Hehe, vďaka, veď to aj dnes cítim, holt, človek už nemá 25:).
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Military Press
os x xy
40 x 6
40 x 6
55 x 5 prázdna osa
55 x 5
70 x 3 ľahučké
80 x 2
87 x 5
87 x 5
87 x 5
70 x 10, posledné op. stopka
Od začiatku som bol pri sile, v rukách všetko ľahučké až po série pracovné, tam už solídny grind, no pekné tri päťky padli bez návlekov či opasku, to som ešte nedal veru, bud. týždeň by aspoň jedna päťka s 90 naholo potešila, hehe.
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
20 x 8
20 x 8
20 x 8
25 x 6
25 x 6
25 x 6
Vždy dobre padne kvalitne máknuť!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
benč
os x xy
50 x 8
50 x 8
80 x 4
100 x 4
115 x 3
130 x 3
130 x 3
130 x 3
130 x 3
130 x 3
112 x 4 stopky
112 x 4 stopky
112 x 4 stopky
Testujem širší úchop kvôli lepšiemu prenosu sily z latov i nôh, všetky série bež návlekov či opasku, celkom dobré.
benč na šikmej lavičke hore hlavou
85 x 5 stopky
100 x 5 stopky
100 x 5 stopky
bicepsové zdvihy s ezkou
25 x 8
25 x 8
35 x 6
45 x 6
45 x 6
45 x 6
Heh, ľahunké, sranda.
"Conor Bless"
Zdar,
zadné drepy
os x 6
os x 6
60 x 5
60 x 5
80 x 3
100 x 3
100 x 3
120 x 1
140 x 1
155 x 1 SBD
170 x 3 BIG PR na počet reps , (SBD, opasok)
170 x 3
130 x 3, tempo na 3s. + stopka
130 x 3, tempo na 3s. + stopka
Nečakal som, rozcvička ništ-moc, medzi sériami som kamošovmu synovi kontroloval a vysvetľoval cvičenie na príslovky, heh, takže úvodné série tiež také všelijaké, ale nakoniec s relatívnym prehľadom, spokojnosť, dosť veľká méta opäť pre mňa a v dvoch sériách.
"Conor Bless"
v tomto tempe by tam mohla do leta padnut aj ta 200
Uz teraz by si mozno dal 190 v dobry den
Dúfam a vďaka, dá sa povedať, že to je aj cieľ na rok 2021.
"Conor Bless"
mně se líbí to "obývačkové" cvičení :) tam musí být psychická rezerva jak prase :D to bude ve fitku lítat! když si vzpomenu, kolikrát jsme pak činku "hodili" do racku nebo klece, které byly přišroubované k zemi... případně jeli na daný počet opáček a činka holt občas skončila na zarážkách... a 170 kg už je dost na slušnou demolici bytu ;) to musí být v hlavě před každým opáčkem ne že "musím" (a když tak jsem ve fitku), ale že buď to tam je, a nebo není.
a 3x 170 kg je potvrzených 1x 180 kg ;) jenom je s tím víc práce.
To más veru pravdu, na plávačke už tie stojany tancujú pri pod. váhach, takže odobrať sa ešte dá, aj keď nič extra, no šprajcung môže veľmi rýchlo nastať pri odložení, žiadna sranda, koľkokrát si hovoríme, jak by sme to šmarili do stojana v gyme.
"Conor Bless"
Sranda, ja idem v Plaguehole bez istenia rovnako ako v klietke so zarazkami... v byte je to este ine, 10 rokov dozadu mi padol kettle dvacka na parkety a zostala tam pekna priehlbina, takze s vahami ako 32 a 36 si davam fakt pozor.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
A tá podlaha drží, neprehýba sa pod tou váhou? Lebo 170 je už celkom pálka teda na plávačku.
Podlaha v poriadku, drží bez prehýbania, ale treba byť ozaj opatrný, inak naša činka má nosnosť vraj 160, zatiaľ ale tiež drží a vracia sa do pôvodnej polohy, heh.
"Conor Bless"
@turek . to je nejaka blbost tych 160kg, moja trapna 182cm oska za stovecku ma podla oficialnych parametrov nosnost 300kg...
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
@turek . to je nejaka blbost tych 160kg, moja trapna 182cm oska za stovecku ma podla oficialnych parametrov nosnost 300kg...
Záleží na tyčke. Tá predošlá, čo som mal, mala 25mm priemer a nosnosť iba 120kg (bavíme sa hlavne o tej závitovej časti, kde je tyčka najslabšia, tam sa nakoniec aj ohla, keď som ju naloženú hodil na zem). Zaťažoval som ju myslím 130 kilami, ešte v Plague pit 1. Zapružila, podržala, lebo aj tie tyče sú trochu predimenzované, neverím, že naložíš na tyč s nosnosťou 160 kg presne 160 kg a ona praskne Teda, určite nepraskne, skôr sa ohne ako bumerang, lebo to nie je z ocele ale z plastelíny.
Turek, tá vaša tyč má priemer 28 či 30mm? 30ka by mala podržať určite viac ako 160 kilo bez obáv.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Stála 30 eur, 28 mm priemer, 30 mm je hnus, pre mňa by bol ideál 27 mm, ako majú deadlift bary, na tlaky pokojne 25 mm mi vyhovuje najviac.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru