loap, Willard , Hi-tec.
Mate nekdo nejaky typ, kde koupit rozmerove nestandartni bundu ?
Je zajimave, ze z Wallesu jsme si pred cca 11ti roky dovezl jednoduchou sustakovou XXL a stale relativne v poho oblecu. |
Zkus Bushman, mají velikosti pro pořádné chlapy ;-)
Hlavně kvalita, funkčnost, vypracované detaily a některé věci vypadají dobře i ve městě jestli nejsi zemědělec nebo dřevorubec, mám podobnou zimní bundu 3 roky a je jak nová:
http://www.bushmanshop.cz/207-bushman-bunda-wolfran.html
Hlavně je to s příjemné 100% bavlny a ne z nějaké uměliny, ze které se dělají pytle na odpadky
|
|
| nahoru |
|
 |
tyboo
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po březen 28, 2016 4:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 28, 2016 5:17 pm Předmět: |
|
|
mas recht, je to hnus _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po březen 28, 2016 6:15 pm Předmět: |
|
|
Nevím co tam bylo, ale článek je tendeční. Když vidíš ty komentáře, mají objektivitu Rudého práva v roce 1971. Najdi si informace z jiného zdroje.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po březen 28, 2016 8:10 pm Předmět: |
|
|
| Mablung napsal: |
Nevím co tam bylo, ale článek je tendeční. Když vidíš ty komentáře, mají objektivitu Rudého práva v roce 1971. Najdi si informace z jiného zdroje. |
Třeba z tohoto .... "V době průjezdu kolony čínské prezidentské delegace na konci Hlávkova mostu procházel muž s tibetskou vlajkou. Policie ho na místě zadržela." .... http://www.novinky.cz/domaci/398756-on-line-cesky-a-cinsky-prezident-zasadili-v-lanech-jinan-dvoulalocny.html
.... lepší? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po březen 28, 2016 8:50 pm Předmět: |
|
|
Lepší, ale nevím, proč ho zadržela. Policajti, když někoho zadrží, musí k tomu mít zákonný důvod. Co vím. Lépe by ti to vysvětlil Marky. Podle mě, pokud by ho zadrželi jen kvůli držení vlajky, ne mohli, ale měli by z toho problémy po podání stížnosti, která určitě přijde.
Edit: Jak jsem psal předtím, já skutečně nevím, co se tam stalo. Ale vím, že novináři jsou stejní lajdáci, jako zbytek populace. Tudíž, pokud je nějaká informace zavádějící či neúplná, prostě jí vynechám dokud nedostanu upřesnění. A tahle informace neúplná je. Já nechci opakovat či věřit nějaké informaci jen proto, že se shoduje s mým pohledem.
Naposledy upravil Mablung dne po březen 28, 2016 8:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po březen 28, 2016 8:56 pm Předmět: |
|
|
Na to nepotřebuješ Markyho, zákon o policii si najít na netu a přečíst zvládne každý. Stejně jako ocení formulace, do kterých se dá nacpat ledacos.
Nic to nemění na faktu, že to je prasárna a ta celá šaškárna je neskutečné divadlo. Asi je to taková naše vlastnost ... furt někomu lézt do prdele. Ta ovlajkovaná Evropská .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po březen 28, 2016 9:00 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Na to nepotřebuješ Markyho, zákon o policii si najít na netu a přečíst zvládne každý. Stejně jako ocení formulace, do kterých se dá nacpat ledacos.
Nic to nemění na faktu, že to je prasárna a ta celá šaškárna je neskutečné divadlo. Asi je to taková naše vlastnost ... furt někomu lézt do prdele. Ta ovlajkovaná Evropská .... |
Mě z té šaškárny na blití nebylo. Já se bavil, jak klika kolem Zemana a Tvrdíka má hnědý frňák.
Co se lezení do zadku týče, prakticky celý svět někomu leze do zadku. V případě velmocí se chovají debilně jiným způsobem. Jsem si jistý, že kdybys jejich přijetí sledovat třeba ve Francii či Rusku, byla by to ještě větší šaškárna než tady. Tady si naopak myslím, že máme zdravý odstup.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po březen 28, 2016 9:09 pm Předmět: |
|
|
Tak je pravda, že ve srovnání s vítáním Brežněva to bylo lehce slabší .... ale v tom případě je zdravý odstup ledacos:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po březen 28, 2016 9:59 pm Předmět: |
|
|
Podobne policia odstranovala ludi protestujucich proti bushovi, ked k nam dosiel. Este lepsie divadlo bolo taktiez pri navsteve cisnkeho prezidenta, ked aktivisti dostali najprv od cinskych men in black a potom od policie, o ktorej pomoc volali. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|