Ahoj,
s měsíčním zpožděním zde posílám report ze závodů.
Pozdě z důvodu hodně práce, dovolené a brutálního zklamání :D
DŘEP:
205 ok
212,5 ok
220 ok
Plán byl jít stejně jako v červnu na družstvech. Tam padlo 222,5 kg s velkou rezervou a bylo na 225 kg, ale věděl jsem, že mám o 3 kg míň, tak jsem to chtěl zopakovat.
Bohužel už po prvním pokusu jsem se cítil nějak slabší, tak jsem radši snížil i druhý pokus (z 215 na 212,5) a třetí šel 220 kg. Dobře zvoleno. Akorát.
Po dřepech jsem ale pořád věřil, že by to mohlo vše klapnout.
BENČ:
140 ok
145 ok
150 fail
Plán byl opět jít stejně jako na družstvech, takže 140-145-150. Tady jsem si věřil, protože byl luxusní koberec i lavka, co absolutně neklouzala a dva roky zpět jsem zde dal PR 155 kg. Druhej pokus lehkej, třetí v rukách docela taky, ale od poloviny beton. Nevím...
TAH:
222,5 ok
230 ok
235 fail
Tady asi největší zklamání. Před tahy strašná únava, nějak to tam nebylo. První pokus docela těžkej, tak druhej místo 232,5kg jen 230 kg a totální krev. Šlo to asi stejně, jak v červnu 240 kg, co mi vypadlo nahoře z ruk.
Třetí byl tak na 232,5kg ale nemělo za mě smysl jít jen o 2,5 kg nahoru, tak jsem zkusil 235 kg. Psychická příprava proběhla dobře, ale nešlo to.
TOTAL 595 kg
78,38 GL points
BW 91,7 kg
Netušil jsem, že shozené 2,5-3kg z tuku (držel jsem bílkoviny na 170-200g a opasek byl o dírku míň, takže cca 2-3 cm z pasu) tak rapidně zhorší výkon.
Možná přetrénovanej, možná už ve mně byl nějakej bacil (závody byly v sobotu, holky od čtvrtka nemocné a já to pocítil v pondělí/úterý).
Každopádně obrovský zklamání. Po závodech jsem ani nešel týden cvičit, pak odletěl na dovču na Rhodos, kde jsem byl snad 3x zapumpovat.
Jo a ještě jedna věc, moje první a pravděpodobné poslední zlatá medaile a zrovna takový zklamání
Teď makám, ale víc cílím na hypertrofii, chci se cvičením bavit a nervat tam váhy. Po Novým roce snad bude do trojboje větší chuť a třeba se zase připravím na červnová družstva.
Teď mám 90,5 kg (4-5 kg dole od červnových družstev) a cítím se dobře, sebevědoměji a nemusel jsem se na pláži stydět.
Sice to nebyla ani 20% forma carabase a ani 5% forma Ustinova, ale na fotra dobrý :D
https://www.powerlifting-csst.cz/cze/competition-detail/441
https://youtu.be/ywbc5zNb_Sk _________________
vfab