Ty jsi totální zvíře:) párkrát jsem něco takového zkoušel (140 tuším něco mezi 15-20 op a s 60kou okolo 40) ale tím vždycky trénink skončil, potom už tak maximálně předkopy:) a ty si dáš ještě další dřepy:)
Co len napisat. Na mrtvolu som na zaver pozuzil trhacky (natrhnute mozole) a aj napriek pidi osobaku ma to vôbec netesi. Trocha mi to kazilo techniku a samozrejme bolo to tazke. Zvysok treningu bez nalady.
Co len napisat. Na mrtvolu som na zaver pozuzil trhacky (natrhnute mozole) a aj napriek pidi osobaku ma to vôbec netesi. Trocha mi to kazilo techniku a samozrejme bolo to tazke. Zvysok treningu bez nalady.
Naposledy upravil ripperr dne út červen 14, 2016 4:31 pm, celkově upraveno 1 krát
Dát trojku s víc než trojnásobkem vlastní váhy a nebýt spokojený, tomu říkám perfekcionismus. Ale odcvičit potom ještě ten objem na benči, rozpažkách, veslování a dřepech, to je šílenství. :))
_________________ Somewhere in China, a thirteen-year old virgin is warming up with my max.
Magumi, vlk#: dakujem za povzbudivé slová. Po treningu som nevypil ani protak kvoli treningu. Mozno je to pekne cislo, ale dnes ma to nepotesilo. Mozte posudit a potom pochopite dovod preco.
Mal som pocit, ze ta cinka je daleko od tela ked som mal tie trhacky. No proste cele zle.
2, Kebyze ta nepoznam tak to uz berem ako urazku, HALOO!! si potiahol 3x280 budicek to je neskutocny popici vykon tes sa z toho!!!
3, Ano technika nebola uplne idealna (akoze ja by som za taku buchal sampanske, lenze ja niesom tak stavany na sumo ako ty).
Ty mas totiz potencial na sumo ako ma beljajev.
Problem bol ze si stal od zaciatky prili daleko od tyce, tvoje pakove pomery ti umoznuju mat idealnu drahu s minimalnym predklonom na zaciatku, preto si mozes dovolit stat blizsie k tyci ako napriklad ja.
Bavili sme sa otom uz davnejsie ked si bol ssi, preto ked ides viac reps tak tie dalsie uz su lepsie lebo si tyc polozis blizsie k telu. A este by som vytkol to trhnutie na prvom opakovani, pozor toto vie byt velmi nebezpecne.
Kebyze takto taha niekto iny tak nepoviem ani slovo ale ty mas na viac.
Mozme sa stavit ze do 3 rokov tam mas +360?
Ked sa trosku zamyslis nad biomechanikou chrbta tak zistis ze to trhnuie je kontraproduktive.
Trhnutie sa pouziva ako cheating pretoze udelis telu nejaku kineticku energiu a oto mensiu musis vyprodukovat svalami aby si pohol cinku. (zjednodusene povedane)
Lenze spdny chrbat robi pri mrtvole len izometricku kontrackiu a to trhnutie moze narusit samotnu kontrakciu, popripade moze aj ztazit cely pohyb pretoze ta vyhodi z idealnej pozicie.
Sumo je asi najvacsi prejav statickej sily lebo, zacinas od spodu (ako kebyze drepuje z pinov) takze nemozes pouzit stretch reflexu a oproti klasike zacinas v velmi neprijemenj pozicii (velky tlak na bedra a adduktory). Preto sa potrebujes sustredit aby kazdy sval robil co treba a to trhnutie tomu podla mna nepomaha.
Maciak: technika nebola ideálna aj kvoli trhackam. Cely cas som isiel bez nich, a ked som ich natocil tak nezvyk a nebolo to ono. Teraz si necham poriadne dlane oddychnut nech sa daju mozole doporiadku a buduci tyzden pojdem bez trhaciek a bude lepsia technika. Ked zoberiem do uvahy, ze sumo trenujem presne rok a 15dni tak este mam sa co ucit a pilovat na technike. O 3 roky 360kg fuha no tomu ja absolutne neverim. To su uz nerealne cisla jedine Jesse Norris 😃. Ked sa vratis z USA tak dame spolocny trening a este viac preberieme techniku.
Dante Flyshit: ak potiahnem 2x290 tak zacnem tomu verit. Zatial je to hudba buducnosti a hodiny treningu.
Dnes len tak stredne. Na military som mal osu co sa nepretaca a skoro mi to utrhlo ruky. Budete to vidiet na videu.
Spekounp: dakujem, ale z fleku napisem aspon 10 borcov co maju radovo lepsiu vykonnost. Samozrejme cvicim lebo ma to bavi. Takze podstatne je, ze mam progress.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru