|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ryvaru

|
Zaslal: so červenec 09, 2016 7:21 pm Předmět: |
|
|
| Berserk_Grom napsal: | | ryvaru napsal: | [
Posledni dobou zacinaj pribyvat lidi co si myslej ze sypu a cim dal castejc se me na to nekdo pta (nebo lidi z fitka se vetsinou ptaj treba kamose) :D sice mi moje vykony nepripadaj jako nic extra, ale tak cloveka to vzdycky potesi :D smutny je, ze v tyhle dobe jak nekdo mladej trochu neco zveda, tak uz si to dost lidi mysli... A to protoze ty lidi casto vazne sypou, klidne i v 15ti nebo 16ti letech... No proste hruza :/
|
to znamena ze ides spravnym smerom. :D
Potom zasypes naozaj a to uz budes podla nich amt nadpriemernu genetiku :D
kolko mas rokov inak |
Áno, tak nejak :D je mi 17
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: st červenec 13, 2016 9:28 pm Předmět: |
|
|
kurvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
do píčiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
právě jsem tady zkurvenou hodinu a půl zapisoval trénink + kurva dlouhej příběh co se mi stal po tom.... a když jsem to chtěl odeslat, tak mi to řeklo že se musím nejdřív přihlásit a pak to bylo všechno pryč
takhle nasranej sem teda už dlouho nebyl
teď už na to seru, prostě to znova psát nebudu....
do prdeleeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne červenec 17, 2016 5:11 pm Předmět: |
|
|
Porad na mobilu :/ notebook stale v pi**
Nedele 17.7. -mely byt poradny drepy v posilce (v planu bylo 220) ale nakonec z toho seslo, protoze ani ja ani sparing sme se moc necitili... Ja mel rozsekany zada a jako bonus blbe spal, tak sem si dal jenom neco sam doma
Drepik
Osa
10x55
6x95 -pasek
3x125
2x145
155
165
2x1x175
-bez bandazi dost nezvyk... Uz na ne mam prizpusobenou techniku i jinak posileny svaly, tak to bez nich byva docela tezky... Ale jde videt ze sila jde nahoru a i kdyz to dneska zrovna nesedlo, tak 175 slo :D
34x100 -bez pasku
-jeste pumpicka na zaver :D chtel sem 50, ale vubec to nesedlo... Hlavne ten blbej high bar... Uz tak pul roku sem high bar drep neudelal ani se samotnou osou, tak to po tak dlouhy dobe slo jak jinak nez mizerne :/ s low barem bych ale na tolik opakovani asi nepochodil, pac by mi driv z toho upadly ruce... No kazdopadne to bylo fakt brutalni, lituju zada u tech poslednich opakovani a trvalo mi pak asi 10 mjnut nez sem ty nohy nejak rozhybal abych vubec mohl chodit :D
Zvedani panve zadama oprenej o lavici (nevim jak to jinak popsat...)
8x55
6x75
6x95
6x105
-nahore vzdycky podrzet... Na zacatku sem dostaval hrozny krece do hamstringu, pak se to trochu rozjelo a slo to hezky... Akorat uz sem to moc nehrotil, priste urcite pridam vahu
Lejtka -3 serie...
Bricho sedlehy - 10x22.5 + 2x10x32.5
Pak dukladny protazeni hlavne nohou a zad...
No puvodni plan s 220 se mi zamlouval vic, ale dneska na to nebylo, tak sem to aspon poradne zrusil... Nohy total na sracku a hezky pumpnuty... Po treninku nejakych 64cm, tak snad se to objemove konecne vrazi na dobu pred stahovanim na zavody...akorat je to ted v lepsi kvalite :D
Od zejtra do prace... Budu vstavat nekdy po 4 rano, abych si stihl navarit a tak... Bude to drsny :/ ale aspon budou prachy a to je hlavni
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: ne červenec 17, 2016 7:36 pm Předmět: |
|
|
| ryvaru napsal: |
Zvedani panve zadama oprenej o lavici (nevim jak to jinak popsat...) |
hip thrust
a jinak je to celkem zbytecnej cvik, neda nic tvymu tahu ani drepu, maximalne ti trochu vyformuje glutealy, ale to predpokladam neni tvuj cil.
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne červenec 17, 2016 8:13 pm Předmět: |
|
|
| Berserk_Grom napsal: | | ryvaru napsal: |
Zvedani panve zadama oprenej o lavici (nevim jak to jinak popsat...) |
hip thrust
a jinak je to celkem zbytecnej cvik, neda nic tvymu tahu ani drepu, maximalne ti trochu vyformuje glutealy, ale to predpokladam neni tvuj cil. |
Ok, diky za radu... Kdybych nebyl tak znicenej tak dam radsi goodmornings nebo v posilce hyperextenze, ale uz sem stejne na nic takovyho nemel
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: po červenec 18, 2016 7:25 pm Předmět: |
|
|
Pondeli 18.7. -spal sem asi 4 hodiny a pak 8 hodin na nohou v praci, ale az na rozsekany nohy sem se citil prekvapive dobre
Bench
6x3x90 + 10x75
-do techniky, kratky pauzy... Posledni trojka nejlehci
Militarypress
6x45
6x50
6x55
6x60
-vsechno hezky striktne, nahore podrzeny, bez zaklonu... Slo to
Bench na uzko na tricak
10x45
8x65
8x70
6x75
-bez sparinga se bojim jit do maxima, coz me sere... Ale tricak sem citil hezky
Bicak
2x10x40
Pak sem radsi skoncil, zacinal sem trochu citit kosti a nechci s tim mit zase problemy
Bylo to dneska fajn... Vykony mizerny ale mam z toho treninku dobrej pocit... Bench technicky na dobry ceste, snad prestane zlobit i po ty silovy
Tak uz planuju jak to bude dal... V rijnu planuju MS WUAP v nemecku, tak bych nekdy koncem mesice rozjel poradne pripravu
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: čt červenec 21, 2016 7:50 pm Předmět: |
|
|
Vcera mrtvoly... Zase sem zapsal celej trenink a pak se to smazalo...
Ctrvtek 21.7.
Bench
10x1x100
5x5x80
-vetsinou stopky, do techniky...
Military
Do 1x77,5 (80 o kousicek uteklo)
2x8x55
Ruce pumpa
Energie malo, celkem sem byl znicenej, ale trenink fajn...
Vaha uz stabilne lehce pres 80... Hmota i sila jde pomalu nahoru
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: so červenec 23, 2016 5:06 pm Předmět: |
|
|
Sobota 23.7. -dneska sem mel hlidat v mnichove na stadionu, ale kvuli tomu atentatu to zrusili... 3000 v prdeli : (
Drep
3x145 -pasek+bandaze
3x155
3x165
6x175
3x6x95 high bar, atg, bez pasku, stopky
-cim tezsi vaha, tim byly ty trojky lehci :D po 145 sem se na to chtel vysrat jak to bylo tezky a nakonec 175 na pohodu... Moje hlava je proste divna :D
Bench
5x3x95
8x85
-dneska fajn... Do techniky uz se dostavam a je to znat...
Dipy
3x20xbw
Trenink dost divnej... Vubec sem se do toho nemohl dostat a soustredit se... Celej trenink uplne mimo, porad jsem musel myslet na uklizecku z prace :D to je v prdeli :D
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne červenec 24, 2016 6:43 pm Předmět: |
|
|
Nedele 24.7.
Mrtvolka polosumo
5x120
2x130
2x140
2x150
2x160
2x170
8x2x140 -bez pasku
-do techniky
Goodmornings
10x45
10x65
10x85
8x95
8x105
8x115
Pritahy v predklonu
12x45
4x10x85
Bricho+biceps
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út červenec 26, 2016 8:08 pm Předmět: |
|
|
konečně na pc
úterý 26.7.
benchpress -bez spotera, bez bandáží, bez pásku, bez trika
15xosa
10x45
8x65
5x85
3x95
1x100
2x105
3x1x110
4x2x100 -stopky
-parádička konečně technika začíná být slušná, tak je to hodně znát... na bench jsem se teď dost zaměřil a je lepší a lepší každým tréninkem těch 110 všechno ještě s nějakou tou rezervičkou... až bude spoter, tak možná i těch 115 padne pomalu začínám mít trošičku ten bench i rád
military press
6x45
5x55
3x65
3x70
3x5x55 -pomalý podržený opakování
-ale jo, šlo to... mohlo to být i lepší, ale nešel jsem na max a nějaká ta síla tam snad je
dřep -bez pásku, atg, na úzko, stopky dole... prostě jenom tak lehce ale abych ty nohy trochu zapojil
10x45
5x85
5x95
5x105
5x115
-hehe, tady se mi povedla vcelku slušná parádička když jsem jel s 85kg, ještě jsem se nějak extra nesoustředil a když jsem byl dole ve stopce, tak jsem začal slušně padat dozadu naštěstí to bylo váha, že jsem zvládnul i v tom dřepu popojít a zvednout se, ale měl jsem docela namále a propadnul bych se o patro níž
pumpa ruce
-přijel si ještě zacvičit kámoš, tak jsem něco dal, abych na něj jenom nečuměl
trénink super jak se teď lepším na tom benchy v podstatě s každým tréninkem, tak mě to mega baví... celej trénink super nálada, šlo to krásně
zejtra jedu na grilování se spolužákama... tak držte palce ať se tam nezleju  ráno pak vstávám navíc brzo do práce
Naposledy upravil ryvaru dne so červenec 30, 2016 7:04 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: pá červenec 29, 2016 9:05 pm Předmět: |
|
|
pátek 29.7. -tak v tu středu jsem se nakonec docela střískal  ale tak po víc jak půl roce.. a zase na hodně dlouho dopředu  dneska totálně nasranej sám na sebe, tak jsem si řekl že si potáhnu maxko... sice mám teď naspáno v průměru tak o 2-3hodiny na noc míň jak vstávám ve 4:30, ale co se dá dělat...
mrtvola -od 125 pásek a na 220 a 160 trhačky (tlustá osa co se nedá chytit zámkem)
osa
55
95
125
155
185
220
2x5x160
2x6x125 -bez pásku
-prostě jsem byl rozhodnutej dát 220... nějak to úplně nesedlo a pěkně jsem se u dotahu rozklepal, ale potaženo a nějaká menší rezervička tam bude určitě nějak jsem z toho ani vůbec neměl radost... prostě pocitově pěkně na hovno, poslala mě do píči holka co jsem chtěl, tak sem celej trénink byl jenom nasranej a snažil se co nejvíc se zničit... navíc se nějak posrala kamera těsně před 220 (snad už je to zase v pohodě) a mobil na kterej jsem to natáčel se nějak samovolně 4x přiblížil, takže jediný co je na videu vidět je moje prdel pak pokusy o co nejtechničtější opáčka s nižší váhou
přítahy VČ v předklonu
12x55
10x85
8x105
8x115
6x125 (možná 8x, už si to moc nepamatuju)
2x20x55
-síla už moc nebyla, ale cítil jsem to hezky
goodmornings
10x55
8x95
8x115
8x125
8x135
-pomalu se začínám dostávat trochu na nějaký váhy... snad se to brzo promítne na dřepu a MT
břicho
celej trénink nějakej hrozně divnej... zničil jsem to pěkně, dal si maxko na mrtvolu a stejně pocitově pěkně na hovno... po tréninku naváženo přesně 80... nějak jsem teď neměl vůbec chuť k jídlu a tak jsem zase trochu shodil... tak je na čase to dožrat zpátky aspoň na těch 82-83kg zejtra do posilky na vršek, tak snad už to bude lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: so červenec 30, 2016 7:02 pm Předmět: |
|
|
sobota 30.7.
benchpress
osa
10x45
8x65
5x85
2x95
1x105
1x110
1x115
3x5x95
-po 115ce jsem 2x vázal bandáže... kdo zná, tak ví jak to člověka zničí, tak jsem to zakončil už jenom třema serkama a šel od toho jinak to sedlo pěkně... 115 hezky s přehledem, nějaká rezerva tam bude leze to teď parádně
pumpování kozy,ramena,triceps ... asi 6 cviků, vždycky 8-16opáček -nemá cenu rozepisovat
ceklem fajn trénink... bench potěšil, natož po včerejších zádech pocitově pořád celkem na hovno, ale progressy tam jsou... zejtra nějaký lehčí nohy, pokud to vyjde, tak to rozbiju příští víkend a dám tam nějaký pořádný dřepy zase
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne červenec 31, 2016 3:46 pm Předmět: |
|
|
neděle 31.7.
dřep
osa
8x55
5x95
3x125 -pásek
3x145 -bandáže
1x165
14x150
hromada sérií s 55kg... celkem určitě přes 100 opakování... technika, hloubka, šířka postoje -prostě vychytávání těhle věcí
-dneska slušně zničenej, ale šel jsem si pro těch 14 opáček... pak už jsem neměl šťávu, tak jenom blbnutí s jedním kotoučem hloubka dost na hraně, připadalo mi to hlubší než pak na videu... pár cm dolů to chce ale potěšilo to... příští trénink dřepů dám maxko
biceps+břicho
dneska byl ten trénink slabší... po 2 dnech kdy jsem to vždycky pořádně zničil 3hodinovým tréninkem to už úplně nešlo no ale cíl splněn a aspoň jsem pak ladil tu techniku... začnu už taky dávat dohromady přípravu na to MS do německa co bude v říjnu... mám cca 2 měsíce a potřebuju na total dostat tak 40-50kg
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: út srpen 02, 2016 9:24 pm Předmět: |
|
|
úterý 2.8. -dneska unavenej z práce, tak jsem si šel lehnout... trénink nakonec až večer, což teda úplně nemusím, ale tak co se dá dělat
mrtvola sumo
10xosa
10x55
5x95
3x125 -pásek
2x155 -trhačky
1x185 -pocitově nějaký těžší než sem chtěl, asi ty předvčerejší dřepy 14x150  tak jsem se vykašlal na nějaký větší váhy a rozhodl se ladit techniku, kde je ještě dost co dělat
-výměna tlustý dlouhý osy za hubenou krátkou, ať si zvykám na zámkáč
cca 8serií se 110
cca 15serií se 70
-nakonec na videu těch 185 vypadalo docela lehce a i ne tak hrozně technicky... ale stejně je asi dobře že jsem nešel na 200+... takhle jsem si sice dojebal zase záda z těch milionu serií, ale ke konci už ty mrtvoly vypadaly dost slušně, rozdíl oproti začátku tam trochu vidět byl... příště pojedu takhle už od začátku a budu teď tahat jenom na tý úzký ose (jenom se bojím když je tam 200+ aby se nezlomila)
shyby
nadhmat 5x5xjá -pauzy 30s
-pauza 2-3minuty
podhmat 3x5xjá -pauzy 30s
-chtěl jsem původně vzít to pořádně i s váhou, ale bylo už moc pozdě a měl jsem už toho dost, tak jenom takhle flákačsky... když to šlo, tak hodně striktně, dole i nahoře podržet
divnej trénink... ale ta mrtvola se už lepší... dneska sem pracoval na rozšíření postoje, omezení "oblouku" co tam dělám a tudíž zkrácení dráhy a na větším zapojení nohou... tak snad se to brzo promítne do vah zejtra by měly být nějaký benche, tak snad to půjde líp jak dneska váha stále na nějakých 80ti, ale přijde mi, že to jde objemově trochu nahoru.. jím teď dost a docela slušně, tak by mělo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|