11.10.2016 Mrtvy tah
1x170
1x180
1x190
2x200 PR na pocet opakovani!
2x200 nemal som vobec v plane ist druhu dvojku, ale ripper povedal, ze mam ist a jemu sa neodvrava video je z tejto druhej serie, chrbat nebol idealny, ale myslim, ze vzhladom k tomu, ze islo o maximum tak sa to este da
6x140
6x140
6x140
6x140
6x140
6x140
povedal som si, ze 2 tazke dvojky stacia a pridal som nejaky objem. Islo to lahko, akurat posledna seria uz nejak ztazkla.
Tlaky JC na prsia incline
5x40
3x46
10x36 pr na pocet
8x32
8x32
10x32
Nechcelo sa mi vobec uz po mrtvolach, ale sparing ma hecol.
Paradny trening, sice nebolo vela serii, ale myslim, ze boli prinosne. Ripper dnes zasa drtil ako z inej planety, neskutocne. skoda, ze mu pri tej 300ke spadli kotuce z jednej strany, vyzeral, ze by tam dal opakovani kolko by len chcel. Neskutocna motivacia makat pri nom
Zajtra ramena a predne drepy, netusim ako to bude vyzerat. Vaha stale tesne pod 80kg rano.
vlk#: dik, ja som si tiez najprv prisiel ako silak, ale ked tam 10 minut po mne napalil ripper 10 opakovani s takmer 3xbw, tak som radsej zahanbene odisiel na ine poschodie cvicit prsia
12.10.2016
Nejake blbnutie s premiestneniami, thrustery po 2x2x60, len tak na zahriatie.
Pushpress
3x70
3x75
2x80
2x80
3x75
3x75
islo to, na uvod a na zaver military 3x60 a 4x60
Predne drepy
2x110
2x120
1x125 poctiva hlbka, bez lamania do predklonu
5x105 citil som, ze 5x5 dnes asi nebude, smrt, hrozne tazke piate opakovanie vydrete na krv
5x105 uz som si bol isty, ze 5x5 dnes nebude, piate opakovanie si pamatam len velmi matne
5x105 netusim preco som pokracoval, zapnuty robot mod, zrazu som bol za polkou
5x105 prve 3 opakovania lahsie ako predtym, piate zas kriticke
5x105 posledna seria, to uz som nemohol vzdat, aj keby som tam mal zdochnut pod tou cinkou. takze nakoniec je z toho PR na objem 5x5x105
Tlaky na ramena s JC v sede
10x25
10x25
8x25 uz len take dopumpovanie ramien, ale posledne opakovanie bolo akurat ledva dotlacene, takze staci
Tie dnesne drepy boli fakt hrozostrasne, chrbat na sracky z utornajsich mrtvol, ako uz dlho nie, nohy tiez neboli prave cerstve. kym som robil 1-2 opakovania, tak sa dalo, ale tie patky boli nekonecne. Sice som potom zjedol veceru aj druhu veceru, kolac k tomu a isiel spat, ale rano som sa zobudil ako po celonocnej chlastacke, rozbity na kasu, cely den ma boli hlava (samozrejme okrem noh a chrbta a vlastne vsetkeho ostatneho), takze dnes volno a zajtra musim ist znova, lebo v sobotu mam zapas a po nom sa neda. Takze ci to do zajtra nejak zregenerujem...
14.10.
Tak po dni oddychu som isiel dat nieco lahsie, nech som zajtra na zapas pouzitelny/
Bear complex
3x40
3x50
3x50
Skusil som si to co bolo v poslednych strength wars, celkom sranda, s touto vahou pekna rozcvicka
Miltary press
6x60 asi PR na pocet opakovani, nie som si isty
2x65
1x70
5x60
ok, spokojnost
Drep lowbar
2x130
4x140 PR na pocet opakovani
2x145
6x120
6x120
drzal som objem dole, predsa len som nebol este uplne zregenerovany, citil som stale nohy aj spodny chrbat, tak aspon dve tazke serie a dve lahsie
Sumo mrtvola
3x170
3x180
1x200 celkom v pohode
4x3x110 dynamicky, explozivne
4x3x110 klasika deadlift, tiez maximalna dynamika
Taky jednoduchsi trening, nehrotil som to, potesila sestka na military, stvorka na drepe a dvestovka na sume. Inak to bolo easy. aj take treningy obcas musia byt, aby som nabuduce mohol zas napalit
Takze sobotny zapas sa pre mna skoncil skor, ako zacal, pri druhom striedani som pri zabrzdeni zacitil, ze sa mi natiahol pravy kvadriceps a bolo vybavene. Nemohol som sa vobec na tu nohu postavit, takze do tepla a oddych. Vcera uz mi bolo vyrazne lepsie, takze som bol zacvicit, ale samozrejme iba vrch tela.
