|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 06, 2023 6:13 pm Předmět: |
|
|
Carmelita napsal: | Vlku, jak dlouho Ti dnesni trenink zabral? |
hodinka, více čistého času nemívám
6 minut zahřátí na military (8xosa, 5x40, 3x50, 3x60, vydýchat)
20 minut 10 pracovních sérií
4 minuty amrap série, potřeboval jsem se před ní vydýchat a zregenerovat
10 minut 5 sérií spodní kladka
2 minuty rege, protože jsem to přepísk
10 minut 5 sérií horní kladka
6 minut 3 série břicho a do šatny
58 minut dnes
základem je hlavní cvik a pak už to podle času a chuti doplácnu doplňkama
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po listopad 06, 2023 8:49 pm Předmět: |
|
|
To se mi libi
Kinecne nekdo, kdo nemuze v posilovně i prespavat 😁 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
nahoru |
|
 |
Carmelita
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 13, 2023 6:03 pm Předmět: |
|
|
13. listopadu 2023, pondělí
silovka, dřepy, benče, pětky, odpolední trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, OT3M)
up to 2x 125 kg, RPE 9, not good not bad
3x 5x 112.5 kg, RPE 9, čekal jsem že síla padne, ale šloto
Dřepy: (low-bar, opasek, sbd, OT4M)
up to 2x 160 kg, RPE 9, slabé, ale co čekat po dvou týdnech
3x 5x 142.5 145 kg, RPE 9, mělo být 142.5 kg, ale vyjímečně jsem použil 2.5 kg matice a blbě to spočítal :D
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek, OT2M)
3x 5x 84 kg
Biceps: (jednoručky, ve stoje, střídavě, OT2M)
3x 8x 17.5 kg, akorát
čas: 58 minut
poslední těžké dřepy před dvěma týdny, těžké tahy před deseti dny, od té doby jsem nemohl zregenerovat kolena, cítil jsem je při běžných pohybech, chůze, schody, tak nedávalo smysl tlačit těžké tréninky dále, dal jsem jim pohov, občas turistika, a dnes už jsem si říkal, že bych je mohl otestovat.
benče měly být až po dřepech, ale máme tu jednu lavici a když byla volná, tak se šlo, abych pak na ni nemusel po dřepech čekat, tlaková síla obvykle odchází rychleji, ale tentokrát celkem vydržela, pracovní jsem dal pouze tři, aby to bylo s rezervou.
u dřepů jsem šel do plné polní, abych tenhle cyklus maximalizoval, ale hned jsem si otestoval, že kolena budou potřebovat rozhýbat a že pokles výkonu je značný, zčásti kvůli vysazené suplementaci, takže bude rozumné shodit váhu a čekat, že se to zase chytne. low-bar je pro mne mučící nástroj, ale společně s opaskem to šlo odspodu hezky dynamicky, jenom jsem se pěkně zadýchával a musel prodloužit nástupy na čtyři minuty. opět jenom tři pracovní, až je lepší rege. kdeže jsou poslední 5x5x150 high-bar bez opasku... :/
zkusím teď kombinaci dřepy/benče, tahy/tlaky, 3x5, 5x3, ať partie procvičím častěji a zároveň stihnu regenerovat.
Carmelita napsal: | Vlku, supr. Obdivuju Te - ja bych to neudychala.
Magumi rika, ze to casem bude lepsi, ze jsem zatim jen zacatecnik. |
ale udýchala, tys tam měla desítky, teď osmičky... já jenom trojky, to by ses ani nezadýchala :)
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út listopad 14, 2023 5:59 pm Předmět: |
|
|
14. listopadu 2023, úterý
silovka, tahy, tlaky, pětky, odpolední trénink, Maximus
Mrtvý tah: (klasika, s pokládáním, trhačky, OT4M)
up to 1x 190 kg, RPE 9, odpovídá, 200 by asi šlo
3x 5x 172.kg, RPE 9.5, žádná sláva, i s delšími nástupy to ke konci drhlo, co už, hlavně, že pokračuju
Military press: (stopky na hrudi, OT3M)
up to 2x 80 kg, RPE 9, spoko
3x 5x 67.5 kg, RPE 8, malý objem potěší a necítil jsem potřebu ho navyšovat
Spodní kladka: (naúzko, k pasu, OT2M)
3x 8x 100 kg, akorát, striktně, těžší by se mi nechtělo
Břicho: (přednožky bez bot, OT2M)
3x 16x BW, jo, ty boty, resp. jejich absence, zvláště vzpěraček, je znát
cca 55 minut, váhovka cca 103.5 kg
dnes už to nevypadalo, ale pak jsem se sebral a na třetí byl ve fitku, je to tedy už dost pozdě, protože na odchodu před půl pátou už bylo v šatně i ve fitku dost husto, ale co jsem potřeboval, to jsem odcvičil, užívám si ten menší objem, jenom jsem zvědavý, jak to půjde s regenerací, možná na seznam zařadím ještě lehké čelní dřepy a rumuny, abych to nějak naředil.
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt listopad 16, 2023 12:47 pm Předmět: |
|
|
16. listopadu 2023, čtvrtek
silovka, dřepy, benče, trojky, ranní trénink, Maximus
Bench-press: (stopky, OT2M)
up to 1x 130 kg, RPE 9.5, sice to neletělo, ale aktuálně přiměřené, možná by šlo i druhé
5x 3x 117.5 kg, RPE 8-9, tlakově s velkou jistotou, jenom postupně docházela síla
Dřepy: (low-bar, opasek, no sbd :/, OT4M)
up to 2x 160 kg, RPE 9.5, a to jsem pochopil, že to není dobrý, čekal jsem aspoň 1x 170
5x 3x 152.5 kg, RPE 9, nešloto, po druhé sérii jsem si říkal, že dám tři, minimum, a končím, až čtvrtá mi sedla
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek, OT2M)
3,3,5x 90 kg, měl jsem pět minut, tak jsem je využil a otestoval si těžší váhu
čas: 55 minut
váhovka: 104.5 kg, měsíční pokrok nula nula nic, bude to chtít lepší systém
jak šly benče dobře, jako první - byla volná lavice, tak pak dřepy nešly vůbec, už když jsem zjistil, že jsem si zapomněl své vytahané sbd, tak jsem si nebyl jistý, jak to budou kolena dávat, a nedávala to ani stehna, nebyla síla dostat se na nějakou rozumnou zahřívací váhu, tak jsem naložil pracovní a děj se vůle boží, do low-baru jsem se nemohl srovnat, po druhé sérii jsem měl chuť to zabalit, ale řekl jsem si, že musím dát alespon tři, jako minimum, tak jsem prodloužil nástup z 3 na 4 min., dal třetí, a protože to nešlo pořád stejně, tak jsem si řekl, že můžu pokračovat, splnit, a příště to třeba půjde líp, čtvrtou jsem trefil úchop, dobře to napasoval na záda a technicky to bylo lepší, i když silově pořád bída, tak jsem dal stejně i pátou a měl hotovo.
zvažuji, jestli se obejdu bez low-baru, protože to je fakt nápor na mobilitu ramen, moji mobilitu, a zjevně se nedá pouze přepnout na low-bar a navýšit tak výkon, svalové řetězce se asi budou zapojovat jinak, takže bude potřeba ho trénovat stejně jako high-bar než zesílím a dostaví se navýšení výkonu. a teď, jestli mi to stojí za to :) chvíli to zkusím vydržet, budu bedlivě sledovat ramena, a uvidím.
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 17, 2023 12:31 pm Předmět: |
|
|
17. listopadu 2023, pátek , 34 let
silovka, tahy, tlaky, trojky, dopolední trénink, Maximus
Mrtvý tah: (klasika, trhačky, OT3M)
5x 3x 182.5 kg, RPE 8-9.5, těžké, rezerva 1.5 série
Military press: (stopky na hrudi, OT2M)
5x 3x 72.5 kg, RPE 8, s rezervou
doplňky jsem vynechal, všude plno lidí
sváteční trénink, ráno na ulici skoro ani noha, v tramvaji, ve které se netopilo, se snažilo zahřát pár lidí, a ve fitku, kde ve svátky ofiko otevírají až v 10 h, byla půlka Žižkova...
obě "platformy" na tahy zabrané, tak jsem se zahřál, jedna se uvolnila, a šlo se tahat. dnes rovnou s trhačkama, síla není, deset sérií by nešlo, možná jedna nebo dvě navíc, kdyby to bylo v plánu, kolena i záda mají dost. tlaky jenom trojky, tak celkem na pohodu.
na benči byl mladý kluk, menší než já, cca 85 kg ve svalech, pravá ruka zafačovaná od lokte až přes palec, když dával stopky se 120, tak jsem zbystřil, když dal 2 sec. soutěžní stopku se 140, tak jsem pustil z hlavy, že bych se mu nabídnul jako spotter, pak se pozdravil se známým, který se ho ptal, co s tou rukou má, prý vykloubený palec, dobrý, když jsem odcházel z lifterny, tak si přidal keksy na 145. to už bylo ve fitku tolik lidí, že mi nebylo líto vynechat doplňky a odebrat se domů.
|
|
nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: pá listopad 17, 2023 12:39 pm Předmět: |
|
|
Ty mrtvoly jsou pěkné. Já jsem se dokázal vždycky odhodlat na jednu velkou sérii, ale když jich je více s rezervou, nemám ten focus a přijde mi jako kdyby každá série nad 70% byla rpe 10.
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 17, 2023 1:01 pm Předmět: |
|
|
MilanT napsal: | Ty mrtvoly jsou pěkné. Já jsem se dokázal vždycky odhodlat na jednu velkou sérii, ale když jich je více s rezervou, nemám ten focus a přijde mi jako kdyby každá série nad 70% byla rpe 10. |
rezerva je tak v první sérii, tam bych se dokázal hecnout, ale pak už je tam max jedno opáčko, které kdybych dal, tak končím. pěkné to začne být, až tam bude 200+, ale to už nebudou nástupy co 3 min. :)
jedna velká série je fajn, ale vycucne baterku tak, že už se s ní nedá pracovat, takže buď bych se hecnul na 5-6 opáček v první sérii, pak se z toho pět minut zotavoval a v další už dal méně, nebo jich tam nasázím 15 po trojkách za 12 minut a mám ten výkon pod kontrolou.
|
|
nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po listopad 20, 2023 1:41 pm Předmět: |
|
|
Ty teda taháš klády, klobouk dolů. Tohle už asi nedoženu, kamaráde.
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 20, 2023 1:45 pm Předmět: |
|
|
20. listopadu 2023, pondělí
amraps, dřepy, benče, ranní trénink, Maximus
Dřepy: (low-bar, opasek, sbd)
8x 160 kg, amrap, podařilo se usadit osu, pak už došla síla, ale pořád výrazně nad očekáváním
8x 150 kg, chtěl jsem aspoň desítku, ale došel morál, ten první amrap mě zrušil
Bench-press: (stopky)
5x 120 kg, amrap, pořád jsem byl vykleplý po těch dřepech
5x 115 kg
6x 110 kg
Horní kladka: (naširoko, na hruď, na dotek)
3x 96 kg
3x 90 kg
5x 84 kg
váhovka: 104.5 kg
příští týden se do fitka nedostanu, tak jsem už po minulém tréninku vysadil suplementaci a připravil si od 4. 12. nový program, do té doby jsem tomu dal volnou ruku a dnes z toho vyšly amrapy :) zítra tahy/tlaky, tak uvidím, jestli bude taky chuť. ještě v sobotu by mohl vyjít trénink, aby ten výpadek nebyl tak znatelný.
na dřepy jsem si udělal hodně nástupů, až se mi konečně podařilo osu naroubovat hodně hluboko a cítil jsem ten rozdíl v těžišti a dráze proti high-baru. ještě 140 šlo dynamicky, tak jsem chtěl trojku se 160, u pátého jsem pochopil, že na desítku není síla, u sedmého bych to odložil, ale dávám přednost osmičce, tak jsem se s tím ještě jednou nějak zvednul. na benče už pak nějak nezbyla síla.
Magumi napsal: | Ty teda taháš klády, klobouk dolů. Tohle už asi nedoženu, kamaráde. |
ta záda tě brzdí, jinak by si s tím tahal zase desítky ;)
|
|
nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: po listopad 20, 2023 7:23 pm Předmět: |
|
|
Moc pekny trenink, Vlku.
Co myslis, jak to vypada s temi Kosicemi?
|
|
nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út listopad 21, 2023 2:43 pm Předmět: |
|
|
21. listopadu 2023, úterý
amraps, tahy, tlaky, polední trénink, Form Factory Václavák
Military press: (bez stopek)
1x 90 kg, RPE 9.8, spoko, po delší době
3x 80 kg, amrap, odpovídá progresu
5x 75 kg, hodně jsem cítil záda a byl rád, že se nic nenatáhlo
Mrtvý tah: (klasika, trhačky, no belt, pokládáno)
5x 190 kg, amrap, dobře zvolená váha, spoko
a pak už nebyl morál ani na 150, fakt, zkoušel jsem
Shyby: (nadhmat, naširoko)
2x 5x BW, něco mi je zlepšilo, možná ty tahy
další volný amrap day, chtěl jsem začít těžkými tahy, ale na jedné platformě vzpěrač, na druhé týpek tahal 40, pak ho vystřídal kamarád, který tahal 60, a pak tam přišla gazela, která si nainstalovala box a začala dělat hip-thrusty... tak jsem zvládl celé military a pak se dočkal.
u military jsem nevěděl váhu na amrap, tak jsem šel nahoru... a perfektně oklamal svůj mozek, 80 šlo dobře, 90 by byl skok a navíc jsem tomu moc nevěřil, tak jsem dal ještě 85 a šlo to tak jistě, že jsem si začal věřit i na 90, tak jsem si orazil, rozdýchal to, pronesl zaklínadlo a 90 šla pomalu, ale jistě, nahoru, možná ještě kilo tam bylo. až po odložení jsem si všiml, že ty kotouče na zemi, které jsem měnil za 5 kg, abych se dostal na 90, nejsou 2.5 kg, ale pouze 1.25 kg :D takže těch 85, kterých šlo tak jistě a nakoplo mě, bylo pouze 82.5 kg :D :D další amrapy podle očekávání, maximální výkony z loňska tam ještě nejsou, taky mám teď pomalejší progres, ale ještě tomu něco dám.
na tahy jsem se tedy dostal až po military, už trochu unavený včetně cns, ale nechtěl jsem to vzdát bez boje, 70, 110, 150, 190... a když jsem ji poprvé těžce zvednul, tak jsem pochopil, že to je strop a že z toho musím vymáčknout, co se dá, protože když už to člověk u mrtvého tahu zvedne, tak je perfektně srovnaný a vždy si to perfektně položí a může pod napětím znovu. pětku jsem ani nečekal, ale jak to byla první těžká série, tak to šlo. bohužel po ní už nešlo nic. možná nebýt sám, ale takto se hlava odmítala trápit, i když jsem shodil dvacky a bylo tam jenom stopade.
Carmelita napsal: | Co myslis, jak to vypada s temi Kosicemi? |
zbývající letošní termíny 8. - 10. 12. nebo 15. - 17. 12. nejsou ideální, doprava má taktéž svá úskalí, můžeme to probrat někde v Chatu, Magumi ti dá číslo případně pošli SZ.
|
|
nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: út listopad 21, 2023 2:53 pm Předmět: |
|
|
90kg už je dost pěkné, kolik jsi dal nejvíc?
|
|
nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: st listopad 22, 2023 12:49 pm Předmět: |
|
|
Tohle je parádní trénink, devadesátka na military, 5x190 na tahy, fakt super.
|
|
nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|