|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Marky V.

|
Zaslal: út březen 29, 2016 6:41 pm Předmět: |
|
|
Kluci, já jenom napíšu, že se mi zdá, že role policie se pomalu otáčí proti slušným lidem a začíná mi to připomínat SNB za bolševika. Nebudu hodnotit jednotlivé věci, o kterých tu píšete, nemáme k tomu objektivní informace. Akorát upřesním, že policie zadržuje pouze pachatele trestného činu, jiná věc je někoho zatknout a další věc je někoho zajistit, což bývá právě případ těch demonstrantů, různých odpůrců, aktivistů a extremistů (často je nějak nedokážu rozlišit  ). Zatčení a zadržení řeší trestní řád, zajištění § 26 zákona o policii. Dá se pod to nacpat prakticky všechno
Každopádně se děsím chvíle, až i na mě dojde a budu muset "pomáhat a chránit" proti slušným lidem, proti svobodě a zdravému rozumu a budu muset bránit nějakou pakáž jakéhokoliv druhu. Tipuju, že se mi nečekaně udělá nevolno a nebudu moci sloužit _________________ "Dřep je dřep, pane řediteli!" - profesor tělocviku z filmu Cesta do hlubin študákovy duše.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CZEBLADE

|
Zaslal: út březen 29, 2016 7:00 pm Předmět: |
|
|
Jo já bych se na to vysral ... v uniformě mohou machrovat, ale pak si koledují o nakládačku nebo horší věci. Já osobně bych se sporům s policií snažil vyhnout, protože bych je nerad postřílel.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st březen 30, 2016 10:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st březen 30, 2016 10:30 am Předmět: |
|
|
Demokracie a právo na svobodný názor končí tam, kde začínají politické a ekonomické zájmy elit. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st březen 30, 2016 10:50 am Předmět: |
|
|
Mě specielně u těch vlajek Tibetu baví, jak hrozně se tady bojuje za svobodu Tibetu a potírá se Čína, jak porušuje lidská práva apod. - zejména TOP 09 aby neřvala že?? alias chrápající hrabě na svém FB profilu velice sdílí petici za zachování podpory Tibetu aspol., ale že on sám se paktuje se Saudy, co lidská práva porušují ještě víc a poprav mají 2,5x víc v přepočtu na milion lidí a ještě k tomu prohlásí:
„Saúdská Arábie je pro nás v této oblasti (zbrojní průmysl) docela cenný spojenec, to musíme také přiznat. Že to tam není s lidskými právy ideální vím. Ale život není ideální, a někdy člověk musí také mít partnery, s jejichž chováním není tak úplně srozuměný.“
tak to je pro mě mazec.
To, jaký systém vládnul v Tibetu před znovupřipojením k Číně už ani nekomentuju - díkybohu, že Tibet není svobodný, protože pro obyč Tibeťany potěš koště.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: st březen 30, 2016 11:09 am Předmět: |
|
|
Mě osobně je celej Tibet u zadku, uplynulo od toho až moc let a Čínu jako takovou nejde buzerovat, je to velmoc .. a obchodně už vůbec ne, protože díky přístupu západu posledních desítek let se bez ní už neobejde. Jestli se maj líp s Čínou nebo bez je diskutabilní ..
Pro mě osobně jsou ty kašpaři s vlajkama blbci, který chtěj něco, co není reálný a navíc si neviděj do huby (viz saudové) ..
Ale co je teda šílenost, že policie zasahuje naprosto bezdůvodně proti vlastním lidem za vyjádření názoru. Jsem myslel, že Ústava ještě pořád platí .. no jak je vidět, tak ne ..
Na ty fízlárně (ano fízlové, tohle není policie) asi nemůžou mít nikde zrcadla, by se ze sebe museli poblejt .. jaký lidi tohle vůbec maj žaludek dělat? Ty samý jako kdysi u STB?!
PS: hele proč se neprotestuje třeba, že nám někdo ukradl východ Československa? To se nás týká ne? Narozdíl od Tibetu ..
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st březen 30, 2016 11:18 am Předmět: |
|
|
Dovolil jsem si takový malý výběr z indexu demokracie za rok 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/Democracy_Index
Qatar 3.18
Egypt 3.18
China 3.14
Afghanistan 2.77
United Arab Emirates 2.75
Libya 2.25
Saudi Arabia 1.93
Proč nám vadí nejvíc země, která je od nás z toho výběru nejdál je mi záhadou. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: st březen 30, 2016 11:21 am Předmět: |
|
|
Pricinu bych videl v tom, ze Zeman timto krokem bude bodovat - potrebujeme presne takovou spolupraci, jaka se nabizi s Cinou. A vsechny ty Kalousky a ospaly dedky stve, ze to nedotahli oni... popravde je to opravdu vrchol trapnosti, jaci lide mohou byt voleni lidma.... _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 30, 2016 11:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st březen 30, 2016 11:47 am Předmět: |
|
|
njn, prachy jsou prachy...nekterym nedemokratickym zemim tu demokracii vyvazime ve forme naletu a s nekterymi uzavirame obchodni partnerstvi
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 30, 2016 1:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st březen 30, 2016 1:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st březen 30, 2016 1:58 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: |
Proč nám vadí nejvíc země, která je od nás z toho výběru nejdál je mi záhadou. |
Přečti si, co napsal mysH v tom postu "nad tebou". Víc není co dodat. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
Zaslal: st březen 30, 2016 2:12 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | http://www.rozhlas.cz/dvojka/jaktovidi/_zprava/tomas-halik-na-zemanovo-lokajstvi-k-cine-doplati-cela-zeme-ztracime-duveru-nasich-spojencu--1598327
| Halík napsal: | | Doplatí na to celá země! Ztrácíme důvěru našich spojenců v EU a ve Spojených státech, na kterých jsme ekonomicky závislí | |
Ježiš ten Halík je taky debil na N-tou....tak hlavně, že ti Amíci, na kterých jsme tak šíleně závislí, si půjčují střídavě od Číny na střídačku s Japonskem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: st březen 30, 2016 2:57 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Cmeni napsal: |
Proč nám vadí nejvíc země, která je od nás z toho výběru nejdál je mi záhadou. |
Přečti si, co napsal mysH v tom postu "nad tebou". Víc není co dodat. |
Já s tím co napsal souhlasím ale s tou policií to nevidím tak jednoznačně. Na mnoha záběrech jsem viděl, že policie bránila napadené protidemonstranty před agresivními čínany. Dokonce i minimálně jednoho zadrželi. Ta situace byla dost nepřehledná, skupinky se chaoticky mísily, konflikty vznikaly na různých místech atd.
Někteří policisté zcela jistě pochybili, někteří to zvládli dobře. Určitě si ale nedovoluju říct, že celkově police zmlátila všechny čechy a chránila agresivní komouše, aby mohli v klidu vítat. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|