|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2023 9:08 pm Předmět: |
|
|
trhy,
do 55
bench
2x8x80
celnaky
2x5x90
cickostroj
zhyby paralel
3x40
bici jc
8x20
dips
3x6
back to the roots
za zmienku stoji trh, experimentujem s trochu uzsim uchopom ktori mi umoznuje trochu lepsiu mobilitu ramien a tiez namiesto "mrdu" mna k ose sa snazim skor o mrd osi ku mne, zatial mam z toho lepsi pocit ale samozrejme celkovo niesom vobec spokojny so stavom techniky, daleko od optimalneho stavu _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: út prosinec 05, 2023 7:52 pm Předmět: |
|
|
trhy
do 2x65 od pasa do polo
do 60x1 vela serii zo zeme
drep do 135 (145 hb fail)
gut
caka ma dalsie chlastanie, bude to tazke.. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá prosinec 08, 2023 9:18 pm Předmět: |
|
|
trhy
do
67.5 zo zeme do polo mega spoko
od pasa do polo
do 2x2x60
sikme benche
3x8x70
predne drepy
do 2x6x90
bici jc
do 10x20kg
mozno, MOZNO, mozno mi zacalo cosi docvakavat pri tych trhoch zo zeme..
Inak so synom dnes, celkom fajn to dava 2x10x70 na drepy a 2x8x60 benche..celkom seriozny trenal uz. Techniku strazim nech to ma od zaciatku ok _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so prosinec 09, 2023 8:22 am Předmět: |
|
|
Bomba, mlaďas silný a húževnatý ako tatko! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne prosinec 10, 2023 9:08 pm Předmět: |
|
|
trhydo 50
iba technika
mrtvola
2x17
2x5x150
rozpazky
este som nebol v cajku po poslednom treningu, ramena ubolene, meh. Zato mrtvola fajn seriozny objem. Vsetko vo vzpierackach
Jop chcem aby mlady vyuzil toto obdobie ked je testosteron zadarmo _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út prosinec 12, 2023 9:54 pm Předmět: |
|
|
gymnastika, ok
Som na seba hrdy ze som odolal nastraham firemneho alkoholizmu a dva dni po sebe som nepil (pondelok/utorok) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt prosinec 14, 2023 7:56 pm Předmět: |
|
|
nadhody
do 75, stale sa motkam medzi 60-80 ramena ma vyrazne limituju
premiestnenie od pasa do polo+ vyraz (1x)
3x3x70
celnaky
do 3x95
za tento tyzden som mal len jedno male pivo, je to vysledok zeleznej sebadiscipliny a gargantuovskeho sebazaprenia. Som taaaakto blizko k osvieteniu - 1cm
aktualne ma boli lave rameno, cosi som si tam natiahol pred par dnami. Citim to len za studena. Dnes skusim nacapat na to konsku mast. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: pá prosinec 15, 2023 8:36 am Předmět: |
|
|
Par la Mer Dé! To su mi veci! Takto zradit revoluciu! Ale v zmysle tych najlepsich osvietenskych tradicii mi nezostava nic ine, len popriat vela stastia v tomto snazeni a nech nad tebou bdie duch Majstra Ludevita. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: ne prosinec 17, 2023 6:27 pm Předmět: |
|
|
trhy do stoja
trhy od pasa
trhy do polo
do 3x2x60
drepy hb
2x3x130
bici jc
2x10x20
zadne ramena
Ramena mam stale zrasovane z predchadzajucich treningov, takze dost ubolene to bolo, hlavne ked netrafim drahu a idem "do obluku"
Celkovo som potvrdil technicke zlepsenie, dvojky so 60 zo zeme to tu este nebolo ale hlavne mal som z toho celkom ok pocit aj napriek rozbitisti ramien. Tesim sa! _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út prosinec 19, 2023 7:49 pm Předmět: |
|
|
trhy
trhove pady
do polo
od pasa
do 2x3x60
zo zeme
do 1x70
pozdvihy trhove
drepy
akoze ok, je to pr zo zeme, navyse skoro na konci treningu, blbe je ze vobec pod to nepadam, chytam to skoro do stoja, toto bude treba dako inak poriesit _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út prosinec 26, 2023 2:04 pm Předmět: |
|
|
trhy
varianty 60
predne drepy
6x3x100
bici jc
do 5x25
trhy technicky moc nesadli, mozno nabuduce
celnaky ok dnes - zemiakovy salat isiel do noh zjavne _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt prosinec 28, 2023 7:06 pm Předmět: |
|
|
premiestnenia plzs vyrazy
do 80
premiestnenia
do 90
predne drepy
do 110 _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: út leden 02, 2024 9:03 pm Předmět: |
|
|
trhy
od pasa
do 3x70 pr
to som ja ked budem velky (midjourney experimenty)
zo zeme
do 3x60 asi pr?
vytahy
zadne drepy
uuuff, cely december bol ciste martyrium, opustil som sa a to cestne priznavam :D
Aby som tomu nasadil korunu, kupil som pred koncom roka zopar rumov. Zial ziadny z nich sa nepriblizil mojej referencnej volbe ron cartavio xo ale co uz. Aj zajtra je den.
Januar-Februar zahajujem povinny stredne vazne mysleny detox. Tiez planujem pit menej piva lebo vraj obsahuje estrogeny - tfuj!
Sumar za 2023
- splnil som si ciel a navstivil som na kajaku rieku (soca) a certovy proudy (lipno)
- vyrazne som sa technicky zlepsil na kajaku asi vo vsetkom.
- eskymovanie na kanaly je uz rutina.
- zacal som so vzpieranim, velmi vyrazne obmedzenia mobility
Vlk diik, to je v prahe vsak? Snad to tam raz navstivim. Vsetko dobre do noveho roka aj tebe samozrejme, dufam ze tam poslel aspon 3 osobaky!
Vsetkym co sem obcas zabludia samozrejme tiez zelam nech si plnia bobrikov zdatnosti :)
ciele 2024
- navstivit aspon jednu rieku idealne v rakusku
- zaexperimentovat s "halfslice"
- snatchnut 80kg zo zeme - uplne idealne snatchnut vlastnu vahu
- zlepsit mobilitu ramien (a tym padom jerk)
- premiestnit 100+
- travit menej casu za mobilom
faily 2023
- nepovozil som sa na zadnej harleyke ako som planoval
- uplne som vzdal motorkovanie
- kalistenika isla tiez uplne bokom _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
hypertenzia

|
Zaslal: čt leden 04, 2024 11:30 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: |
to som ja ked budem velky (midjourney experimenty) |
zase to má málo prstov na ruke
(good luck & HNY 2024)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|