Tlaky na prsia JC incline
12x30
12x30
12x30
12x30
12x30
12x30
Potesilo, ze prve serie som citil velku rezervu, takych 20+ by asi slo, ale chcel som dat viac serii.
Bez mrtvol, alebo drepov je ten trening taky prazdny a smutny. Dnes noha uz neboli, ale stale citim v tom stehne take zvlastne tahy a tlaky presne na tom mieste co bolo natiahnute. A kedze najblizsie mam v plane prave drepy a mrtvoly, tak este zvazim, ci dnes, alebo to necham este oddychnut do zajtra.
No sice som vyrovnal maxko, ale bolo to tentokrat s trhackami a bolo to fakt tazke, tahal som to asi 3-4 sekundy a totalne ma to odrovnalo. dal som si 3 stvorky potom, ale mal som taku strasnu nechut do toho, ze som sa uz na to potom vyprdol.
Predny drep
3x100
3x105
4x100
4x100
6x100
Dal som take lahsie predne, lebo vo stvrtok planujem konecne po 2 tyzdnoch ist zas nejaky trosku vacsi objem na zadnych, tak nech je to v pohode. Cely trening bol taky naprd, nechcelo sa mi, hoci som mal byt oddychnuty a po minulom treningu mrtvol som si veril na viac. Neda sa nic robit, nie vzdy sa zadari podla planu. Natiahnute stehno drzalo, myslim, ze uz je to prakticky ok. Dnes skusim trosku pridat na jedle, napraskat do seba viac kalorii ako bezne a uvidime co to spravi zajtra.
Video z tej 1x205. Oprava, neboli to 3-4 sekundy, bolo to asi 8 sekund kym som to zdvihol, takze to asi vysvetluje do nasledne odpalenie ale stale to islo plynulo hore. Technika je taka aka je, no maximalka...
20.10.2016 Military press
2x60
2x65
1x70
1x70
1x70
1x70
1x70
3x62,5
3x62,5
Konecne som tu 70ku vladal dvihat bez vacsich problemov, sice len po jednotkach, ale na istotu.
Drep lowbar
1x130
1x140 az moc lahke sa mi to zdalo
1x150 tu uz to ztazklo, ale na dvojku by to bolo
3x145 chcel som dat 4 opacka, ale uz tretie bolo tak tazke, ze som do toho radsej nesiel
3x135
3x135
3x135
3x135 tri opakovania boli akurat v kazdej serii, dufal som v stvorky, ale radsej takto ako sa trapit
7x125
7x125 no toto bolo uz na krv
15x105 zaverecny dojizdak, posledne 3 opakovania mi uz nebolo vsetko jedno
Tlaky JC na ramena v stoji
10x20
10x20
10x20
10x20
pridal som este trosku objemu na ramena na zaver, bola tam este rezerva
Dobry trening, som rad, ze 150 na drep sa uz stal standardom, ktory viem s prehladom drepnut v treningu bez nejakej deload pripravy. Dufal som v malinko lepsie vykony, ale 2 dni predtym som tazko tahal a mal predne drepy a chrbat ma bolel jak cert uz pri rozcvicke, takze napokon pri danych okolnostiach ok
22.10.2016 Deadlift sumo
1x190
2x200 PB na pocet. konecne, niekedy v juli som to skusal, nedal. teraz celkom na pohodu, takze super
5x170
5x170
5x170
5x170
chcel som 5x5, ale ta stvrta seria mi uz dala prilis zabrat, takze som si povedal, ze to nebudem hrotit
Goodmornings
10x40
10x40
10x40
10x40
po dlhsej dobe tento krasny cvik, s lahkou vahou, viac opakovani, hamstringy to bralo krasne
Bench s JC incline
10x40 PB na pocet opakovani, doteraz to bolo maximalne 6 opakovani, takze velky skok
6x32
6x32
6x32
12x32
Strasne sa mi do tych tlakov nechcelo, sparring ma zlomil, tak som si dal aspon tazku seriu na uvod a na zaver, medzi to 3 lahke. Toto su chvile, kedy ocenite dobreho partaka, sam by som sa k tomu uz nedokopal.
23.10.2016 Pushpress
3x80
3x80
3x80
5x70
5x70
5x70
podla planu, vsetko pekne na istotku, dobre bolo
Predny drep
2x100
2x110
1x120 uz prva mi skoro vyklzla, druhe opakovanie mi vypadla cinka, nevedel som ju udrzat
2x120 nasraty som si dal reparat a islo
1x120 uz len chaby pokus o dalsiu dvojku
7x100
4x100 zas mi to vypadlo, proste to neslo
10x3x70 rychle lahke serie, 30 sekundove pauzy.
No tie predne drepyma nepotesili, uchop zlyhaval. Zrejme mam prilis slabe nohy, tak si nevedomky pomaham miernym predklonom a potom to nenapadne vyklzava z tych prstov. Co uz, musim sa viac sustredit na to mat vystrety trup. Z dvoch vikendovych treningov slusne rozbity, dal som vecer saunu, pondelok, utorok volno a stredu chcem ist naplno do zadnych drepov, urobit si chut nejakym osobacikom
na čelňáky si dej klidně na prsty magnézko, bude to klouzat míň.
tam to bude spíš tím že se asi ohýbá v zádech a tudíž činka klouže dolů... já to dělal taky a musí se člověk soustředit na držení středu těla a zabírání kvadricepsama, magnesko určitě nepomůže, je potřeba aby ty ruce u toho dřepu vykonávali minimální práci, ne aby drželi celou váhu činky jak je člověk předkloněnej
btw mě takhle kvůli tomu spadlo 155kg v pokoji na zem asi půl roku zpátky... to byl slušnej rachot a máme z toho na stropu o patro níž lehce popraskanou omítku
tam to bude spíš tím že se asi ohýbá v zádech a tudíž činka klouže dolů... já to dělal taky a musí se člověk soustředit na držení středu těla a zabírání kvadricepsama, magnesko určitě nepomůže, je potřeba aby ty ruce u toho dřepu vykonávali minimální práci, ne aby drželi celou váhu činky jak je člověk předkloněnej
taky že jo, jenže koho to neohlo, když zkoušel maximálku nebo chtěl splnit předepsaných 5x5 či něco podobného a tu činku už nechtěl shodit :) a tady právě magnézko pomůže, protože pokud z prstů sklouzne, tak už si nevybereš.
Ako pise vlk# - ked idem do maxima, tak sa neda tomu zlomeniu vyhnut. ak sa mu vyhnem (a vytlacim to striktne kvadrcepsamii), tak to asi nebolo maximum Na druhej strane je samozrejme mozne, ze mam prislaby stred tela a preto sa predklanam skor ako by som musel, toto musim nejak vychytat. Skusim nabuduce aj viac magnezka. Dik obom za rady
26.10.2016
Po dvoch dnoch dobreho oddychu som isiel skusit nejake drepiky a ramena. Vo fitku bol Ripper a tak mi naordinoval svoju "medicinku" Squat lowbar
2x120
1x130
1x140 (prvykrat bez opasku)
2x155 (uz s opaskom samozrejme)
2x155 PR na pocet opakovani aj objem 2x2
10x125 + 10x100
uz ta prva desiatka bola osobak na pocet opakovani, k tomu hned chlapi zhodili a pridal som desinku so stovkou, bolo to cire utrpenie, nebyt toho, ze Ripper stoji za mnou a po kazdom jednom opakovani ma hecuje, tak by som to zhodil uz po druhom. Ale vdaka nemu som to doklepal do konca Tym sa ale moje drepovanie skoncilo, lebo som nebol schopny stat na nohach. Ani sediet. Ani lezat. A nebudem si predsa kazit trening neosobakovymi seriami
Predny drep
5x5x60 iba lahke rychle serie pre dobry pocit
Military press
3x55
5x55
5x55
3x60
2x65
2x65
2x65
3x65
Thrusters
6x40
6x40
6x40
Tlaky na ramena s JC v stoji
10x22,5
7x22,5
7x22,5
Super trening, tie 3 serie drepov mi uplne stacili, ale overil som si, ze idem po dobrej ceste. To co bolo pred mesiacom vydrety osobak som dal teraz 2x2, pricom sa mi vaha prakticky nehybe, dokonca mam pocit, ze som nejaky ten tuk zhodil, takze velka spokojnost. Dnes ma cakaju mrtvoly, zrejme pojdem lahsie, kedze na nohy sa moc spolahnut nebudem moct
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru