|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so únor 15, 2025 9:59 am Předmět: |
|
|
Kdyz 20*200 je 7.5-8, kolik by bylo na 10?
25?
(A na jaka cisla.se chceš dostat? Jaka jsou nutna na bednu?) _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: so únor 15, 2025 3:36 pm Předmět: |
|
|
pěkná pauzička na kávu u těch 250 ;)
a na těch 200 máš pěknou dynamiku i tempo, je vidět, že na tohle jsou svalová vlákna zvyklá a dát takhle 16 opáček v kuse, to je parádní výkon.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so únor 15, 2025 7:14 pm Předmět: |
|
|
Pfúú, iné mordovisko, ale tu si doma, toto je tvoj svet! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: ne únor 16, 2025 8:43 am Předmět: |
|
|
CG bench
9x150 8,5-9
4x160 8,5-9
10x140
Incline DB bench
10x50
10x60
DB shoulder press
2x10 42
Biceps EZ + Triceps
4x12-15 35 + 4x15
Rovnaky trening ako minule, deficit spanku a nechuť. Teraz budem mat 2 dni volna takze cieľ je dostať čo najviac. Ešte som pociťoval únavu tricakov z minula. Každopádne som spoko, či už technikou aj výkonom napriek, že som to absolútne necvicil mesiace.
https://youtube.com/shorts/nAQZDyMElhE?si=u35uNj78jZpv2MSn
https://youtube.com/shorts/8MJvyNQn1DU?si=M4_3PzhRoAJdVphx
MilanT- zatiaľ je to ok, svalovka je aj únava ale nie tak výrazná. Občasne mám oveľa horšie svalovice aj pri nižších váhach. Je to individuálne.
Peter Ustinov - no okolo 22 by som dal určite v ten deň. Pozeral som minuloročné výsledky a víťaz dal 86opakovani z 5 disciplín. Čo je hrôzostrašne a neberie mi to hlava. Tie iste váhy a disciplíny budú čo aj minuly rok. Dokonca aj František Piroš sa prihlásil. Absolútne nemyslím na pódiové umiestnenie. Dôležité je pokorit svoje limity. Veľmi rad a potešil by som sa týmto výkonom - Drep 25x200, bench 15x150, mrtvola 15x230, tlak v stoji 6-7x100, zhyby BW +20kg x15... Ak vôbec docielim tieto cisla, lebo však tieto disciplíny idú rad za radom, takze za niekoľko hodín absolvovať tieto disciplilny max počte opakovaní.
vlk#- verím, že ak by som zlepšil este kondíciu čo budem aj mojim cieľom (zaradim prowler pripadne nosenie bremien či podobne cviky) tak budem schopný dať okolo 25x200...
turakam - dakujem, každopádne si nerobím veľké oci. dôležité je sa nezranit a užívať si tréningy. Držím palce na sutazi a v co najlepsi vykon. Verím, že S 160-165, B 120-122,5, D 180-190 pokoris teraz na sutazi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne únor 16, 2025 9:17 am Předmět: |
|
|
Krom shybu jsou to cisla z jiného světa
Ta kde ty vidis desitky opakovani, ja ni nedoufam v maxka
Za me jsi prostě elita _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: st únor 19, 2025 12:27 am Předmět: |
|
|
Squat
up to 280kg
7x220 with pause
MP HB squat
20x110
15x140
11x170
Výpady
2xmax počet krokov BW+20kg
Predkopy + zakopy
3x15
Prehodil som si PULL za Leg day, lebo od zajtra ma čakajú zase nočné a po nich ráno sa absolútne neviem rozdrepovat a sústrediť od únavy. Takze este citeľná svalovka a tuhosť, tak som zvolil ist hore do pohodovej jednotky a následne jedna pracovná séria do rep 6,5-7. Zvysok týždňa už len ráno. Do súťaže je este presne 5,5 týždňa a ja dom nerobil mŕtvoly vyše 5 týždňov presne a skoro rovnako ani military. Push press nerobím nejde mi to a nechcem vkladať do toho zbytočnú prácu a energiu.
https://youtube.com/shorts/bRehuO7LR6w?si=kuov09gv_8WPFbJ1
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: čt únor 20, 2025 9:28 am Předmět: |
|
|
brutalní síla na tom dřepu
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: po únor 24, 2025 11:47 pm Předmět: |
|
|
Low bar squat
up to 22x200 PR rpe 8,5
Deficit deadlift
up to 10x230 rpe 7
Lunges BW+40
2x max
Leg curl + leg extension
4x10-20
Dnes posledné ťažké drepy teda skôr high reps séria pred súťažou (5 weeks out). 22x200 je PR pri rpe tak 8,5... sám určite neskúsim a nevidím dôvod ist úplne na rpe 10 az 11 čo samozrejme nie je. Už viem aké pocity, bolesť, pálenie pľúc, ťažkopádne nohy, hlava kričí nie a ja dráždim doslova smažim CNS-ku.. Takze si preto nechávam dostatočnú rezervu. Okolo 13-15 este pojdem niečo bud na 5opk alebo pause do 3 opk. Mŕtvoly som išiel presne po 6 týždňoch. Doslova-dopismena to bude masaker a zahul na CNS-ku. Každopádne už to dokončím, nasledujúce týždne bude cieľ výrazne zlepšiť pracovnú kapacitu a kondíciu. V pláne mám hlavne prowler intervalovo trénovať a niekde ist výrazne kratšie pauzy.
https://youtu.be/SPeotNE7mb8?si=jn7YwR-U2XyQVE6r
https://youtube.com/shorts/AVK-uV6CmIk?si=fkP6wYIqNyumkJJ0
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út únor 25, 2025 7:27 am Předmět: |
|
|
Bude to nekde k videni?
YouTube? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út únor 25, 2025 7:40 am Předmět: |
|
|
tohle je za mě prostě neskutečný
sám jsem schopný se vyhecovat u dřepů do nějakých desítek a je to brutální posun mimo komfortní zónu
jakmile jsem se snažil zvednout opakování na 15 a víc, tak jsem umíral už u 100kg na čince
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út únor 25, 2025 8:16 am Předmět: |
|
|
Jak píše Pajas, do desiatky-dvanástky sa človek hecne, ale 22?
A to sa už nebavíme o váhe na činke, to je proste iná galaxia. Darmo, Ripper je legenda a nie náhodou. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prarazit
|
Zaslal: út únor 25, 2025 9:16 am Předmět: |
|
|
Opravdu velká síla i vytrvalost, klobouk dolů.
Ať se na soutěži zadaří.
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: út březen 04, 2025 7:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: st březen 05, 2025 7:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt březen 06, 2025 8:09 am Předmět: |
|
|
To prvni schema se mi hrozně libi!💪 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|