Tam u Solferina - evo III.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 71, 72, 73  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Tam u Solferina - evo III.  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Tam u Solferina - evo III.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2020 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Solferino napsal:
Zas taková zima ještě není, abych pauzy vůbec nedával První 3-4 série jsou po 10, pak postupně 9,8 atd. U těchto menších vah se mi většinou daří pod 8 nejít. Jen se mi zdá, že je lepší to takto shrnout do jednoho čísla, než rozepisovat po sériích, které si často už ani přesně nepamatuju

Mas u te.lavicky i hrazdu?
Solferino

PříspěvekZaslal: čt prosinec 24, 2020 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bohužel ne, no. Kdybych měl, tak shybuju. Vím, že bych shybovat měl, samotného mě to štve přemýšlím o nějaké hrazdě mezi futra do bytu, přes zimu by to určitě nebylo špatné.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá prosinec 25, 2020 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Solferino napsal:
To bohužel ne, no. Kdybych měl, tak shybuju. Vím, že bych shybovat měl, samotného mě to štve přemýšlím o nějaké hrazdě mezi futra do bytu, přes zimu by to určitě nebylo špatné.

Ne, ne tisickrat ne
Kolega z prace mel, musel shybovat s pokrcenymi koleny
A kdyz se s nim urvala, tak si zlomil obe dve pately
Jezdil na voziku
decarabas

PříspěvekZaslal: pá prosinec 25, 2020 8:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Medzi futra ne. Mal som, stojí to zahovno. Rozhodí ti to celú techniku zhybu, lebo musíš mať úzky úchop a nie je kam dať lakte (iba dopredu), pokrčené kolená, skurvíš si zárubňu a má to nahovno nosnosť a ako píše Ustinov, každú chvíľu hrozí pád.
To si radšej raz do týždňa vybehni niekam na preliezky alebo workout ihrisko a daj si pár sérií na udržanie sily

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Solferino

PříspěvekZaslal: so prosinec 26, 2020 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, vím moc dobře, jaké to je, když se s člověkem utrhne taková hrazda. Jen jsem tehdy měl tak 70 kilo, takže naštěstí z toho byly jen odřené kolena. Přemýšlím teď spíš o tom, že si seženu normální samostatně stojící hrazdu a udělám si z ní i stojan na dřepy. Workout hřiště by bylo fajn, kdyby bylo v dosahu, ale k nejbližšímu to mám několik kilometrů. To sice není neřešitelné, ale radši ty 3-4 tisíce obětuju a budu hrazdu mít doma, a bude klid

Dřepy

46x10
66x8
86x8 x4
Zvedal jsem to ze sedu z benčové lavičky, o moc větší váhu zřejmě zatím dát nepůjde, ale díky aspoň za tohle.

Benč legs up

46x10
66x10
86x10
106x10
126x1
141x3 x10
Spíš tak odpočinkově, série po třech nemusím dvě minuty rozdýchávat, takže to pěkně odsýpalo

Přítahy v předklonu

46x10
66x10
86x10 x5

Tlaky vč za hlavou

26x10
46x10
61x5 x5

Biceps vč

26x10
36x10
41x10 x5
hnus fialovej

Upažování kotouč

5x10 x3

Asi dobrý, baví mě to, kreatin mě zas trošku nakopnul, takže ok.
Solferino

PříspěvekZaslal: po prosinec 28, 2020 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřep

46x8
66x8
Jen na rozehřátí, ale zapsat to musím

Benč legs up

46x10
66x10
86x10
106x10
126x100op
Už to trochu ztěžklo, desítka jen jedna, jinak jsem to šudlil po 7-8 opakováních. Moc tomu ani nepomohla snídaně složená z litru čaje a pěti vajíček

Záda jč vsedě

26x10
38,5x100 op
5x10, 2x9, 4x8op. Celkem dobré, bralo.

Tlaky jč vsedě

11x10
16x10
21x10 x5
S jednoručkami, vsedě a bez možnosti opřít se zády, celkem velký nezvyk. Ale tohle je přesně to, co potřebuju.

Biceps vč

26x20 x3

Dneska trochu zkrácený program, potřeboval jsem ještě dělat na autě, konkrétně vyměnit kompresor klimy. Takže jsem sundal přední nárazník, rozpojil klimatizaci, vypustil a vymontoval chladič, a když jsem chtěl vyndat alternátor abych se dostal ke kompresoru, v tu chvíli se to posralo Protože předchozí majitel měl evidentně motor venku z auta a nechával alternátor měnit, a ten kdo to dělal, dal zpátky jeden dlouhý šroub opačně. Takže nejde normálně vytáhnout do prostoru motoru, ale jen směrem ven, což se dá udělat zase jen když bude motor venku z auta. Paráda. Takže zase všechno zpátky, 7 hodin zcela zbytečné práce. Půl roku jsem na to sbíral odvahu, a pak tohle
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 29, 2020 8:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ber to jako suchy nacvik😁
A vzdycky je cesta: co ho cvaknout nebo riznout hlavu?

Btw: jak vypadaji pritahy jednorucky v sede na zada?
Solferino

PříspěvekZaslal: út prosinec 29, 2020 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No nějakým způsobem ho po kouskách uřezávat a postupně vytahovat by teoreticky možné bylo, i když by to byla neuvěřitelná drbačka. Jenže problém je, že ten šroub nemůžu zničit, musím ho zase použít až bych to dával dohromady. A je to speciální dlouhý šroub, než bych ho od renaultu vymámil, to je tak 14 dní. Ale bolí mě celé tělo, takže jako nácvik to asi dobré bylo Ty přítahy? Možná to má nějaký jiný, přesnější název, který já neznám. Jsou to prostě přítahy v předklonu s jednoručkama, jen u toho nestojím, ale sedím. (Jedou obě ruce současně.) Viděl jsem to kdysi u A. Lamky, tak jsem to zkusil, a celkem se mi to zalíbilo. Video teď nemůžu najít. Hlavní zaměření u tohohle cviku by mělo být na střední a horní záda, zadní delty. Což mi vyhovuje, i jako kompenzace k benči. Navíc vsedě můžu odjet víc opakování, s větší váhou a lépe, než kdybych to jel vestoje.
Solferino

PříspěvekZaslal: čt prosinec 31, 2020 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska po dvou dnech volna zase akce. Aspoň bylo krásně, oproti tomu hnusu v minulých trénincích jsem si připadal jako na jaře. Ale jak se mi zase narušil rytmus trénink-volno-trénink -volno, trvalo mi docela dlouho, než jsem se trochu rozjel.

Benč legs up

46x10
66x10
86x10
106x10
116x1
131x7 x11
131x6 x3
131x5
Zase 100op. Celkem to šlo, nevím co víc k tomu říct, snad jen že doufám, že to k něčemu bude

Přítahy v předklonu vč

46x10
66x10 x10
Je to zvláštní, ale teprve asi od páté série jsem to začal pořádně cítit, většinou tedy asi končím dřív, než pořádně začnu.

Tlaky za hlavou vč vsedě, bez opory

26x20 x4

Biceps kotouče na provázku

7,5x15
12,5x15 x2
Tohohle příště určitě dám víc, ale dneska už nebyl čas

Něco málo k roku 2020. Asi jako pro všechny z nás to byla z velké části improvizace, ale jsem v téhle železné hře už příliš daleko na to, abych mě něco donutilo přestat Vzhledem k tomu, že se už víceméně naplno specializuju jen na benčpres, a nic jiného neřeším, tak bych si měl shrnout i tuhle kapitolku. Pokud si správně pamatuju, byly letos vlastně jen dvě soutěže, Extrifit cup v Otvovicích (195kg při th cca 113kg) a MČR v Holešově o dva týdny později. Tam už jsem byl trochu z formy, ale i tak 192,5kg (cca 113kg th) stačilo na 3. místo v kategorii do 125kg. Není to žádný extra výkon, takže se s tím samozřejmě nikde moc nechlubím Ale jestli se nepletu, je to posun soutěžního maxima o 7,5kg od loňska, a to je důležité. Pokud to tak bude i pro rok 2021, budu víc než spokojený. Takže v příštím roce bych chtěl oficiálně zapsat 200kg, a v gymu aspoň těch 210. Nezbývá, než pro to něco udělat
Všem ostatním přeju pevné zdraví a hodně sil, fyzických i psychických. A doufám, že 2021 bude pro všechny lepší než 2020.
Solferino

PříspěvekZaslal: so leden 02, 2021 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zřejmě poslední trénink před koncem dovolené, i když možná dám něco i zítra, uvidíme. Ke konci totální rozklad, pořád jsem musel odbíhat něco řešit, tak jsem to radši ukončil.

Benč legs up

46x10
66x10
86x10
106x10
126x3
149x3 x10
Už celkem těžký, cítil jsem navíc ještě i minulý trénink, ale rozhýbalo se to, a pak už docela v pohodě.

Přítahy v předklonu držák

40x10
60x10
75x10
85x10 x2
Trochu mě po včerejší delší procházce pobolívá koleno, a při zátěži to začalo bolet ještě víc. Už to znám, nic to není, ale chce to pár dní klid, a určitě bez dřepů atd.

Tlaky vč vstoje za hlavou

26x10
41x10
56x6 x10

Biceps

asi 6 sérií, jč i vč

Domácí pohoda končí, rozhodně teď budou častější shyby, většinou jako nouzový trénink z nedostatku času. Škoda, tenhle život by se mi líbil, jen jíst, spát a cvičit. Tak zpátky do reality
Solferino

PříspěvekZaslal: st leden 06, 2021 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po dvou dnech pauzy to dneska vcelku ušlo, zasněžený a mrazivý trénink. Už nikdy si nebudu stěžovat na nějakou špatně vybavenou posilovnu, pokud bude mít čtyři stěny a střechu nad hlavou

Benč legs up

46x10
66x10
86x10
106x10
126x2
136x100 op
3x7, 6x6, 8x5, 3 na závěr. V sobotu ještě zkusím těch 141, ale pak už to bude chtít změnu. Jak počty opakování v sérii klesnou pod 5, už to nemá smysl.

Přítahy v předklonu vč

46x10
71x100 op
5x12, 4x10

Přítahy k bradě

20x15 x5
podobně jako s velkou činkou, ale místo činky v každé ruce 10kg kotouč. Mám prostor improvizovat a zkoušet nově věci, pořád jedu to stejné, tak proč ne. Boční delty nafouklé, asi dobrý.

Biceps vč

26x10 x3
46x10 x3

Měl jsem trochu obavy, jestli něco odcvičím, když hlásili sněžení. Počasí se nakonec celkem umoudřilo, už to bylo i horší. Pokračování nejspíš v sobotě, kdybych měl zítra jó energie na rozdávání, tak se zastavím na shyby večer.
Solferino

PříspěvekZaslal: so leden 09, 2021 9:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Benč legs up

46x10
66x10
86x10
106x10
126x3
136x3
154x30op
4x3, 9x2. Moc to nešlo, ještě jsem cítil středeční trénink. Pořád někde něco tahalo a bolelo, nic moc, ale dojel jsem to celé.

Přítahy v předklonu vč

46x10
76x100op
6x12, 3x10

Tlaky na ramena jč

8x12
13x12
18x10
23x10 x5
vsedě bez opory, po kotníky ve sněhu, velká paráda

Bicpes jč vstoje

11x10
16x10
21x8 x5

U tlaků s jednoručkama mi začala být zima, což je u mně neklamná známka toho, že už toho mám dost. Takže jsem to už potom zkrátil, zítra možná ještě něco, uvidíme
Solferino

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2021 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Benč

46x10
66x10
86x10
106x10
121x10
136x10 x3
136x9 x2
dneska po dlouhé době s nohama na zemi, je to znatelně snazší 😎 i když díky kluzkému povrchu legdrive spíš jen symbolický. Taky jsem už docela rozsekaný, prsní svaly i přední delty už mají dost. I proto dneska trošku kratší trénink, druhý důvod je, že bylo -6 😄

Tlaky vč vstoje za hlavou

26x10
41x10
56x6 x10

Biceps vč vstoje

26x10
36x10
46x5 x10

Zatím nejchladnější trénink dneska. Hřeje mě jen vědomí, že o moc horší už to být nemůže 😄 další tlaky až v sobotu, až trochu zregeneruju. Do té doby bych rád aspoň jednou, lépe dvakrát na shyby, snad to vyjde zítra.

Buď to chceš, nebo ne, nic mezi tím 🤟

Turakam

PříspěvekZaslal: po leden 11, 2021 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Si borec, parádne tlaky a ten objem, uff, o tréningoch v snehu a ľade vonku ani nehovorím, obdiv!
Solferino

PříspěvekZaslal: út leden 12, 2021 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dík, ale ono to cvičení venku není žádné hrdinství, jen z nouze ctnost A váhy vzhledem k tělesné hmotnosti jsou taky spíš úsměvné, ale aspoň se mi daří jet větší objem. Ale o 100kg striktním tlakem si můžu prozatím nechat jen zdát, o tvých dřepech ani nemluvím, ty jsou momentálně úplně jiný vesmír

Dneska byl čas i prostor, tak jsem něco odcvičil do zásoby. Počasí lepší než včera, celkem to šlo.

Přítahy v předklonu vč

46x10
66x10
81x10 x10

Přítahy k bradě

10x15
20x15
30x10 x3

Biceps vč s oporou

16x10
26x6
36x6 x5

Vyzkoušel jsem i břicho jednu sérii, asi začnu zařazovat.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Tam u Solferina - evo III. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 53, 54, 55 ... 71, 72, 73  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: