|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ryvaru

|
Zaslal: pá říjen 07, 2016 6:52 pm Předmět: |
|
|
| Berserk_Grom napsal: | | ja byt tebou tie zaklady zvysim, 200 si dal na 7 reps nie je treba tolko podcenovat, lebo nechas mnozstvo kil na platforme, kludne zvys aj na 210/215 drep |
na dřepu mám základ 210, radši nechci dávat zbytečně vysokej... první lift ze soutěže, může to nějak blbě sednout nebo takhle... první se mi na dřepu osvědčilo dát lehčí, minule jsem zakládal na 180 a to jsem to v tréninku taky byl schopnej dát na 8+reps navíc pojedu ve vytahaných bandách tenhle první, až na druhý vytáhnu ty tvrdší bandáže... ten bych rád 230
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ryvaru

|
Zaslal: so říjen 08, 2016 9:36 pm Předmět: |
|
|
tak teda závody... pro ty co by nevěděli, tak MS WUAP v Herzbergu, trochu se rozepíšu, tak se pohodlně usaďte ať si neničíte záda (nebo to rovnou vůbec nečtěte )
před závodama (aneb místečko pro výmluvy, takže přeskočit rovnou o odstavec dolů) - posledních pár dní před závodama jsem byl hrozně vystresovanej... na závody jsem skoro nemyslel, dělal jsem všechno možný abych byl v pohodě, ale někde v podvědomí to stejně všechno šrotovalo  i když jsem jedl víc jak normálně, tak váha šla dost dolu, hodně jsem se budil a byl nějakej vyplašenej... včerejší noc byla vůbec nejhorší... nejdřív jsem nemohl moc usnout, pak probuzení v noci na víc jak hodinu a vstávání po 4 ráno  pak skoro 3hodinová cesta, kde jsem jako navigátor taky moc odpočívat nemohl... no výmluv už snad bylo dost, tak jdeme dál
naváženo 82.0 ... to jsem od rána normálně jedl, takže váha naprosto v pohodě a navíc šel chvilku po vážení na velkou, takže váhu jsem tentokrát vůbec neřešil, stáhnul bych s přehledem i do 75, ale na to už kašlu, akorát to výrazně brzdí progress... odvodňovat se vyplatí na výsledku, ale z dlouhobějšího hlediska je to katastrofa
dřep - 210 - 225 - 241
-popravdě... na hovno... sílu jsem docela cítil, forma relativně vyšla, příprava se na dřepu povedla... problém ale byl v tom, že jsme vůbec nestíhali motat bandáže, protože tam byly hrozně krátký pauzy... (asi 12 lidi na skupinu a žádný pauzy mezi posledním a prvním), takže jsem na pokus vždycky skoro dobíhal a neměl v podstatě žádnej čas se nějak na pokus psychicky připravovat a to na dřepu prostě potřebuju... navíc bandáže mi vázali 2 borci co s tím nemaj zrovna moc zkušeností (jeden z nich to nikdy nedělal) a bylo to docela znát... nemůžu jim mít nic za zlýa bez bych nemohl nic, ale těch pár kilo mi to nahoru ještě hodit mohlo, kdyby to uměli... snad příště to bude lepší  tak k samotným pokusům... základ ještě v měkkých tréninkových bandách, to jsem nestíhal vůbec, takže když mě hlásili jsem si říkal, že to nemám šanci stihnout... nakonec to šlo, ale žádná paráda to nebyla  druhej pokus o něco lepší s časem, ale bandáže zavázaný dost katastrofálně... na videu je vidět jak mi z toho koukali dost velký nezavázaný kusy, dřep docela těžkej, zase jsem se předklonil... technika byla obecně dost nahovno jak jsem nestíhal  poslední pokus jsem šel na 241, což by byl v týhle kategorii absolutní svěťák napříč všema federacema, ale ten 3. pokus jsem totálně dosral... jinak se to říct ani nedá, chtěl jsem jít ještě 4. protože jsem cítil že by to jít mohlo, ale řekli mi, že bych musel jít tak asi za 2 minuty, což se nedaj zavázat ani bandáže, takže k hovnu  v dřepu jsem byl mezi teenagerama asi nejlepší, ale spokojenej určitě nejsem... možná jsem měl jít ten třetí lehčí a dát třeba 230 nebo 235, ale to už je teď jedno
benchpress - 100 - 105 - 110???
-byl jsem posranej, tak jsem základ trochu schodil a šel na jistotu... teda aspoň jsem si to myslel  všechno lehký, všechno dlouhý stopky a s rezervou... síla byla i na víc, ale nakonec jsem skončil na 105... bohužel se to nedá říct tak, že německá část rozhodčích (2/3) jsou prostě čůráci... než tu někdo začne pičovat, že je to moje chyba, tak si to obhájím... ano, nějaký malý cuknutí na tom hrudníku bylo, a i když to mohli pustit, tak chápu že je to MS a že jsou přísný... ale to co je ten problém je, že jsem viděl hned několik lidí co to udělali ještě mnohem víc jak já (kde to bylo fakt výrazný, ne jak tady u mě) a těm to uznali!! a překvapivě všichni němci... hned s několika lidma jsem se o tom bavil, není to jenom můj subjektivní názor v afektu že mě to nedali... prostě to němcům v poho dávali a mě tam zbytečně zařízli... no už se k tomu nechci vyjadřovat, prostě to byl hnus ty rozhodčí, teda aspoň ta německá část viditelně nadržovala němcům... hnus
mrtvola - 200 - 210 - 220
-z videa to nebudu úplně dobře vidět, táta byl asi nějakej línej jít blíž k tomu  ale snad to bude jakž takž ok... už jsem byl docela unavenej, ale docela to šlo... těch 220 trochu škoda, snažil jsem se ten vršek nejet po stehnech a nějak moc tam nedrncat a podle mě to nebyl vyloženě špatnej pokus, ale 3:0 neplatný, tak se nebudu dohadovat, rozhodnutí akceptuju  pro mě vytáhnuto, budu muset potrénovat ten dotah a techniku a ty čísla budou příští rok hezčí
shrnutí -nic jsem vyloženě neposral, ale všechno bylo na hovno... s výkonama spokojenej jednoznačně nejsem, ale nedá se nic dělat... beru to pozitivně, docela jsem si to užil a hlavně mám zase spoustu zkušeností a plánů co kde zlepšit... určitě mě ty závody posunuli zase kousek dál, vím o co se opřít, kde mám největší rezervy a příště to bude zase o level vejš (nebo spíš o 2  ) na vyhlášení jsme nebyli, museli by jsme tam čekat dalších 5-6hodin a nechtěl jsem zdržovat 3 další lidi
závody obecně -až na ty německý rozhodčí (viz bench) a tu krátkou dobu na 4. pokusy a mezi dřepama super závody... za ty prachy ještě aby nebyly  ale musím ocenit organizaci, všechno šlo krásně na čas, žádný komplikace, hezky zvládnutý... jednoznačně organizačně špička mezi závodama, až mě to překvapilo
zítra doplním video, teď už se to nestihne uploadnout
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so říjen 08, 2016 9:47 pm Předmět: |
|
|
Pekne!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so říjen 08, 2016 10:05 pm Předmět: |
|
|
podal jsi velmi dobré výkony, pět kilo na benči vůbec neřeš, jak jsi vůbec dopadnul, jaká byla konkurence? ten dřep máš skvělý!
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: so říjen 08, 2016 10:10 pm Předmět: |
|
|
gratulujem.
inak po spravnosti by ta na 4. pokus ani nemali pustit, lebo na to musis at 3. pokus platny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so říjen 08, 2016 10:23 pm Předmět: |
|
|
...a výsledky v kategórii? Inak na tvoj vek, samozrejme, skvelé! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne říjen 09, 2016 7:41 am Předmět: |
|
|
díky všem, ale dobrý to fakt nebylo... všude mohlo být +10kg oproti tomu co bylo zapsáno
turakam v kategorii tuším 2. místo, absolutku vůbec nevím, po tak zkaženým výsledku radši vůbec neřeším
berserk aha, to že na 4. musím mít i 3. platný jsem nevěděl... mě říkali že můžu, ale že bych musel hned po posledním ze skupiny a vzhledem k tomu, že já jsem byl asi 3. od konce to prostě nešlo stihnout
vlk no vadí mi tam ten princip že několik němců to tam normálně dostalo... a taky že jsem šel na jistotu, těch 110 bylo lehký, asi bych dal i 115
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne říjen 09, 2016 7:45 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: ne říjen 09, 2016 8:01 am Předmět: |
|
|
ty vole to je rachot
gratuluju ti... ty váhy mi vyrazily dech, si se strašně posunul.. před rokem si dřepoval 120 kilo a ted dvojnásovek, si šikovný!
skvela prace !!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne říjen 09, 2016 8:14 am Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | ty vole to je rachot
gratuluju ti... ty váhy mi vyrazily dech, si se strašně posunul.. před rokem si dřepoval 120 kilo a ted dvojnásovek, si šikovný!
skvela prace !!!!
|
díky, ale váhy teda nic moc... jinak přesně před rokem jsem "dřepnul" 200 (to byla ta hrůza, jak z ní prej někdo měl noční můry a nedá se to ani omylem počítat ), takže zlepšení zase tak velký není... ale těch +-40-50kg nepovažuju za vyloženě špatných na dřepu vím co mi funguje a jak ho mám cvičit, takže to leze nahoru docela pěkně
jinak tobě to taky krásně leze nahoru, pečlivě sleduju a fandím
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne říjen 09, 2016 11:51 am Předmět: |
|
|
Pěknej výkon!  S tím benčem si myslím, že jim spíš vadilo to jakoby ,,zaboření" do hrudníku. Máš to tam trochu utopený. Na to jsou ve wuapu háklivý. Kolega s tím měl taky problém. Chtějí prostě čistý dotek. Např takovej Dan Green by neměl ani jeden pokus platnej. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
ryvaru

|
Zaslal: ne říjen 09, 2016 11:58 am Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Pěknej výkon! S tím benčem si myslím, že jim spíš vadilo to jakoby ,,zaboření" do hrudníku. Máš to tam trochu utopený. Na to jsou ve wuapu háklivý. Kolega s tím měl taky problém. Chtějí prostě čistý dotek. Např takovej Dan Green by neměl ani jeden pokus platnej. |
díky moc doufám že hloubka na dřepu se líbila
jo, přesně tak, musím se to naučit zastavit nad hrudníkem... ale viděl jsem hned několik němců co to bořili ještě výraznějc než já a dostali to
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: ne říjen 09, 2016 2:26 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | Pěknej výkon! S tím benčem si myslím, že jim spíš vadilo to jakoby ,,zaboření" do hrudníku. Máš to tam trochu utopený. Na to jsou ve wuapu háklivý. Kolega s tím měl taky problém. Chtějí prostě čistý dotek. Např takovej Dan Green by neměl ani jeden pokus platnej. |
Videl jsem taky Tkadlcika jak v 2015 dostal cervenou za to.
Ktere pravidlo rika ze to nemuzu zaborit do hrudniku?
Pokud vim, tak zaborit do hrudniku je ilegalni jenom PO povelu press.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: ne říjen 09, 2016 5:27 pm Předmět: |
|
|
| Berserk_Grom napsal: | | Tom.K. napsal: | Pěknej výkon! S tím benčem si myslím, že jim spíš vadilo to jakoby ,,zaboření" do hrudníku. Máš to tam trochu utopený. Na to jsou ve wuapu háklivý. Kolega s tím měl taky problém. Chtějí prostě čistý dotek. Např takovej Dan Green by neměl ani jeden pokus platnej. |
Videl jsem taky Tkadlcika jak v 2015 dostal cervenou za to.
Ktere pravidlo rika ze to nemuzu zaborit do hrudniku?
Pokud vim, tak zaborit do hrudniku je ilegalni jenom PO povelu press. |
v IPF to je pod bodem 3. pro pravidla pro benč a zní to takhle:
3. Odražení činky nebo její ponoření poté, kdy již došlo k jejímu zastavení na hrudníku nebo na břiše, a to
takovým způsobem, který vede k usnadnění pokusu.
V GPC ani WPC nic takovýho není, ale ve WUAP jsou na to taky přísný. Vloni jsem měl závodníka na pohárové soutěži v německu a první pokus jsme měli no-lift přesně za tohle. Když jsem šel za hlavním rozhodčím s otázkou co to znamená, protože jsem taky nechápal proč no-lift, odpověděl mi na to taky že zanoření činky do hrudníku je verboten. Přitom tohle co předvedl Ryvaru, nebo tehdy můj závodník, to absolutně nemá se zabořením co by ti pomohlo absolutně nic společnýho. To (jak už jsem psal) vesele předvádí na soutěžích Dan Green. Podle mě to v evropě žádná jiná federace kromě WUAP a IPF nevyžaduje. Aspoň jsem to teda nikde nikdy nenašel a problémy jsou kvůli tomu stále jen na soutěžích techhle dvou federací. _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: ne říjen 09, 2016 5:29 pm Předmět: |
|
|
OK, dekuji za vysvetleni. :)
O duvod vic proc nesoutezit ve WUAPu :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|