MT sumo a klasika:
poprve jsem vyzkoušel sumo. jako není to špatná technika, zvednu více, ale moje spodní záda z toho rádi nejsou. Protestujou. Sumo NEE
6x8-5..100-110kg
Vnitrrní a vnější rotace:
3x10..5kg
Facepulls:
3x15..25kg
Trapéz:
4x12
_________________ Pokud něco opravdu moc chceš, musíš něco obětovat.
Tak spodky nasracku, nemohl jsem se 2 dny skoro pohnout. To je furt neco Jedem dale chronicka bolest je picovina!!!!
Pritahy jc v leze:
12x20kg
10x22kg
8x24kg
6x26kg
5x 28kg
5x28kg
Bench:
10x10..50kg - lehke priste pridame
Dřepy:
5x5..100kg
Veslování:
5x8..40-55kg
Tlaky na stroji:
5x6-10..20-40kg
Pondělí:
28.11
Konečně došli doplňky, tak od příštího tréninku na to najedu v plné palbě.
Jinak mám noční 10ky a nemám v noci absolutně hlad ani ráno, takže přemejšlím jak si naplánovat žrádélko. Asi to udělám tak, že:
budu vstávat kolem 13:00 pak v
13:30 - 14:00 lehčí jídlo
před a po tréninku což bude 15:00-17:00 suplementace
18:00 potréninkové jídlo
0:30 jídlo
6:00 jídlo
7:00 spánek
Floorpress jč: rameno už se zlepšilo
5x10..30k
Přítahy jč v předklonu:
5x8..32kg
Předkopy:
5x8-10..50-80kg
Čelní dřepíky:
5x5..90kg
Tlaky na šikmé:
5x10..24kg
Přítahy v předklonu:
4x8..34kg
15x kliky
15x shyby v leže
15x medicimbal o zem 5kg
15x lehsedy na míši
1 minuta na max skákání přez švihadlo
10x angličáky
10x upažování 8-6kg
7 kol
Carb up 800g sach
Promin, ale ta technika je priserna..ty zada na sraciho psa jsou presne, jak to nema vypadat. Mozna bych zacal namisto vah resit nekoho, kdo te nauci, jak to ma vypadat a jak se tam do toho srovnat, aby to tak vypadalo (=mobilita)...
Strávil jsem skoro půl dne čerpáním informací o tom jak na to dělat správně. Ano máte pravdu je to šílená technika. Snížím váhu a budu mrtvolu dělat milionkrat do té doby než to bude vypadat správně. Aspoň to tu mám zaznamenané do příště
K vyřešení toho "sracího pse" je pár rad. Zkus se vyprsit (vytasit hrudník), dát ramena dozadu (přitom zatnout latissimy a trapézy) a první pohyb u mrtvoly má byt ramena nahoru.
Z vlastni zkusenosti vim, ze postup "budu neco delat milionkrat, nez to po milionte prvni udelam spravne" nefunguje. Mrtvy tah je tak komplexni cvik, ze tam muzes mit spatne prakticky deset veci a pokud tech deset veci neudelas dobre, tak proste nezatahnes jak mas. Z videi na netu toho take moc nezjistis a opravdu je lepsi nechat si od nekoho poradit nazivo. Nekoho, kdo ti ukaze jak se do toho srovnat a co potrebujes za mobilitu se k tomu srovnat. Podle tech videi mas ty zada fakt spatna uz pri rovnani a defakto se pod tu cinku vlastne ani nesrovnas, tudiz vsechno sptne uz od zactku.
Me osobne pomohl az semniar o velke cince s Kuliskem. Do te doby jsem ns tom byl jako ty a jen zkousel, zkousel, nevedel a vsechno spatne. Jinak pred samotnou velkou cinkou nas ucili pozdved s kettlebellem, ktery prave pekne resi tu pozici zad a nemene dulezitou horni pozici (tzv.priprc).
PS: Jinak aby nedoslo k nejakemu nepochopeni. Ja nejsem zadny superzvedac, moje mrvola co do techniky porad potrebuje ladit (coz neni ted ma priorita) a tady na foru jsou mraky lepsich. Verim treba, ze pokud by se ti nechtelo na seminar, tak treba Moocha, nebo Tom K. ti poradi mnohem lepe vecneji, ale je tu i rada dalsich borcu. Ale rozhodne trvam na tom, ze dve hodiny nazivo s nekym kdo tomu rozumi ti daji vice nez dvacet online.
Zkouška maximálek na 5 a 10 opakování
Pár nových cviků se kterými budu od začátku roku cvičit silově objemový systém at se někam dostanu a neplácám se jak ryba na suchu.
Na pondělekk mám deadlift, rumuny, floor press a dipy.
Edit: už heladám kvalifikovanho trenéra, který má za sebou bohatou zkušenost bud powerliftera který má zasebou něajké ty závody a má v tom jasno. Na ty moje pojebany mrtvoly a více méně dřep taky
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru