... aneb do nemocnice s 51 kily, s pooperační dietou to pak asi pak moc nevylepším, ale časem se snad doberu zas nějaké pevnější formy …
od cvičení bude tedy menší pauza, kterou zkusím využít k vylepšení jídelníčku … ne, že bych se chystala něco sestavovat, nedejbůh počítat, jen výhledově uberu na mém oblíbeném sportu – kávě a dortu (atd.) a nahradím něčím racionálnějším …
… a zde bych se na vás – na poli stavy zkušenější, ráda položila s menším dotazem – nevíte někdo náhodou "co půsty a žlučník" ? … (půst 1x týdně /cca 36h/ je totiž jediná věc, kterou jsem si za těch posledních cca 10 sportovních let výrazněji zasáhla do jídelníčku nezainteresovaného ignoranta) aktuálně jsem totiž narazila na ojedinělou informaci, co mi však zní celkem logicky, že hromadění a zahuštění žluči ve žlučníku v době, kdy člověk nejí, vede právě ke zvýšené pravděpodobnosti tvorby žluč. kamenů … zajímá mě to teď už spíš v souvislosti s tím, jestli má smysl se k těmto mým oblíbeným a zaběhaným rituálům vracet, když budu bez žlučníku (mám samozřejmě na mysli až po době potřebné rekonvalescence, po které se dá vrátit k víceméně běžné stravě) … takže dotaz by měl vlastně správně znít – „co půsty a odstraněný žlučník“ … ?
… pak se poptám i v nemocnici a pokud se něčeho doberu, svěřím se :)
Neděle : sprcha venkovní ze studny 33 km kolo v terénu
bavilo to
celkem 120kliků
nebavilo to
sauna jen nadoraz 1 kolo
bavilo to
scrabble
výhra
bavilo to
dnes nemám čas,jsem "prduch"- den jsem zahájila ranní sprchou a 2x 25 klikama
posilovna byla fajn
kolo 24 km v terénu
sauna 15 min
scrabble - výhra,podařilo se mi složit celé slovo za 104 bodů
celkem vydřených 120 kliků
čekám na švarce,on už to krmení začal brát jako naprostou samozřejmost
_________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
dík za trénink :D ...
tam se myslí na vše, od bystré hlavy po ochranu přírody :) ...
možná se nechám inspirovat a vytáhnu ze stodoly kolo ... Švarce odnikud vytahovat nemusím, ten se vytahuje sám
a chce mě láskou sežrat
... dík Arkane za inspiraci, játra to jistě ocení :) ... žlučník od té doby, co ho nemám, funguje fantasticky :)
velmi rychle jsem se v tomto ohledu po operaci adaptovala, už jím a piju v podstatě všechno a co do metabolismu je mi pocitově nejlíp za posledních asi 10 let :)
... dnes jsem shodou okolností vyrazila poprvé od operace trochu zaposilovat, zákrok byl trochu složitější a ještě mi pak před 14 dny spravovali 2 jizvy, které špatně srostly ...
budu se teď muset zaměřit spíš hlavně na takové opatrné zpevňování středu, trochu se mi zhoršila diastáza, ale do rakve to s tím už asi nějak doklepu :) ...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru