Milan log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 29, 30, 31  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Milan log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Milan log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2016 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proč ten bench pouštíš tak pomalu a základy dávás tak nízko?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mravenec1

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2016 8:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kdo by se chtěl podivat, tak tady sem udělal ted rano naky sestrih pokusu, té nasi party

*jen dodam, že vim, že hodne pokusu by se neuznalo, bylo to pojate jako srandamač, nic vazneho, ciste zavod v pratelske atmosfere s dobrymi lidmi
ryvaru

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2016 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:

s benchem souhlasím... tam by dolu mohl jít trochu rychlejc, ale základy mi teda určitě nepřijdou nějak nízko... spíš mi přijdou tak nějak ideální nevím co máš za představu, jestli třeba nejdeš pokusy po 2,5kg nahoru, ale mě tohle přijde v pohodě... prostě základ je základ, hlavní je zapsat a ne vymýšlet nějaký výkony na hraně navíc mezi prvním pokusem a tím co dal nejvíc je 12,5 15 a 20kg... to při těch vahách není ani omylem nějak hodně

mravenče hezký výkony a na tom benchi máš podle mě nějaký místo jenom tou technikou...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2016 3:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
DiamonD123 napsal:

s benchem souhlasím... tam by dolu mohl jít trochu rychlejc, ale základy mi teda určitě nepřijdou nějak nízko... spíš mi přijdou tak nějak ideální nevím co máš za představu, jestli třeba nejdeš pokusy po 2,5kg nahoru, ale mě tohle přijde v pohodě... prostě základ je základ, hlavní je zapsat a ne vymýšlet nějaký výkony na hraně navíc mezi prvním pokusem a tím co dal nejvíc je 12,5 15 a 20kg... to při těch vahách není ani omylem nějak hodně

mravenče hezký výkony a na tom benchi máš podle mě nějaký místo jenom tou technikou...

Většinou po 5kg. Při maxku 160kg na dřep mi přijde 130kg na základ celkem málo - s tím bych se rozcvičoval v rozcvičovně. Nějaký větší skoky bych dával u vah nad 200kg.
ryvaru

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2016 4:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Většinou po 5kg. Při maxku 160kg na dřep mi přijde 130kg na základ celkem málo - s tím bych se rozcvičoval v rozcvičovně. Nějaký větší skoky bych dával u vah nad 200kg.

podle mě je lepší u mrtvoly a dřepu začít o něco níž... taky to nemusí ten den sednout nebo člověk je třeba nervozní, nezvyklej na to prostředí a tak... takže první pokus je lepší spíš dát nižší, odjet to hezky s přehledem a dobrou technikou (třeba hloubka na dřepu) aby i rozhodčí byli nadmíru spokojený klidně i těch 30kg u vah do 200... podle mě mravenec volil docela dobře u benche ty výkony neklesaj tolik, ale stejně lepší dát si první trochu níž a zapsat... taky může být rozhodčí zmrd a držet tě tam dlouho na stopce a tak

samozřejmě každej to má jinak.. ale podle mě je ideální první pokus jít v klidu a na jisto, druhej jít kousek pod hranici toho na co si člověk věří a třetí pak když to jde dobře napálit
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2016 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ryvaru napsal:
DiamonD123 napsal:

podle mě je lepší u mrtvoly a dřepu začít o něco níž... taky to nemusí ten den sednout nebo člověk je třeba nervozní, nezvyklej na to prostředí a tak... takže první pokus je lepší spíš dát nižší, odjet to hezky s přehledem a dobrou technikou (třeba hloubka na dřepu) aby i rozhodčí byli nadmíru spokojený klidně i těch 30kg u vah do 200... podle mě mravenec volil docela dobře u benche ty výkony neklesaj tolik, ale stejně lepší dát si první trochu níž a zapsat... taky může být rozhodčí zmrd a držet tě tam dlouho na stopce a tak

samozřejmě každej to má jinak.. ale podle mě je ideální první pokus jít v klidu a na jisto, druhej jít kousek pod hranici toho na co si člověk věří a třetí pak když to jde dobře napálit

