Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1167, 1168, 1169 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cipinek

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 2:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Brno bylo vždycky Brno, tady se vydělává i na vodě, a kdejaký blbý Brňák tu vodu ještě rád zaplatí, ach bože, prostě Brno...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kujin

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nelíbí se mi to přirovnání nechci platit za vodu nesmyslné částky = buran, který chodí chlastat kohoutkovou vodu na hajzl. Typicky český přístup...
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A čo je zlé na tom byť buran? Ja by som sa tiež šiel napiť na hajzel a neplatil 100kč za džbán vody. Takisto ako keď mi treba vykonať veľkú potrebu tak nejdem na verejné WC, ale vbehnem do reštiky, vyserem sa zdarma a utekám pred nasranou čašníčkou čo ma zbadala.
Bombay

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:

napsané to tam být tuším musí, pokud něco takového prodávají a účtují za to peníze. 110,-- za litr vody je docela soda.

Těžko říct. Asi by to tam být mělo.
Na druhou stranu jsem se s dětma byl projít, překvapivě jsme došli snad 3 km daleko k místní lepší restauraci. Říkám jdem na palačinky a něco k pití, dojdem tam, dcera hned od dveří hulákala, že jsme přišli na palačinky. Servírka mi řekla, že palačinky nenabízejí, ale že je dětem samozřejmě zařídí.
Do desíti minut byly na stole, samozřejmě jsem to zohlednil u spropitného.
ygg

PříspěvekZaslal: po červenec 11, 2016 4:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dante Flyshit napsal:
A čo je zlé na tom byť buran?

NIC!

...
Spazik

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2016 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono je to v podstatě o tom, že když si host dá kohoutkovou vodu, tak si nedá Bonaqu nebo Colu, kde je ta marže ve stovkách %. A tak si naúčtují tu marži do kohoutkové vody no.
Protože v restauraci se neplatí primárně za jídlo a pití, ale za službu že sedíš na zadku někde v teple na náměstí a někdo tě tam obsluhuje :-)
Makuška

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2016 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kujin napsal:
Nelíbí se mi to přirovnání nechci platit za vodu nesmyslné částky = buran, který chodí chlastat kohoutkovou vodu na hajzl. Typicky český přístup...

Bez peněz do hospody nelez. Typicky české přísloví. Jedině my češi umíme vlízt do hospody a remcat, jak je pííívo drahý a teplý a blbě vychlazený a vrchní divnej a servírka má malý kozy a jídlo je nechutný a vůbec je to celý na hovínko. A jedině my češi umíme nejen u nás v čechách, ale i v zahraničí chodit pít vodu z hajzlu nebo chodit srát zadarmo, tam kde to je pro hosty restaurace. Tohle je typicky český přístup.

(Flinku tebe se to netýká - opakuji znovu 110,-- za litr vody je docela soda...chápu tvoje nasrání).
Mablung

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2016 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
kujin napsal:

Bez peněz do hospody nelez. Typicky české přísloví. Jedině my češi umíme vlízt do hospody a remcat, jak je pííívo drahý a teplý a blbě vychlazený a vrchní divnej a servírka má malý kozy a jídlo je nechutný a vůbec je to celý na hovínko. A jedině my češi umíme nejen u nás v čechách, ale i v zahraničí chodit pít vodu z hajzlu nebo chodit srát zadarmo, tam kde to je pro hosty restaurace. Tohle je typicky český přístup.

(Flinku tebe se to netýká - opakuji znovu 110,-- za litr vody je docela soda...chápu tvoje nasrání).

Jeden Čechům vyčítá že neustále pyskujou, druhý, že se neumí ozvat. Dříve jsem si myslel, že hlavní české specifikum je, že neustále nadáváme na vlastní národ. Nedělám si statistiku, ale co jsme kecal s pár cizinci, tak to až tak české specifikum není.
Makuška

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2016 9:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Si nevybereš....já za typicky českou vlastnost považuju vyčůranost. Prostě češi jsou mistři v tom kde co ojebat, obejít nebo přečůrat a jsme tím známí i ve světě. Bohužel.
Mablung

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2016 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Si nevybereš....já za typicky českou vlastnost považuju vyčůranost. Prostě češi jsou mistři v tom kde co ojebat, obejít nebo přečůrat a jsme tím známí i ve světě. Bohužel.

Nemyslím. Podle mě je tohle typická vlastnost spíše pro Araby.
Bombay

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2016 10:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já za českou typickou vlastnost považuju to, jak si češi myslí, že si jich někdo nějak víc všímá a řeší je.
Ad to, že se o češích říká to či ono a jsou tím či oním znamí po celém světě.

Každý národ na někoho nadává a my češi opravdu nejsme nějakém unikum. Češi nadávají na ukrajince, vietnamce, romáky, angličani ted na poláky, němci nemusí turky, jkaždý nemusí někoho, bo jedni berou práci, druzí kradou, třetí neodvádí daně, blablabla.
Makuška

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2016 12:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Makuška napsal:

Si vzpomínám, jak vyprávěl Miroslav Donutil, že v Americe když vytočíš číslo na pevné lince špatně a dovoláš se blbě, tak máš možnost zavolat na ústřednu, že to byl omyl a oni ti ten hovor nebudou účtovat.

A pak položil otázku, jestli by tohle mohlo fungovat v čechách??? No nemohlo. Prostě češi.
Spazik

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2016 1:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Makuška napsal:
Mablung napsal:
Makuška napsal:

Si vzpomínám, jak vyprávěl Miroslav Donutil, že v Americe když vytočíš číslo na pevné lince špatně a dovoláš se blbě, tak máš možnost zavolat na ústřednu, že to byl omyl a oni ti ten hovor nebudou účtovat.

A pak položil otázku, jestli by tohle mohlo fungovat v čechách??? No nemohlo. Prostě češi.

To je jen takový zobecňování, většině lidí by to pravděpodobně nestálo za ten čas a snahu navíc, ale určité procento vyčuránků je všude, viz.:
http://www.podnikanivusa.com/2016/07/11/posledni-dozvuky-projektu-ofiplex-v-memphisu/

Dneska i u nás jsou firmy které garantují 100% spokojenost a vrací peníze za službu, když jim člověk nahlásí že nebyl spokojen, a stejně prosperují. Ono tam jsou nějaké mechanismy, aby 1 člověk nemohl refundovat pokaždé opakovaně :-)
Bombay

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2016 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska opět nestíhačka = do fitka místo dopoledne až večer.
Opět plno mladých borců a opět zvedali větší váhy než já.
Jako ne, že bych to řešil jak za mlada, ale nasere to
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: út červenec 19, 2016 8:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak se na to vykašli ne .. starší lidi chodí už do hospod večer.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 1167, 1168, 1169 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: