MilanT log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 138, 139, 140  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MilanT log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MilanT log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
cohen999

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2025 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
MilanT napsal:
Tak jsem dneska udělal konečně jízdu na řidičák a takový dopamin jsem nezažil od doby co jsem zvedl 220kg na mrtvý tah poprvé
Gratuluji
Dostal ses mezi tech 6 632 000 co uz ho u nás maji
Nooo pozor, v kruhoch, v ktorych sa pohybujem ja, nie je vodicak taka samozrejmost. Dokonca by som to odhadol, ze vacsina mojich kolegov bud nema vodicak, alebo ho ma a nesoferuje. A to sa bavime o 40-tnikoch, ktori vyrastali za ery Schumachera.

Takze si to uzi a vela stastnych kilometrov!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nikkon

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2025 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Tak jsem dneska udělal konečně jízdu na řidičák a takový dopamin jsem nezažil od doby co jsem zvedl 220kg na mrtvý tah poprvé

Gratulácia. Uvidíš, či Ťa to bude baviť. Ja som si urobil vodičkák v 19-tich a obával som sa, či
z reálneho jazdenia nebudem mať stres-paniku. A je to naopak. Šoférovanie si užívam a časť
dňa, keď jazdím, mám rád. Ale môže to byť aj tým, že nejazdím veľa. Ročne urobím tak 12.000 -
15.000km. Keby som robil 40. - 50. tisíc ročne, možno by mi to už liezlo na nervy.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2025 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Peter Ustinov napsal:
MilanT napsal:
Gratuluji
Dostal ses mezi tech 6 632 000 co uz ho u nás maji
Nooo pozor, v kruhoch, v ktorych sa pohybujem ja, nie je vodicak taka samozrejmost. Dokonca by som to odhadol, ze vacsina mojich kolegov bud nema vodicak, alebo ho ma a nesoferuje. A to sa bavime o 40-tnikoch, ktori vyrastali za ery Schumachera.

Takze si to uzi a vela stastnych kilometrov!

Tak na Slovensku je to jinak....😁
seeya

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2025 1:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano, mu tu este na konoch jazdime.
Teda neviem v akej si ty bubline ale ja nepoznam okolo nikoho kto by nemal od 18tky vodicak.
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2025 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:

gratuluji, na řidičáku je fajn, že se ty zkoušky dělají jenom jednou, ale pak je potřeba najezdit ještě hodně kilometrů než se řidič stane dobrým řidičem, i tak se mi zdá, že některým se to stejně nepovede ;)
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: po leden 27, 2025 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulujem. Veľa šťastných kilometrov. Najdôležitejšie je sa z toho neposrať. Byť si istý tým, čo robím a mať svoju pohodu. Nebáť sa auta, ale za rôznych podmienok skúmať ako reaguje a prisposobit sa mu. Rozmýšľať aj za ostatných a nespoliehať sa, že všetci robia všetko na sto percent. Nerobia. Nikdy. Nikto. Nespoliehaj sa na to, že máš zákonné právo na niečo, mysli dopredu. Na cestách je kopec točvolantov, ktorí často absolútne netušia koľká bije. Vedia točiť volantom, šliapať na pedále a možno poznajú značky a farby na semafore. Uľahčovať život v premávke ostatným je nad ich sily.
MilanT

PříspěvekZaslal: út leden 28, 2025 7:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky.

28.1.2021 Vrsek /Military

Striktní tlak s pauzou
6x81
5x80
5x77.5
Naprd

Shyby širokým nadhmatem
4x30
4x25.5
7x21
Blbé, změnil jsem zase hrazdu za užší, protože ta tlustější byla nerovná a teď ještě trochu širší úchop

Tlaky na nakloněné s VČ (střední sklon)
6x100
5x100
7x95
Tak jsem konečně našel stabilní techniku a tady to půjde. Všechny tři série dost kvalitní s pořádnou tenzí na hrudník a vršek kozou, zlepšili mi náladu.

Triceps jednoruč na kladce podél těla
5x25
7x24.5/23.5
6x23.5

Upazovani jednou rukou s JČ
7x 23
10x 20
10x 20

Meadows rows k hrudníku
max x 15,15,15,15
max x 15,15,15,1.25
Tohle dnes neblyo dobré, nějak jsem cítil furt střed těla.
MilanT

PříspěvekZaslal: st leden 29, 2025 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Házená - dopoledne

29.1.2025

Bicepsové zdvihy nadhmatem s velkou činkou

7+1x41
6x41
5x40

Boleli extenzory ze včerejška, asi jak jsem přidal těžší upažování po delší době, tak nic moc, příště už chci přehoupnout na 8 opakování, ať můžu dát na 42.5.

Bicepsové zdvihy s EZ striktně - lokty podél těla
5x52.5
5x51
6x50

Mrtvý tah
do 1x221

Nahovno technika, nahovno pocit, od příště už nepojedu militarypress ani mrtvý tah tímto stylem a pojedu je s rezervou, protože je chci dobře uměť, ale už mi v této formě nepřinášejí takový benefit - z military do selhání nevybuduju o nic více ramena než z tlaků v sedě a ještě mi to načně záda -> a na mrtvoly mohu dřepy a tahy s nataženýma a furt dám svalům větší stimul bez takové únavy. Budu se u nich držet 3-5 bez grindů (max ""rpe 8"") a na pomocné cviky si mohu dovolit jet tvrději. Stejně jsem největší progres udělal, když jsem drtil rumuny a pak jsem si dal pár technických tréninků mrtvol "peak" což teď zkuším ještě vylepšit tím, že u rumunů využívám správnou techniku k posílení svých slabin a dřep jedu s osou která schválně předklání aby více brali záda

Nordic curls pokusy
MilanT

PříspěvekZaslal: pá leden 31, 2025 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Úzký benč s pauzou
4x122.5 PR
5x115 PR

5x112.5
speed reps 3x5x80 /60s rest

Paráda, chvíli jsem stagnoval na 3x120 ale už se to trochu rozhoupalo. Myslím si, že to bude mít co dočínení s tím, že jsem se konečně naučil tu správnou techniku u incline a dokážu tam provádět stabilní opakování a kvalitní série. Příště se pokusím 4x123.5 a pak vzít i 4x125... to by mohlo 150 do srpna - narozenin a osmnácti padnout, vím že to byla jedna z met o které jsem před dvoumi roky přemýšlel že by bylo super, to dát a teď mi k tomu příspívá i to, že jsem se konečně.

Byla tu debata co se týče opakování/maximálka na benči, tak u mě je to jeden ze cviků, kde jsem lepší na nižší opakování než na vyšší a to kór u úzkého úchopu s pauzou, tricepsy se rychle odvaří a to se na pauze hned projeví

Na speed reps se snažím udržet maximální zpevnění a hlavně co nejrychleji to odpalovat z té pauzy až do propnutí loktů, podle mě to pomáhá na lockout, hodně pěkně to totiž aktivuje tricepsy, nechám příště znovu 80kg :)

Pullover jednou rukou kladka 50mm úchop
8x27
8x27
8x27

Začátek levou rukou, tohle docela šlo, přidal jsem před cvikem jednu sérii s gumou abych aktivoval pořádné křídla protože se mi nedařilo minulé tréninky správně používat levé křídlo dnes to bylo lepší,stále je ale pravačka mírně silnější.

Tlaky v sedě s VČ k bradě
5x88.5 PR
5x86

Tricepsové extenze s JČ v leže hlavou dolu
10x26
10x26
8x26

Mezi první a druhou sérii docela dlouhá pauza, se mi podařilo vyrovant opakování. Cvičil jsem venku a bylo pěkně, to bylo fajn. Měřitelně mnohem lepší opakování než minule a hlavně větší síla. Příště tam pošlu alespoň na první sérii 27.5, ať si šlachy zvykají a svaly zesilují ... budu to dělat i se 40kilovými ručky a svaly nebudou mít jinou možnost, než vyrůst!

Upažování v leže na boku s JČ
7x14
6x14
Dal jsem dvě rozcvičovací série místo jedné - stejná váha a bylo to lepší - budu praktikovat i další tréninky. Minule jsem totiž rovnou skočil na 14 a tělu se to moc nelíbilo.

Přítahy jednoručky (hook)
12-15x 52.5
12-15x 52.5
12-15x 52.5

Uvidím zítra dle svalovky a výkonů na bicepsy, ale přijde mi, že 3 série jsou na tenhle split moc když zítra cvičím ruce, pokud to nepůjde jak má, tak tu jednu sérii zkusím dát pryč a nechám na dvou sériích a možná přidám třeba nějaké zapažování v leže, něco izolovaného co mě neunaví a bude brát vršek zad. Nebo bych tam dal třeba jednoručky v leže s oporou hrudníku i když ten cvik nemám tolik rád.
MilanT

PříspěvekZaslal: so únor 01, 2025 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kladiva s JČ v sedě
6x23
5x23
4x23

Preacher curls JČ
4x23
9x20 (10 na pravačku)

Cable wrist wrench 1-arm 50mm + Extension bar (L-P)
7-14x26.5 + 17x25
10x26.5/10x27.75 + 17x25

Zkusím jenom dvě série, co to udělá, všiml jsem si že když jsem teďka jeden trénink tohohle vynechal tak jsem nějak hodně zesílil

Na preacher curl jsem začínal levačkou

SSB dřepy bez pásku
4x170 PR + cca 9kilo řetězy
5x162.5 + cca 9kilo řetězy
4x160 + cca 9kilo řetězy... křeč nebo prasklá žíla v lýtku u třetího opakování, dal jsem ještě čtvrté abych si to potvrdil a už to bolelo, další opakování být mohli ale radši jsem přestal...

