MilanT log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 138, 139, 140  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MilanT log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MilanT log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MilanT

PříspěvekZaslal: st říjen 02, 2024 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za rady. Příští tréninky už si na to budu dávat pozor. Napsal jsem si rozcvičku, která mi umožní se do té mrtvoly lépe dostávat a každé opakování budu brát samostatně zpevněním.

Striktní tlak s pauzou (axle)
4x82.5 PR
5x79 PR

Haha, nebýt možná blbého pohybu tak mám i pětku, ale času bude dost, tak jí opraším příště. 6x79 bylo taky na mále, podle pátého to vypadalo, že to ještě dám, ale dole už jsem věděl, že je po všem

Shyby nadhmatem závodním úchopem
4x37.5
5x30
6x10 3s pauzy nahoře

Cítím, že tady se to nějak zaseklo, již minulý trénink jsem přidal stimul v podobě poslední série, kdy mám dlouhé pauzy ve fázi, která je pro mě těžká ale zlepšení nevidím, dneska jsem teda na to ještě přidal 5kg a bylo to výživné, tak uvidím příště - buď přidat něco navíc, nebo vyměnit cvik a posílit daný pohyb variací - třeba za široké shyby k hrudníku.

Tlaky s JČ na nakloněné (nízký sklon, rozsah pohybu - tam kde začínám cítit streč prsou)
8x47.5 PR
6x47.5
5x47.5

Ošahal jsem si 47.5ky, už jsem pár týdnů dozadu zkoušel 48ky ale dal jsem asi 3-4 prasácké opakování a to včetně toho prvního, které normálně nepočítám ale teďka docela pěkná osmička (podobně jako 45.5 a 43 v minulých týdnech) a nechal jsem na všechny série. Kozy napumpované a pohyb stabilní, pecka. Cílem bude do konce roku šáhnout na 50+kilo, pak můžu zkusit třeba nějakou variaci kde pojedu maximální rozsah pohybu co úpony dovolí a třeba to tam ještě zapauzovat.

Rising belt
25s x 15.5
25s x 15.5
25s x 15.5 -poslední série přerušovaná z důvodu selhání, cca 22+3

Rising belt dynamic strict (na lavičce, nakloněné)
17x7.25

Výkon na rising je možná trochu ovlivněn i čelními dřepy, protože zatím zápěstí nejsou zvyklá, protažená a dostávají bídu, ale jinak mi přišlo že pozitivně holdy reagují na dynamický pohyb, i když je to většině pákařů běžně nedoporučované tak to takhle nechám. Cílem bude 30s 20kg a dynamika mi je jedno, hlavně že se zlepšují holdy. Tento pohyb je zajímavý, protože jeho výkon úzce souvisí s CNS, neboť ten pohyb není přímou funkcí žádného svalu a je sekundární funkcí flexoru i extenzorů předloktí zároveň, což jsou antagonistické partie.

JM Press (střední úchop, pauzy dole)
8x52.5
8x50

Tricepsovvé stahovnání kladky za hlavou jednou rukou na kladce
8x18

Upažování s JČ jednou rukou
max x 26.5
max x 24

Přítahy jednoručky (úroveň břicha, střední předklon, neutrální vytočení, snaha o stopku nahoře, bez trhaček)
13x50
13x50
Pecka. Na nějaký přítahy jednoručky v leže seru, přijde mi, že těm zádům při tom nedávám vůbec žádný stimul a není to prostě pohyb pro mě.

Mrtvoly, přítahy jč, přítahy v předklonu, shyby, pullovery na kladce, přítahy k bradě to se mi líbí

Flexory/extenzory zápěstí jsem dnes nedával.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MilanT

PříspěvekZaslal: čt říjen 03, 2024 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.10.2024

Crush-grip 2 arm machine
15x 87 PR

Pinch-grip 3x3.5

15s x 53.5 PR
15s x 53.5

Bicepsové zdvihy s kladivovým úchopem
5x58
6x53
6x53
Dnes to moc nešlo, ale tak zase včera jsem jel přítahy jednoruček bez trhaček a tam ty ruce taky trochu zabírají, tak asi nebyly rege :)

Dřep (ATG, pásek)
1x165 bez pásku
6x170
7x165
12x120 - nemám fyzičku

Mrtvý tah s nataženýma nohama
4x177.5 bez pásku, nešel jsem do maxima
8x165 pr pásek
Vzal jsem pásek, přišlo mi to podobně těžký ale chtěl jsem vidět, jestli to pomáhá tomu "ohýbání" co se děje u klasiky a přišlo mi, že trochu jo, jak se dokážu více zpevnit, tak to prostě bude stabilita někde ve středu těla, napadají mě cviky jako předklony s rovnými zády nebo přítahy v předklonu z deficitu s rovnými zády bez položení, uvidím, co zařadím

Výpony s JČ na lýtka
13x48
12x48
11x48

Zakopávání
8x15-50mm,10-cement,10-cement, 5-30mm, 1.25-30mm

Předkopávání
12x15-50mm,10-cement,10-cement
MilanT

PříspěvekZaslal: so říjen 05, 2024 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úzký benč s pauzou
1x121 a druhé už jsem dobrovolně dal do zarážek s umýslem, že jdu domu a seru na to... myslel jsem, že je tam 115 :D Každopádně 121 je teď moje nové PR a mnohem lehčí, než když jsem 120 držel naposled - (pamatuji si, že v eaglu jsem to nějak vytlačil ale pár týdnů potom, jsem to zkoušel doma a to šlo rovnou do zarážek, mám to tu asi nějaké těžší) a asi bych to dal i třikrát se správným focusem, možná 4x, kdyby se sešli hvězdy. Jako PR si to počítat nebudu, to si započítám až 130 za pár týdnů
3x116 pr
4x111
4x107.5
30s x 160kg holdy

Dnes to nešlo, od minule stagnace, ale zase bylo dost stresu, blbý spaní, hlavní je konzistence :D první sérii jsem dal 121 protože jsem degeš. Příště zkusím 40s se 160kg a 5x116, věřím si na to, ale bolela mě z těch čelních dřepů furt kost dlaně, asi to udělám tak, že hlavní série pojedu s trhačkama a poslední technickou lehčí vzpěračským a zároveň budu strečovat, že se v budoucnu dostanu i na fullgrip a budu s tím moc jezdit furt.

Shyby neutrálním úchopem
5x32.5 PR
8+1x25.5 PR

Jo, tohle šlo a ta druhá série, to bylo pořádné

Tlaky s VČ v sedě (bandáže na zápěstí)
1x92.5 PR
5x87.5 PR

6x83.5

Tady jsem si obmotal zápěstí aby mě nelimitovala bolest z těch čelních, protože jsem si trochu myslel, že ten slabý výkon byl způsobený na benč tím. Hoši... 5x90 se blíží, už jen to zvednout ve stoje, tam to odpovídá cca 5kg méně :D

Francouzský tlak s EZ k čelu (max. streč)
8x51
8x47.5
8x47.5
Čístím teď techniku, takže nějaké opáčka šli dolů, ale zas je to teď už opravdová extenze a když si vzpomenu, jaké to bylo, když jsem poprvé naskočil na 47.5, příští trénink tam ale 52.5 zas dám

Upažování s JČ v leže na boku
3x 13 + 6x10.5
8x10.5

Jediný cvik, který dokáže zatížit střední delt v natažené pozici, tzn. odpor je i dole kde třeba při upažování s JČ ve stoje žádný není a jde to cítit, že to rameno není zvyklé, 3 opakování se 13 kilama bylo moje maxko:D

Přítahy JČ (hook, pásek, k břichu)
10x65
13x60

Takovýhle trénink mě zas tak tolik nebaví, je to dlouhý - má to dlouhé pauzy, nízký objem a je tam důraz na standardizaci opakování a progresivní přetížení, ale popřít se, že to funguje se asi nedá - nemám z toho takový ten správný pocit rozbitosti a nafouknutí jako po fullbody trénincích které jsem drtil ale v tom je možná právě ten klíč, protože za dva dny jedu zase ty samé partie a zatížím je zase novým standardem. Příští týden dodělám autoškolu... snad :D, odpadne stres a regenerace bude trochu lepší. Trochu jsem si pozměnil i režim, takže přes týden budu mít o 35 minut času ráno, protože si jídlo budu připravovat dopředu a teda budu mít i delší spánek, jen by to chtělo ještě sumarizovat ty víkendy, tam to spaní trochu pokulhává.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so říjen 05, 2024 8:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pritahy hezke, jenom pri prijde, ze kazde.opakovani je jine (ale nevim proc)
Ze dvou serii a 12 opakovani nappovany byt nemůžeš 😁
Silnejsi asi budes, otazka, jwstli i porostes
MilanT

PříspěvekZaslal: so říjen 05, 2024 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Pritahy hezke, jenom pri prijde, ze kazde.opakovani je jine (ale nevim proc)
Ze dvou serii a 12 opakovani nappovany byt nemůžeš 😁
Silnejsi asi budes, otazka, jwstli i porostes

Jo u tech pritahu zatim nevim jak je pojedu presne tak zkousim kam se to da ruzne tahat a az pristi trenink si vyberu.
Jinak mas pravdu, ale ja to beru jako win win - bud budu vvelky a silny nebo budu maly a na svoji BW ultra silny, protoze jakmile se to zasekne, hned pridavam jidlo a serie. Ted jsem zas trochu pribral, nekdy v cervenci jsem mel i 77 a ted mam 81 na lacno. A kdyz me to prestane bavit, tak furt mam jeste plno let pred sebou, takze muzu pak zacit nejaky kulturisticky trenink kde ta sila pak prijde vhod :D
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne říjen 06, 2024 5:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nelibi se ti dlouhy trening a proto chces přidávat dalsi serie? 🤔🤔🤔
MilanT

PříspěvekZaslal: ne říjen 06, 2024 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A to je právě to, mě se to sice nemusí líbít, ale dokud mi to bude fungovat, tak to pojedu a překousnu, že je to dlouhé.

Bicepsové zdvihy s EZ (stará EZ)
9x56.5 PR
8x53
Super, druhou sérii jsem se snažil i dlouze kontrolovat, to mám s EZ rád. Chtěl bych se během pár měsíců dostat na 10x65kg stejnou technikou.

Bicepsové zdvihy nadhmatem (striktně, kulturistická techika, stará EZ)
9x33 PR
7x33
Pecka, stejnou technikou když tam bude 8x40 nebudu se zlobit! Na brachialis a brachioradialis by měli mít lepší páku drag curls ale tady se zase více zapojují extenzory a velké předloktí není nikdy na škodu :D

Mrtvý tah (klasika, hook)
1x160 nadhmatem v pohodě
1x170 nadhmatem nazvednuto, ale asi by vyklouzlo
1x190 bez pásku
4x205 pásek, PR síla cca. jako minule, možná bych dal i 8x205
12x180 PR myslím, že když pojedu jako první sérii a opravdu se vyhecuju, tak takových 20x180 ale chce to ještě natrénovat, neutavila mě tolik síla, jako napumpování hamstringů a dýchání

Dal jsem důraz na techniku a musím říct, že s těmi ohlými záda to bylo 100% zpevnění středu těla. Stále nemám techniku jako z knizky, ale rekl bych ze je to mnohem lepsi jako minule, zada se v prubehu liftu neohybala vic a vic, spodek zad byl uplne rovny. No stejne se telo neustale stavi do pozice, kdy to nejvice berou vzprimovace, hamstringy a prdel na dotah a ihned po odlepeni se jakoby predklonim a jedu natazene nohy, ale i u dřepu mi to dost bere zadní řetězec, takže to chce asi zlepšit stehna a zpevnění břicha.

Čelní dřep (ATG se stopkou dole, trhačky)
4x120
3x120
5x111

Tragédie, no zlepšil jsem se na třetí sérii, protože když to nejde na první, ani na druhé, tak aspoň na třetí musím udělat nějaký pokrok o 1 kilo :D páte bych tam se vzpěračským úchopem alespoň na dva prsty dal, ale potom bych zas týden brečel že mě bolí kosti, zatím musím strečovat

Výpony s JČ na lýtka jednou nohou
11x49
11x49
11x49

Zakopávání (přes páku)
6x 15-50mm,10cement,10cement,10-50mm pr

Pecka, až zas bude osmička tak přidám, určitě jsem díky tomuhle dost zlepšil hamstringy, každý týden 2-3x jdu do sklepa zatnout zuby a udělat o opakování nebo o kilečko víc a od června už se ty pokroky docela nasčítali a jde to znát.

Předkopávání (přes páku, jednou nohou)[/b]
14x15,10,10[/quote]

Naposledy upravil MilanT dne ne říjen 06, 2024 6:54 pm, celkově upraveno 1 krát
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne říjen 06, 2024 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proc jsi nejel tech 8*205?
MilanT

PříspěvekZaslal: ne říjen 06, 2024 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlava, byl jsem posrany, kdyz chci zvedat tezke PRka musim mit v hlave zakodovano ze to jdu zvednout a kolik bude opakovani, tady jsem sel ctyrku a soustředil jsem se hlavne na to abych neohybal zada a pak skoncila pisnicka
seeya

PříspěvekZaslal: ne říjen 06, 2024 7:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kks 12x180 si klasikou vobec neviem predstavit. Ta zataz na cns a vobec vsetko je strasidelna, dost sa divim ze sa ti unava neprelieva do dalsich treningov. Ale zasa pozeram na to svojou optikou
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne říjen 06, 2024 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
kks 12x180 si klasikou vobec neviem predstavit. Ta zataz na cns a vobec vsetko je strasidelna, dost sa divim ze sa ti unava neprelieva do dalsich treningov. Ale zasa pozeram na to svojou optikou

Cns se zapojuje az od 95% maxima
Rika.milan
Turakam

PříspěvekZaslal: po říjen 07, 2024 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:

Raz som dal 180 x 8, doteraz ma mrzí, že som to nepotiahol na 10, Milan je inde.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po říjen 07, 2024 1:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Raz som dal 180....😁
MilanT

PříspěvekZaslal: út říjen 08, 2024 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Seeya: Mě ty pumpovačky na mrtvolu nějak sedí, nevyčerpávají mě moc fyzicky ani psychicky, to ty těžší jsou horší, ale furt v tomhle nízkém objemu to neovlivňuje následující tréninky negativně. To spíš vršek na spodek může mít trochu vliv, protože jezdím přítahové cviky a ty záda nemusí být v dotahu nejsilnější.

Striktní tlak s pauzou (axle)
4x84 PR
4x80

A jedeme dál... o 1.5kg víc a stejné opáčka. Příště 4x85! na druhé už jsem neudržel pětku, tak jí dám příště. Při těchto vahách už začínám chápat, že je to dost fullbody cvik, dostávám občas křeče při maximálním výkonu a zpevnění do stehna a to se ani nemusím ohýbat.

Shyby nadhmatem (širší úchop, lokty vedle těla)
7x20
6x20

Změnil jsem úchop za širší, díky čemuž lokty jdou i přirozeně od těla, což je fajn, protože druhý trénink mám zase neutrály, kdy jdou před tělo na spodek křídel. Nechám ten závodní si trochu odpočinout, tady se pojede 6-8 opakování. 8x30 by bylo touhle technikou fakt pěkné. Chtěl jsem jezdit shyby hrudníkem vpřed, jak to dělal Franco Columbu, ale do aktuálního tréninkového plánu se to nehodí, protože je to sebeovlivňovací pohyb a blbě by se to progresovalo. Nechám si to na jiné fáze tréninku.

Tlaky s JČ na nakloněné lavici (nízký sklon)
8x48 PR
7x48
5x48
Jedem, 48ky ale teď nějakou chvíli nechám v záběru něž si budu jistý, že se smysluplnou technikou budu hýbat i s padesáti, chtělo by to tak 11x48. Minule jsem na benč nebyl v nejlepší formě, ale tohle šlo dobře. Až se dostanu na 53ky a budu tak silný, že s tím budu dělat dvanáctky, jestli někdy, tak chci pak vyzkoušet jinou progresi a to, že budu zvyšovat úhel lavičky a skončím až na tlaku na ramena :D

JM Press (s pauzou dole, dva prsty na hladké)
9x53.5 PR
8x52.5
Pecka... první sérii jsem to fakt poslal až za roh a šlacha vůbec neiritovalo, extrémní napumpování na dvě hodiny a to jenom 9 opakování :D

Tricepsové stahování kladky za hlavou jednou rukou
7-8x18.5

Upažování s JČ jednou rukou (striktně, kontrolovaně dolů)
10x 17.5 - v sedě, naprd chtěl jsem vyzkoušet, zda nebudu mít lepší stabilitu když se budu držet lavičky v sedě ale ne, ve stoje to nepředčí
10x18.5

Snížil jsem tu váhu z 25, delty sice dostávali zabrat ale pohyb už jsem rozjížděl trapézem a to není prioritou, teď jen mírně pokrčená ruka a pohyb pouze ramene.

Meadows rows
12x15,15,15,15,2.5,2.5 (k spodnímu žebru, max. protáhnutí, křídla)
12x15,15,15,2.5 (k hrudníku, max. protáhnutí, mezilopatkové)

Vrátil jsem se k meadows rows, lehce upravil techniku aby to tolik nebrali ruce, protože těm dávám bídu druhý den. postavil jsem se trochu víc do boku ať činka jde podél těla a loket nejde do takové flexe. Můžu hlasitě prohlásit, že je to můj nejoblíbenější cvik na záda :)
MilanT

PříspěvekZaslal: st říjen 09, 2024 11:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

400m běh - nutné zlo... škola :D

Odpoledne budou nohy a budu se snažit o 6x172.5+ na dřep

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MilanT log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 138, 139, 140  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: