Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1119, 1120, 1121 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

judson...pak zkus decathlon. Plno věcí za slušné prachy ve slušné kvalitě.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: pá březen 25, 2016 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
judson...pak zkus decathlon. Plno věcí za slušné prachy ve slušné kvalitě.

Dik za tip, kolem te prodejny v Brne jezdim, uplne jsem na ni zapomel, ted koukam, ze tam maji bezne i 3XL, kde me sice nejspis budou dlouhy rukavy, ale otestuju.
Spazik

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2016 1:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Sakra, tak uz jsem za posledni pul rok odskousel asi 4 jarni/podzimni bundy ale ani XXL me nesedi. Je to male v podstate vsude, ramena, bicaky, dokonce i predlokti a obcas bohuzel i pas a boky. Nektery sem pres ruce vubec nenatahl, a pokud jo tak to bylo jak kompresni tricko. Natoz aby tam byla vule treba na mikinu.

Otestoval jsem znacky Klimatex, Loap, Willard , Hi-tec.

Mate nekdo nejaky typ, kde koupit rozmerove nestandartni bundu ?

Je zajimave, ze z Wallesu jsme si pred cca 11ti roky dovezl jednoduchou sustakovou XXL a stale relativne v poho oblecu.

Zkus Bushman, mají velikosti pro pořádné chlapy ;-)
Hlavně kvalita, funkčnost, vypracované detaily a některé věci vypadají dobře i ve městě jestli nejsi zemědělec nebo dřevorubec, mám podobnou zimní bundu 3 roky a je jak nová:
http://www.bushmanshop.cz/207-bushman-bunda-wolfran.html

Hlavně je to s příjemné 100% bavlny a ne z nějaké uměliny, ze které se dělají pytle na odpadky
tyboo

PříspěvekZaslal: so březen 26, 2016 2:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bushman tak uplne nesplnuje pozadavek bundy do litru..
ygg

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bych fakt zvracel ....

http://zpravy.aktualne.cz/domaci/ve-jmenu-policie-cinske-republiky-nebo-ceske/r~1cdf6d44f4e911e5b167002590604f2e/r~a5cd479cf4db11e585490025900fea04/

... sebrat někoho za to, že prostě stojí na chodníku s vlajkou Tibetu. Mohu si o tom myslet cokoli ... třeba že to je k hovnu, jako že asi ano ... ale pokud tam jen stojím a mávám kusem hadru, tak .... ať jdou do prdele.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 5:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mas recht, je to hnus
Mablung

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
To bych fakt zvracel ....

http://zpravy.aktualne.cz/domaci/ve-jmenu-policie-cinske-republiky-nebo-ceske/r~1cdf6d44f4e911e5b167002590604f2e/r~a5cd479cf4db11e585490025900fea04/

... sebrat někoho za to, že prostě stojí na chodníku s vlajkou Tibetu. Mohu si o tom myslet cokoli ... třeba že to je k hovnu, jako že asi ano ... ale pokud tam jen stojím a mávám kusem hadru, tak .... ať jdou do prdele.

Nevím co tam bylo, ale článek je tendeční. Když vidíš ty komentáře, mají objektivitu Rudého práva v roce 1971. Najdi si informace z jiného zdroje.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vůbec to nesleduji a propaganda je mi u zadku, ale co je s Tibetem?
ygg

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:

Nevím co tam bylo, ale článek je tendeční. Když vidíš ty komentáře, mají objektivitu Rudého práva v roce 1971. Najdi si informace z jiného zdroje.

Třeba z tohoto .... "V době průjezdu kolony čínské prezidentské delegace na konci Hlávkova mostu procházel muž s tibetskou vlajkou. Policie ho na místě zadržela." .... http://www.novinky.cz/domaci/398756-on-line-cesky-a-cinsky-prezident-zasadili-v-lanech-jinan-dvoulalocny.html

.... lepší?
Bombay

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 8:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:

Třeba z tohoto .... "V době průjezdu kolony čínské prezidentské delegace na konci Hlávkova mostu procházel muž s tibetskou vlajkou. Policie ho na místě zadržela, jelikož byl svlečený do naha, ozbrojen krátkou palnou zbraní, vyhrožoval chodcům zastřelením a citoval z knihy Mein Kampf. " .... http://www.novinky.cz/domaci/398756-on-line-cesky-a-cinsky-prezident-zasadili-v-lanech-jinan-dvoulalocny.html

.... lepší?

Klid Yggu, jistě se nejedná o policejní zvůli, jen tam prostě novináři neúmyslně zamlčeli ty tučné části textu
Mablung

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Mablung napsal:

Třeba z tohoto .... "V době průjezdu kolony čínské prezidentské delegace na konci Hlávkova mostu procházel muž s tibetskou vlajkou. Policie ho na místě zadržela." .... http://www.novinky.cz/domaci/398756-on-line-cesky-a-cinsky-prezident-zasadili-v-lanech-jinan-dvoulalocny.html

.... lepší?

Lepší, ale nevím, proč ho zadržela. Policajti, když někoho zadrží, musí k tomu mít zákonný důvod. Co vím. Lépe by ti to vysvětlil Marky. Podle mě, pokud by ho zadrželi jen kvůli držení vlajky, ne mohli, ale měli by z toho problémy po podání stížnosti, která určitě přijde.

Edit: Jak jsem psal předtím, já skutečně nevím, co se tam stalo. Ale vím, že novináři jsou stejní lajdáci, jako zbytek populace. Tudíž, pokud je nějaká informace zavádějící či neúplná, prostě jí vynechám dokud nedostanu upřesnění. A tahle informace neúplná je. Já nechci opakovat či věřit nějaké informaci jen proto, že se shoduje s mým pohledem.

Naposledy upravil Mablung dne po březen 28, 2016 8:56 pm, celkově upraveno 1 krát
ygg

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na to nepotřebuješ Markyho, zákon o policii si najít na netu a přečíst zvládne každý. Stejně jako ocení formulace, do kterých se dá nacpat ledacos.
Nic to nemění na faktu, že to je prasárna a ta celá šaškárna je neskutečné divadlo. Asi je to taková naše vlastnost ... furt někomu lézt do prdele. Ta ovlajkovaná Evropská ....
Mablung

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 9:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Na to nepotřebuješ Markyho, zákon o policii si najít na netu a přečíst zvládne každý. Stejně jako ocení formulace, do kterých se dá nacpat ledacos.
Nic to nemění na faktu, že to je prasárna a ta celá šaškárna je neskutečné divadlo. Asi je to taková naše vlastnost ... furt někomu lézt do prdele. Ta ovlajkovaná Evropská ....

Mě z té šaškárny na blití nebylo. Já se bavil, jak klika kolem Zemana a Tvrdíka má hnědý frňák.
Co se lezení do zadku týče, prakticky celý svět někomu leze do zadku. V případě velmocí se chovají debilně jiným způsobem. Jsem si jistý, že kdybys jejich přijetí sledovat třeba ve Francii či Rusku, byla by to ještě větší šaškárna než tady. Tady si naopak myslím, že máme zdravý odstup.
ygg

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak je pravda, že ve srovnání s vítáním Brežněva to bylo lehce slabší .... ale v tom případě je zdravý odstup ledacos:-).
AHOLA

PříspěvekZaslal: po březen 28, 2016 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podobne policia odstranovala ludi protestujucich proti bushovi, ked k nam dosiel. Este lepsie divadlo bolo taktiez pri navsteve cisnkeho prezidenta, ked aktivisti dostali najprv od cinskych men in black a potom od policie, o ktorej pomoc volali.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1119, 1120, 1121 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: