|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Cmeni

|
Zaslal: út duben 26, 2016 2:01 pm Předmět: |
|
|
Už to ze se neco takového stane svědčí o chybě i z druhé strany. Ale největší chybu vidím v tom ze jsi zklamal jako samec a pan domu. Jako samec musíš ztrestat samce, který ti leze za samickou, zlomit mu čelist, prorazit lebku, utrhnout koule, cokoli co ho dostatecne ponizi a jasne mu ukáže kdo je tady panem. Tohle není o ferovem boji, ikdyby byl mnohem slabší nebo mnohem silnější, musíš ho proste znicit a zesmesnit. Ty jedine co uděláš, tak jdeš brečet na internet a možná mu jeste das pokutu za špatný parkovani, protože ho budeš porad spehovat. Vzchop se, dej mu pres hubu, starou propleskni, vem dcerku a udělejte si hezkej víkend. _________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: út duben 26, 2016 2:11 pm Předmět: |
|
|
| Cmeni napsal: | | Už to ze se neco takového stane svědčí o chybě i z druhé strany. Ale největší chybu vidím v tom ze jsi zklamal jako samec a pan domu. Jako samec musíš ztrestat samce, který ti leze za samickou, zlomit mu čelist, prorazit lebku, utrhnout koule, cokoli co ho dostatecne ponizi a jasne mu ukáže kdo je tady panem. Tohle není o ferovem boji, ikdyby byl mnohem slabší nebo mnohem silnější, musíš ho proste znicit a zesmesnit. Ty jedine co uděláš, tak jdeš brečet na internet a možná mu jeste das pokutu za špatný parkovani, protože ho budeš porad spehovat. Vzchop se, dej mu pres hubu, starou propleskni, vem dcerku a udělejte si hezkej víkend. |
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út duben 26, 2016 2:12 pm Předmět: |
|
|
| 1MG napsal: | | diskusi s nevěrným partnerem bych za každou cenu zahájil až PO podání návrhu na svěření dítěte do vlastní & střídavé péče... a budu to opakovat dokola jak rozbitej gramofon...... ikdyž se o malou nemůže aktuálně denně starat!!!! to nehraje roli!!! nejen že ztratil ženu, ale jednoho dne se žena může sbalit i s děckem, a to už je moment, kdy se těžko bude bránit, a ztratí i děcko...... a těžko se bude domáhat i třeba jen víkendových návštěv, navíc decko už bude zmanipulovaný matkou,.......... po zlém činu, musí následovat trest, jinak se ze zlého činu stane zlý zvyk...... nediskutuji o tom s nikým, píšu svůj názor ........ sbohem vážení :) |
Tak hlavně aby tě nikdo neposlouchal:-).
A kdyby tě něco podobného někdy potkalo .. ne že bych to někomu přál .. tak si pak přesně takto napiš, co bys udělal, a když uděláš pravý opak, nemůžeš se splést:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Makuška

|
|
|
| Cmeni napsal: | | Už to ze se neco takového stane svědčí o chybě i z druhé strany. Ale největší chybu vidím v tom ze jsi zklamal jako samec a pan domu. Jako samec musíš ztrestat samce, který ti leze za samickou, zlomit mu čelist, prorazit lebku, utrhnout koule, cokoli co ho dostatecne ponizi a jasne mu ukáže kdo je tady panem. Tohle není o ferovem boji, ikdyby byl mnohem slabší nebo mnohem silnější, musíš ho proste znicit a zesmesnit. Ty jedine co uděláš, tak jdeš brečet na internet a možná mu jeste das pokutu za špatný parkovani, protože ho budeš porad spehovat. Vzchop se, dej mu pres hubu, starou propleskni, vem dcerku a udělejte si hezkej víkend. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
|
|
| citace: | | ..a možná mu jeste das pokutu za špatný parkovani, protože ho budeš porad spehovat. |
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út duben 26, 2016 2:15 pm Předmět: |
|
|
A pak je tu ještě jedna možnost, ale tu sem fakt nenapíšu, to by bylo moc hnusné i na mne:-))), protože třeba se pisateli uvedený průser fakt stal ... a není to nějaký ronnieho trik na zvýšení návštěvnosti:-))). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út duben 26, 2016 3:38 pm Předmět: |
|
|
Docent Šmolka by se nestačil divit, kdyby to tady četl
Přátelé... po více než deset letech manželství vím :
1) Přepadovky se nedělají
2) Když už mám domů přijít nečekaně, tak se telefonicky ohlásím
A život je hned hezčí......
_________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Marky V.

|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út duben 26, 2016 4:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: út duben 26, 2016 4:04 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | Mablung napsal: | | Ikee napsal: |
Není co řešit, kočku mám mnohem déle než Ciza a je moje. Prostě bych si sebrala saky paky, kočku dala do bedny a bylo by vymalováno. ;) |
A co upéct Cízu? Nemusela bys balit a na rok kupovat kočce žrádlo |
Fuj, by bylo tuhý. Kdo by to měl pak jako žvýkat? Já nebo snad ještě mlsnější kočka? |
Papiňák by to mohl pořešit
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
flink

|
Zaslal: út duben 26, 2016 4:12 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | flink napsal: | | Ikee napsal: | | Mablung napsal: | | Ikee napsal: |
Není co řešit, kočku mám mnohem déle než Ciza a je moje. Prostě bych si sebrala saky paky, kočku dala do bedny a bylo by vymalováno. ;) |
A co upéct Cízu? Nemusela bys balit a na rok kupovat kočce žrádlo |
Fuj, by bylo tuhý. Kdo by to měl pak jako žvýkat? Já nebo snad ještě mlsnější kočka? |
Papiňák by to mohl pořešit |
Ten má občas sám co dělat se starší línou krávou, natož tohle. Kdepak, tohle řešení zamítám jako neefektivní. :) |
Papiňák nebo Cizopasník?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: út duben 26, 2016 4:20 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | Diana napsal: | Docent Šmolka by se nestačil divit, kdyby to tady četl
Přátelé... po více než deset letech manželství vím :
1) Přepadovky se nedělají
2) Když už mám domů přijít nečekaně, tak se telefonicky ohlásím
A život je hned hezčí......
|
jasně, to je fakt logika jako prase, vlastně podvávěj mě s celým sídlištem nebo rovnou s celým městem a já ti k tomu ještě zatleskám, bože... |
Co oči nevidí to srdce nebolí. Ale pokud má partner tolik drzosti, že si přivede milenku/ce do společné postele, to je nejvyšší forma pohrdání tím druhým...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|