|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st září 25, 2024 1:49 pm Předmět: |
|
|
| MilanT napsal: | | vlk# napsal: | | trénuj, taky mám špatnou mobilitu v zápěstí, ale dá se to rozhýbat, dva prsty jsou málo, to je tak na dokončení série a rychlé zahození do stojanu, ale taky jsem tak začínal, tři prsty už stačí, alespoň začít s tím sérii než to začne klouzat, a čtyři včetně malíčku je luxus, to se pak zvedá samo... asi zase taky zařadím čelňáky, jak vás tu tak čtu :) hlavně cpi ty lokty dopředu a nahoru |
A nevíš co proti té bolesti zápěstí, nebo to přejde s tím jak budu strecovat? Ono to souvisí i s tím že nedokážu dát zatím ty lokty tak nahoru a pak je tam větší tlak, teď mám takový divný pocit přímo jako v kosti dlaně když stisknu palec a ukazováček. |
Videl jsi nekdy rozcvicku vzperacu?
Drzi osu na ramenou jako startivni pozice MP, a na ateidacku zvedaji jeden a druhy loket do front racku _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MilanT
|
Zaslal: čt září 26, 2024 6:18 pm Předmět: |
|
|
Striktní tlak s pauzou (axle)
4x81.5 PR
6x76.25
Shyby závodním nadhmatem
5x36.25 PR
6x30
8x BW explozivně a s podržením nahoře
Tlaky s JČ na nakloněné lavici
10x45.5
8x45.5
7x43
Rising belt
20s x 15.5
20s x 15.5
20s x 15.5
JM Press
10x51
10x50
Triceps jč za hlavou kladka
6x18
Upažování s JČ (jednou rukou)
14x25.5
12x23
Wrist-wrench podhmatem za zády + Extensor leveraging machine
6x49.25 / 2.25+2.25
14x45 / 1.75+1.75
14x45 / 1.75+1.75
Přítahy jednoručky
2-3 série
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: pá září 27, 2024 5:22 am Předmět: |
|
|
To už bude docela dlouho :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: pá září 27, 2024 6:44 pm Předmět: |
|
|
1. fáze:
Pinch-grip 3x3.5 (na volno)
15s x 46
15s x 51 PR
Crush-grip machine
13x83 PR
12x83
Bicepsové zdvihy kladivovým úchopem s hammerbar
7x57.5
8x53
6x53
Cílem je jasných 10x70, klidně s trochou momenta, ale aby 12x60 bylo čistých :D
2. fáze
Dřepy (ATG)
1x160 bez pásku
8x165 pásek on
5x165
10x120 bez pásku
Konečně už mám silné háky, takže mohu i vyšší váhy a normálně dřepovat, dneska to nebylo zlé, síla tam je, ale tělo není na pohyb tolik zvyklé, byl jsem u toho divně poskládaný a rozklepaný, být možná víc rozcvičovacích sérií, mohl jsem překonat PRko, které jsem dal v monterkách, které jsou trochu jako "návleky". rovnou hnedka, ale dám tomu týden :D Chtěl bych to nastavit taky na topset a pak backoff, ale nevím, zda hlava vydrží každý týden ty topsety a bude to dobré i na techniku, ale vždycky se dá upravit :) Začal jsem na dvou sériích a jedné lehčí, mám ty nohy jako celek ob dva dny a ta únava se může rychle kumulovat
Mrtvý tah s nataženýma nohama (TRHAČKY, bez pásku)
5x175
10x160 PR
První sérii jsem mohl ještě víc, ale nechtěl jsem, kvůli těm zádům. Další série fajn. Odebral jsem deficit, byl už asi zbytečně moc velký, klidně bych přidal tady 1-2 cm ale víc už ty hamstringy v aktivním rozsahu neseberou a musel se ohýbat v zádech, což taky něco posiluje, ale to mám z těch všech deficitů, cheatovaných rumunů, prasáckých přítahů poměrně dobré a chce to víc posílit statiku v hrudní páteři a čistý hip-hinge, právě jak jsem se soustředil jen na práci hamstringů, nebylo to o moc lehčí, než kdybych si tam nechal ten deficit, zvednu asi tak stejně.
Výpony s JČ na lýtka
14x45.5
13x45.5
13x45.5
Znatelně lehčí než minule, příště dávám 48ky, nebudu se toho bát.¨
Zakopávání přes páku
5x10,10,10-50mm,10,50mm
Víc už nebyla štáva, byl jsem unaven
Předkopávání přes páku
20x10,10,10-50mm,10-50mm
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: ne září 29, 2024 11:44 am Předmět: |
|
|
Zapomněl jsem, že jsem ty dřepy dlouho nejel a dalo mi to spočítat. Mám neskutečnou svalovku na aduktory a stehna  Odpoledne dám benče a zkusím těch 5x115.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: ne září 29, 2024 4:55 pm Předmět: |
|
|
29.9.2024
Úzký benč s pauzou
4x115 PR
5x110
5x107.5
30s x 152.5 (nevyvážený)
Pětka se dnes nekonala, ale jsem spokojený, 115 jsem dal nejvíce jednou, tak uvidíme příště. Na druhé sérii se mi možná odlepil zadek, takže druhou i třetí taky příště nechám stejnou a budu čistit techniku. Na holdy jsem chtěl 40s x 155 ale měl jsem činku nevyváženou a ani jsem si toho nevšiml, jen to bylo nějaké "těžší".
Shyby neutrálním úchopem (adaptéry, šíře ramen, do propnutí)
6x31.25 PR
9x21.25 + 1x kontrakce
Tlaky v sedě s VČ (po bradu)
5x86 PR
5-6x83.5
Přidáno kilečko a pětka zase prošla, příště dám 87.5, což už bude skok 1.5 a budu se snažit o 4-5.
Rising-belt hold
1x20kg (na levačce lehčí)
22s x 15.5
22s x 15.5
21s x 15.5
Rising-belt dynamic strict
15x6.25
Francouzský tlak s EZ k čelu
6x53.5
10x51.25 - taky špatně naložené kotouče a na jedné straně jsem měl víc, ale nevšiml jsem si toho, jen to bylo těžší :D
8x48.5
Nic moc, ale zase kilo na takovém cviku je dost znát... Nebudu přidávat dokud se nedostanu na 11x53.5
Upažování s JČ (jednou rukou)[/b]
13x24
13x23
Wrist-wrench podhmatem za zády + Extensor leveraging machine
7x50.5 + max x 2.25+2.25
9x48 + max x 1.25+0.5/1.25+0.5
Přítahy JČ s oporou na lavici
2 x max x 43
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: po září 30, 2024 6:03 pm Předmět: |
|
|
30.9.2024
Pinch-grip jsem dnes nedal protože jsem neměl magnézium a adaptér byl navlhlý. čímž bych zvedl úplné "hov"
Crush-grip machine 2arm
17x83
15x84.5
Bicepsový zdvih s EZ (silové provedení)
8x55.5 PR
7x53
Bicepsový zdvih s EZ nadhmatem (kulturisticky, maximální striktnost)
9x31.5
7x31.5
A přesně takto chci 8x40, striktně, kontrolovaně a s maximální kontrakcí - příště 7+32.5!!!
Mrtvý tah (klasika, dead-stop)
6x100
4x140 nadhmatem
4x160 hook
1x190
8x200 PR pásek
10x170
Back to the groove  Dneska první těžší trénink mrtvých tahů a už se v tom zase cítím dobře a odstranil jsem blok který jsem k mrtvolám měl... Série byla nadoraz ale spíš mě omezovalo nablejvání, něco mi říká, že to není maximum co jsem schopný udělat a příští tréninky budu benefitovat z toho, co jsem nazvedal na rumunech a tahách s nataženýma nohama. Minule to bylo nemastné neslané, ale tělo si z rumunů rychle zvyklo a když jsem si při 160 řekl, jestli to nezkusím 25x tak jsem věděl, že jdu správným směrem :D Příště 8x205 a pak 8x210 haha! A už budu tahat klasiku jen hookem, trhačky si nechám na ty rumuny nebo natažené nohy, lépe se do toho dostávám. Nevím, jestli druhá série už není zbytečná, ale nechám jí tam, protože mě to baví a když se budu zlepšovat, tak není co řešit a když se nebudu zlepšovat, tak to budu řešit :D A asi se budu držet vyšších opakování mezi 5-8 v tom amrapu, protože mi přijde, že to lépe snáší psychika. Stav mezi nabuzením a nenabuzením může být nezvednuto a zvednuto o těžké trojky, ale když se jedná o maximální osmičku, tak první zvednu vždycky a jakmile to zvednu tak už jsem nabuzenej
Čelní dřep (vzperačský úchop, "dva prsty", ATG, s lehkou stopkou)
4x120 PR
5x115 a tady jsem to při pokusu o šesté odhodil na zarážky a zjistil, že si musím sehnat i jiné zarážky, tyhle by to unesli tahem ale narázem jsem to ohl
5x110
5x90
Škoda tich čelních dřepů, ty budou na úkor mrtvých tahů trochu trpět, protože po nich mám dost unavené hrudní vzpřimovače, ale třeba si na to tělo taky za pár tréninků zvykne a bude to lepší.
Výpony s JČ na lýtka (max. propnutí, striktnost, pauza dole)
10x48
2x max x 48
Ok, tady bych nějakou chvíli měl zůstat
Zakopávání přes páku
9x10-cement,10-cement,10-50mm, 10-50mm
+2 opakování od minule, zatím nechám jen jednu sérii, dokud se budu zlepšovat tak mi to nevadí a když to jde s jednou, na co přidávat únavu druhou, která mi znemožní přidat zátěž další tréninky
Předkopávání přes páku jednou nohou (striktně, snaha o podržení v kontrakci)
12x10-cement,10-cement,10-50mm
Tib raises
22x11.25
Určitě přidám, alespoň na 13.5, 22 opakování je doprovázené strašným napumpováním.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po září 30, 2024 7:29 pm Předmět: |
|
|
Milane, tak chrbát vyzeral všelijak, hneď sa zakrivíš po celom strede, máš dostatočnú tenziu v nohách/zadku, si s tým v komforte, aby ťa to nestálo platničky, hm? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: po září 30, 2024 8:06 pm Předmět: |
|
|
Prave v teto technice se citim nejlepe nez kdyz se snazim co nejvice narovnat, takhle zatnu kridla podel tela, stred a nakonec pustim nohama a citim se zpevneny mel jsem to tak vzdycky.
Jen jsem ji nikdy nenatocil takhle z boku, ale sam se tim trapim, protoze nevim cim to je, mam to i u lehcich a nevim co je u me slabina nebo strukturalni chyba - technicka chyba to asi sice je, ale ja se do toho s rovnyma zadama bez toho, abych to vydrepovaval neposkladam a kdyz to zkusim vydrepnout, tak se telo stejne da do tehle pozice, nez to odlepi.
Co bys doporucil?
Snazim se cvicit tu mobilitu hrudni patere a posilovat extenzory na čelních dřepech a holdech, ale dal nevim, kazdy mi rekne ze mam zada ohle ale nikdo nerekne co je slabina. Nejvice citim hamstringy, prdel a mezilopatkove, vzprimovace trochu citim, hlavne ty hrudni ale neni to tak, ze by to bylo nejvice po serii napumpovane. Pristi trenink zkusim dat duraz na tohle a kazde opakovvani zvlast, treba to taky pomuze.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po září 30, 2024 8:50 pm Předmět: |
|
|
čelní dřepy už ti po mrtvole nepůjdou, my je vždy dávali před, pak nějaká vsuvka, např. cg benč, a pak jsme šli teprve tahat
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: po září 30, 2024 9:28 pm Předmět: |
|
|
Dávať tlakovy cvik s rozmackanymi prednými deltami z front squatu mi nepríde ako úplne najšťastnejsi nápad. Osobné dávam vždy tlakové cviky ako prvé a ťahy s drepmi striedam poradie každý tréning. Mne príde jedno či idem drepy po ťahoch alebo opačne, ten druhý cvik je potom tak či tak utrpenie.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út říjen 01, 2024 7:05 am Předmět: |
|
|
| MilanT napsal: | | Prave v teto technice se citim nejlepe |
No to asi áno, preto sa ti telo do toho skladá, ale podľa mňa máš ešte čas sa trochu tej technike povenovať.
Ono chrbát ti to podrží, si v tom veku, že si nerozbitný, ale pripravuješ sa tým neefektívnym pohybom o výkon. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: út říjen 01, 2024 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Milane, tak chrbát vyzeral všelijak, hneď sa zakrivíš po celom strede, máš dostatočnú tenziu v nohách/zadku, si s tým v komforte, aby ťa to nestálo platničky, hm? |
presne toto me napadlo taky - nedostatecne aktivovany CELY zadni retezec (nemuzeme asi rict slaby, ze, u Milana) - prepadani pred cinku (ramena cestuji daleko pred osu), PREDKLANENI v prubehu liftu (vylitne prdel nahoru)
nerekl bych ani, ze to bude OK, protoze je nerozbitny, imho se muze celkem rychle stat, ze nejaka cast svalu, co zvedaji tu mrtvolu, se hodne posili nebo dostane do vysokeho tonusu a ten zbytek, co by mel makat, ale nemaka, se oslabi a za par mesicu to treba taky nehezky odsere
edit: jinak vykon na opakovani krasny!!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Kelly
|
Zaslal: út říjen 01, 2024 7:16 pm Předmět: |
|
|
už sme niečo popísali na IG, ale ako píše carabas, vráť sa z kratšej cesty a zapracuj na technike. V budúcnosti sa ti to ukáže
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|