MilanT log

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 138, 139, 140  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - MilanT log  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> MilanT log
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
caukymnauky

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2025 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Zítra nebo pozítří bych si chtěl jít lehce zacvičit, tak na 50%, stejný trénink ale prostě ubrat na vše a další tréninky pak hlavně série a opakování, váhy zkusit ubrat co nejméně a uvidím jak to půjde.

Obcas mivam jasnovidecke sklony... vidim dalsi Milanuv zapis, kde sviti jedno nebo dve PR
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
decarabas

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2025 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Ale nechceš nás o ten leták připravit a nechceš si ho nechat jen pro sebe, že ne?

Prisahám, že som ho chcel odfotiť, ale medzitým ho brat vyhodil. On je ale Rando v Košiciach tak prevarený, že skôr či neskôr mi niekto víťazoslavne napíše, že to našiel v schránke

Caukymnauky: Jo, minimálne v pomere k BW, keď zhodil 5 kilo vďaka grcaniu

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2025 9:41 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Škoda, sakryš. No ale tak příště
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
cohen999

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2025 11:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
Cohen: Joo,vždy sa to dá povýšiť na vyššiu úroveň. V taký čas sa len vyzliecť donaha a ľahnúť si do vane a modliť sa za odpustenie.
Problem je, ze v tom stave to do vane proste nestihnes. Co stihnes, mozno, je sadnut si na misu. Tym vyriesis spodok. Aby si vyriesil aj vrch, treba mat poruke pripravene velke vedro. Ale to je z kategorie "predvidavost level 3000" a tam som sa bohuzial este nedostal.
MilanT

PříspěvekZaslal: po březen 10, 2025 8:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

caukymnauky napsal:
MilanT napsal:
Zítra nebo pozítří bych si chtěl jít lehce zacvičit, tak na 50%, stejný trénink ale prostě ubrat na vše a další tréninky pak hlavně série a opakování, váhy zkusit ubrat co nejméně a uvidím jak to půjde.

Obcas mivam jasnovidecke sklony... vidim dalsi Milanuv zapis, kde sviti jedno nebo dve PR

Paradoxem je, že jsem dneska dal PRko na gripper, zmáčkl jsem 250, který mám vedle počítače ale tím že to necvičím pravidelně si to zapisovat červěně s tučným nebudu.
MilanT

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2025 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vršek - první ponemoční trénink

Incline bench (vyšší náklon, střední úchop)
3x100
6x92.5
7x90

Síla byla ale hned přestala, třetí opáčko bylo furt lehké, myslel jsem že dám ještě 5 ale čtvrté velmi tvrdý blok.

Bench (pauzy)
5x101
5x100

Pullover jednou rukou na kladce
8-8x 28
6-6x 28

Klokov press (pauza)
3x65
5x60

Tricepsy JČ v leže hlavou dolů (s pauzou)
6x27
6x27

Side lying raises
5x13
5x13

Přítahy VČ na nakloněné lavici
3+6x90
3+5x90

Přítahy VČ na nakloněné lavici (široký úchop) + Rozpažování na nakloněné lavici
12x73.5 + 20x shrugs + 10x60 / 8x16 + 20s streč

U všeho jsem dal jen dvě série, nemá cenu dávat víc, když se tělo vrací po nemoci. Na všechno slabší než obvykle, uvidím další tréninky.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt březen 13, 2025 8:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:

U všeho jsem dal jen dvě série, nemá cenu dávat víc, když se tělo vrací po nemoci. Na všechno slabší než obvykle, uvidím další tréninky.
Bylo by divné kdyby si nebyl slabý po nemoci .o) Navíc čím vyšší výkonost máš, tím pomaleji se člověk vrací +geny,věk a dalších milion faktorů, ale netlač na sebe a za pár týdnů jsi zpět a ještě ti to třeba prospěje v rámci strategického zhoršení a "restartu kalorií"
MilanT

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2025 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To jo, ale vždycky jsem pak stejně smutnější

Spodek + ruce

Bicepsové zdvihy nadhmatem
6x38.5
7x36
6x36

Bicepsy JČ v sedě s vytáčením

3x25
3x24
10x20

Cable wrist-wrench 1-arm + Extension bar
6-6x30.5 + 213x19
10x28 + 13x19

Pronation/supination wooden lever
4x 20cm
8x 15cm

Mrtvý tah klasika
2x180
1x200
0x220 nevím jestli hlava, nebo síla, spíš hlava, protože 200 šlo v poho každopádně tohle je první return trénink, takže je důležitý, že jsem udělal nějaký stimulus, moc to nepřepálil abych se příště vrátil zase o kousek silnější
3x200 resety pásek
2x200 resety pásek
5x170 resety

Jednonožní RDL s jednoručkou (s pauzou dole)
10x100 PR

SSB výpony (s pauzou dole, maximální streč, naplé nohy)
10x150
9x160

Musím tady hrát na ten maximální streč, proplé nohy a využít co nejvíce nevýhodnou pozici, abych nemusel zvedat takovou váhu, protože to bude mnohem příjemnější a přínosnější a lýtka dostanou více zabrat. Samozřejmě v rámci progresování se tam taky dostanu ale důležité je to technikou oddalovat co nejvíc, aby svaly dostali co nejvíce zabrat vs celková únava

Předkopávání
12x20,20,20,20,15
11x20,20,20,20,15
10x20,20,20,20,15

Zakopávání (zatlé lýtka)
7x20,20,1.25
5x20,20,1.25
MilanT

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2025 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2025 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi to fakt na tom vršku spodku musím vždy jen pošolíchat nebo udělat jednu sérii. Mám zas kripling svalovku na ruce, dobíhá ještě vršek z předevčíra a bolí i hamstringy, lýtka prdel a tak dále. Zítra asi odpočinek na víc a odeberu na ruce jednu sérii. Na bicepsy příště vezmu 23 kilo, je tam nějaký problém s pravačkou, ta bolí hodně, levá je v pohodě.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2025 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle me je blbost jet ruce se spodkem
Jed je s vrskem at u spodku odpočívají
vlk#

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2025 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak to je hustej cvik, a ještě s takovou váhou, a ještě stát na jedné noze, a ještě to držet v jedné ruce... to určitě nebudu zkoumat, k čemu je to dobré :D
MilanT

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2025 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ustinov: Máš rechta starej kulturisto. Štvalo mě, že tam je tolik cviků ale nedá se na vršku spodku svítit, protože pak mám zase shyby a takhle bych to nikdy neuregeneroval nebo bych musel tak půl série za den :D Od příště to dám k vršku.

Vlk: Je to takový párty cvik :D Na zábavu a na procvičení hamstringů. Po tich mrtvolách tím dokážu ty hamstringy víc zacílit, protože je to sice na jedné noze, ale furt "jen 100 kilo" a celkově to nedělá takovou únavu i když svaly dostanou zabrat teda parádně :D
MilanT

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2025 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vršek

Incline bench (vyšší sklon, střední úchop)
5x100
7x95 kontrolovaně
5x96

Škoda té první, kdybych více kontroloval pohyb tak by i těch šest mohlo být, ale fajn, síla už se vrací tam kde má být, protože jsem nikdy víc nedal

Benchpress s pauzou
5x105

Dal jsem "hlavní" benče až jako druhotný cvik, protože mám vršek kozou svalově slabší, tak chci prioritizovat incline benče, což je fajn i zhlediska, že je tam větší carryover na militarypressy, naposledy jsem skončil na 3x90 a tich 100kg by se hodilo zapsat

Shyby širokým nadhmatem
7x22.25
6x22.75

Tlaky za hlavou s VČ (na dotek, střední úchop, první op. z mrtvého bodu)
4x66
6x62.5

Triceps jč kladka
5x27.5
3x27
3x26.5
Levačka nějak vypadávala ale sílu si v první obhájila, na pravačku v posledních dvou sériích o dvě víc.

Upažování jč jedna ruka
8x26.5-27
10x25.6

Meadows rows (max streč, bez pásku)
12x15,15,15,15,10,2.5,1.25,0.5 k pasu
12x15,15,15,15 trapézy, lopatky

Kdybych měl do konce života cvičit jeden cvik na záda, je to zaručeně tento
MilanT

PříspěvekZaslal: út březen 18, 2025 7:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17.3 Spodek

Dřepy

1x170
3x170 pásek
5x150
5x140

Rumuny

1+6x180 trhačky
1+6x180 hook
1+8x160 hook

SSB výpony (pauza ve streči, proplé nohy)

11x170
10x172.5

Zakopávání (zatlé lýtka)

10x20,20,0.5

Zdvihy nohou ve visu (držení stálé tenze)

15x

Bolela mě nepříjemně hlava. Takže na doplňky minimum a na předloktí jsem zapomněl. Po dlouhé době jsem zkusil klasické dřepy, jezdil jsem teď spoustu
u měsíců SSB s řetězy, je to nezvyk a i nohám to dalo hodně zabrat, klasický dřep je mnohem víc o nohách, kdežto u ssb jak je váha vepředu dostávají zase více zabrat vrchní vzpřimovače, kvadricepsy trochu jinak a lýtka.

Musím zařazovat větší rotaci cviků a mít více variací pohybového vzoru - dřepu, abych si nezvykl moc na jednu a pak byl bolavý u všeho ostatního. Dnes to cítím a to s údivem, jaké minimum jsem odjel. Ale je to jasné, nový pohyb, musím vyšperkovat regeneraci a hlavně nabít zase nějakou pracovní kapacitu, nedřepoval jsem ani jak jsem byl nemocný.

Rumuny ok, ale zvolil jsem lehčí váhu, protože minule ty mrtvoly též nebyli ještě 100%, tak ať se do tréninkového režimu nastoupí pomalu, příště asi 190 a pak se uvidí. Což mě přivádí k tomu, že rumuny na jedné noze z příštího tréninku odstraňuji a nahradím je tahem s nataženýma nohama nebo nečím takovým.

Výpony v pořádku, líbí se mi ta nová technika, dokážu použít menší váhu, takže jsem stabilnější, žádný cheating a dá to lýtkám jako takovým více zabrat.

Na zdvihách nohou ve visu není moc co řešit, jen by to chtělo přidat alespoň 1-2 série, každopádně jak mě bolela hlava, tak jsem dal jen toto a konec. Poslední dobou mě bolí hlava nějak často, tak snad to nebude nic závažnějšího, ten trénink to omezuje, ale především v mém přemýšlení a uvažování v tom tréninku -> když mám napsaný trénink tak ho odjedu přesně v tom znění, ale nedokážu už nic přidat/odebrat/změnit, musím být striktní, protože jinak mě to rozhodí, po tom tréninku mám samozřejmě radost že jsem si dal do těla ale v tu chvíli jsem neutrální.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - MilanT log Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 110, 111, 112 ... 138, 139, 140  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: