|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Carmelita
|
Zaslal: pá leden 17, 2025 3:21 pm Předmět: |
|
|
Extrift s Magumim
Vesli 5 min / 990 m
Mazlenicko
Zadni drepy
2 x 4 x 40 predni + zadni
2 x 2 x 60
2 x 80
2 x 100
1 x 110
1 x 120
1 x 130
2 x 1 x 140
1 x 147,5 PR Jistili me 3 chlapi.
3 x 125
3 x 3 x 127,5
Bench
2 x 15 x 20
2 x 3 x 45
1 x 55
1 x 60
1 x 65 uz pri startu mi ujela draha, ale tlak jsem dokoncila.
1 x 70
Trenink byl moc fajn. Mam perfektniho trenera a jsem za neho vdecna.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: út leden 28, 2025 4:43 pm Předmět: |
|
|
18. 1. 2025
Přes noc mě složila chřipka. Měla jsem týden do závodů.  V neděli jsem chtěla jet s házenkářema do Frýdku-Místku a trénink bych nestihla. Musela jsem jít na trénink dnes, stůj co stůj.
Extrifit, solo , příprava na závody 25. 1 . 2025
Veslo 5 min / 970 m
Mazleničko
Přední dřepy
2 x 5 x 40
5 x 50
2 x 2 x 60
Tahy
2 x 4 x 70 Fázované
2 x 2 x 90 Fázované
1 x 110 Fázovaná
1 x 110
1 x 120
1 x 130
Bench
2 x 15 x 20
2 x 3 x 45
1 x 55
Jela jsem na krev. Ale už to fakt nešlo a musela jsem trénink ukončit. Tykala jsem si s migrénou.
Doma jsem se zalékovala Coldrexem a ulehla.
19. 1. 2025
Cesta z Pardubic do Frýdku-Místku a zpátky. Celodenní fandění naším úžasným starším žákům házenkářům - dostali se do žákovské ligy - jsme tři maminy, dvě trubky a jeden buben, které s klukama jezdí křížem krážem po republice a fandíme jím, co nám hlasivky stačí. Den jsem přežila silně zalékovaná.
20. 1. - 23. 1. 2025 - chřipečka
24. 1. 2025 - trenér (rozuměj Magumi) mě vykopl z postele, abych si osu před závodem osahala. Nebylo to ideální - jít si zatrénovat den před závodem, ale už nezbyl čas.
Veslo 5 min / 990 m
Mazleníčko - byla jsem ráda zpátky v posilce. Moc mi chyběla. Mazleníčko jsem využila k tomu si vyčistit hlavu a duševně se připravit na sobotu.
Dřepy
3 x 5 x 40 přední + zadní
2 x 60 stopky
2 x 60
2 x 1 x 80
1 x 100
1 x 110
1 x 120
1 x 130
Bench
2 x 15 x 20
2 x 4 x 40
1 x 50
1 x 60
1 x 65
Tah
2 x 4 x 70
2 x 90
1 x 100
1 x 110
1 x 120
1 x 130
Byla jsem kaput.
Po tréninku jsme s Magumím spěchali s nejmladším synem do Pardubické nemocnice na převaz chodidla - den předtím podstoupil masivní chirurgické odstranění bradavic. Pak jsem nás odvezla autem do Prahy. Uložili jsme chlapečka k babičce, hodili se do gala, a utíkali na imatrikulační ples staršího synka.
Na sobotu jsme přespali u babičky a důsledně dohlíželi na malého. Spala jsem 2 hodiny.
25. 1. 2025 Doplnejch Cup vol. 5
Závody se konaly v Eagle Fitness, v Praze. Přijeli jsme na 8h, zvážila jsem se a nahlásila jsem výšku stojanů. S Magumím jsme byli domluvení, že mě bude celý závod koučovat. Byla jsem moc ráda - svoji roli mentora a mučitele zvládl na jedničku. Myslím si, že tato zkušenost mu hodně dala.
Po vážení jsem se nasnídala a musela jsem si jít lehnout. Nemoc a nedostatek spánku. V podstatě jsem prochrupkala celý den. Po každé disciplíny jsme si našla někde koutek, kde jsem na chvíli umřela. Magumi pro mě chodil 45 minut před nástupem na 1. pokus.
Veslo + poctivé mazleničko
Dřep
Zanedbala jsem důkladnou přípravu a začala jsem se připravovat pozdě. Poslední opáčka před vlastními pokusy jsem musela uspěchat a hlava mi plavala. Pro nás je to poučení do příště. Holt, jsem už stará - potřebuje na všechno víc času.
1. pokus - 130 platný
2. a 3. pokusy 140 - oba neplatné z důvodu nedostatečné hloubky. U 2. pokusu jsem tušila, že jsem ho málo prosedla, ale u 3. jsem si myslela, že už to bylo dobré. Dvě červené nás překvapily - Magumi i někteří závodnici se také divili. Ale nechala jsem to tak a nehádala se s rozhodčími. Pro mě je to signál, co zlepšit, a jsem ráda, že se to stalo doma na pohárovce a ne někde na republice.
Šlofík
Bench
60 - 65 - 70  Dala jsem si svoji vysněnou 70! Měla jsem obrovskou radost. Jen to bylo trochu dramatické, páč jsem těsně před odebráním dostala křeč do hamstringu. Rychle jsem ji vyklepala a chtěla se zase zasunout pod osu, ale podávač tam stál a čekal, co bude, tak jsem ho odehnala, protože mi v tu chvíli překážel, a pak ho zase s prosíkem volala zpátky, aby mi osu podal. Ach jo.  No jo.
Šlofík
Tah
130 - 140 - 147,5 PR Magumi situaci perfektně odhadnul a u posledního pokusu nahlásil správnou váhu. Sic jsem protestovala, ale bylo mi to prd platný.
Závodila jsem v kategorií ženy, ale i tak jsem všechny holčiny, včetně juniorek, přezvedala. Dřep i benč jsem na váhu vyhrála. U tahu zatahala jedna holčina 150. I tak jsem Magumímu přivezla domů zlatou.
Event to byl supr. David Lupač a spol. pohárovku perfektně zorganizovali a připravili. Lidi byli fajn a atmosféra byla nabitá. Hlavně to bylo skvělé pro ty mladý, pro amatéry, kteří si mohli v kontrolovaném prostředí vyzkoušet, jaké to je, závodit. A také Magumi dostal příležitost vyzkoušet si, jaké to je coachovat někoho na závodech. Já jsem moc spokojená.
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út leden 28, 2025 4:53 pm Předmět: |
|
|
škoda, na dřepu nemoc udělala své, ale i tak super výkony
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 28, 2025 6:00 pm Předmět: |
|
|
Úžasné výkony, veľká gratulácia! Skĺbiť rodinný život, prácu a ešte dokázať takto súťažne zamakať - obdiv. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út leden 28, 2025 6:12 pm Předmět: |
|
|
ty seš bojovník... neuvěřitelná :) jo, až jednou přijdeš ve formě, to budou závody ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út leden 28, 2025 7:40 pm Předmět: |
|
|
Byly to fakt náročné tři dny. Nevím, jak to Carmelita zvládla, já toho měl plné kecky i bez závodění a v neděli jsem zaspal plánovaný trénink, jak jsem odpadl. :)
Tu hloubku na dřepu beru na sebe, to je moje chyba. Měl jsem na Carmelitu v tréninku líp dohlížet a natáčet si jí z boku, když šla těžké pokusy a já jí jistil. Sílu měla určitě na 150; věřím, že kdybych jí líp načasoval rozcvičku a líp jí pohlídal hloubku, mohla to dát. Ale je to poučení do budoucna, musíme se na to víc zaměřit a snad to příště vyjde líp.
Pro mně to byla super zkušenost. Jsem moc rád, že jsem si své první koučování na závodech zkusil zrovna na Doplnejch Cupu, který byl co do počtu lidí i výkonů na úrovni mistrovství republiky, takže to byla výborná generálka na větší závody, ale zároveň by se toho tolik nestalo, kdyby se ten závod nevyvedl.
Jinak, pro ty, kdo to nezkoušeli, jsou to docela nervy pečovat o někoho na závodech, protože váš svěřenec se vám opravdu svěřuje se vším všudy, takže na sebe berete odpovědnost za to, jestli všechny ty měsíce před závody promění v úspěch nebo ne.
Na Carmelitu jsem pochopitelně hrozně pyšný, všechno zvládla fantasticky, i přes nemoci a starosti a povinnosti kolem dětí a všechno to cestování a podobně. Teď jí čeká objemový blok, aby nabrala ještě trochu svalů a pracovní kapacitu, a pak nějaká kratší silovka ke konci školního roku, případně začátkem prázdnin.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st leden 29, 2025 9:11 am Předmět: |
|
|
Fuuu parada, rozbili ste to tam ako kolky na drahe! Gratulujem.  No a Carmelite zvlast gratulacia za vykon pocas choroby. Teraz sa treba poriadne doliecit, aby sa pliaga nevratila. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: st leden 29, 2025 5:40 pm Předmět: |
|
|
První přípravný trénink na objemový blok. (EF, Magumi)
Veslo 5 min / 1 km
Mazleníčko (trvalo to trochu déle - musela jsem pokecat )
Dřepy
2 x 5 x 40 přední +zadní dřepy
2 x 10 x 60
6 x 10 x 80
Hlídáme hloubku. Zkoušíme spíš highbar.
Bench
2 x 15 x 20
6 x 10 x 40
Ach, zase ten objem. Podle Magumiho se mám na co těšit.
U benče jsem dosáhla své vysněné 70. Teď mířím na 80.  U dřepu a tahu si netroufnu říct, jaké jsou další mety. Ten nezvládnutej dřep na Doplnejch Cupu mě moc mrzí, takže v dalším bloku bude pro mě priorita hloubka.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st leden 29, 2025 6:12 pm Předmět: |
|
|
šest desítek?? uff...  ale jak znám Magumiho, tak to je pouze začátek
tu hloubku dřepu teď neřeš, byla jsi unavená, nevyspaná, málo rozcvičená... navíc to byla pohárovka a pokaždé jsou jiní rozhodčí... a z toho, co jsem viděl na záznamu, ta hloubka byla normál low-bar a pokud jsou rozhodčí přísnější, tak bys tomu určitě snadno trochu pomohla
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt leden 30, 2025 9:13 am Předmět: |
|
|
Ešte dodatočne gratulácie k výsledkom na súťaži. Je vidieť, že spolupráca Magumiho plánovania a tvojej usilovnosti a odhodlania prináša výsledky
Len tak ďalej! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: pá leden 31, 2025 1:28 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Ešte dodatočne gratulácie k výsledkom na súťaži. Je vidieť, že spolupráca Magumiho plánovania a tvojej usilovnosti a odhodlania prináša výsledky
Len tak ďalej! |
Moc děkuji. A řikám Magumímu to samé - že bych bez něj nebyla tam, kde jsem dnes - mám přeobrovské štěstí, že mi programy píše a že se mnou chodí trénovat. Jsem v tomto směru trochu rozmazlená. A jinak mě dřít baví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: pá leden 31, 2025 1:30 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | šest desítek?? uff... ale jak znám Magumiho, tak to je pouze začátek | Když Magumi oznámil desítky, mírně jsem zvedla pravé obočí, načež Magumi řekl, že jestli se mi desítky nelíbí, můžeme klidně dvanáctky. Tak jsem vlastně za ty desítky vděčná.
| vlk# napsal: | | tu hloubku dřepu teď neřeš, byla jsi unavená, nevyspaná, málo rozcvičená... navíc to byla pohárovka a pokaždé jsou jiní rozhodčí... a z toho, co jsem viděl na záznamu, ta hloubka byla normál low-bar a pokud jsou rozhodčí přísnější, tak bys tomu určitě snadno trochu pomohla | - pravda
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: pá leden 31, 2025 1:34 pm Předmět: |
|
|
Druhý přípravný trénink v EF s Magumím
Veslo 5 min / 980 m
Mazleníčko
Přední dřepy
2 x 8 x 40
2 x 8 x 50
Při mazleníčku i úvodních předních dřepů jsem jela na boso.
Tahy
8 x 70
8 x 80
8 x 90
8 x 95
8 x 100
Sme se s Magumím dělili o osu. Bylo to cool.
Bench
2 x 15 x 20
4 x 10 x 42,5
Pořád brblu, když se děti dívají na TikTok a podobné kokotinky, ale včera jsem právě na tom TikToku úplnou náhodou skoukla video americké powerlifterky-influencerky, která hovořila o hover buttu (pozice zadku těsně na lavičce při benči). Tak jsem její praktické rady dnes aplikovala a musím říct, že hover butt je dobrý nápad - nepřeruší se svalový řetězec směrem od hlavy k nohám a pozice je mnohem stabilnější, když nesedíš na zadku ale naopak se víc opíráš o nohy. Já vím, ono je to vlastně jasné, ale i tak mě teorie hover buttu zaujala a pro mě rozhodně funguje.
Trochu jsem spěchala do práce, tak jsem doplňky už nestíhla. Ale i tak byl trénink moc fajn, lehounkej a vyrovnaný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|