Hmm, takhle jsem nad tím nikdy nepřemýšlel. Nicméně každej to máme asi individuálně.
ryvaru

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2016 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
Hmm, takhle jsem nad tím nikdy nepřemýšlel. Nicméně každej to máme asi individuálně.

no třeba já mám kolikrát rozdíl i desítky kilo na dřepu podle toho jak mi to sedne a tak... hodně mě třeba ovlivní prostředí a jiný věci, takže kdybych měl jít hned třeba na 90procent z maxka, tak by to taky nemuselo dopadnout dobře... takže třeba já určitě zůstanu na základu na něčem co v tréninku dám aspoň tak na trojku, abych měl jistotu že to půjde... pokud vždycky dáš na základ něco málo od maximálky, tak to pak chápu... a i ti závidím

a sorry za zasírání logu
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st duben 13, 2016 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12.4.
dřepy 5x5x100
rumunské tahy s jr 4 x 10 x 15kg
výpady bez závaží 3x20op
výraz JR nad hlavu 35; 42,5; 50kg

13.4.
pushpress 3x70, 2x80, 3x80, 2x90
overhead press 5 x 60, 3 x 6 x 40
mrtvý tah sumo 3x3x100
mrtvý tah klasika 3x130, 3x2x150, 3x3x170, 7x100 bez pásku konecne
přemístění 3x50, 3x50, 3x70, 2x80, 2x80
úzký benč 3x5x80, 3x100, 6x50

vzpor
15 - 35kg na sobě postupně, vždy schodim ze sebe a držim bez závaží do max.

..dobrá zpráva, že spodní záda už jsou v pohodě po týdnu
..akorát jsem si při prvním cviku hned v první pracovní sérii nejak priskřípl neco mezi levou lopatkou (proste mravenčí problemy - bebíčko tak nebudu cvičit), tak snad to přes noc bude dobré

v nedeli jedu zkusit disciplíny, které cvičí strongmani, tak jsem strašně natěšenej
..našel jsem si 2 závody v grand prix....

..nejdrive jsem chtěl zkusit do 105kg, ale kdyz jsem se bavil s klukama, co jsou v amatérech, tak mi říkali, že s mu silou, bych měl zkusit nejprve ošahat věci a zkusit si příchozí, že bych tam nic nezvedl, ale je to pravda

Tak pojedu na Kralupy a Varnsdorf za dva mesice.. v kategorii "Příchozí"..
..chci si zkusit tu atmosféru a proste pozvedat neco malicko. mam z toho radost docela, ze jsou takove moznosti
..to jsou dva cíle, které bych si přál splnit..
a ted trenuje i dark, tak to strašně rád sleduju a mam chut makat

ryvaru, diamond.. je to tak, trošku blbě jsem to nastavil, stres sem měl dost, nevěděl jsem kolik nastavit, dřep byl jen na zkoušku, tam nemam sílu, mrtvoly taky nemam sílu, ale je fakt, že sem to pokazil, ale rad jsem to zkusil

mam i problem jet rychleji, bojim se toho trochu, se stopkou bych to nezvedl..

je to trochu jine tam nez za pocitacem to sledovat, navic ja sem hodne stresovej, nervi mam casto.. hodně plašim atd..

Ikee

PříspěvekZaslal: čt duben 14, 2016 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No super! Kralupy samozřejmě chválím! :-) Když nám to čas dovolí, pojedeme se podívat jen tak na otočku, tak ti třeba i zafandíme. :-)
Mravenec1

PříspěvekZaslal: pá duben 15, 2016 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ikí: to bude super! pry to budem mit dopoledne a odpoledne budou 105tky, to tam budu fandit kamaradovi zas.. tak se ozvu! :) budu mít radost :P

dřep
10 x 60
10 x 60
10 x 80
6 x 100
4 x 110
3 x 110
10 x 100
10 x 100
10 x 100

benchpress
5 x 80
5 x 90
5 x 100
5 x 80

přemístění + pushpress
3 x 50
3 x 60
3 x 70
3 x 80
1 x 86

zdvih a výraz jednoručky
26,36,42,48

horní kladka podhmatem
15 x 45
10 x 60
10 x 70
10 x 70
15 x 45

vzpor
- +25kg
- +35kg
- +50kg & +25kg & bez vahy
- +75kg & +50kg & +25kg & bez vahy
- bez vahy
Mravenec1

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2016 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj,
dnešní trénink v Pardubicích u Petra Marka a Sváti Vobejdy

Loglift (základ 65kg)
65kg x 3, 3, 3
85kg x 0
75kg x 3
85kg x 2
90kg x 0, 0 ,0
85kg x 2
75kg x 3, 3

Jednoručka 65kg
pouze 4x premístěno, nevyrazil jsem ji ani jednou

..kluci mi na příští týden dovezou nakládací jednoručku, at si jedu s 55,60kg.. ale 65tku budu zkoušet pořád

Farmers walk (základ jednoho kufru je 105kg)
15 metrů s 2x105
15 metrů s 2x115
cca 7,5 metru s 2x125
krucky s 2x135

Kláda mi úbec nešla ale jel sem to defakto poprvé takle venku, kluci mi radili jak na to, tak se pak povedlo skoro 90.

Jednoručka sem zkoušel premistit a nejak se snazil ji vyrazit.

Na kufrech mě kluci hecli, tak jsem to zkusil a docela radost.

Něco se natočilo, až to sestříhají, tak postnu. :)

Na chvilku jsme si sedli a nakonec budu jezdit kazdou nedeli trénovat s nimi. Povidali jsme si o tech závodech a říkali, že se mam vykašlat na Příchozí, že mam jit mezi chlapy - jedině tak se něco naučim. Tak jsem se rozhodl, že nepujdu Příchozí, ale kategorii U105kg Grand Prix.. zkusím všech 5 závodů. Je mi naprosto jasny, ze jako absolutni laik tam budu posledni nebo tam hodne veci nezvednu, ale chci zkusit trosku tezsi zavody a byt nekdy predposledni atd... moc me to motivuje.

Přístí týden se pujde axel, atlas stone (nejmensi 115kg) a pneu (350-400kg)
moc se tesim, jsem ted uplne rozsekany, ale moc spokojeny, ze jsem to zkusil a budu mit moznost snima trenovat.
zezacatku sem mel strach abych jim tam neclonil a kuli me nesundavali furt vahy, ale naoapk mi pomahaj a hecujou.. mam z toho dobry pocit.

videjka teda dam rad, az budou..
jinak sleduju Mílu (darka), ted mam motivaci se ho snazit dohnat.
je to zacatek, muze to znit namyslene, snazim se verit tomu, ze to pujde

Naposledy upravil Mravenec1 dne st duben 20, 2016 9:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Ikee

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2016 6:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jo! Mno, proc ne. Alespon nasbiras spousty zkusenosti. :) Nevim, jak na tom bude Zdenek s casem, ale mozna bych ti pred zavody doporucila i trenink s nim, at si osahas jeho (vybaveni..naradi.. ) rekneme discipliny. :) Budes pak na samotnem zavode jistejsi. Taky bude spoluparatel Celakovic, jestli se neco nezmenilo, tak ti muze dat i vic info a priladne nejakou radu. A Svata je ostrileny strongman, mas stesti. (Y)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2016 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, taky mě motivuješ :). Těším se na videa!
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne duben 17, 2016 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

paráda, pěkně ses do toho opřel...nevim jestli mam vůbec jezdit, bojim se, že mě rozmáčkneš jak mravence
Mravenec1

PříspěvekZaslal: st duben 20, 2016 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja ten tlustej v tom zlutym triku

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Milan log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 29, 30, 31  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: