|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Dave1913

|
Zaslal: st březen 26, 2025 1:15 pm Předmět: |
|
|
Ahoj všem,
malinký recap po měsíci a něco
Před 4 týdny mě skolila chřipka, jeden večer jsem měl 38,8°C, což už byla skoro moje smrt  posilku jsem vynechal na 10 dní.
Další dva týdny jsem se necítil uplně nejlíp, chodil jsem cvičit, ale bylo to takový "odcvičit povinně to, co trenér napsal", než abych tam nechal něco navíc, což je potřeba k progressu.
Po 5měsíčním megacyklu, kde jsem vynechal lowbar dřepy a makal na posílení nohou při highbarech jsem měl problém se adaptovat zpět na lowbary, ale postupně to začínám cítit líp.
Včera lowbar 4x4 se 165 kg s nízkým RPE, doufám, že se brzy dostanu na výkony v lowbarech kde jsem byl a o něco dál!
Závody přesně za 3 měsíce.
Ať to lítá! _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dave1913

|
Zaslal: pá červen 06, 2025 9:58 am Předmět: |
|
|
Ahoj přátelé,
tak zas po nějaké době se ozývám.
Mám 3 týdny do závodů a vypadá to, že pokud nic nepokazím na závodech, mohl by padnout rekord v totalu.
Z poslední měsíc jsem se dostal na výkony:
dřep do 200x2 (RPE 8,5-9)
benč do 135x2 (RPE 8,5-9)
tah do 215-1 (RPE 8); 212,5x3 (RPE 9,5)
RPE jsou ještě nízká, takže půjdeme trochu nahoru.
V porovnání s předchozíma přípravama jsem o pár kg dopředu, tak snad se nic nepokazí
(PS. v pondělí mě u dřepu trochu prásklo v zádech, no prásklo, jsem nějak zkřípnutej... mám tak blbou vanu, že mi nesedí pásek, buď moc natěsno, nebo navolno, tak se to asi zádům nelíbilo... dnes mi trenér napsal tah do 220 kg, což jsem nikdy v posilovně nešel (chodím vždy jen do openeru, takže nejvíc 217,5 kg s rezervou, soutěžně 235kg)... tak snad se dnes nezraním  ).
Ať se daří! _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá červen 06, 2025 12:34 pm Předmět: |
|
|
pěkná příprava, jsem zvědavý, co z toho vymáčkneš, tohle ti jde ;) a jak píšeš, ať se nezraníš!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so červen 07, 2025 4:07 pm Předmět: |
|
|
Ten ťah na ig bol krásne ľahký, skvelé! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so červen 07, 2025 8:45 pm Předmět: |
|
|
Dejv má životnú formu _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so červen 07, 2025 8:54 pm Předmět: |
|
|
Pis pravidelně, zajima me tvuj postup _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: ne červen 08, 2025 12:58 pm Předmět: |
|
|
Ahoj vsem.
Díky moc. Životní forma to asi opravdu je, diky Pepku.
Vlku, díky, hlavne to zdraví
turku, děkuju moc, nakonec bylo 220 kg tak lehký že jsme šli 225 kg
Pavle, ok, pokusím se psát 😆 ale nekopíroval bych můj postup. Marcel už me za ty 2 roky dostatečně poznal a ví, co na mě funguje (a ja mu do toho kecám😆).
Zajímavost je, ze poslední 3 přípravy jsem šel openery stejně nebo vic, než jsem šel v přípravě. To taky nemůžeš praktikovat u každého. Jsem prostě závodní typ, který se nedokáže tsk hecnout v tréninku.
Patek 6.6 - Bestrong Brno
Mrtvý tah - 195x1, 210x1, 220x1 @8, 225x1 @9 (poslední dvě tréninkové PR)
Larsen press (benc bez noh) - do 127,5x3 PR, 120-3x4
benc byl v superserii s pritahy s nataženýma rukama - 25-3x10
Výpady s JČ - 32,5-3x10 na každou nohu
Ab wheel + švihadlo 4 superserie
Veslo 5min _________________ vfab
Naposledy upravil Dave1913 dne ne červen 08, 2025 1:08 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: ne červen 08, 2025 1:05 pm Předmět: |
|
|
Po pátečních výpadech jsem mel TOTÁLNĚ rozbitej zadek, z kolečka, které jsem jel snad po 3 měsících rozbitý břicho a z toho stahování zase latissimy 😆 potřeboval jsem ale dnes, naštěstí jsem to rozhýbal a promazal (34 let na krku 😆)
Neděle 8.6. - ASK Blansko
Dřep - 180-3x3 @8
Board press (5cm) - 137,5-3x2 @8,5, 130-2x4
Hacken dřep - zlehka 3x10 (rezerva 2-4 op.)
Cocaine deadlift (rumun v tempu s pauzou dole) - 120-3x5
Veslování 45 stupňů (neco mezi shora a zepředu) - 3x10
Zadní delty - 3x10 _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne červen 08, 2025 3:39 pm Předmět: |
|
|
Ney tvoje tréningy vazne kopirovat nehodlám
Ja to mam přesně opačně, netroufnu si na opener nic, co nemam jisteho v trenigu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne červen 08, 2025 5:17 pm Předmět: |
|
|
To si osobne ani neviem predstaviť, radšej zapísať nižšie a neprísť o meet, ale tak ty si už rokmi riadne zocelený závodník a výkonnostne úplne inde. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: po červen 09, 2025 2:32 pm Předmět: |
|
|
Důležité je napsat, že já v tréninku před závody nejdu nikdy na krev. Vždycky mám nějakou rezervu. Psychicky je strašně důležitý mít tréninku rezervu a vědět, že na závodech dáš víc.
Zadruhé, na konci přípravy v tréninku jsem už dost zničený, tělo má naakumulovanou únavu. Na závody mám deload, odpočneš, najíš se. Další důvod proč zvedneš víc.
A co se týče mrtvoly, na druhej a třetí pokus jdu na závodech jak zombie. Pouštím si hudbu do sluchátek a celou dobu jsem uzavřený do sebe a mega nahecovaný. To prostě v tréninku nedokážu. Ani by to nešlo, je to strašně psychicky náročné.
Ve videu níže posílám páteční tah s 225 kg. Toto nejspíš půjdu jako opener (možná 225,5 kg, nevím, musím brát v potaz že jsem byl v cizím prostředí a heclej, jinak trénuju sám  ).
Kdyby to bylo na krev, nedovolil bych si s touto vahou otevírat.
https://www.youtube.com/shorts/j5ZV8yBoD0o _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červen 09, 2025 7:36 pm Předmět: |
|
|
225 a 225.5 neni prece rozdíl 😁 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: po červen 09, 2025 8:26 pm Předmět: |
|
|
Jo sorry myslel jsem 222,5 😆 _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po červen 09, 2025 8:30 pm Předmět: |
|
|
To taky ne _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út červen 10, 2025 9:03 pm Předmět: |
|
|
Úterý 10.6. - uhelna Jedovnice
Dřep - 185x1, 195x1, 205x1 @8,5-9?, 185x1 paused
Benč - 125x1, 130x1, 135x1, 140x1 @9, 120x5
Power rows - 105-3x6 zlehka
Biceps+triceps EZ 2x superserie ve stoje + fr.tl.
Spěchačka koupat
Dřep šel krásně, ještě mame rezervu na příště, aby porad zůstala rezerva na zavody 😆
Benč nebyl úplně nejlehčí, ale 145 by pořád šlo v klidu
Dnešní trénink proběhl s kamarádem, co se chodí jen odreagovat, pokec, žádnej hec, což je taky plus, že se to má kam posunout.[/b] _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|