Výpony SSB osa (pauza ve streči, max protažení)
14x163.5
10x170
10x170
příště 172.5 na všechny, paradox je, že tady ty lýtka neboleli a to jsou to výpony :)

Rumunský mrtvý tah bez pásku (hrudník nahoře)
10x180
6x180
Příště nechat přidat na 181/182.5 a natočit techniku

zkouška zákopů, tam jsem to lýtko cítil tak jsem to nechal být

Zdvihy nohou na bradlech s oporou zad

23x

max natažené nohy aby byla co největší páka a nebylo to tak jednoduché, příště budu používat i kotníkové závaží, není to špatný cvik
MilanT

PříspěvekZaslal: po únor 03, 2025 8:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.2.2024

Militarypress (bez pásku, stopky na hrudi)
2x88.5
4x82.5
4x80

Shyby širokým nadhmatem

skoro 5x30
5x25.5
5x20
Moc to nešlo, mám nějaké unavené ruce a celkově jsem se cítil trochu slabší, asi ze včerejší jízdy na kole, uvidím dle zítejšího progresu v rámci rukou. To je hlavní.

Incline bench (na klíční kost, střední sklon)
5x102.5
5x100
5x97.5
Nebudu přidávat dokud v první sérii nebude 7

Triceps JČ na kladce 50mm
6-5x25.5
7-6x25.5
6-7 (cheat)x24.5

Příště přidat pulkila na obě série a začít levačkou.

Upažování jednou rukou JČ
9x23
7x23
11x20 snaha co nejvíc propnout ruku, aby byla nejdelší páka, když už je to lehká váha

Příště přidám kilo na činku, na první sérii.

Přítahy na nakloněné lavici s osou (trhačkový úchop - držím to za osmičky trhačky - tzn. to furt držím, nemám to zavázané ale prodloužím si tím rozsah, protože je činka poté v "deficitu")
12x70
12x70

Chtěl jsem tu dát třeba jednoručky, ale to by byl voser připravovat, tady to je relativně standardizovaný na dotek lavičky (ten je v maximální kontrakci, protože jsem si to prodloužil). Asi to není cvik na velké váhy, ale třeba po 12x 100 na striktní přítahy to by nebylo špatné, pak už bych to asi nedělal a přešel třeba na sealrows abych nezatěžoval lavičku.

Pendlay rows
8x105
MilanT

PříspěvekZaslal: út únor 04, 2025 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4.2.2025

Spodek + ruce

Bicepsové zdvihy nadhmatem s VČ
8x42.5
5x42.5
6-7x41

Příště na první sérii 43.5, na ostatní stejně.

Bicepsové zdvihy s EZ osou

5x52.5
5x53.5
6x51

Mrtvý tah (bez pásku, hookgrip, lehký deficit)
6x200
5x185
6x140

Myslím si, že kdybych opravdu chtěl, tak cca 10 dám ale bylo by to na prasáka. Takto už to nechci, protože nechci zbytečně riskovat zranění, příště dám něco lehčího, natočím si techniku a zkusím brát mrtvý tah jako ryze silový cvik a budu k němu přistupovat s větším respektem. Nebudu postupovat ve váze dokud nebude technika perfektní. Topsety zůstanou ale na cviky které jsou koordinací jednodušší (rumuny, zakopávání, dřepy, předkopávání).

Wrist-wrench 1-arm + Extension bar (L-P)

10-14x27 + max x 26
10-11x27 + max x 26

Příště přidat půl kila na první, nechat na druhé.

Předkopávání
9x20,20,20,20,20
8x20,20,20,20,20
7x20,20,20,20,20

Zdvihy nohou na bradlech s oporou zad (natažené nohy)

26x

Zakopávání ani výpony jsem nedal, stále bolí lýtko. U zakopávání bych to cítil a pravděpodobně by to nešlo, u výponu sice ne, ale zatěžuje to blízké struktury.
vlk#

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2025 9:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Myslím si, že kdybych opravdu chtěl, tak cca 10 dám ale bylo by to na prasáka. Takto už to nechci, protože nechci zbytečně riskovat zranění,

asi by ses nezranil, ale technická, silová, dynamická série ti dá více než eco amrap cheatovaná, a co teprve tři rpe8 série, ale každý tréninkový plán je jiný, dobře děláš
MilanT

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2025 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě ten styl amrapů a topsetu docela vyhovuje na ostatní cviky, ale u té mrtvoly asi kvůli tomu, že ještě nejsem tak technicky zdatný a hlavně to vždycky chvíli necvičím a pak na to skočím takhle zhurta, tak to není ideální.

Měl jsem lepší techniku v roce 2023, a když jsem se koukal na trénink co jsem cvičil, to bylo Candito Deadlift program 2x týdně a tam to právě bylo podobně jak říkáš... 2-3 série po 3-5 op. RPE 7-8 a 1-2 série RPE 9-10 na striktní rumunský tah "na svaly s nižší váhou". Jednou týdně pak byla těžší jednička. Musím se na to podvíat podrobněji, ale možná to opráším.
MilanT

PříspěvekZaslal: st únor 05, 2025 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hafthor má strašně pěknou techniku mrtvého tahu a jde krásně vidět jak je celý zpevněný a jde to od nohou.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MilanT log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 106, 107, 108 ... 138, 139, 140  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: