ad bench
-to s tou hlavou nedělám vždy, občas si tak hlídám místo pokládání činky, ale neni to nějakej zlozvyk, kterej bych dělal neustále
-ty nohy mám tak schválně, dokáži se o ně lépe zapřít a využít jich, dřív jsem benchoval s chodidlama na zemi a nebylo to ono, v IPF soutěžit nebudu, takže to neřeším
-S tím benchem bojuji neustále, ale konečně jsem se v tom benchi trochu našel a jde to lehce nahoru, setup mi vyhovuje
ad mrtvola
-psal jsem, nohy toho měly dost, tak jsem neměl žádnou podporu v hamstringách, ale když koukneš na jiné videa z mt, je vždy patrné, že mám silnější záda než nohy
-jinak že by mě někdy bolely záda díky technice se nikdy nestalo, vše o skladbě těla apod, podle mého názoru je pro záda mnohem horší touch and go, kdy dostanou víc na zadek (teď nemyslím zrovna tebe, ale sparinga, který s tím měl dlouhou dobu problém).
Tady je druhá série z 2x5x175kg kdy jsem se cítil v pohodě a nepřijde mi, že by to šlo blbě.
Dík, cíl je teď co nejvíc stáhnout váhu, nejlepe někam k 73-75kg, mrtvola už by nyní měla být reálně kolem těch 220-225kg, tak jen doladit tu váhu a splnit si tak 3xbw mrtvolu
Bench press
10x20kg
8x50kg
5x70kg
3x84kg
2x93kg
1x100kg
1x105kg 1x109kg PR! 1x110kg PR!
10x80kg
-105ka bylo dorovnání starého maxka, ale dnes s krásnou lehkostí
Mrtvý tah z deficitu
10x60kg
6x100kg
3x6x120kg
Shyby podhmatem
4série
břicho, strečink
U té 110ky jsem zvedl zadek a dost, vím o tom, ale je to tréninkový pokus, v životě jsem takovou váhu neměl, dá se říct, že jsem rok nemohl zvednout 100kg, takže mám obrovskou radost, přišlo mi lepší to zvednout za pomoci vlastního těla, než si na to nechat šáhnout od sparinga, takže v tréninku to beru
Jinak z celkového pohledu dneska super trénink, vše sedlo jak má, dobrá hudba v posilce, taková správná agrese do tréninku, zase jsem se do toho pěkně dostal a na každej trénink se hrozně těším, paráda
congratz k benchu, viem ake je to maga tazke posunut sa na cviku kde to nejde az tak samo od seba. Drepy tiez super a tahy uplne. Co tak 10x10x100 :D Myslim ze by si sa ani nezapotil.
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
treba zobrat trochu do uvahy aj kontext, 110 by mu asi nikde na sutazi neuznali ale 109 dotlacil este slusne.. nedavno tu bojoval so 100kg takze zlepsenie o 10% by potesilo asi uplne kazdeho.
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
congratz k benchu, viem ake je to maga tazke posunut sa na cviku kde to nejde az tak samo od seba. Drepy tiez super a tahy uplne. Co tak 10x10x100 :D Myslim ze by si sa ani nezapotil.
Díky moc! Určitě by to teď žádná výzva nebyla, tenkrát to byla chyba z pohledu, že jsem do toho šel po pauze od cvičení a i ta výkonost chyběla, ale vůbec mě nyní těco takového neláká.Celkově nemám moc rád vysoké počty opakování, špatně je regeneruju, třeba tyto všechny tréninky, kdy jedu nízké počty opakování a jedu silově regeneruji výborně, druhý den prakticky nevím, že byl trénink, tak se toho budu držet
Mravenec1 napsal:
vypada to, ze benc se ti povedlo zlomit, to ti gratuluju
Pořád je to bída, ale mám obrovskou radost, že jsem to konečně prolomil, kdy jsem opravdu rok (možná víc) nemohl za boha zvednou tu 100kg, ať jsem dělal co jsem dělal. Teď tam pořád mírný progres je, tak doufám, že to tak nějak půjde, i když už napořád bude bench ta nejslabší disciplína. Ale moc děkuji, od Tebe mě to těší a cenním si toho!
Judson napsal:
Ale na to zvedani hlavy a zadku se neda koukat
Přesně jak píše seeya, nejde to brát z pohledu jediného pokusu, je potřeba na to pohlížet z celkového pohledu. Ten den byla docela síla, 105kg šlo krásně, tak jsem chtěl zkusit víc, bohužel ta 110ka padla za pomoci nespravné techniky, ale padla, je potřeba tam nahnat sílu, pak když padne 115-120kg byť se zvedlým zadkem, tak zas ta 110ka už pujdu správně
vypada to, ze benc se ti povedlo zlomit, to ti gratuluju
Pořád je to bída, ale mám obrovskou radost, že jsem to konečně prolomil, kdy jsem opravdu rok (možná víc) nemohl za boha zvednou tu 100kg, ať jsem dělal co jsem dělal. Teď tam pořád mírný progres je, tak doufám, že to tak nějak půjde, i když už napořád bude bench ta nejslabší disciplína. Ale moc děkuji, od Tebe mě to těší a cenním si toho! *
Dáváš někdy přemístění s pushem? 2-3 série? Nebo už to necvičíš?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru