|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Berserk_Grom

|
Zaslal: st srpen 31, 2016 9:43 pm Předmět: |
|
|
| fireblader napsal: | Mě v poslední době ve všech posilovnách vytáčejí uklízečky. Pořádek sice musí být, ale když v šatně stojím nahý na ručníku, aby aby nade mnou stála paní s koštětem, která čeká až se pohnu, aby vytřela okolo toho ručníku . |
Mozna se jenom chtela divat n nahyho muze :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Makuška

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st srpen 31, 2016 9:56 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | Yogu v praxi se na to sere,protoze Máme tak děravý zákony, že by se mohl provozovatel soudit az do nekonečna a to mi ver....tak jednoduchý to s tou politickou objednávkou není. Vidím dnes a denne na stavebních úřadech. Srat na hlavu budou úřady a kontroly jen tem,co si to nechají nebo tem blbym. Jinak dají pokoj. jinak pardon za OT. |
Děravý zákony jsou výhoda ... protože je pak snazší pro úřad či soud být kreativní, jak on sám chce, nebo jak je zrovna potřeba.
Úřady budou srát na hlavu ... krom tebou zmíněných ... i těm, kterým opravdu na hlavu srát chtít budou. Samozřejmě, pokud je jim to v zásadě putna, jen to tak klasicky zkusí a zjistí, že to až tak snadné nebude, tak se na to v drtivé většině případů zvysoka. Pokud ale z nějakého důvodu fakt budou chtít dělat pakárnu, tak jim to půjde velmi dobře a velmi dlouho.
Ostatně, klasickým příkladem jsou třeba FÚ. Tam ta objednávka je, velmi silná, a jak to vypadá. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st srpen 31, 2016 10:02 pm Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: | Sk: Jsem moc zvedava na výsledek. |
v tomhle konkretnim pripade meli smulu (ukecali to na tu satnu), ale v dalsich, kde se postupovalo podobne viz. popsany zpusob ,,testu,, to projeli majitele tech provozoven
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: pá září 02, 2016 6:48 am Předmět: |
|
|
| JPS1 napsal: | nosíte někdo při tréningu čepici? kšiltovku, kulicha?? tohle nepochopím.. |
Tohle jsem nikdy nedokazal pochopit. Nikdy jsem necvicil v takove zime, abych musel mit kulicha a dokonce na mne o treninku nikdy nepralo tak slunicko, abych musel sahnout po ksiltovce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá září 02, 2016 7:58 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | JPS1 napsal: | nosíte někdo při tréningu čepici? kšiltovku, kulicha?? tohle nepochopím.. |
Tohle jsem nikdy nedokazal pochopit. Nikdy jsem necvicil v takove zime, abych musel mit kulicha a dokonce na mne o treninku nikdy nepralo tak slunicko, abych musel sahnout po ksiltovce. |
Hlavně jsou nejlepší "borci" nosící kšilt dozadu. A pak si ho musí při benchi dát dopředu. Vstanou, dají ho zase dozadu. Lehnou, dají ho zase dopředu. A to dle počtu serií.
K tomu si přidejte, že si ještě nasaztují a sundavají sluchátka z uší, podle toho, zda zrovna cvičí, nebo ne.
PRo mě ukázkoví debilové _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá září 02, 2016 8:05 am Předmět: |
|
|
| Makuška napsal: |
Jako jaká kontrola??? Z které instituce??? Nemyslím, že existuje kontrola, která by přinutila provozovatele toho zařízení tu skupinu "nežádoucích" pustit. Už jen proto, že ten klub to takhle praktikuje už několik let a já sama jsem tam už párkrát kolem takových skupinek procházela dovnitř. |
Nějaká romy podporující neziskovka Ti klidně kontrolu udělá. Jen jde o to, že málokterý romák prostě má nervy na to, aby ji tam poslal.
Minimálně byla kauza s nějakou realitkou nedávno. Taky provokace, ale makléřka měla smůlu.
Takže stačí angažovaná neziskovka, nastrčení romáci a máš problém. A věř tomu, že pokud tam nepošlou nějaké hlupáky nafetované od lopaty, ale dobře instruované nehlupáky, dokážou během keců u vchodu podstrčit do rozhovoru věci tak, aby ochranka, nebo někdo u dvěří minimálně pokývnul, že je to uzavírka proti etniku. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: pá září 02, 2016 8:04 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | drlift_ napsal: | | JPS1 napsal: | nosíte někdo při tréningu čepici? kšiltovku, kulicha?? tohle nepochopím.. |
Tohle jsem nikdy nedokazal pochopit. Nikdy jsem necvicil v takove zime, abych musel mit kulicha a dokonce na mne o treninku nikdy nepralo tak slunicko, abych musel sahnout po ksiltovce. |
Hlavně jsou nejlepší "borci" nosící kšilt dozadu. A pak si ho musí při benchi dát dopředu. Vstanou, dají ho zase dozadu. Lehnou, dají ho zase dopředu. A to dle počtu serií.
K tomu si přidejte, že si ještě nasaztují a sundavají sluchátka z uší, podle toho, zda zrovna cvičí, nebo ne.
PRo mě ukázkoví debilové |
lol, riesit co niekto nosi :D :D ked mu je tak pohodlne nech si to nosi. :D
Len zeny riesia odevy :D
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: út září 06, 2016 11:30 am Předmět: |
|
|
jo, fajn ať nosí - jenom mi to přijde divný. Takže ještě jednu z poslední doby:
Kluk si přinesl knížku a víc si četl než by něco cvičil ??! asi na to doma nemá klid
a to upozorňuju, že do sakra drahýho fitka..
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: út září 06, 2016 3:08 pm Předmět: |
|
|
| JPS1 napsal: | jo, fajn ať nosí - jenom mi to přijde divný. Takže ještě jednu z poslední doby:
Kluk si přinesl knížku a víc si četl než by něco cvičil ??! asi na to doma nemá klid
a to upozorňuju, že do sakra drahýho fitka.. |
Never skip brain day. :D
dufam ze si cital v jedinom drepovacom stojane v posilke :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS1
|
Zaslal: pá září 09, 2016 6:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mIrA2002

|
Zaslal: pá září 09, 2016 12:28 pm Předmět: |
|
|
Fitkem se občas plouží různé postavičky, ale tu chtěl být někdo vtipný za každou cenu... _________________ "Úspěchy ve formování postavy představují nepřetržitý proces poznávání sebe sama, neustálé zapojování zpětné vazby, citlivého vnímání reakcí vlastního těla na trénink a výživu" Ivan Rudzinskyj
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|