|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ripperr

|
Zaslal: pá leden 24, 2025 9:11 am Předmět: |
|
|
Pause Squat
up to 1x250
Legpress
5x12-35
Vypady
2x BW+20 max
Zakopy
4x10-15
Deload squat... Vyskusam, teda budem drepovat maximálne 2-3x do mesiaca a zvysok bude bodybuilding. Nedokážem sa ani po týždni plnohodnotne sa zotaviť z tréningov. Takze budem drepovat každých 10-14 dni a uvidíme. To iste platí pre mŕtvolu a benche. Zvysok bude stále vyšší počet opakovani a kratšie pauzy.
https://youtu.be/T_A4K6z2Nsg?si=UTz-_QqIxwis08GM
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ripperr

|
Zaslal: ne leden 26, 2025 10:32 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne leden 26, 2025 2:48 pm Předmět: |
|
|
Čtu si to tady s vyvalenýma očima a otevřenou čelistí. :) Ty jsi fakt přírodní úkaz, taková kombinace talentu, vůle, dřiny a techniky se jen tak nevidí. Dneska mě tady dostaly ty dipy s dvěma červenými kotoučky, které si jen tak ležérně držíš stehny, bez dipovacího pásku nebo řetězu.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne leden 26, 2025 6:20 pm Předmět: |
|
|
ještě, že se to rozpadlo až na zemi... asi stačilo si slepit "70", ale když jsem pak viděl, jak lehce střídáš ty "60", tak jsem si představil, jak takhle zvedáš dvě roztleskávačky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: čt únor 06, 2025 6:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt únor 06, 2025 9:22 am Předmět: |
|
|
Ty ses zvíře 🫡 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: ne únor 09, 2025 2:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: st únor 12, 2025 8:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st únor 12, 2025 10:16 am Předmět: |
|
|
Asi jediny clovek, kso mi formu schválí
Zene se to nelibi, chtwla by, abch mel aspon 90
U tebe je to skoda, mas auper objemy a vykony _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st únor 12, 2025 10:34 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: |
Asi jediny clovek, kso mi formu schválí
Zene se to nelibi, chtwla by, abch mel aspon 90
U tebe je to skoda, mas auper objemy a vykony |
Že ty nečítaš vlastný log! Také chválospevy si tam mal po poslednej fotke!
| Turakam napsal: | | Forma jak remeň, ako fakt na tú váhu je tam ozaj mäsa a mäsa, klobúk dole. |
| decarabas napsal: | Ustinov má už roky absolútne brutálnu formu Berúc do úvahy naturálny status, vek a kadejaké divné časy tréningov, je to úctyhodná figúra (tíško závidím). |
| vlk# napsal: |
tak já jsem byl hlavně rád, že už to zrcadlo končí :D
a co jsem na fóru, tak bych řekl, že jsou to desítky let, že se tak prakticky narodil :D |
| Dave1913 napsal: | | i já se přidám s poklonou. Forma absolutně neskutečná. Klobouk dolů!! |
Inak už chýba len to, aby Ripper k tej svojej sile a vytrvalosti pridal aj bodybuilderskú formu Čo budeme potom robiť my, bežní smrteľníci? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: st únor 12, 2025 7:26 pm Předmět: |
|
|
Videl wi tie žiliská na rukách, on sa bude klasicky haniť, ale je jak žula už teraz. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: pá únor 14, 2025 11:54 pm Předmět: |
|
|
Low bar squat
up to 20x200 rpe 7,5-8
Pause squat
1x200
1x220
1x250
Multi press HB
4x12-15 140-150
Vypady
3xmax BW+35kg
Zakopy + lytka
4x12-15
Po troch týždňoch opäť low bar a dobrý pocit z tréningu. Bohuzial po nočnej a malo spanku len 4h. Poslednú dobu strašne bojujem proti tomu, mizerný spánok cez deň.. po 2-3 h sa budím, keď sa jedna o normalny nočný spánok tieto problémy nemám. Dnes úplne bez nabudenia a chuti čo je vidieť aj na opakovaniach. Radosť som mal az pri 250, že to išlo pekne kontrolovane.
Ak ma niektorý už sledujú niekoľko rokov tak som to aj tuto spomínal, že v roku 2009-2010 som podstúpil abdominoplastiku ( odstránenie prebytočnej kože - u mna z brucha) koza nikdy nebude a nie je pevná. takze musím máte minimálne percento tuku aby sme sa mohli baviť o niejakej forme. Takze v kratkosti asi toľko k tomu a o žiadnej žule alebo forme sa nemôžme absolútne baviť.
https://youtube.com/shorts/fGcT8W06r3I?si=aKLihz2-fG2S69j1
https://youtube.com/shorts/RlCx5QDtgiY?si=tbyx0jwPfZY_MpBR
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: so únor 15, 2025 9:49 am Předmět: |
|
|
Boli te po takovemhle treninku nohy, nebo uz sis zvykl?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|