|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MilanT
|
Zaslal: po leden 13, 2025 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Veď to je pekné všetko, ale hovoril si 2xBW . Nie 1x BW . S týmto si každý aj sadne. Sorry bejku. |
A nekdo si sedne i s 2x BW na 13 opakovani, v 16 :) Toto porovnovani je fakt smesne
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 13, 2025 8:31 pm Předmět: |
|
|
Milan, však ti fandím od začiatku a viem, že tu z nás môžeš byť úplne najďalej, ak vydržíš a nezlákajú ťa iné živ. radovánky. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: po leden 13, 2025 8:41 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem nehovoril nic o 2xBW, rikal jsem, ze zvedam hovno (navic ten drep ted ani nejezdim a kdyz, tak uplne symbolicky) :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po leden 13, 2025 9:22 pm Předmět: |
|
|
Pohoda, božemôj, big deal, drep máš super, vieš sa do toho pekne poskladať, bomechanika drepu je ozaj u každého iná, ale zároveň si posudzoval techniku pri 85-90 percentnom submaxime, ja budem rád, keď niečo zmysluplné prejde na súťaži - end of story a makaj, nech čoskoro padne aspiň 120 na ten benč. Ja som dnes vybavil registračku do IPF, tak sa koncom frbruára a následne v marci uvidí. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: po leden 13, 2025 9:37 pm Předmět: |
|
|
jj, pohoda, drzim palce! a az zacnu drepovat, tak neco normalniho natocim :D
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: po leden 13, 2025 9:42 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | dobrá mobilita v kyčlích! |
diky, zacinam kazdy trenink (uz leta) mobilitou... sice je to vopruz, ale citim se pak tak nejak bezpecneji... a je to dobre i proti starnuti :)
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: čt leden 16, 2025 9:00 pm Předmět: |
|
|
16. 1.
ranni bw: 97.75
mrtvy tah:
3x140
3x155
3x140
benc:
2x105
2x105
2x105
2x105
2x105
airbike 5 min (70 kcal)
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: pá leden 24, 2025 9:19 pm Předmět: |
|
|
24. 1.
ranni bw: 96.85
zkusil jsem odpocinout, a ze dnes dam benc... stovka sla velmi lehce, tak ze zkusim jako maxko 120... 110 uz zpomalilo, tak nakonec 117.5 - a byl z toho 2x miss, poprve snad i ne uplne beznadejny
SPATNE, takze treba zacit od lehkych vah znovu a dat vetsi objem prace
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 25, 2025 8:37 am Předmět: |
|
|
Jak tezke jaou pro tebe ty dvojky se 105?
Zkousel jsi nekdy neco jako 10*3*100? 10*4*90? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so leden 25, 2025 6:33 pm Předmět: |
|
|
Na 120 bez stopky to chce aspoň 6 reps so stovkou. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so leden 25, 2025 6:46 pm Předmět: |
|
|
moje 1RM tabulka mi říká něco jako 8x100 = 4x110 = 1x120
ale jsou i lidi, co dokážou to 1RM hodně vysunout
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so leden 25, 2025 6:58 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Na 120 bez stopky to chce aspoň 6 reps so stovkou. |
Tady bych se přikláněl k vlkovi, me 120 znamena 8-10reps _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dante Flyshit
|
Zaslal: ne leden 26, 2025 12:34 am Předmět: |
|
|
Bude to individuálne a záleží aj od cviku. Na drepy sa mi vždy lepšie robili opakovania a maxko bolo horšie. Ťahy opačne, neznášam opakovania, ale 1RM šlo dobre. Tlaky tak nejak medzi tým.
Ale na 120 bench by malo 6-7x100 pre väčšinu ľudí stačiť.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|