|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
decarabas

|
Zaslal: út září 17, 2024 7:10 am Předmět: |
|
|
To vyzerá na pohodovú dovolenku, super. Ako málo stačí: aby si človek občas zazhyboval a deti sa neutopili _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st září 18, 2024 9:10 am Předmět: |
|
|
17. úterý
SWINGY - 2x10
BOX SQUAT - 6x70, 6x70, 6x90, 3x90
SHYBY PODHMAT - 1-2-3-4-5-6 (rychle nahoru, pooomalu dolu)
PRESSY SE SWISS BAREM - 4x12 s 30kg
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 4x6 s 36
+biceps, triceps, zadky ramen
fyzická náročnost tréningu: 4/10
psychická náročnost tréningu: 3/10
pocitová radost z tréningu: 7/10
váha: 88 kg
trénink trval: minut
Příjemné večerní fullbody už pěkně ve sklepě. Samozřejmě spousta věcí v supersetech, ale ty supersety se mi různě přelévají tak to nezapisuju. Například dnes:
přijdu do sklepa, začnu dělat swingy, dám 1 shyb, udělám swingy, 2 shyb, přecházím se rozcvičovat na box squaty a udělám 2-3-4-5, dám první pracovní sérii a dojedu shyby, pak odjedu dřepy a mezitím dopřipravím ramena atd. atd. Supersety dělám vyloženě abych tam nebyl tak dlouho a něco jsem odcvičil. Trénink lehký, ale příjemný. Dness BJJ v pyžamech.
decarabas: jsme totiž už skromní fotříci .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st září 18, 2024 10:02 am Předmět: |
|
|
Neviem ako vy, ale ja sa uz snazim, aby vsetko moje cvicenie bolo maximalne prijemne. Obcas sa priblizim maximu, no naozaj nehrozi nejake hrotenie. Samozrejme, nejake to PR-ko obcas potesi, ocakavat ho vsak mozem uz maximalne tak pri pressoch. Zbytok je pasé, ako by povedal klasik.  #hlavneskromne _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st září 18, 2024 10:54 am Předmět: |
|
|
| cohen999 napsal: | Neviem ako vy, ale ja sa uz snazim, aby vsetko moje cvicenie bolo maximalne prijemne. Obcas sa priblizim maximu, no naozaj nehrozi nejake hrotenie. Samozrejme, nejake to PR-ko obcas potesi, ocakavat ho vsak mozem uz maximalne tak pri pressoch. Zbytok je pasé, ako by povedal klasik. #hlavneskromne | Já většinou taky. Vzhledem k tomu, že moje PR byly všechny při cca 102kg v 25ti letech a bylo to tak o 40% více než dnes, se k ním stejně dnes už ani vzdáááleně nepřiblížím. Možná zase s nárustem váhy o 15kg, vyléčením zranění, bez rodiny, bez BJJ...Což vlastně ani jedno nechci (mimo těch zranění, ty bych si rád vyléčil .o)))
Nemám při rodinném životě psychicky na to nějak extra dřít (ždíme mě i BJJ) a tak si chci jen tak blbnout. Navíc ty moje tréninky večer jsou fakt často na hranici přežití. Ale pozitivum je, že až na občasné bolístky, permanentní únavu, se jinak cítím ve slušné kondici a zdravý a dle fotek vypadám dost podobně jako před deseti lety co se týče svalů, takže to také není zlé .o)
Výhoda toho být tlustý od 6 let je ta, že pak ve 40 jsou už tlustí skoro všichni a vy když máte pár kilo svalů, tak vlastně vypadáte lépe než většina. Čekám na 60ku. Budu král!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st září 18, 2024 10:58 am Předmět: |
|
|
Jj, tiež to už tak moc nehrotím _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st září 18, 2024 1:38 pm Předmět: |
|
|
tak já jsem asi nějaký opožděný a tohle všechno mi dochází až teď, když už mě tělo začíná limitovat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: čt září 19, 2024 7:41 am Předmět: |
|
|
18.9.
BJJ PYŽAMA
fyzická náročnost tréningu: 7/10
pocitová radost z tréningu: 6/10
trénink trval: 95 minut
-rozcvička
-pohybovky různé berimbola, protáčení polokotrmelce a další srandy. Tohle jsou také čtvrnácviky, některé jsem vůbec nezvládal, ale fajn pro mozek a jako rozcvička také
-techniky spíš do sportovního BJJ - dvakrát různé přetočení soupeře zakončené armbarem čili pákou na loket. Byla to trošku jiná varianta, která mi úplně nesedí, protože setup je jiný oproti armbaru co běřžně používám, ale je fajn to trénovat.
-sparingy 5x4 minuty - 10 sekund pauza mezi koly.
Techniky fajn, ale šlo to moc do sportovního BJJ, což mě tak nebere. Sparingy. Mno, mít je 20 minut s pauzama 10 sekund je prostě brutal.  Zvlášť po 14 denní či možná ještě delší pauze od BJJ.
Povedlo se mi fajn povodit trochu staršího zeleného judopáska a celkově se mi povedly fajn dva hody a jeden pěkný armbar. Jinak jsem spíš dostával naloženo, ale rozumně. Nedostával jsem vyloženě bídu .o))
decarabas: když ty napíšeš že to už nehrotíš, tak to vrhá špatné světlo na nás obyčejné smrtelníky.
vlk: mně to vlastně po pětadvacítce změnili ty bojové sporty. Dělal jsem 3 roky ruské sambo a cvičil jen 2xtýdně a vlastně po tomhle, pár zraněních jsem se už nikdy nedostal zpět. Ty si někde tuším psal, že cvičíš až tak od 35 ne? Někdo vydrží déle, někdo méně. Já začal už cca v 13 v hlubokém pravěku, kdy skoro nebyl internet a já cvičil roky podle Muscle and fitness-totálně špatně, takže roky kurvení, pak bojové sporty, tak jsem se rychleji oddělal. Plus každý má jiné geny. Tebe to dohání víceméně až teď a to je vlastně super, mohlo to být už před deseti lety .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po září 23, 2024 7:28 am Předmět: |
|
|
20. pátek
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - 8x27, 4x8 s 36
HRAZDA - 6-8-10
HRAZDA PODHMAT - 4x4 rychle nahoru, pooomalu dolu
+biceps s gumou a břicho
fyzická náročnost tréningu: 2/10
pocitová radost z tréningu: 6/10
trénink trval: ? minut
Večer se moc nechtělo, tak jsem to tradičně rozdělil a dal záda a břicho. To mě baví více.
21. sobota
Bulhary, výstupy, clokwork lunges
BOX SQUAT - 5x70, 5x70, 3x90, 10x90
BENČ JEDNORUČKY poomalu - 10-12-14
PRESSY S GUMAMA - 4x
STŘEDY RAMEN UPAŽOVÁNÍ - 3x10
pocitová radost z tréningu: 7/10
trénink trval: ? minut
Zase pozdě večer, ale docela se chtělo, aspoň na začátku .o) babymutant mě přivedl nedávno na tu myšlenku hromady lehčích setů a nebo aspoň pár lehčích setů a jednoho opravdu těžkého. Zjistil jsem, že jedna fakt těžká série mě psychicky nedrtí ani když je pozdě večer. Prostě na to chuť je. Tak jsem vyjel na 3x90 a na další tam lupnul 10x90. To už bylo hooodně těžké, ale pocit pak skvělý. Tento týden snad už začínám konečně zas kickboxovat .o), tak snad...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út září 24, 2024 7:29 am Předmět: |
|
|
23.9. pondělí
večerní BJJ
fyzická náročnost tréningu: 7/10
psychická náročnost tréningu: 7/10
pocitová radost z tréningu: kolísavá/10
zničenost po tréninku: 8/10
trénink trval: 95 minut
-rozcvička
-rovinky
-wrestling, jeden hod s kontrolou ruky co jedeme už nejakou dobu a k tomu jsme přidávali variace a větvili to. Dobré.
-sparingy 5x5 minut. Pauzy různé, ale ke konci větší. Trenér potřebuje nabrat fyzičku před závody, tak jel 4 minuty kolo a my se na něm po 1 minutě střídali.
Sparingy...Uf...Byl tam zase (rozdám přezdívky) Conan Ničitel. Jak jsme nebyli v kimonu tak je to o chlup lepší, ale stejně jsem bože zase dostal strašnou bídu. Pravděpodobně jsem ho na začátku nasral, protože mě chtěl hodit na svůj klasický hod (kde v kimonu díky úchopu nemám šanci, ale bez kimona ten úchop není takový) a mě se podařilo mu vyklouznout a ještě do něj strčit, takže se natáhnul na zem, místo aby mě hodil. Nicméně rychle vstal a šel po mě, podařilo se mi nějak ho hodit (napůl a né moc pěkně) a nakonec jsem ho utáhnul na páku na nohu, achilles lock. Jenže tím moje štěstí skončilo. Zbytek cca 3 minut jsem dostával bídu jak hovado. Hodil mě jednou tak brutálně, že jsem počítal žebra a byl jsem vděčný tomu, že mám pupek a pod tím svaly. Ono to opravdu brutálně tlumí nárazy a já mám vanu jak v 6 měsíci těhotenství. Když jsme spolu asi za 4 kola šli znova, poprosil jsem ho, ať mě zabíjí tak o 20% méně. Viditelně byl překvapený, pravděpodobně mu ani nedošlo jak hroznou čočku mi dává.  Nicméně o dost ubral a bylo to už ok. Taky mě dával, ale už to nebylo na hraně. Odteď mu budu říkat vždycky ať jede klidněji. Nemá to cenu, na tohle už nemám věk.
Bilance na konci - bolavé zápěstí, rameno, trošku mě bolela noha a záda. Všechno zranění 3 kategorie, takže brzo pryč, ale stejně...
Bilance hodinu po tréninku - 80 letý stařec
Bilance ráno v 06.20 při probuzení - Uf uf co jsem to kurva dělal.
Bilance v 08.24 co píšu tenhle log - docela jsem to rozhýbal, ale váhám jestli jít dnes cvičit. Možná fakt lehce ať to rozhýbu.
POZITIVA: Conanovi jsem dal páku na nohu, polohod, jednou mu utekl ze skoro nasazené baseballky+jsem se pár věcí přiučil
NEGATIVA: Fyzička, pohyblivost, často pasivita (jako vždy když nemůžu) dostával jsem bídu jak v umučení Krista.
Když jsem šel domu, měl jsem trošku hořké pocity, ale zahnal jsem to. Není to poprvé co jsem to na tréninku přepískl, nebo jsem byl přepísknut. Jedeme dál. Jednou to vzdám, ale dneska ještě ne! Dneska ještě ne bejby! Přeji všem pěkný den! .o)
A black belt is a white belt who never quit
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: st září 25, 2024 7:45 am Předmět: |
|
|
24. úterý
VÝSTUPY NA LAVICI - 2x10
PRESSY S GUMOU JEDNORUČ - 2X10
BOX SQUAT - 4x6 s 75
SWISS BAR PRESSY - 6x30, 4x6 s 40
BENČ S JEDNORUČKAMI TRICÁKOVÝ - 3x8 s 27,5kg
SHYBY S GUMOU - 3x
+biceps, triceps, zadky ramen, břicho
pocitová radost z tréningu: 8/10
zničenost po tréninku: lehká a příjemná
trénink trval: 45 minut
Večer už jsem nebyl tolik rozbitý a na to, že jsem byl cený den šíleně unavený, se to večer nějak znormalizovalo, tak jsem šel. Na box squaty jsem přidal základ. Vždy jsem šel lehké série se 70, tak jsem přidal na 75 aby veeelmi pomalu ani ty lehké už nebyly tak extrémně lehké. Pořád se bavíme o cca 60-65% maxima, ale ten spodek bych asi rád aby trošku zesílil.
Swiss bary fajn. O ramenu tam vůbec nevím. Samozřejmě mě limituje tricák. Nějak podvědomě cítím, že je to malinká váha, ale reálně pro mě je to akorát-protože na co je vám, že levá strana dá o 30% když ta pravá to nedá.
Zbytek na pohodu aby se neřeklo. Nakonec ale krásný fullbody trénink. Dneska pauzička.
Jinak jsem přes den začal dělat hluboký sed v dřepu. Vždycky na pár sekund vstanu od počítače, projdu se a dám hluboký dřep a tam třeba 20-30 sekund jsem. Na patách, trošku se přidržuji aby to bylo úplné. Co si to od toho slibuji? Asi ani nevím, ale bolavá kolena lidí po 40 jsou pro mě docela varovný zdvižený prst. Zatím jsem si zvládl dojebat jen vršek těla, tak ať tak neskončí i spodek.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st září 25, 2024 8:21 am Předmět: |
|
|
Snazim sa presne o to iste, drep je zdravy, premazes kolena, zaroven strecujes... "zidle chudeho muze", ako pisal Petr Ruzicka. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st září 25, 2024 11:35 am Předmět: |
|
|
ten hluboký dřep je dobrý, nedávno jsem ho začal trénovat kvůli mobilitě kotníků a nesplnitelným cílem je, abych v té pozici dokázal odpočívat, jako indové nebo malé děti, které do toho zapadnou a v klidu si hrají :) s kolenama, samozřejmě, jdou do háje a každé pokrčení, krom dřepování, je sofistikovaný pohyb :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá září 27, 2024 8:17 am Předmět: |
|
|
26. čtvrtek
VÝSTUPY NA LAVICI - 2x12
DIPS - 8-10-12
BOX SQUAT - 4x75, 4x75, 4x95, 8x95
SHYBY NEUTRAL ŽEBŘÍK - 1-2-3-4-5-6-7-8
BENČ JEDNORUČKY - 4x15 s 27,5kg
SHYBY S GUMOU - 3x
pocitová radost z tréningu: 8/10
zničenost po tréninku: lehká a příjemná
trénink trval: 45 minut
Děti teď usínají dřív, protože maličká začala chodit do školky a já se už dolů do sklepu neploužím jako stín. Nicméně pořád je večer, ale je to rozumnější...
Příjemné fullbody.
Dnes měli být po dvou letech lapy, ale trenér je nemocný, tak snad příští týden...
vlk: já právě proto i začal dělat ty clockwork lunges, kdy jsem zjistil, že neudělám kvuli kyčlím výpad do strany pořádně .o))) tak snad to časem pustí. Moje mobilita spodku těla je totiž fakt tragédie, horší je už jenom vršek.
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|