|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
Zaslal: čt duben 13, 2023 6:24 pm Předmět: |
|
|
cvičení
kliky-20/shyby-5 ->10x
břicho zkracovačky balon-5x10
celkem:
kliky-250x (ríno-50)
shyby-65x (ráno nadhmat-6x paralel-9X)
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá duben 14, 2023 6:12 pm Předmět: |
|
|
plavání
1300 metrů - 40 minut 100 prsa/100 kraul -> 6X, 50 prsa, 50 kraul
Tak vzledem k dnešnímu hnusnému počasí kdy prší celý den jsem přehodnotil plánovaný běh a šel místo toho plavat a myslím, že jsem udělal dobře i vzhledem k permanentně namoženým stahnům kterým to myslím prospěje.I hlavě se nějak běhat nechtělo a píš jsem se těšil na plavání které jsem delší dobu nedal..takže tento týden jenom 2 běhy ale fakt to asi bude spíš ku prospěchu.[/i]
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so duben 15, 2023 4:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne duben 16, 2023 6:59 pm Předmět: |
|
|
Běh lapač - stadion
workout:
bradla/shyby
bradla-50x (12,10,8,7,6,6x)
shyby-30x (6,5,5,5,5,4x)
spodní záda planky balon
Tak nakonec jsem přece jenom zvádl tento týden 3 běhy.Včera jsem nešel "na pivo" takže jsem dal výběh i dneska, ikdyž po včerejších 19ti jen lehký půlhodinový výklus na stadionu, stehna jsem cítil fest, takže i tak stačilo..spíš tak rege výběh na "vytřepání" noh ale dobrý, pak ještě krátký workout..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po duben 17, 2023 5:52 pm Předmět: |
|
|
Zanedbane pitie nikdy nie je nahoda! 😅😅😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út duben 18, 2023 7:45 am Předmět: |
|
|
No sak uz takovou chybu taky neudelam
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st duben 19, 2023 4:59 pm Předmět: |
|
|
Tak teplota i ne ani viroza ale ta jednodenní indispozice už odezněla tak to půjdu už zítra zksit asi na kolo.Co mě sere je ta permanentní bolest stehen - už několika měsíční.Cítím to i při chůzi hlavně z kopce a nejvíc po ránu i pocitově pajdáám jak stehna při každém kroku bolí.Normální to asinení tipuju to na dlouhodobé přetížení.Možná by to chtělo delší pauzu nebo zvolnění kilometráže, ale ani do jednoho se mi samozřejmě nechce když s tím běhat jde ikdyž to je při běhu samozřejmě nepříjemné..
Pochybuju, že to odezní samo a tělo si nazátěž zvykne (ikdyž roky předtím ji zvádalo).
Trochu žasnu když vidím týdenní kilomtráž takového Grimleho, že to zvládá v pohodě uregenerovat narozdíl ode mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po duben 24, 2023 5:52 pm Předmět: |
|
|
cvičení
kliky/shyby
kliky-225x (52,3ě,32,30,30x ráno-52x)
shyby-60x (nadhmat-6,5,5,5,4x paralel-5,5,5,5x ráno nadhmat-6x paralel-9x)
břicho plank balon-5x
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út duben 25, 2023 6:40 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Máča dne ne duben 30, 2023 6:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt duben 27, 2023 7:33 pm Předmět: |
|
|
kolo Brod-Kunovice-UH-Starák-kostelany-Kunovice-brod
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|