upazovani v predklonu s jc:
(krasne odizolovane zadni delty)
8x8
8x8
8x8
Lehky trenink, pohoda.
Vcera me odrovnal synovec... prisel, ze "Hej, udelal jsem si ten test, jak jsi mi kdysi posilal! Vis, kolik mi vyslo? 163!"
Ja na to: "Tvl, kecas! Ten IQ test? WOW!"
A on: "Nn, delal jsem ten test na autismus."
vysvetleni:
kód:
The scoring range of the RAADS–R is 0–240. A score of 65+ indicates you are likely autistic, as no neurotypical scored above 64 in the research. A score of <65 means you are likely not autistic.
Az na tu posledni stovku dobre, pomohla tomu urcite vcerejsi strava (3x svickova a 4x tiramisu + par dalsich snacku). Dnes na snidani jsem mel vejce v tortile a opet tiramisu, takze se dalo cekat zlepseni od minule
No, ehm, ale vieš, mať 100kg a tlačiť 100, no, ehm .
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ale Turek, nemusíš byť tak prehnane kritický. Zlepšuje sa? Áno. Tak nie je o čom.
Vkuse hrať na BW je dobré pre teba, keď máš 70 kilo, ale nie každý má tvoje parametre a silové výkony. To nie je dôvod na zhadzovanie snahy kohokoľvek.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
To nebolo cieľom, narážal som na to tlačenie blbín a domnienku, že bude powa, been there, done that.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tak jiste, ze to neni zadny dobry vykon... dnes rano bw teda 97.4 a urcite to musim zacit pak zase snizovat... nicmene progres, jak rika decarabas, tam je, to je hlavni (a taky to, co jsem psal, byla narazka na to, ze jsem myslel, ze budu rad, kdyz se podari 3x100, a nakonec to bylo 5x3x100 - a to bylo proste tim zradlem).
Jeste teda taky musim rict, ze po vsech tech nemocech neni regenerace nejak skvela, tak hodne spim a zeru, no, ale uz se to dava pomalu zase do poradku... Pak muzu zacit snizovat bw.
Veď to je pekné všetko, ale hovoril si 2xBW . Nie 1x BW . S týmto si každý aj sadne. Sorry bejku.
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru