Gratulacia, to tam slo samo. Ale na vianoce si trosku dopraj kolacikov. A rumik!
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Vďaka vospolok, ale nepotlaciť 120 je v istom zmysle aj hanba, keď človek dával aj 120x10, heh, samozrejme, uvedomujem si faktory okolo, ale 120 bude nabudúce prvý pokus!
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Taktiež sa pripájam a gratulujem. Verím, že pri dobrej konstalacii hviezd budúci rok padne 125-135 súťažne. Samozrejme hlavne nech drží zdravie a vyhýbajú sa zranenia! Zrejes ako víno a v M1 bude + 140.
Ďakujem veľmi pekne, tiež si myslím, že šanca niečo podobné zapísať je.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Zdar,
príprava na apríl zahájená, plán je 180-200-125. Dáme 500? Odvážne? Čas ukáže.
benč
os x xy
40 x 8
60 x 6
70 x 2
75 x 8, pos. op. stopka
75 x 8, pos. op. stopka
75 x 8, pos. op. stopka
75 x 8, pos. op. stopka
facepulls
35 x 12
35 x 12
35 x 12
35 x 12
arnoldky v sede
12ky x 15
12ky x 15
12ky x 15
zhyby podhmat
ja x 3
ja x 1 (2s. lockout)
ja + 10kg x 1 (2s. lockout)
ja + 10kg x 1 (2s. lockout)
ja + 20kg x 1 (2s. lockout)
ja + 20kg x 1 (2s. lockout)
ja + 30kg x 1 (2s. lockout)
ja + 30kg x 1 (2s. lockout)
ja x 6 (2s. lockout každého opáčka)
tricepsové stlačovanie kladky s lanom
25 x 15
25 x 15
25 x 15
25 x 15
25 x 15
brucho:
dvíhanie nôh vo vise (4 série x 8 reps v každej - dôraz na kvalitu a kontrolu)
"Conor Bless"
"Conor Bless"
Kvalitný trenál + sa pridal aj veľmi dobrý kamoš, ktorý začne opäť chodievať s nami (pre mňa predčasné Vianoce toto:).
"Conor Bless"
Zdar,
benč
os x xy
40 x 6
60 x 6
75 x 4
90 x 4, pos. op. stopka
90 x 4, pos. op. stopka
90 x 4, pos. op. stopka
90 x 4, pos. op. stopka
90 x 4, pos. op. stopka
Budujeme 2x do týždňa, rôzna intenzita. Krok za krokom, vždy buď +2,5kg hore alebo naviac opáčka.
kliky na bradlách
ja x 5, dvojité stopky
ja x 5, dvojité stopky
ja x 5, dvojité stopky
zhyby nadhmat
ja x 3, chest to bar
ja x 3, chest to bar
ja + 10kg x 1, lock
ja + 20kg x 1, lock
ja + 30kg x 1, lock
ja + 40kg x 1, lock
ja + 50kg x 1
ja + 25kg x 3, lock
ja + 25kg x 3, lock
muscleupy
ja x 3
ja x 3
ja x 3
Jako dobre dnes, aj mimo tréningového tempa.
príťahy na stroji v sede
31 x 8
45 x 8
55 x 8
55 x 8
Max. strikt + podržania.
rotátory
3 série
brucho:
dvíhanie nôh vo vise (ja x 4 sets x 10 reps v každej)
Všetkým ozaj pokojné sviatky a nech len v mieri a zdraví aj v tom budúcom roku môžeme naďalej naplno robiť to, čo nás teší!
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru