MilanT log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 138, 139, 140  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MilanT log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MilanT log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MilanT

PříspěvekZaslal: po leden 20, 2025 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aktuální váha 84,5kg, , měřeno odpoledne furt mám břišáky, kozy, ramena seklé protože se mi tam nic neukládá ale nějaký špek už se asi ukládá na prdeli a bocích, stále na 3500 kcal ale někdy jsem přesáhl na 3700-3800, dle hladu, nejméně se však snažím 3400 a přes to nejede vlak. Už jsem měl i 86kg. Před létem zkusím dietu, nechtěl bych však pod 80kg a v objemu se snažím pod 90 kilo, protože více u mě nemá cenu a ani bych nechtěl mít, to raději vysekat a zase od znova, ideální by bylo být co nejtěžší a 12-15% tuku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po leden 20, 2025 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má vyznam nabirat n 90 a pak zas rysovat na 80?
Turakam

PříspěvekZaslal: po leden 20, 2025 4:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale už si naplánuj dáke suťaže, lebo o rok-dva ťa prevalcujú.
MilanT

PříspěvekZaslal: po leden 20, 2025 5:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo, tim ze nabiram vim, ze konzumuju dostatecne energie na budovani svalu ale nechci byt zase spek, tkaze predpokladam ze 90 bude strop a vic uz to pujde do speku, kdybych byl ve stejne forme jako ted pri 90, tak pujdu i na 95, ale to se nestane. Vse musi byt stoprocentni, zadne vahani jestli jsem jedl dostatecne nebo ne, proste budu zrat a naberu i spek, samozrejme je dulezite ho nabrat co nejmin, takze staci zrat tak, abych nabiral, ale pak mam jasne, ze jsem z toho vytriskal maximum.

Turek : Mě fascinuje silový trénink, ne PWL - což je v detailnějším hledisku extrémně rozdílný pojem. Jestli mě někdy uvidíš na soutěži, tak to bude spíš v tenisu nebo hazéné. PWL mi nic neříká, je to pro mě nudný sport a baví mě cvičit tak jak si cvičím a jsem si v tom naprosto jistej. A že mě někdo převálcuje... to by teda MĚL, když se v tom specializuje a já s tím budu naprosto v pořádku, protože budu překonávat své osobní limity neomezující se na tři cviky, powerliftere
MilanT

PříspěvekZaslal: čt leden 23, 2025 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhrn z posledních dvou tréninků:
3x91 military PR
3x220 tahy z deficitu - už byl lepší tlak, čtvrté by možná šlo, ale dám ho až příště
bodybuilding

Teď jsem si začal zapisovat tréninky i tréninkový plán na GitHub přes PHPStorm, což vůbec není špatné a jestli se tu někdo vyzná v programování tak doporučuju, je to fakt mnohem jednodušší ty tabulky psát v markdownu/HTML než stylovat v excelu, mám to všechno synchronizované na každém zařízení, že si jenom po tréninku doplním váhy do daného dne přímo z mobilu, co jsem odjel, případně dopíšu nějaké kecy, neštvou mě rámečky v Excelu a mám to teď všechno strukturizovaně na jednom místě i s jídelníčkem, zálohované. Příští tréninky se mi budou překopírovávat i sem. Strašně mě štvalo, že jsem si musel psát tréninkové dny do kalendáře, váhy/opakování do mobilu, do počítače kde jsem měl rozepsaný tréninkový plán a pak ještě sem na ronnie :D

A ještě co je super, tak všechny změny v tom tréninkovém plánu co jedu se mi ukládají a můžu si napsat kdy jsem je tam udělal a proč jsem je udělal (často si přidávám poznámky k provedení nebo přidávám ubírám série dle výkonů).
vlk#

PříspěvekZaslal: čt leden 23, 2025 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Teď jsem si začal zapisovat tréninky i tréninkový plán na GitHub přes PHPStorm,

super! cokoliv se zautomatizuje, tak to pak zjednošuje život a zvláště se strukturovanými věcmi se pak dobře pracuje
seeya

PříspěvekZaslal: čt leden 23, 2025 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a ked spravis pull request na nejake nove pr tak ti dame REJECTED :D
MilanT

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2025 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

24.1.2025 Odpoledne

Close Grip Bench (paused)
4x121 PR
6x113.5 PR

6x110

3x5x80 technika - 60s pauzy

Paráda, konečně jsem se zlepšil a i ty další série byly dobré.

Cable pullover 1-arm
7x26.5
7x26.5
7x26.5

Na levačku to bylo těžké a na pravačku jsem šel stejné opakování, ihned po levačce abych vyrovnal lehkou dysbalanci

Seated Barbell Press (to chin)
5x88.5 PR
4x85 nic moc

Decline DB extension paused
7x26
7x26
7x26

Side lying raises
10x13
5x14
Příště dát dvě rozcvičovací a pak zkusit na první sérii 6-7x14

DB rows (to chest, strict)
3x10-15 x 50kg

DB flies 2x12 lehce
DB external rotation 1s
MilanT

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2025 3:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.1.2025 I. fáze / Ráno

Seated DB hammer curls (s oporou)
5-8 = 5x23
5-8 = 4x23
5-12 = 8x20

Tohle nebylo dnes moc dobré, mám slabé zápěstí, cheatovaně se dá ve stoje i 40kilo ale to je k ničemu

DB preacher curl (P-L)
7-9 = 9-8x19
7-9 = 7-6.5x19

Poslední opakování byly dost vydřené, tohle dobré, přidal jsem opakování

Cable wrist-wrench 1-arm + Extension bar
8-10 = 7-11x26 | 12-20 = max x 25
8-10 = 5-10x26 | 12-20 = max x 25
8-10 = 7-10x26 | 12-20 = max x 25

Pronation/supination lever 1s
Radial/ulnar deviation lever 1s
MilanT

PříspěvekZaslal: so leden 25, 2025 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.1.2025 II. fáze / Večer

SSB dřep bez pásku (+řetězy cca 9kg)
6x163.5 PR
5x161... a rovnou jsem si vyzkoušel, jestli ty řetězy ve stojanu dokážou plnit svojí funkčnost protože při šestém jsem nahoře ztratil balanc a poslal to přímo šipkou dolů
6x156

SSB calf raises (15°) (pauza v protažení - max streč)
10x150
11x150
10x150

Tady bude chvíli trvat než si na ten cvik zvyknu, protože jsem ho jezdil že jsem se držel jen jednou rukou a ne do takového streče, ale teď se držím oběma, mám mírny předklon (protože mám nenormální SSB osu, která tě buď zahubí a sejme dopředu, nebo se bojíš že spadne ze zad), není to tak stabilní ale aspoň nejsem vykotvený a myslím si, že dlouhodobě jakmile si najdu správný groove, tak to taky půjde.

Rumunské tahy (hrudník nahoře, koukat před sebe, streč na hamstringy, bez pásku)
8x173.5
6x173.5

Tak jsem se od minule rozmyslel co sem dám, protože po těžkých dřepech těžké rumuny s páskem nejsou dobrá volba a dám sem bezpáskové rumuny tou technikou, kterou jsem popsal... s páskem nebo s menším natažením v koleni a mírně (či více ) ohlými zády jsem o dost silnější ..., takže jsem to identifikoval jako slabší hamstringy vůči vzpřimovačům a tím, že vzpřimovače dostávají přes hubu už i u těch ssb dřepů a menší váha produkuje menší celkovou únavu tak si myslím, že to bude vyváženější trénink ... dal jsem jenom dvě série, protože jsi sem jistý, že budu extrémně bolavý i z tohohle, protože jsem to dlouho nejel :D
MilanT

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2025 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak jsem dneska udělal konečně jízdu na řidičák a takový dopamin jsem nezažil od doby co jsem zvedl 220kg na mrtvý tah poprvé
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2025 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Tak jsem dneska udělal konečně jízdu na řidičák a takový dopamin jsem nezažil od doby co jsem zvedl 220kg na mrtvý tah poprvé

Gratuluji
Dostal ses mezi tech 6 632 000 co uz ho u nás maji
MilanT

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2025 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
MilanT napsal:

Gratuluji

Jak rikam, maly skok pro lidstvo, velky skok pro me, protoze si budu moct domu přivést sutry a zacit svoji strongman karieru
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2025 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Gratulace! Já měl obrovskou radost když jsem to zvládl. Na potřetí. Ehm.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2025 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Peter Ustinov napsal:
MilanT napsal:

Gratuluji

Jak rikam, maly skok pro lidstvo, velky skok pro me, protoze si budu moct domu přivést sutry a zacit svoji strongman karieru

Jeste musisnsehnat auto a nekoho,kdo na tebe bude dohlížet

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MilanT log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 105, 106, 107 ... 138, 139, 140  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: