|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: ne duben 07, 2024 5:10 pm Předmět: |
|
|
Veľký obdiv, krásne výsledky a obrovská gratulácia! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
caukymnauky
|
Zaslal: ne duben 07, 2024 6:36 pm Předmět: |
|
|
Taky se pripojuji s gratulaci, krasne zvladnuto:)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne duben 07, 2024 7:05 pm Předmět: |
|
|
máš sílu, která se neobjeví jen tak, ale souvisí s tím, co jsi dělala celý předchozí život a teď jsi ji během 10 měsíců přetavila do pwl pod vedením zkušeného liftera, který není jenom teoretik, ale má už nazvedané pořádné váhy, má osobní zkušenost a ví, co funguje. ale to by nebylo nic, kdybys poctivě nechodila na tréninky a nezvykala si na ty "šílené" objemy, které ve tvém těle nakoply anabolické procesy a svaly se začaly formovat pro nové úkoly a nové cíle. ty výkony jsou za tak krátkou dobu mimořádné a potenciál je značný! pokud tě to baví, tak vydrž, transformace započala ;)
moc děkuji vám oběma za skvělý zážitek, všechno klaplo podle plánu, na pódiu jsi to psychicky zvládla perfektně a díky tomu se dostavily i výsledky.
ps: koukám teď na videa, která necheš vidět, a u dřepů je rezerva cca 10 kg, benč je tak akorát, možná 2.5 kg, ale u tahů je to neměřitelné, tam to zvedáš jako princezna, klidně bys mohla zatáhnout 150 a kdoví, kolik tam skutečně je ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Scheila
|
Zaslal: ne duben 07, 2024 9:00 pm Předmět: |
|
|
Velká gratulace! Krásný výkon, rezerva byla obrovská!
Ani jsme se nestihli rozloučit, jak jsme spěchali domů za malou, tak snad se zase brzo na nějakých závodech potkáme  .
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út duben 09, 2024 8:00 am Předmět: |
|
|
Gratulujem, parádne výkony po takom krátkom čase _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st duben 10, 2024 9:39 am Předmět: |
|
|
blahopřeju, moc pěknej výsledek, zejména když člověk přihlédne, jakou dobu se tomu věnuješ
obzvlášť bych chtěl vyzdvihnou 9 platných pokusů, to je na začátečníka super
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: st duben 10, 2024 1:30 pm Předmět: |
|
|
Společný trénink s Magumim v SunCity, Pardubice
Po rýmičce, rozbitých zádech a soutěži jsem naskočila do druhého týdne třetího mesocyklu.
Mobilita + veslo (5 min / 890 m)
Zadní dřep
mazleničko s osou
6 x 60 se stopkami
4 x 60 se stopkami
2 x 80
2 x 100
2 x 110
6 x 100
6 x 100
6 x 100
6 x 100 objemový pr
Bench
15 x 20
15 x 20
6 x 32,5
2 x 40
2 x 52,5
1 x 62,5 PR
6 x 47,5
6 x 47,5
6 x 47,5
6 x 47,5
6 x 47,5
Legpress
15 x stroj na prázdno
12 x 125
12 x 225 PR
Na dnešní trenink jsem se strašně moc těšíla. Už je to nějaký týden, co jsme si s Magumim "normálně" spolu zacvičili. Oba jsme trochu unavení - Magumi jede na plno uz třetí mesocyklus a já jsem týdny šudlila jen jedničky a dvojky, takže plnohodnotný objemový trenink byl pro mé tělo šok. Ale dali jsme tomu všechno - jsem na Magumiho moc hrdá a smekám před ním.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: st duben 10, 2024 1:38 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Jsem na tebe moc pyšný. Věděl jsem, že máš na to, abys nazvedala, co jsme si naplánovali, ale musí tě moc pochválit, jak jsi to zvládla psychicky, byla jsi parádně soustředěná, všechny pokusy jsi dala krásně čistě, bez jediného červeného světýlka nebo technické chyby. Lepší první závod sis nemohla přát, opravdu smekám. :* |
Perfektně jsi mě připravil. Jsi výborný trenér.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: st duben 10, 2024 1:39 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Wau.
Proste... Wau! Gratulujem a obdivujem. |
Moc děkuji!
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: st duben 10, 2024 1:40 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Veľký obdiv, krásne výsledky a obrovská gratulácia! |
Moc děkuji! Mám radost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: st duben 10, 2024 1:41 pm Předmět: |
|
|
| caukymnauky napsal: | | Taky se pripojuji s gratulaci, krasne zvladnuto:) |
Moc moc děkuji!
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: st duben 10, 2024 7:18 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | ... pod vedením zkušeného liftera, který není jenom teoretik, ale má už nazvedané pořádné váhy, má osobní zkušenost a ví, co funguje. |
To máš pravdu. A budu se ho držet zuby nechty. Mám obrovské štěstí, že ho mám a že on chce trénovat se mnou. Je inspirující a dobře se mi s ním pracuje.
| vlk# napsal: | | ... ale to by nebylo nic, kdybys poctivě nechodila na tréninky a nezvykala si na ty "šílené" objemy, které ve tvém těle nakoply anabolické procesy a svaly se začaly formovat pro nové úkoly a nové cíle. ty výkony jsou za tak krátkou dobu mimořádné a potenciál je značný! pokud tě to baví, tak vydrž, transformace započala ;) |
Baví mě hlavně ten čas, který můžu mít s Magumim. S padákem z letadla bych kvůli němu neskákala, ale jinak jsem pro jakýkoli sport, který můžeme dělat spolu. Povahou jsem líný dřič, takže pwl značka ideal. :) A krom toho, jak sám říkáš, potenciál tam je díky robustní stavbě kostry a většího procenta svalové hmoty.
| vlk# napsal: | | moc děkuji vám oběma za skvělý zážitek | My děkujeme hlavně tobě.
| vlk# napsal: | | ps: koukám teď na videa, která necheš vidět, a u dřepů je rezerva cca 10 kg, benč je tak akorát, možná 2.5 kg, ale u tahů je to neměřitelné, tam to zvedáš jako princezna, klidně bys mohla zatáhnout 150 a kdoví, kolik tam skutečně je ;) |
Prosím nezlob se, že se nechci (nemůžu) podívat na videa, který jsi natočil. To víš, že jsem zvědavá, ale nemám ve zvyku se na sebe dívat. Co se týče zlepšení výkonu mnohem víc mi pomůže, když mi s Magumim řeknete, co dělám špatně a co bych měla/mohla zlepšit. Takhle prostě funguju. Ale Magumi by možná ta videa rád viděl. :)
I na závodech mi coachka po každém pokusu DL říkala, ať tu osu nepokládám tak pomalu, ale já si nemohla pomoct - jsem zvyklá z té naší komerční posílky všechno něžně pokládat, abych nepohoršila vedení posílky.
A po těch 150 teď jdu ...
Naposledy upravil Carmelita dne st duben 10, 2024 7:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: st duben 10, 2024 7:22 pm Předmět: |
|
|
| Scheila napsal: | Velká gratulace! Krásný výkon, rezerva byla obrovská!
Ani jsme se nestihli rozloučit, jak jsme spěchali domů za malou, tak snad se zase brzo na nějakých závodech potkáme . |
Ahoj Scheilo! Moc děkuji! Slyšela jsem o tobě samé úžasné věci a jsem moc ráda, že jsme se potkaly. Budu se moc těšít!
Naposledy upravil Carmelita dne st duben 10, 2024 7:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: st duben 10, 2024 7:23 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Gratulujem, parádne výkony po takom krátkom čase |
Moc děkuji! Hlavně mám prvotřídního trenéra. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: st duben 10, 2024 7:35 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | blahopřeju, moc pěknej výsledek, zejména když člověk přihlédne, jakou dobu se tomu věnuješ
obzvlášť bych chtěl vyzdvihnou 9 platných pokusů, to je na začátečníka super |
Moc děkuji! Při závěrečné přípravě na závody jsme s Magumim trénovali časované nástupy a bylo to super, protože jsem pochopila, že ta minuta představuje dost času na to tam dojít, uklidnit mysl i dech a dobře se pod osu srovnat nebo se k ní přicucnout. Párkrát se mi na tréninku totiž stalo, že jsem (zbytečně) moc spěchala, špatně si odebrala osu a pak i banálních 100 kg bylo strašně těžké. Takže těch 9 platných pokusů také vychází z intenzivní přípravy a pak maximální koncentraci při každém pokusu. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|