Čeština na mučidlech
"Mívám"!!! = Průběh od "mám"
Mývám = průběh od "umývám"
Děkuji Ti, že mi opravuješ gramatické chyby v tréninkovém logu, aspoň se takovouto zbytečnou malicherností nemusím trápit sám. Mimochodem, z češtiny u příjimaček CERMAT jsem měl 50 bodů z 50. Co mi na to řekneš?
Naposledy upravil MilanT dne ne říjen 22, 2023 2:45 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak ja jsem puvodne chtel napsat, ze je dobre, ze to nejis spinave, ale pak jsem si rekl, ze nebudu za curaka
Nicmene ted uz se neudrzim a musim napsat, zes mel chybu v pravopisu a ne v gramatice
7- 12 vajec denně, to by mě moje doktorka přes cholesterol zabila :D :D
jinak přínos toho kreatinu bývá obvykle značný, zejména v počtu opakování, které zvládneš v jedné sérii a v čase na regeneraci mezi sériema, ale to třeba časem vypozoruješ.
Já bych ti ještě doporučil z vlastní zkušenosti Inosin. Výborný suplement, který významně pomáhá s udýcháním 10+ reps sérií u těžkých základních cviků. Když jsem to poprvé zkoušel tak jsem se až " lekl " jak je to efektivní protože normálně jsem se při takových sériích samozřejmě zadýchával jak šílenec a pak když jsem vzal Inosin tak jsem si připadal jak když sedim doma v obýváku a koukám na televizi s nadsázkou řečeno
Jsem rád že tu máme takové češtináře, vy se mi budete hodit, již brzy! Ale s tou gramatikou i pravopisem jsem uvažoval, vím, že je mezitím rozdíl a první jsem si říkal, že je to pravopis, ale zkusil jsem dát univerzálně gramatika, protože se mi to zdá jako širší pojem a doufal jsem, že si nikdo nerýpne. :D
Asi bych taky neměl jíst tolik, ale když jsem byl na testech před rokem, jedl jsem jich i víc a cholesterol v pohodě, jen si sestřička myslela, že jsem už pod drnem, když viděla moje hodnoty kreatininu. :D Já třeba chodím chodím na kardiologii, protože mám nějakou srdeční vadu a tam jsem říkal doktorovi, že jím dvě vajíčka a to už říkal, jestli si dělám srandu, že mám mít tak jedno týdně :-D :-D
Pauzované dřepy bez pásku
10x 60
6x 80
3x 90
8x 110
8x 110
8x 110
17x 110 PR mám to i natočené, možná to dám na youtube, je to PRko jak na pauzované dřepy tak i na klasické bez pásku
Opičí nápady
Benchpress na úzko
10x 60
12x 70
12x 70
12x 70
12x 70
12x 70
Měl jsem kozy jak ty holky, které Ustinov očumuje na instagramu
Přítahy v předklonu nadhmatem : bez trhaček
15x 70
15x 70
15x 70
15x 70
15x 70
všiml jsem si, že na videu jedu dost rychle dolu, tak při těžší váze to trochu zpomaluju :D
6x 125 bez pásku
12x 125 bez pásku
Benchpress na úzko
12x 60
12x 70
13x 70
13x 70
13x 70
13x 70
Bylo to lehké, tak jsem zvládl i třináct
Shyby nadhmatem
6x BW
6x 17.5
6x 17.5
8x na široko
8x na široko
8x na široko
Mrtvé tahy: bez pásku, nadhmatem
12x 60
12x 105
12x 105
12x 105
12x 105
lehké, šlo mi hlavně o to něco nazvedat papírově, ale nic reálně :D a taky něco na úchop
Tricepsové extenze s EZ za hlavou
11x47.5
10x47.5
10x47.5
11x47.5
Super, drepujes jak das, obligatni gratulace k PR:) Zkus to natocit jeste tak, aby sla videt cela postava vcetne chodidel... takto to vypada, ze ti MOZNA jdou kolena dost dopredu, ale... :) Jinak ty lokty by nemely chodit za telo (googli chicken wings)
edit: to s tim chicken wings nebyla sranda, i kdyz to tak mozna vypada :D googli tedy "chicken wings squat"
Naposledy upravil caukymnauky dne st říjen 25, 2023 5:03 pm, celkově upraveno 1 krát
Doufal jsem, že mě dneska svalovka na nohy mine, ráno to vypadalo, že jsem bez ní. Já jsem jí ale pouze křivdil! Už nemůžu chodit.
Místnost je dost malá, občas si musím hrát s tím, co kam dám abych mohl dát něco jinam a připravit se třeba na jiný cvik nebo tak, ale jde to. Já jsem prcek, 170cm/79-80. A tich 170 je možná ještě zaokrouhleno, někdy mi naměří i 166 :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru