ATG Dřepy
15x bar
10x60
6x80
6x100
6x120
5x140
5x5x150 pásek
1x10s 160 holdy čelní/zadní
2x10s x 180 holdy čelní/zadní
Byl jsem na tom mnohem lépe, ale už cítím, že se to vrací.
Rumunský mrtvý tah bez pásku
12x 60
12x 100
... klasika
1x 150
1x 160
1x 180 divné, že po tich dřepech to bylo právě nějaké jednodušší, než těžší
... rumuny
12x 130
12x 130
12x 130
Přítahy v předklonu nadhmatem
15x60
10x80
6x100
15x110
15x100
15x100
Lýtka na jedné noze
4x20x 20
Svisy
15x
Plank
1:30s
Na vršek dám teďka pár tréninků lehčích, mám utavené předloktí
Provizorní trénink. Loket už nebolí, ale cítíl jsem pravou ruku v tahu trochu slabší, tak jsem to nechtěl přětěžovat. Mám ozkoušeno, že když ho mám takto přetíženej a začnu ho za pár dní
pomalu zatěžovat cvikama, které ho přímo neiritují, je to do týdne pryč. Asi je to z těch kamenů, jak na to nejsou zvyklý a pak naráz morda.
Dřepy
6x120
3x3x155
Nemastné neslané, začal jsem moc vysoko a hlavně jsem byl vymrzlý a v kratasech. Blbé. David mi říkal že to jedu hodně ze špiček a chtělo by to silnější střed těla, že si pomáhám zádama. Postoj mám prý docela úzký, tak to jsme též zkoušeli ladit.
Mrtvé tahy
10x60
5x120
5x150
5x170
1x190
1x200
Mrtvoly šli, jel jsem s hookem ale nepropinam kolena a taham to zbytečně trapezem a predloktim. Poslední 200 by šla uznat v poho ale ta 190ka ne. Myslím si, že tam je furt přes 220 i když jsem dlouhou těžkou mrtvolu nejel. Zase. Hodně to berou záda, trapezy, prdel a méně používám nohy.
Benchpress (soutěžní pauza)
10x20
10x70
6x90 široký
1x100
1x110
1x115
1x117.5
1x120 PR video pošlu večer
115 říkal David že byla lehká. 117.5 by mi na soutěži uznali v pohodě ale 120 už byla relativně krátká pauza, každopádně jsem to zvedl a je to moje PR. Spotoval mě narachlej týpek co má mrtvolu 250 v 74 v juniorech.
Chybí mi správný most, legdrive, práce lopatek a mám tu dráhu prý moc nad hlavou.
Přidal jsem se k ním do týmu a v květnu nebo v červnu bych vyzkoušel asi nějaké první závody. Přišlo mi že na tah a na bench mají nějaké lehké kotouče a na dřep o 20 těžší, ale to je asi jen pocit :D mají vše kalibrované
David je dobrej a umí vysvětlovat. Jeho tým je taky fajn a zázemí v Eaglu mají obrovské.
Veľmi dobré rozhodnutie a prirodzená evolúcia, veľa sa naučíš a neskutočne posunieš, teším sa a fandím!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tady je video.
Trochu mě mrzí, že jsem nenatočil tich 117.5, protože jsem si myslel, že to ani nedám, ale to byl platný pokus, kdy jsem na ten press počkal, tohle už bylo dost těžké a měl jsem tlačit až se řeklo poslední písmeno, jak už jsem to chtěl mít ze sebe, tak jsem tlačil hned co jsem slyšel nějaký zvuk :D
Jinak jo, takto když se na mě někdo koukne tak právě poznám i věci které ani z videa se nedají poznat, protože tam nejsou tak zřejmé. Třeba správná pozice ramen a lopatek u benchpressu, dýchání u dřepu. To se v mikině a monterkách neodhalí.
stopka byla krátká, ale to je úplně jedno, když jsi předtím o 2.5 kg méně zatlačil, to je nic, na soutěži taky každý pokus není posvícení.
ale jak si hned všiml Carabas, ten úchop je fakt cg a pokud na něm začneš pracovat - ono to chvíli trvá, zpočátku budeš při rozšiřování slabší, stejně jako na mostování, tak vzhledem ke své konstituci můžeš zvedat rance.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru