|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MilanT
|
Zaslal: pá prosinec 08, 2023 3:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
caukymnauky
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá prosinec 08, 2023 4:04 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Nemam slov, bud. rok to tam chod rozbit v mastroch! |
| MilanT napsal: | | Neskutečné |
Není to zas tolik, Vlk mi někdy v létě říkal, že v mojí věkovce a váhovce (49, do 93 kg), je český rekord před 190.
| vlk# napsal: | na zuby je dobrý Tantum Verde roztok na znecitilivění + Ibalgin na bolest, ale pokud se ti tam rozjíždí zánět, tak je to krátkodobé.
a benč 160 je krásné číslo, nevím, po kolika letech to tam zase máš :) jenom pak s tebou Carmen nabyde dojmu, že tohle se zvedá zvedá normálně ;)
o víkendu si odpočineš, pokud máš možnost, a příští týden se do toho zase opřeš! |
Děkuju, pro to Tantum si skočím.
Pár let to bude, ale hlavně proto, že jsem kvůli vzpírání strašně dlouho nebenčoval a vracím se k tomu až teď. Doufám, že to bude lepší, klidně bych ten benč vyměnil za stejný výkon na čelńácích, to není žádné umění zvedat, když se u toho leží. :)
| caukymnauky napsal: | To je masakr, kolik mas bw a vysku? Pripadne kolik tuku? |
Na výšku 180, váhově jsem se přes těch 90 už přehoupl, ale nevím přesně, 92?, tuku mám teď hodně, určitě někde v rozmezí mezi 15 až 20 procenty, žebra a boční břišáky jsou ještě vidět, ale sixpack už mizí. Byl bych spokojený, kdyby se mi podařilo překonat můj osobáček, k tomu mě ještě čeká dlouhá cesta. Ale zatím cvičím jen na objem, silovku si dáme s Carmen až na jaře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne prosinec 10, 2023 12:36 pm Předmět: |
|
|
Poslední (?) trénink tohoto týdne programu. Jsem hrozně unavený, fyzicky, ale hlavně mentálně, už je to fakt dlouhý. Kdybych neměl Carmen, tak jsem dneska nešel. Ale jak by řekla Sedmá z devíti, pocity jsou irelevantní.
Přední dřep
osa
6 x 70 (stopky)
6 x 70 (stopky)
2 x 100 (stopky)
8 x 110
8 x 110
8 x 110
8 x 110
8 x 110
8 x 110
8 x 110
8 x 110
Konečně jsem dal těch osm sérií. Ale nevím, jestli mám mít radost, nebo jestli se mám bát, že v úterý budu muset přihodit. Před Carmelitou smekám, měla to krásné a úterní příhoz určitě zvládne.
Benč
15 x 20, 20
10 x 80
6 x 110
8 x 125
8 x 125
Dneska jen dvě série, abych si to osahal, neměli jsme čas. Carmelita tlakovala jak o závod, však to ještě zapíše sama. Jsem na ni pyšný.
Pendley row
8 x 60
8 x 90
8 x 100
8 x 100
8 x 100
8 x 100
U té stovky jsem hezky cítil záda, bylo to fajn.
Tlaky nad hlavu
Šest sedm sérií s osou, potřebuju pracovat na ramenou, jsou ztuhlé z těch benčů. V různých polohách - před hlavou, za hlavou s různě širokými úchopy, v nůžkách. Ideálně bych měl být schopný dát tlak ve dřepu, za i před hlavou, ale teď by to nešlo. Kombinoval jsem tlaky s aktivním/pasivní visem, aby to povolilo.
Výrazový tlak
osa - čtyři série
3 x 50
3 x 50
3 x 50
3 x 50
3 x 50
3 x 50
3 x 50
3 x 50
Trošku jsem si po tom protahování s osou naložil a dal si rychle v tempu nějaké lehké pushpressy. Ke konci to už bylo lepší, ale je vidět, že až se budu chtít vrátit zpátky ke vzpírání, budu muset začít postupně cviky, jako jsou tyhle, než budu moct začít zkoušet techniku. A že to nějaký čas potrvá, než mě tam to tělo pustí.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne prosinec 10, 2023 2:28 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: |
Není to zas tolik, Vlk mi někdy v létě říkal, že v mojí věkovce a váhovce (49, do 93 kg), je český rekord před 190. |
Jo, ale to jsou benchari ( nebo aspon teojbojari), ne vzpěrači! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 10, 2023 6:46 pm Předmět: |
|
|
Osobne si myslím, že po silovke môže pokojne byť na väčšine pohároviek v mastroch v top 3 s prehľadom. Nebavíme sa tu hneď o českých rekordoch, ale tie by na sypke zlomil tiež. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: ne prosinec 10, 2023 7:53 pm Předmět: |
|
|
Magumi, hluboce smekam. Jsi jednicka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po prosinec 11, 2023 8:35 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Osobne si myslím, že po silovke môže pokojne byť na väčšine pohároviek v mastroch v top 3 s prehľadom. Nebavíme sa tu hneď o českých rekordoch, ale tie by na sypke zlomil tiež. |
Mně se moc soutěžit nechce, cvičím si pro sebe. Ale dám tomu benčpresu ještě čas do léta, uvidíme, kam to vyleze.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po prosinec 11, 2023 8:36 am Předmět: |
|
|
| Carmelita napsal: | | Magumi, hluboce smekam. Jsi jednicka. |
Já před tebou a těším se na další trénink. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po prosinec 11, 2023 8:41 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Magumi napsal: |
Není to zas tolik, Vlk mi někdy v létě říkal, že v mojí věkovce a váhovce (49, do 93 kg), je český rekord před 190. |
Jo, ale to jsou benchari ( nebo aspon teojbojari), ne vzpěrači! |
No, vzhledem k tomu, že teď prd dřepnu a zatáhnu, a nevím, jestli se k tahu nebo zadnímu dřepu (zvlášť lowbaru) budu moc někdy vrátit, nemůžu se porovnávat se skutečnými liftery. Až se tak trochu stydím - vždycky jsem chtěl dřepovat a tahat a zvedat věci nad hlavu, a na stará kolena se ze mě stává jeden z těch fotříků, co umí jen benčovat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po prosinec 11, 2023 8:44 am Předmět: |
|
|
Nebyl by jsi prvni co prijede na zavody a odjizdi s trojbojem 100-160-100 a aspon malym poharem 😁 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po prosinec 11, 2023 1:37 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | Nebyl by jsi prvni co prijede na zavody a odjizdi s trojbojem 100-160-100 a aspon malym poharem 😁 |
To by mi přišlo nefér vůči lidem, kteří závodí ve všech disciplínách a musejí se připravit na všechny.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po prosinec 11, 2023 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Nebyl by jsi prvni co prijede na zavody a odjizdi s trojbojem 100-160-100 a aspon malym poharem 😁 |
To by mi přišlo nefér vůči lidem, kteří závodí ve všech disciplínách a musejí se připravit na všechny. |
tak to je dobrý argument! sice jsem ti říkal, že rekord v benči je 192.5 kg, ale to je samostatný benč a pak jsem ti taky říkal, že v trojboji je ve tvé váhovce menší "díra" a rekord je "pouze" 170.5 kg, což by pro tebe mohlo být dosažitelné... jenom bys k tomu musel ještě cokoliv dřepnout a zatáhnout. ale teď chápu, proč by to bylo unfair. ostatně v M2 je ve tvé váhovce ještě větší "díra" a je tam 157.5 kg. a teď záleží, jestli ještě bude Kuba Sedláček závodit za 5 resp. 15 let a obě díry zalepí tak, že už je jen tak někdo neodlepí :D
jo, a ty čelňáky, 8 sérií, neuvěřitelný... vítězství vůle nad hmotou, tohle mentálně zvládnout, to je vyšší level.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út prosinec 12, 2023 1:01 pm Předmět: |
|
|
Další týden programu, třetí čtvrtého mesocyklu, respektive jedenáctý týden programu.
Přední dřep
osa
6 x 72.5 (stopky)
6 x 72.5 (stopky)
2 x 102.5 (stopky)
8 x 112.5
8 x 112.5
8 x 112.5
8 x 112.5
8 x 112.5
8 x 112.5
Zvládl jsem jen šest sérií. Bylo to sice relativně čistě, ale na víc nebyl morál. U předposlední jsem musel po šestém opakování odložit a pak dotáhnout ty dvě poslední, protože Carmelitě do protějšího stojanu vlezla místní šílená uklízečka, a chtěla jí to tam celé zamočit mopem. Ta baba je děsná. Další trénink vychází na pátek, tak snad se tělo trošku adaptuje, aby to šlo líp. Carmelita dřepovala moc pěkně, vůbec na ní nebylo poznat, že tam má víc.
Benč
15 x 20, 20
10 x 80
6 x 110
8 x 125
8 x 125
8 x 125
8 x 125
6 x 125
8 x 125
U páté série jsem vyjel z dráhy a neměl jsem silovou rezervu, abych to tam dal. Zlobím se na sebe, taková začátečnická chyba. U šesté jsem si raději shodil, abych to dal s jistotou. Ta kila navíc jsou cítit - měl jsem mít tenhle týden 122.5, ale optimisticky jsem přihodil víc a teď nevím, jestli jsem to nepřepísknul. Vedle nás benčovala šikovná slečna, Carmelita po ní pokukovala, že by chtěla taky. :)
Přítahy kladky v sedě
8 x 65
8 x 70
8 x 75
8 x 80
8 x 80
8 x 75
8 x 70
8 x 60
Příjemná pyramida, hezky u toho cítím záda.
Lu raises
8 x 5
8 x 10
8 x 10
8 x 10
8 x 10
8 x 10
8 x 10
Opět něco málo na protažení ramen plus posílení bočních deltů.
| vlk# napsal: | | Magumi napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | Nebyl by jsi prvni co prijede na zavody a odjizdi s trojbojem 100-160-100 a aspon malym poharem 😁 |
To by mi přišlo nefér vůči lidem, kteří závodí ve všech disciplínách a musejí se připravit na všechny. |
tak to je dobrý argument! sice jsem ti říkal, že rekord v benči je 192.5 kg, ale to je samostatný benč a pak jsem ti taky říkal, že v trojboji je ve tvé váhovce menší "díra" a rekord je "pouze" 170.5 kg, což by pro tebe mohlo být dosažitelné... jenom bys k tomu musel ještě cokoliv dřepnout a zatáhnout. ale teď chápu, proč by to bylo unfair. ostatně v M2 je ve tvé váhovce ještě větší "díra" a je tam 157.5 kg. a teď záleží, jestli ještě bude Kuba Sedláček závodit za 5 resp. 15 let a obě díry zalepí tak, že už je jen tak někdo neodlepí :D
jo, a ty čelňáky, 8 sérií, neuvěřitelný... vítězství vůle nad hmotou, tohle mentálně zvládnout, to je vyšší level. |
Máš pravdu, že až tam jednou Sedláček v masters naseká ty své šilené výkony, nikdo jiný si už ani neškrtne. :) Popravdě nevím, kam ten benč půjde, bylo by fajn, udělat si ještě jednou v životě nějaký pěkný osobáček, ale nechci se na to upínat, mám tam ještě dalekou cestu.
Ty čelňáky jsou hrozně o technice - když si to dobře chytnu a najdu správnou polohu, tak to není tak hrozné, ale jak to není přesně, hrozně se trápím. Ale o tom je tenhle program - nabrat ty správné svaly a zároveń na tom velkém počtu opakování doladit techniku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|