MilanT log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 138, 139, 140  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MilanT log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MilanT log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2024 2:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Jsem v něm nejsilnější i nejjistější.

protože máš silné tricepsy...
...ale protože jsi mladý, stálo by za to ho rozšiřovat a budovat i další svalovou hmotu, máš závodní ambice, takže se to vyplatí, prsní svaly jsou větší než tricepsy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MilanT

PříspěvekZaslal: út květen 07, 2024 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak minimálně svalově mám hrudník rozvinutý víc jak tricepsy a hlavně když tlačím na široko cítím se fakt "strukturálně slabý", bez váhy do spodní pozice široké benche bez interní rotace tyč nedám a bolí mě z toho ramena, protože mi ujíždí dráha, možná to je taky i tím, že neumím mostovat, ale zkusím spíše posílit celé tělo tak, abych pořádné váhy vytlačil i na úzký.
Široký mohu třeba v příštích cyklech zařazovat jako cvik vedle, ale myslím si, že se úzkému silou a jistotou nevyrovná.

Dnes mi přišli jednoručky, tak sorry, ale musel jsem je vyzkoušet

Přítahy JČ
13x43
tohle jen lehce, ale cvičí se s tím docela fajn

Tlaky na nakloněné lavičce nahoru s JČ
8x10
8x22
8x27
6x33
6x38
13x43 PR
byl jsem dost rozklepaný jak jsem to jel naposledy v roce 2021 :D, takže až pojedu ty osmičky, začnu třeba na 38

Ty kozy mi regenerují dobře takže zítra jedu normálně trénink v rozpisu.
MilanT

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2024 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřepy (bez pásku)
3x4x135
lehké

Mrtvý tah + shyby (po desítí, nadhmatem)
4x140
3x160 pásek hook
6x4x175
1x8x145
Ten tah je hodně o hlavě, když jsem se nesoustředil bylo to skoro bez rezervy, když jsem to před sérií prodýchal a lehce nabudil bylo by to na takových 15 opáček :D

Mrtvý tah s nataženýma nohama z deficitu (bez pásku)
1x8x135 trhacky
3x8x140 PR
V plánu je RDL jako cvik, ale tohle je stejný pohyb jen z mrtvého bodu čímž si jsem jistý že si to nezlehčuji a mám striktně daný rozsah. Hamstringy jsem cítil báječně.

Úzký benč s pauzou
1x7x80 rozcv.
3x4x90 3-4s pauzy
lehké jako nic

Lu raises
13x10
10x10 + 2x5
10x10 + 2x5

Meadows rows 4 série
MilanT

PříspěvekZaslal: st květen 08, 2024 5:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trh jednoručky
45kg na zkoušku, uklízel jsem tak jsem to zkusil lehké, 53 nevyšlo, síla i výbušnost byla a chtělo to bud víc vytáhnout nebo víc do dřepu
decarabas

PříspěvekZaslal: čt květen 09, 2024 6:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:

Tlaky na nakloněné lavičce nahoru s JČ

13x43 PR

Yeah, well, fuck you, too

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
MilanT

PříspěvekZaslal: so květen 11, 2024 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřepy
6x4x152.5

Vykašlal jsem se na to, měl jsem bolest v holeni a v poslední sérii už jsem skoro necítil pravou nohu a tím jak tělo nechtělo si dosednout na tu pravou nohu se i měnila technika a předkláněl jsem se. Koukal jsem do logu a už od 2022 si stěžuji na bolest holeně, vždy jsem to nějak přechodil nebo neřeššil ale teď už to došlo daleko, mám velkou bolest i když skočím třeba jednou na jedné noze, po kratším běhání a i ve dřepu. Třeba když jsem běhal ten Cooperuv test tak přímo přitom to nebolelo ale ihned jak jsem skončil a odešlo napumpování to bylo cítit ještě celý den. Nejlépe to bylo asi v létě, kdy jem cvičil celé dva měsíce lýtka o velkém objemu ale to podle mě nebylo řešení příčiny, nýbrž jsem měl dost protažené lýtka a ta kost nedostávala v spodní fázi dřepu tak na prdel. Nejlépe teď asi vídím dát si chvíli pauzu od těchto dřepů, mírně rozšířit postoj a jít dolu pomalu nebo čelní dřepy (kde neodrážím)/box dřepy a protahovat, procvičovat lýtka/přední sval holenní a vyvarovat se ničemu kde dochází k velkému přenosu energie (skoky, běhy). Nevím no, zkusím teďka cvičit bez toho a mazat si to.
nikkon

PříspěvekZaslal: po květen 13, 2024 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bolesť holení poznám. Mal som to, keď som (na moje pomery) zaradil príliš behov s vysokou
intenzitou, alebo aj pri neprimeranom navýšení bežeckého objemu.
Väčšinou to bývajú ale zápalové procesy, ktoré potrebujú čas (podľa osobnej skúsenosti
možno 2, 3 týždne). Mal som problém aj z vane vystúpiť špičkou na nohu, ktorá bolela.
Trochu chladiť, nechať to oddýchnuť a keď to pomaly odznie, tak potom postupne začať
kompenzovať. Ale ak do toho pôjdeš hrrr, tak Ťa to možno bude trápiť aj dlhšie. Zápalový
proces nie je ako mechanické poškodenie, že to treba od začiatku rozhýbať.
Magumi

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2024 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď to asi chce odpočinek, ale jestli tě něco bolí dlouhodobě, asi bych to řešil s nějakým sportovním fyzioterapeutem. Jsi mladý, máš parádní pracovní kapacitu, vyhojíš se ze všeho, ale je škoda, abys přicházel o pokroky, když se těm bolístkám dá předcházet.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
MilanT

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2024 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bez cvičení to nedám, ale ty cviky na nohy musím opatrně a skoky,běhy těm se zatím úplně vyhýbat. Zkoušel jsem zjišťovat, co nebolí a nebo nebolí až tak strašně, zkoušel jsem pauzované dřepy bez pásku se 130, kde díky pomalé fázi a faktu, že to je bez pásku, se sníží kila a to nebolí, i když předpokládám že s vyšší váhou to taky ucítím.

Zkoušel jsem si vyjít na 155 klasických a ihned se připomněla, bulharské dřepy taky naprd, jak se tam dává ta noha o tu lavičku. S čelními dřepy to vypadá fajn, protože je tam o dost menší váha než u zadních a vždycky jsem je jel dolu pomaleji.

Silovku na PWL nachvíli odložím, ptotože bych ty dřepy teď nemohl odjet stoprocentně a nechci ho měnit abych ho mohl "jaksitaksi" odjet. Největší problém holeni dělají vyšší váhy a trampolína odspoda.

Zkusím teď zas jen přibírat svaly a vyšší opáčka obecně, abych se nemusel pouštet do vyšších vah (to vypadá, že je pro holeň největší problém) a trénovat si novou techniku dřepu, kdy nebudu "divebombovat" ale budu jezdit atg kontrolovaným stylem, jak to dělá třeba carabas a možná úplně vyhodím opasek u dřepu abych se fakt spoléhal na svou sílu a nezvedal něco, na co tělo není připravené. Nemyslím si, že to bude takový problém, ale je na to potřeba hodně lehčích sérií abych si zažil pohyb. Zároveň jsem si našel taky cviky na kotník, lýtka a holeň, posilování svalů okolo těmito cviky by na mělo pomoct - jezdím to už tři dny a přijde mi, že trochu lepší to je ale jestli je problém v kosti, bude to trvat.

A až bude holeň v pořádku, zkusím se zaměřit na PWL jako celek a k silovce se vrátím. Nechci na to dojet, takže si raději počkám - není úspěch mít jeden závod a pak zhasnout kvůli zranění. Můžu se teď zaměřit na svaly a na tlak nad hlavu, což je taky jeden z těch cílů, co by se mi někdy líbíl.

Naposledy upravil MilanT dne út květen 14, 2024 6:26 pm, celkově upraveno 1 krát
MilanT

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2024 6:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za poslední dny...

Striktní tlak s pauzou 4x6x68.5
Mrtvý tah trhovým úchopem 5x10x153 hook, pásek
Dřep 1x155
Shyby nadhmatem, podhmatem
Pauzované dřepy bez pásku 1x4x140, 5x5x130, 23x90
Úzký benč 8x92.5, 8x95, 8x97.5, 7x100

Rising 3x15s x 16.25
Pinch-grip 3x3.5 = 40s x 50kg, 10s x 60kg
Pronace s ručníkem 2x15x 17.5
...

Dnes

Striktní tlak s pauzou
3x5x71
1x4x71 + 30s hold oh

Shyby nadhmatem na úzko:
série 10x bw
série 10x bw +7.5kg

Čelní dřepy (bez pásku, trhačky)
1x8x90
3x8x92.5
tohle šlo, jasně jsou to čelní dřepy a nikdy je mít rád nebudu ale kontrolovaně dolu a bez odrážení = o holeni vůbec nevím

Mrtvý tah s nataženýma nohama (bez pásku, trhačky)
1x8x142.5
2x8x145
1x10x145 PR
a objemové PR 4x8x142.5, 3x8x145

Přítahy JČ
4x30x43
jel jsem v jedné sérii 15 bez hooku a 15 s hookem, pěkně to napumpovalo záda

Naposledy upravil MilanT dne út květen 14, 2024 6:31 pm, celkově upraveno 1 krát
MilanT

PříspěvekZaslal: út květen 14, 2024 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Magumi napsal:
Teď to asi chce odpočinek, ale jestli tě něco bolí dlouhodobě, asi bych to řešil s nějakým sportovním fyzioterapeutem. Jsi mladý, máš parádní pracovní kapacitu, vyhojíš se ze všeho, ale je škoda, abys přicházel o pokroky, když se těm bolístkám dá předcházet.

Zrovna tohle mě trápí jako jedna z mála věcí už dlouho. Dřív jsem měl problémy se zapálenýma loktama ale to bylo protože jsem zvedal na slabé svaly a šlachy velké váhy s cheatingem nebo to chvilkově přetížíl ale když jsem začal cvičit rozumněji je to v pořádku.

Vždycky to nachvíli přestalo, nebo jsem pár tréninků dřepů přeskočil, postěžoval si na tělocviku když jsme běhali, ale čas od času se to vrátilo a teď už to bylo fakt dost.
MilanT

PříspěvekZaslal: čt květen 16, 2024 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vršek

Úzký benč
1x2x100 pauzy
1x3x107.5 pauzy
4-5x2x108.5 pauzy
3x7x95
1x6x95

Tlaky v sedě s JČ
1x12x23
3x12x28
Šlo to, chtěl jsem začít lehčeji ať si taky navyknu na ten pohyb.

JM Press + Seated DB clean
1x15x20 + 3x20x8
2x12x30
2x15x30
Zkoušel jsem znova JM press, když začnu na malých vahách a budu progressovat se správnou technikou tak to půjde

Pullover na kladce
1x15x20
3x12-15x35

Bicepsové zdvihy nadhmatem s VČ + Lu raises
1x8x30 + 1x25x8
3x15x30 + 3x15-20x8

---
Bandcurls 1x25 fialová + 1x25 černá
Bandextensions EZ fialová v kleku 2x50
Facepulls 3x30x fialová
Výpony na jedné noze 10x20x20 - na holeň to pomáhá
MilanT

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2024 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.5.2024

ATG Dřepy bez pásku
20x bw
20x bar
12x 60
12x 80
12x 100
12x 120
12x 110
12x 110
12x 110
12x 110
12x 110
12x 110
12x 110
12x 110
12x 110
12x 110
Dobré. U malé váhy holeň nebolí. Zkoušel jsem si osvojovat novou techniku, kdy už neodrážím, párkrát mi to ujelo ale jinak si myslím, že to docela šlo. Přemýšlel jsem jak si sestavím nový trénink - chce to dřepy i tahy ve stejném duchu ať se doplňují, protože kdybych jel maximální tahy a dřepy na 12ky bude si to trochu oponovat a bez programu je to fakt naprd, jsem na to degeš, mrzí mě že nemůžu odjet tu silovku, ale 160kg by ta holeň nezvládla a já bych nedokázal udržet neodrážet, takže se na to zkusím dopracovat pomalu přes objem. Tohle byla inspirace z MIB II.

Zakopávání
4x20

Shyby
4x10
vlk#

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2024 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkné! hned jsem to poznal, ani jsem nemusel číst :)

zahojíš se a na silovku taky dojde
MilanT

PříspěvekZaslal: pá květen 17, 2024 8:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky... pěkný bude zítřejší výlet, 25km a s tou svalovkou, už teď začíná...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MilanT log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 138, 139, 140  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: