Zdá sa mi, alebo to držíš moc široko? Možno ti to vyhovuje, lebo každý sme iný, ale mne svojho času pomohlo zúžiť úchop tak, aby som pri položení činky na hrudník mal predlaktia kolmo k zemi a nie pod uhlom. Malo by to fungovať lepšie pre prenos sily.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Mam tam 81 cm, to by jeste melo byt obecne OK. Co se tyce toho zuzeni, tak ano, ja to pak citim vetsinou jako automaticky komfortnejsi na uzko (i kdyz to je o zvyku a sile, kdyz natrenuju siroky, tak se mi bencuje pocitove dobre i takto siroko).
Co je ale nejdulezitejsi, tak nejsilnejsi jsem na siroky - byly casy, kdyz jsem kvuli ramenu jel porad uzky (od dlan uzsi) a vim, ze potom rozsireni instantne pridalo +10 kg na vykonu (i v ramci jednoho treninku).
Lokty k telu jdou asi i diky tomu, ze pokladam dost na bricho - toto mi taky vyhovuje nejvic, asi na zapojeni ramen... kozy mam slabe, mam divny vpaceny hrudnik, takze i ty svaly jsou tam mozna nejak divne upnute (i tlaky s jc vleze jedu porad dost ramenama a tricepsem).
To jsou moje postrehy, budu rad za jakoukoliv dalsi konstruktivni kritiku, pokud mi stale neco unika... jinak ale cvicim obcas se sparingem, ktery naturalne pri 105 dava v pohode 150 - kdyz neni dojebany - zavodil v pwl atd. a akorat me porad mrda za ta zalomena zapesti
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Dalo se, drep symbolicky lehce, benc se asi pomalu zlepsuje, i kdyz najezeny a napity po treninku 98 kg, tak to bude asi spis tim
Zitra zbytek, at muzu fungovat...
Cauky mnauky, po nemoci (3 tydny horecek atd. heh), jsem ted dal lehci airbike 5 min, 56 kcal.
Na zenu jsem dnes dohlizel, jak jede fullbody, a papkal si u toho kureci nugetky, tak jsem se zarekl, ze uz dnes zacinam aspon s airbikem
Do dnes po te nemoci byly jenom prochazky (vetsinou jenom kratke s kockama, takze tak ty 2 km max.) a i tak jsem mel dost, takze musim jeste aspon tyden az dva hodne lehce... ale konzistentne!
pritahy v predklonu (nadhmat, stredni uchop):
15x50
15x50
Super, dalsi rehabilitacni trenink (porad jsem jeste trosku doj*bany po nemocech)... nechtelo se mi, ale jsem rad, ze jsem sel uz dnes. Na benci uz mam konecne monolifty, docela dobre!
Naposledy upravil caukymnauky dne ne prosinec 01, 2024 11:04 am, celkově upraveno 1 krát
bricho na lavici:
(zkracovacky i s extenzi k kyclich)
20xbw
Drepy nektera opakovani brutal technika a kdyz jsem to takto trefil, tak to jako by nic nevazilo (coz na druhe drepy po nemoci potesilo), asi jsem objevil ameriku Mozna to nakonec zacnu i vic cvicit
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru