_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Military ma prekvapilo ze 80 je taka tazka ale zasa po troch tyzdnoch takze nejak prekvapene sa tvarit nemozem. Mrtvola to iste, na tu frekvenciu co davam je to ok. Vlastne plan bol 2x5x150 ale objem ma moc nebavi tak som si dal nakoniec trojky. Trojky su tak akurat :D
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
S deckami a zenou na stene, ja som neliezol, kedze mam v hajzli prostrednik.
Aj ked som vcelku mimo zhybovacej formy, neodolal som a vyskusal taku tu amatersku listu ci jak sa tomu nadava hehe. Potom som este skusil skakanie ale to uz som netocil.
Vlk dik, aj ked teraz si vravim ze poslednu seriu som si mohol kludne odpustit v prospech rychlejsej rege. Aj opica podlieha zvieracim pudom a obcas sa necha uniest :D
Lowbar drep:
5x65
5x77.5
3x92.5
5x110
3x125
5x137.5 stale no belt
12x110
Bench:
8x40
5x60
5x80
5x85
5x85
5x80
Split squats:
4 serie na kazdu (40 kg. Vc)
Predny drep:
Up to 0x100 skusal som inu techniku
Jednorucky na sikmej:
5x22
5x32
5x37
Drepy tazke ale som aj stale rozdrbany z mrtvoly, bolel ma bedrovy klb, prve serie otrasne ubolene, sumo uz asi nebudem robit, proste mi to nerobi dobre, tiez som citil krize, ale to moze by aj ze som polonahy pobehoval von ked bolo 15 stupnov a dost fucalo. Necitil som ze by som sa v krizoch nejak krivil pri mrtvole. Tiez som bol dost unaveny, velmi zle som spal. Rameno je na tom ovela lepse, prakticky z kripel stavu som sa prepracoval k iba velmi miernej bolesti. Zmena uchopu a novy strc dramaticky pomohol.
keby si ho videl naživo, to je žula-guča-hrča-žila
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Hahaha a takto nejak vznikaju legendy, len musim dat pozor aby sme sa nazivo uz nestretli lebo to cele pokazim :D
Inak to mi pripomenulo ako som pred par dnami navrhol kolegovi co viem ze chodieva cvicit do golemu kusok od roboty, pocas obeda (a ma velke bicaky), ci nepojdeme spolu zatrenovat a pytal sa ma ci cvicim. Povedal som ze tak - sem, tam. Tak sa len uchechtol ze "aha, uz si zacal" - evidentne vobec netusi ze cvicim a to ma ma na ociach na dva metre po cely rok :D
Predbezne sme dohodli ze pocvicime chrbat tak som zvedavy, lebo nemam tucha co to v jeho podani moze znamenat. Snad neodpadnem prilis skoro heh
Aj tak dik za krasne nadnesenu pochvalu, nachvilu som sa zamyslel ake by to bolo hehehe
Naposledy upravil seeya dne st září 21, 2016 9:56 pm, celkově upraveno 1 krát
Inak môžme ísť máknuť pokojne aj my, ako sme plánovali, po večeroch mám čas, aj cez víkendy vieme dohodnúť, keby ma aj autom vydvihne dobrá duša z nejakého styčného bodu, tak duplom:).
"Conor Bless"
Ked ma nebudes chciet trapit s benchom tak v poho :) staci dat vediet par dni dopredu pm
ok a nebudem, vymyslíme, nech nám trenál sadne obom
"Conor Bless"
Na nohy a prdel dost brutal svalovica takze mrtvola utahana doslova a dopismena. Vobec sa mi ta posledna seria nepacila. Vyskusal som si 48 kettlebel..nebolo to take hrozne ale uz som riadne fucal. Mam natiahnuty bicak zo saskovania na deckych preliezkach :/ snad sa to spravi.
10x127 posledne dve ku mne pribehol miestny sypac a dotkol sa toho. Subjektivne nic nepomohol ale platnu seriu pokazil. Aj tak ne zle na to ze posledny tyzden spanok do 5 hodin a permanentna sracka, asi to prehanam s bielkovinami.
Kua v posledne dobe sa to u nas hemzi sypackami. Nie ze by som mal nieco proti ale vsetci potom chcu ist do racku a na vsetko sa dlho caka. Dnes museli dlho cakat oni heh.
na ten fail mam milion objektivnych dovodov ale jeden zverejnitelny je ze som par krat vynechal ranajky lebo ma zacalo nejak prenasledovat moje divne travenie. Od zaciatku to bolo tazsie jak minule. Na druhej strane bench lepsie.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru