|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dave1913

|
Zaslal: po listopad 20, 2017 3:38 pm Předmět: |
|
|
Parádní výkon! To musí být síla v kvadrácích, druhej Jirka Orság _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
maciak
|
Zaslal: po listopad 20, 2017 3:55 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | maciak napsal: | | Gratulujem uz mam len 2kg naskok na highbare :) |
jenže ty děláš zadní dřepy jenom kondičně, co ti kolena dovolí
každopádně přihodit za měsíc 2.5 kg, to je výzva!
a na čelňácích máš taky nedávno zapsáno 165 PR... taky 2.5 kg náskok, ale tam teď nejsem, ve středu budu rád, když se s dvojkama dostanu přes 140.
seš můj motivátor! ;) na dřepy. zbytek máš úplně jinde :) |
THE GAME IS ON!!
idem sa obut do high barov ked sa vratim z aus!!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 20, 2017 4:18 pm Předmět: |
|
|
| Dave1913 napsal: | Parádní výkon! To musí být síla v kvadrácích, druhej Jirka Orság |
dík, ale vzpěrače, kteří dřepují 300+ ATG sem netahej :)
| maciak napsal: |
THE GAME IS ON!!
idem sa obut do high barov ked sa vratim z aus!! |
to nemusíš... zůstaň u toho deadliftu a benče a dej mi čas to zkusit dorovnat
|
|
| nahoru |
|
 |
bolgi
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: po listopad 20, 2017 8:23 pm Předmět: |
|
|
🙂👍💪 parada a gratulujem vlk#.. sledujem poctivo a drzim palce.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 22, 2017 12:05 pm Předmět: |
|
|
22. listopad 2017, středa
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, DELOAD
MOBILITA 20 minut
Čelní dřepy:
4x 60 kg
4x 80 kg
4x 100 kg
2x 120 kg
2x 130 kg, opasek
2x 140 kg
2x 150 kg, aktuální 2RM, víc tam není
1x 155 kg
0x 160 kg, pouze negativní fáze :/
odpovídá to aktuálnímu stupni natrénování, je fajn, že aspoň těch 150 padlo, pak už mě Magumi přemlouval, ať dám ještě jedničky, ale těch 155 už jsem tahal z paty a 160 mě prostě zlomilo. no nic, ještě to bude chtít hodně mlíka, abych dorovnal maciaka na 165. na pumpovací sérii se 120 už pak nebyla síla ani morál.
Bench-press:
4x 60 kg
4x 80 kg
2x 100 kg
2x 110 kg
2x 120 kg
2x 125 kg
2x 130 kg
1x 135 kg
0x 140 kg :/
15x 100 kg, dorovnáno PR
už stovka byla těžká, ale nějak to pořád šlo, ještě těch 135 jsem trefil setup a věřil jsem si na 140, kde jsem to naopak odebral úplně blbě a zavalilo mě to. na tu pumpu se stovkou jsem doufal na 10 opáček, ale překvapivě těch 10 šlo v sérii, pak už jsem bojoval o každou další jedničku, Magumi mě hecoval, ale po tom patnáctém jsem věděl, že ještě jednou povolím lokty a ten metrák poletí volným pádem... co už, přeji Carabasovi, že mě pobil na všech váhách a pokud si někdo myslí, že mezi 15 a 16 opakováními zase není takový rozdíl... je :D
Váhovka: 95.6 kg
bolgi, ripperr: díky chlapi! oba šlapete jak stroje ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st listopad 22, 2017 12:14 pm Předmět: |
|
|
Pekne vlku. Tie čelňáky celkom čumím, hodne husté, ja som 2x150 nedal ani keď som sa im seriózne venoval, takže tu som ťa rozhodne nepobil.
A ten môj bench by si dorovnal aj prekonal, keby si sa predtým neunavil ťažšími sériami, tak nebuď na seba taký prísny _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 22, 2017 12:30 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | A ten môj bench by si dorovnal aj prekonal, keby si sa predtým neunavil ťažšími sériami, tak nebuď na seba taký prísny |
díky, ale tím se neunavíš, to je aktivace, aby pak ta stovka byla lehká :D
jinak nad benčovací lavici asi vyvěsím 16x100, 12x110, 9x120, 5x130, 3x140, 1x150 a dám k tomu jednu z tvých retro-fotek pro všechny borce, kteří si tam myslí, že něco zvedají :) všechno jsou to výkony 1-2 opáčka nad mé možnosti a pro mě už možná v nekonečnu, a i kdybych se na něco chtěl do roka dostat, tak ty je za čtvrt roku stejně zase všechny přepíšeš :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 24, 2017 1:34 pm Předmět: |
|
|
24. listopadu 2017, pátek
MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, DELOAD 3/3
MOBILITA 10 minut
Mrtvý tah: (klasika)
4x 60 kg
4x 100 kg
4x 140 kg
2x 160 kg, nadhmat
2x 180 kg, trhačky
2x 200 kg, opasek + trhačky
2x 210 kg, RPE 9.5
1x 222.5 kg PR
po více než roce pidi-posunutí osobáčku a to pouze díky Magumimu, který mě na každou těžkou sérii rovnal a hecoval. mohl jsem tam dát 220 a dorovnat, protože na dvojku by to nebylo, tak jsem chtěl 225, abych případně aspoň posunul osobák, ale Magumi řekl, že 2.5 kg bude stačit, tak jsem odhodil ego, šel do toho... a měl pravdu, rezerva tak půl kila. šlo to tak pomalu, že Carabas by mezi tím stihl čtyři opáčka s touhle vahou, ale měl jsem takovou radost, že se to pohybuje správným směrem, že jsem tahal, a tahal... když to bylo nad kolenama, tak lehký motokros, ale už jsem věděl, že je to plynulé a že to nakonec locknu. taky že jo, tak jsem si to pak ještě pár sekund podržel, abych si vychutnal to vítězství ducha nad hmotou a pak to položil. z hlediska výkonu zlepšení nepatrné, ale z hledisky psychiky, že ještě i letos dokážu maximálku posunout, maximální :D a teď na tom ještě zapracovat, ať to příště není tak těžké a ať se to ještě někam pohne.
CG bench-press: (cca 40 cm)
4x 60 kg
4x 80 kg
4x 100 kg
2x 110 kg
2x 120 kg
2x 125 kg PR 2RM
0x 130 kg, skipped
12x 100 kg PR max reps
tím úzkým úchopem se mi benčuje jistěji a zároveň vím, kdy dojde síla. 130 jsem odebral, ale nevěřil jsem si a bez toho to člověka akorát zavalí. nebyl tam ten adrenalin a Magumi za mnou nestál - musel dřív do práce, tak jsem to skippnul. na závěrečné pumpě jsem tuším +2 opáčka přidal.
Váhovka: 96.5 kg
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá listopad 24, 2017 2:13 pm Předmět: |
|
|
pěkný Vlku, gratuluju k osobáku.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 24, 2017 2:29 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | | pěkný Vlku, gratuluju k osobáku. |
| balbi napsal: | Super, gratulace, časem zas pár kg přihodíš! |
díky kluci, od vás to potěší, jeden s tím může tahat nejmíň trojky a druhý zase zatáhne 3xbw
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá listopad 24, 2017 2:42 pm Předmět: |
|
|
Pekne ty!
Nenápadne,nenápadne a puf,zrazu osobák!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
Zaslal: pá listopad 24, 2017 2:44 pm Předmět: |
|
|
Jak vůbec Magumimu jde to vzpírání?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 24, 2017 3:03 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Pekne ty!
Nenápadne,nenápadne a puf,zrazu osobák!
|
osobáčiček
tahal jsem 6-4x4-6 180-185, tak jsem doufal, že na 220 tam bude. ale chce to přidat! tvoje 2x240 je úplně jiná liga.
| Roper napsal: | | Jak vůbec Magumimu jde to vzpírání? |
tak to se neptáš toho pravého vzpírání nerozumím, takže akorát vidím, jak tam dělá desítky nástupů a sérií v trhu/přemístění a různých doplňků a variací... však zase časem začne zapisovat, doufám
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|