|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Máča
|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
cohen999
|
Zaslal: ne listopad 05, 2023 11:11 am Předmět: |
|
|
Sila je kvalita, ktoru mozno preniest aj do vytrvalostnych sportov. Vidis to aj tu na fore. Metrakovy Grimley supol dole 20 kil, Judson hadam aj 40 a obaja sa prakticky "přes rok" dostali do top bezeckej formy. Ze sa to podarilo profi hokejistovi sa vobec neducujem, len to potvrdzuje vyssie napisane. Uz sa tesim, ked sa rozhodne pre bezecku karieru Carabas. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po listopad 06, 2023 7:22 pm Předmět: |
|
|
Cohen: No a já jsem vždyccky myslel že síla a vytrvalost jdou proti sobě..asi jsem žil v bludu..
Běh Brod
Jinak ještě byl jsem v pátek po roce v praze ve špitálu na kontrole se štítnou žlázou a za rok na podzim si budu muset zase po 5ti letech bohužel jít poležet na radiojód což obnáší i měsíční vysazení hormonů ŠŽ takže klasika únava, nabrání na váze atd  No nedá se, budu muset omezit sport cca na měsíc a půl až 2 (uplně vyloučit snad nebude potřeba, zatím jsem vždyccky zvládal nějakou "udržovačku" aspoň v tom stavu), ale snažím se to brát i z té pozitivní stránky, že si aspoň tělo trochu oddechne a třeba to ve finále přinese naopak ještě zlepšení..
|
|
nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út listopad 07, 2023 8:29 am Předmět: |
|
|
Sila a vytrvalost idu proti sebe, ked ich robis naraz. Ale ak 10 rokov pracujes na sile a potom sa rozhodnes, ze je cas zacat behat, budes mat kvalitu, ktora sice trosku pojde dole, ale v konecnom dosledku sa pretavi do dobrych bezeckych vysledkov. Samozrejme, budes daleko od svetovej elity, alebo aj od domacej, ale na hobika to bude stav viac nez uspokojivy. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st listopad 08, 2023 5:44 am Předmět: |
|
|
úterý:
workout
bradla/shyby
bradla-70x (13,10,9,8,7,7,6,5,5x)
shyby-49x (nadhmat-6,6,5,5,5x paralel-6,6,5,5x)
spodní záda balon planky-7 sérií
ráno:
kliky-50x
shyby-nadhmat-8x, paralel-10x
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt listopad 09, 2023 7:49 pm Předmět: |
|
|
workout
bradla/shyby
bradla-72x (13,10,9,8,7,7,6,6,6x)
shyby-46x (paralel-9,7,7,6,6x nadhmat-4x4)
břicho plank 5x
ráno:
shyby:
paralel-10x, nadhmat,7x
kliky-48x
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út listopad 14, 2023 7:27 pm Předmět: |
|
|
workout
bradla/shyby
bradla-70x (13,10,9,8,7,7,6,5,5x)
shyby-48x (nadhmat-6,6,5,5,4x paralel-6,6,5,5x)
spodní záda-planky-7x
ráno:
kliky-50x
shyby-nadhmat-7x paralel-10x
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: st listopad 15, 2023 8:09 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod-Újezdec-brod
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po listopad 20, 2023 7:16 pm Předmět: |
|
|
pátek:
Běh brod-Veletiny-Podolí-veletiny-brod
Běželo se dobře v podstatě celou dobu až do konce, taková pohodová 20tka
|
|
nahoru |
|
 |
Máča
|
|
nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|