Dave - lift/zábava/pumpa

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Dave - lift/zábava/pumpa  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Dave - lift/zábava/pumpa
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Dave1913

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2025 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

s měsíčním zpožděním zde posílám report ze závodů.
Pozdě z důvodu hodně práce, dovolené a brutálního zklamání :D

DŘEP:
205 ok
212,5 ok
220 ok

Plán byl jít stejně jako v červnu na družstvech. Tam padlo 222,5 kg s velkou rezervou a bylo na 225 kg, ale věděl jsem, že mám o 3 kg míň, tak jsem to chtěl zopakovat.
Bohužel už po prvním pokusu jsem se cítil nějak slabší, tak jsem radši snížil i druhý pokus (z 215 na 212,5) a třetí šel 220 kg. Dobře zvoleno. Akorát.
Po dřepech jsem ale pořád věřil, že by to mohlo vše klapnout.

BENČ:
140 ok
145 ok
150 fail

Plán byl opět jít stejně jako na družstvech, takže 140-145-150. Tady jsem si věřil, protože byl luxusní koberec i lavka, co absolutně neklouzala a dva roky zpět jsem zde dal PR 155 kg. Druhej pokus lehkej, třetí v rukách docela taky, ale od poloviny beton. Nevím...

TAH:
222,5 ok
230 ok
235 fail

Tady asi největší zklamání. Před tahy strašná únava, nějak to tam nebylo. První pokus docela těžkej, tak druhej místo 232,5kg jen 230 kg a totální krev. Šlo to asi stejně, jak v červnu 240 kg, co mi vypadlo nahoře z ruk.
Třetí byl tak na 232,5kg ale nemělo za mě smysl jít jen o 2,5 kg nahoru, tak jsem zkusil 235 kg. Psychická příprava proběhla dobře, ale nešlo to.

TOTAL 595 kg
78,38 GL points
BW 91,7 kg

Netušil jsem, že shozené 2,5-3kg z tuku (držel jsem bílkoviny na 170-200g a opasek byl o dírku míň, takže cca 2-3 cm z pasu) tak rapidně zhorší výkon.
Možná přetrénovanej, možná už ve mně byl nějakej bacil (závody byly v sobotu, holky od čtvrtka nemocné a já to pocítil v pondělí/úterý).

Každopádně obrovský zklamání. Po závodech jsem ani nešel týden cvičit, pak odletěl na dovču na Rhodos, kde jsem byl snad 3x zapumpovat.

Jo a ještě jedna věc, moje první a pravděpodobné poslední zlatá medaile a zrovna takový zklamání

Teď makám, ale víc cílím na hypertrofii, chci se cvičením bavit a nervat tam váhy. Po Novým roce snad bude do trojboje větší chuť a třeba se zase připravím na červnová družstva.
Teď mám 90,5 kg (4-5 kg dole od červnových družstev) a cítím se dobře, sebevědoměji a nemusel jsem se na pláži stydět.
Sice to nebyla ani 20% forma carabase a ani 5% forma Ustinova, ale na fotra dobrý :D

https://www.powerlifting-csst.cz/cze/competition-detail/441

https://youtu.be/ywbc5zNb_Sk

Naposledy upravil Dave1913 dne st říjen 22, 2025 9:06 am, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2025 2:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkný total při té váhovce! těch 235 šlo nahoru docela rychle, ale pak se to zašprclo.

užívej si nový program a novou váhovku a po novém roce se do toho zase opři ;)

ps: těch 150 benč máš mít fail a total 595, pak to sedí ;)
cohen999

PříspěvekZaslal: út říjen 21, 2025 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gratulacia k ZLATU! Skvele vykony. 💪
Dave1913

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2025 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,

vlku, máš pravdu, zespodu mi mrtvola vystřelí a dotah je bída :-)
díky za opravu.

cohen999: díky moc, radost z toho ale nemůžu mít, teoretickej degres od června je 17,5 kg :-D
kdyby nevypadla osa, byl by total 612,5 kg
Turakam

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2025 5:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stále veľmi, veľmi pekné, si ozaj borec!
cohen999

PříspěvekZaslal: st říjen 22, 2025 8:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@dave . bez dramy to nie je to prave orechove.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Dave - lift/zábava/pumpa Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 38, 39, 40
Rychle na stránku:

Přejdi na: