pritahy vc s polozenim (pin pod kolenem)
8x70
8x70
8x70
8x70
8x70
Dojel sparing zacvicit ke mne do garaze, takze se trenink protahnul na 3 hod. :D Vse s rezervou, telesna vaha strasna, takze od zitra dieta (makra sem tentokrat psat nebudu).
Chuze je porad v prumeru tak pul hodky denne, pridam jeste kazdy den dopoledne airbike 5 az 10 min, to sem taky psat nebudu, bude to hodne lehce, abych pak mohl fungovat u pocitace.
Bohuzel uz mi to nic nepocita (hodinky se mi dokurvily a neporizoval jsem dalsi), ale abych v tom udrzel konzistenci, tak ted pocitam, ze hodina ~ 5.5 km.
To beru jako vetsinovou pohodovou sviznejsi chuzi, v praxi pak nemerim cas (protoze chodim s kockama, na ktery musim obcas pockat, s kocarkem a zenou atd.), ale vzdalenosti - a podle toho dopocitavam minuty (taky uz mam par tras a vim, co jak vychazi na metry, resp minuty pri 5.5 km/h).
Pul hodky tedy odpovida 3700 krokum, plus po doma, nakupy apod. by to melo vychazet vzdy pres 5000. Kdyz jsem mel merici hodinky, tak jsem vic jak 20000 kroku mival az pri dlouhych vyletech do lesa/kopcu atd., coz bylo realne treba 3 hod hodne rychle chuze (takze opet odpovida prumerne cca 5.5 km/hod).
zkus ty shyby mezi seriema na benche/tlaky, jestli tam mas blizko hrazdu, zvladnes vetsi objem za mene casu a do benche i tlaku se pak lip dostava, kdyz mas trochu napumpovane zada, vubec te to neunavi
Shyby mezi benchcem jezdil Arnold, Sergio i Franco!
Silu to nebere, mozna az ke konci, kdyz je tech serii opravdu hodne, ale jinak bych se toho nebal
Jenom ty shyby nesmi byt "tezke"
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
No a to je ten problem, ze pro me to tezke je Kdyz jsem mel o deset kg min (par stran zpet zde v logu), tak jsem udelal max. 10 shybu podhmatem, ted delam neutralni a dam tak tech 5 a uz je to dost hard Nikdy jsem to moc nejezdil... na pritahy v predklonu jsem na tom byl lip, nebo nejlepe na prtiahy jednorucky, ale to zase uz asi neplni ten ucel...
Tyden diety za mnou, prumerny denni prijem cca 2870 kcal, prumerne 39 min. chuze, kazdy den airbike 5 min (prum. 60 kcal), pohodicka, vic jak kilo dole. A neni to hlavne voda, posledni dva dny jsem jedl hodne, takze jsem nacukrovany, zavodneny
5. 5.
ranni bw: 90.25
benc:
5x100
benc se stopkou:
5x80
5x80
5x80
mrtvy tah s trap barem:
(o 9 cm vyssi uchop nez na klasicke ose)
5x172
5x182
Benc hard, ale tak tech 115 (bez stopky) tam ted bude. U toho dalsiho bence uz se stopkami vse, v druhe serii byly hodne dlouhe, nechal jsem si to hlasit, minimalne 2 s, pak povel. U trapbaru se zacinam uz trosicku hrbit, asi zbytecne vysoka vaha ted; vzhledem k tomu, ze neni natrenovano, vzprimovace nestihaji.
Cil je za dalsich 10 dni sundat pod 89 (ne odvodnenim, tj. mit pod 89 po nacukrovanem dni) a v prubehu teto lehke redukce cvicit s intenzitou kolem 70 az 80 % a nahnat trochu treninkovy objem na SBD (u drepu asi tradicne spis lehceji).
Jinak po treninku probehla opet navsteva bufetu v globusu, radeji sem nebudu psat, co jsem si dal
predklony s natazenyma nohama:
("uzky" postoj, jako u mrtveho tahu)
8x40
8x40
8x40
biceps - kladiva s jc:
8x24.8
Jezdit benc a shyby v superseriich pro me nebude to prave... ale dik za tip, hosi. Minule jsem dal velmi lehkou kladku mezi rozcvicovacimi seriemi bence a urcite to neuskodilo, takze to delat budu (tam moje moznosti konci xD). Biceps hecovacka se sparingem, cil je dostat se na 40kg jednorucky na bicak pro par opakovani xD Toto byl vychozi impulz:
Druhy tyden "diety" za mnou, prumerny denni prijem cca 3000 kcal, prumerne 36 min. chuze denne, krome jednoho dne kazdy den airbike 5 min (prum. 67 kcal); budu ted ten airbike jezdit jenom 4x tydne a ostreji.
Vaha spis stagnuje... dnes zasoleny jak prase, takze asi trochu ulet smerem nahoru. Kazdopadne budu muset ubrat kalorie :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru