|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: po květen 02, 2016 8:19 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
Klokov press
os x 10
os x 10
40 x 5
40 x 5
40 x 5
50 x 5
50 x 5
50 x 5
60 x 3
60 x 3
60 x 3
viac úvodných sérií, nech sa pekne dostanem do techniky, a potom parádny pocit z cviku
supersérie delt deck + rozpažky s jednoručkami v stoji
17,5 x 10 + 5ky x 10
17,5 x 10 + 5ky x 10
17,5 x 10 + 5ky x 10
17,5 x 10 + 5ky x 10
delt deck cvičený na doby, rozpažky pumpovačka
úzky benč s fat barom
os x 6
60 x 5
60 x 5
80 x 5
100 x 3
100 x 3
100 x 3
100 x 3
100 x 3
sranda
brucho
4 série
ale mega kontrola do sračiek _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: st květen 04, 2016 7:57 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
pokračujem v nízkosacharidovej diéte. Už som aj zvyknutý, aspoň ušetrím na nezmysloch.
čelné drepy
os x xy
40 x 4
50 x 4
50 x 4
70 x 4
70 x 4
80 x 4
90 x 4
držané len v predpažených rukách, jooj, toto je luxus, užívam si ten cvik a nutnosť držať stabilitu, sústrediť sa a pod.
mŕtvy ťah s trap barom
70 x 4
100 x 4
140 x 4
140 x 4
140 x 4
nohy už bolo pekne cítiť, skoro úplný záber len z nich
zhyby
ja x 6
ja x 6
ja x 6
kontrolované negatívka
dobré cvíčo, súčasné tréningy mi veľmi sedia _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: pá květen 06, 2016 8:44 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
supersérie benč + sťahovanie hornej kladky podhmat s fat gripom
os x xy + 50 x 6
60 x 6 + 50 x 6
60 x 6 + 50 x 6
80 x 4 + 50 x 6
80 x 4 + 50 x 6
100 x 2 + 50 x 6
100 x 2 + 50 x 6
110 x 2 + 50 x 6
110 x 2 + 50 x 6
120 x 2 + 50 x 6
120 x 2 + 50 x 6
supersérie sťahovanie hornej kladky naširoko + benč na šikmej lavičke hore hlavou
40 x 8 + 50 x 8
40 x 8 + 50 x 8
40 x 8 + 50 x 8
40 x 8 + 50 x 8 + 40 x 8
kladka striedanie po sérii pred/za hlavou, všetko kontrolované, benče veľa stopiek na pocit, pokladané tesne ku krku, pekný streč
supersérie kliky na bradlách + príťahy so spodnou kladkou s fat držiakom naširoko
ja x 8 + 60 x 8
ja x 8 + 60 x 8
ja x 8 + 60 x 8
ja x 8 + 60 x 8
precítené, kontrolované
brucho
7 sérií
Ranná váha 84,4kg. Idem fakt čisto, si myslím, už to zas ani tak neprežívam, že by mi niečo extra chýbalo, mám radosť zo súčasného minimalistického jedálnička, len mi dosť spadol hrudník, čo už... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 08, 2016 7:57 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dnes asi po 7 týdňoch ofiko celý deň cheatovaný, uvidíme, či ma to nakopne, no už poobede ma oblieval smrtný pot, takže verím, že áno:). Zatiaľ šli na raňajky krásne cukrové donuty s malinami a muller mliečkom, neskôr pizza s radlerom zajedená milka tendrom, potom trošku chipsov - to už mi nebolo dobre, tak som šiel spať, po prebudení monstrík a zvyšok pizze, tréning, ten sadol slušne a teraz padla hagan zmrzka a idem doraziť maliny, plus pri pozeraní ufc dorazím ten balík čipsov a nejaká ta toblerónka tam na mňa ešte žmurká, zajtra plynule tradičný low carb tuk up režim, ktorý mi veru sedí a v práci sa cítim prekvapivo sviežo a výkonný.
military press
os x 6
os x 6
40 x 4
50 x 4
60 x 4
70 x 4
80 x 1
80 x 1
military press s fat osou (axlom?)
os x 6
50 x 3
70 x 3
80 x 1
50 x 10
krásne, výborne sa to drží a oveľa prirodzenejší pohyb, budem asi zaraďovať častejšie
supserérie delt deck + krčenie ramine s trap barom
25 x 8 + 60 x 8
25 x 8 + 60 x 8
25 x 8 + 60 x 8
25 x 8 + 60 x 8
25 x 8 + 60 x 8
oštepársky triceps
25 x 8
25 x 8
25 x 8
25 x 8
zhyby podhmat
ja x 4
ja x 4
ja x 4
ja x 4
tempo 401 _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út květen 10, 2016 8:16 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
cítim sa mozerne, takže na nejaké extra cíčo to nebolo, som rád, že som bol, toť asi vše, kašlem, slabosť, plný nos, akoby opäť prejavy bývalej choroby či alergie, neviem.
čelné drepy
40 x 3
40 x 3
40 x 3
50 x 3
50 x 3
60 x 3
70 x 3
80 x 3 stopky
80 x 3
pushpress s fat barom
60 x 3
60 x 3
80 x 3
90 x 1
hyperextenzie
ja x 4 série x 6 reps v každej
tempo 401, super
brucho
8 sérií
fakt precítené _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st květen 11, 2016 8:09 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
cez deň dosť záchvatovitý kašel, nič moc, keď človek musí rozprávať a len ho to dráždi, ale celkovo sa necítim až tak zle, no, avšak asi zájdem k lekárke zajtraj.
supersérie benč + zhyby
os x 12 + ja x 4
60 x 4 + ja x 4
60 x 4 + ja x 4
80 x 4 + ja x 4
80 x 4 + ja x 4
100 x 4 + ja x 4
100 x 4 + ja x 4
110 x 4 + ja x 4
110 x 4 + ja x 4
snaha o kontrolované opáčka všade, vcelku to šlo
zhyby užší kladivový úchop
ja x 3
ja + 15kg x 3
ja + 15kg x 3
ja + 25kg x 1
ja + 25kg x 1
ja x 3
kladiváky
12ky x 3 série x 12 reps v každej
ťažko mi bolo, no ku koncu už lepšie
P.S.: Väčšinou o takomto čase, keď chodím, tak tam beží "Strongman" tréning, akési hiiit štýl, kde sa striedajú stanoviská, tréner stopuje a hromadne sa intervalovo maká, vyzerá to ako vcelku zaberák, no pozorujem už pomaly pol roka viacerých, ktorí tam chodia pravidelne, ale, žiaľ, bez zmeny, brušiská stále obrovské, tak neviem, logika v zmysle "veď tie burgre vypotím" zjavne zlyháva... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt květen 12, 2016 7:31 am Předmět: |
|
|
zasa treba objektivne povedat, ze na to aby si z dialky poznal vobec nejaku zmenu, je treba zmenit vahu minimalne o 10 kg. A pokial niekoho taketo hromadne akcie a finalne zatlieskanie motivuje, preco nie (mne je to tiez skor trochu smiesne). _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt květen 12, 2016 8:06 am Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | Hoši, nikdy jsem neviděl žádnej skupinovej trénink. Oni si fakt crossfiťáci na konci zatleskají? |
Tak ten, ktorý som videl ja, skončil presne takto Ten arogantný nepríčetný tréner najprv sproste seřval môjho sparinga, lebo sa opovážil priblížiť k činke, ktorú hodlali používať v rámci tréningu (čo sme nemohli vedieť, samozrejme) a potom tam šikanoval skupinku obéznych IT nešťastníkov, z ktorých som pár dokonca poznal. A na záver povedal "Pekná práca" a zatlieskali si spolu, hoci väčšina z týčh ľudí túžila po krémeši a cole.
Bolo to trochu divné, ale teraz sa to nosí, tlieska sa každej blbosti, lebo sa tým vyjadruje skupinová podpora:
"Ahojte, volám sa Ferenc a už dva dni nepijem"
"Požiadal ma na o ruku na baseballovom zápase!"
"Môj syn Gejza sa konečne sám vycikal do nočníka (a pritom má len 14 rokov)"
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt květen 12, 2016 9:54 am Předmět: |
|
|
Ja oziadnych smutnych chlapcoch nepisem, ludia riadne makaju, ja by som to asi nedal, ale po vete, ze uz doma cakaju bryndzaky,mi vela veci doplo, aj tie brusiska, akoby kardi bolo ospravedlnenim prezierania... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne květen 15, 2016 8:04 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
včera 84,2kg ráno, takže zatiaľ presne 6kg dole a bez kardia:)). Strava voľnejšia, teraz popustím uzdu až o dva týždne, páčilo by sa mi takých optimálnych 83kg.
supersérie príťahy v predklone s veľkou činkou + kliky na bradlách
os x 6 + ja x 6
50 x 6 + ja x 6
50 x 6 + ja x 6
50 x 6 + ja x 6
70 x 6 + ja + 15kg x 6
70 x 6 + ja + 15kg x 6
70 x 6 + ja + 15kg x 6
90 x 3 + ja + 30kg x 6
90 x 3 + ja + 30kg x 6
100 x 3 + ja + 45kg x 3
100 x 3 + ja + 45kg x 3
príťahy snaha o kontrolované opáčka so zopnutím, kliky asi po pol roku aj s váhou na opasku a s prehľadom (konečne som si našiel opasok a nástavec ako v Trnave), 60kg by som asi fukol tiež, heh
supersérie oštepársky triceps + príťahy v sede so spodnou kladkou s fat gripom
25 x 10 + 60 x 10
25 x 10 + 72,5 x 10
25 x 10 + 80 x 10
facepulls
20 x 15
30 x 15
30 x 15
delt deck
20 x 3 série x 10 reps v každej
Príjemný tréning po náročnom víkende, včera sme hrali 8 hodín stolnú hru Game of Thrones - parádny večer! Skoro som doviedol Martellovcov k víťazstvu, ale Greyjoy všetkých zradil a dal to! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út květen 17, 2016 7:31 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
včera som zastupoval telesnú a žiaci dostali v rámci rozcvičky robiť aj kliky (šiestaci...), nik nevedel spraviť ani jeden poriadny klik, chceli previesť, stalo sa, potom aj klik na jednej ruke, a teda neviem, ale čo si ja pamätám, tak kliky/zhyby sme robili už odmalička, na prvom stupni som bežne dával po 50 klikov/kliky na pästiach/kliky na prstoch atď., darmo, teraz sa klikuje akurát na chatoch....
Zhodou okolností dnes ideme do gymu a bum, je tam prednáška, tak otočka a dal som doma aspoň nejaké provizórium s klikmy heheh
kliky
ja x 20
ja x 20
kliky na pästiach
ja x 15
ja x 15
kliky na prstoch
ja x 5
ja x 5
kliky s prekríženými rukami pod sebou
ja x 3
ja x 3
kliky
ja x 20
ja x 20
pekná pumpa, všetko plný rozsah, príjemné opäť si zaspomínať, koľko som sa na základnej/strednej doma naklikoval atď. vo viere, že to bude nejak vyzerať heh
brucho
4 supersérie _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st květen 18, 2016 9:20 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | kliky/zhyby sme robili už odmalička, na prvom stupni som bežne dával po 50 klikov/kliky na pästiach/kliky na prstoch atď., darmo, teraz sa klikuje akurát na chatoch....
|
To je ozaj hodne smutná situácia a vidím to tiež okolo seba v rôznych vekových kategóriách. A už to nie je len o tom, že sami nechcú športovať, ale že nechápu a odsudzujú tých, čo niečo so sebou robia
To ako keď kolegyniam (chlapi sú schopní to pochopiť oveľa ľahšie) nedokážem vysvetliť, že MUSÍM ísť na tréning, lebo proste je deň, keď trénujem. Na to väčšinou zareagujú, že prebohaaa, veď nejdeš na súťaž, tak načo sa toľko snažíš? Na čo zas ja argumentujem spôsobom - Ty tiež teda nie si žiadna modelka a ráno sa líčiš a lakuješ si nechty. A to väčšinu kolegýň urazí tak, že mi dajú pokoj. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|