Váha: 82kg (a pár gramu navíc)
Rutinní záležitosti:
- (psáno 6:31 po probuzení): Otevřel jsem po probuzení mobil což je špatně a zítra se tomu vyvaruji- na druhou stranu jsem si do poznámek zkopiroval původní text a ten může velmi dobře sloužit k tomu, abych odjel co mám, dokud to nebudu mít zautomatizované - zatím nechávám ale jediné povolené aplikace po probuzeni by mělo být Todoist/Poznámky/Google Kalendář
Spánkový režim:
- (psáno 6:31 po probuzení) Nakonec jsem včera lezl do postele o pár minut později - což je taky špatně, ale jsem rád že jsem se tam snažil dostat. Dnes se budu snažit tam být už přímo na čas. Je tedy potřeba abych začal ukončovat den cca hodinu předtím (kdy začnu dělat ty rutinní věci - příprava jídla atd. abych vše stihl)
- (psáno 21:32) Aktuálně mi to rozhození dne moc nevyšlo, v neděli večer mám vždy pracovní hovor a nedaří se mi to nějak utínat dřív, buď si to neuvědomím, nebo mi je to blbé, každopádně příští týden už to taky budu chtít omezit a raději domluvit na dřívější dobu - dnes byla i má chyba, protože běžně začínáme v 7, že jsem se dostavil až později, takže se to trochu protáhlo - chtěl bych tu poslední hodinu (21-22) mít volnou a nejlépe už i bez modrého světla a internetu - dnes půjdu tedy spát ihned jak to bude možné, ale NIKDY ne dřív, než dodělám věci, které mohu rutinní věci které jsem mohl dodělat, ale neudělal během dny.
Rutinní záležitosti:
- zapsání jídelníčku do kalorických tabulek: přestože jsem nastavil notifikace aby mi upozorňovali po každém jídle abych zapsal, tak jsem se dnes na to vysral, každopádně pečlivě dopíšu ihned po dopsání tohoto logu s vidinou, že je potřeba to příští dny dělat přímo při jídle
- nestihl jsem utřít nádobí ve vhodný čas -> to bych mohl dodělat, kdyby bylo po mě, ale nechci už být neohleduplný vůči máme, protože spí (a tohle dělá rámus), takže zítra vstávám o 10 minut dřív, tedy v 6:20 a toto dodělám
- dopoledne jsem pracoval a po obědě kdy už jsem měl doděláno přišla krize, kdy jsem si při jídle chtěl pustit YouTube, ale tím, že na mě nevyskakují žádné náhledovky, protože jsem si vše vypl, tak jsem hledal co si pustit, to je špatně, když se chci dozvědět nějakou informaci, tak přece vědomě jí vyhledám ne "hledat něco, aby se na něco koukalo" to je blbost, raději se pořádně soustředit na jídlo, takže tomuhle se zítra pekelně vyvaruji, videa která si můžu pouštet mám v reading listu, ale ty mě asi tolik dopaminově neoslovují, stejně jsem si nic nepustil, protože jsem nic nenašel, ale už jenom to, že místo toho abych se pořádně nažral přemýšlím nad nečím jiným je špatně
- žádné tupé dotazy do AI: dnes jsem do AI napsal tupý dotaz, aby mi pomohlo dotvořit přesné rozvržení plyometrie do mého aktuálního tréninkového plánu, protože jsem to chtěl mít jasně dané abych neodhadoval kolik síly mi to ubere a měl reálně nějaký odpich a plán k čemu trochu směřovat - já např. u plyometrie cítím, že potřebuí více změny směrů než horizontální sílu a tím přesně daným programem si to takto mohu lépe korigovat abych tomuto dal více - není toho moc, priorita jsou furt činky, ale je dobré to mít zapsané a konzistentně se u dané disciplíny ukázat, kór když vím, že mě to baví a s rutinou funguji lépe -> abych nepřepálil a zároveň odjel co je potřeba - pak jsem se jí ptal jestli to je uregenerovatelné, protože tím, jak jsem každou věc jednotlivě rozepsal to vypadalo fakt monstrózně, taky reálně nevím proč to píšu, protože při hlubším zamyšlením mi samozřejmě dojde, že regenerace je individuální, musí se to zkusit a to souvisí i s tím programováním plyometrie jako takové - já vím, jak to naprogramovat, co měřit a jak s tím nakládat aby to fungovalo, teorie mám víc než dost, nyní je to potřeba přeprogramovat do praxe
mozek prostě radší napíše po tréninku odjeď "něco", dvakrát týdně "někdy" grip a flexibilitu, ale prakticky se to neodjede a mé logy za posl. 2-3 týdny jsou toho důkazem - vše musí mít svou kolonku :) a když už něco udělá, chce se mu to měnit, vymyšlet něco lepšího, přemýšlet proč by to nešlo - ne, prostě to tam natvrdo šoupnout, progrese je jednoduchá, skoč dál, skoč vejš a nevypadej u toho jak blbeček, u gripu stiskni to pevnějš a u činek přidej kotouč - a podle toho se upravuje atd. takže od dnes už žádné takovéhle bullshity - už jen proto, že když si zpětně čtu tady ty texty, tak to fakt zní bizárně
dodržení rozplánovaného času v kalendáři : tohle nevyšlo, nebo z části - večerní pohovor jsem zvládl, práci před ním jsem přesunul po probuzení ale měl jsem ještě nějaké věci do školy a na ně jsem zapomněl (a tím, že jsem se na kalendář nepodíval, tak jsem je neudělal) - přestože jsem pravděpodobně je mohl stihnout, takže problém, ideálně bych se po probuzení a základních věcech (až si je zautomatizuji) měl podívat do kalendáře a jet podle něj
dodržení úkolů v todoistu
- měl jsem na dnešek naplánovano to parkování, ale tím že nastala stejná situace jako v kalendáři - ráno práce, pak jsem něco dodělával a dělal, ale unikla mi celá naplánovaná podstata dne (naštěstí krom téhle věci jsem dělal ty věci co jsem chtěl udělat) jsem na to zapomněl, zítra to nestihnu, takže přesouváme na úterý po škole či po běhu v 16h kdy by to mělo být dosažitelné
- zároveň jsem si chtěl ještě rozvrhnout zda se mi více vyplatí jezdit do školy autem či autobusem, ale to jsem taktéž vynechal, takže zítra jedu autem (potřebuji být ve škole hlavně ještě o trochu dřív a to by mi pak už nic nesedělo) a zároveň zvážím pro a proti obou z variant (musím porovnat časy jednotlivých věcí - peníze atd. atd.)
celkové shrnutí dne
z dnešního dne mám dobré pocity v tom, že jsem udělal podstatný kus práce v programování, v hovoru jsme taky něco řešili a šlo to, takže to je dobré, pak se mi líbilo že dnešní ranní rutina byla celkově splněná = suple/zuby/zvážení se/ustlání postele atd., nelíbili se mi ty drobky o kterých jsem se zmínil, ale pokud je jedna z věcí kterou bych nejradši dnešní den již dodržel, tak to je abych se plně koukal na kalendář - protože v tom případě by vše šlo lépe - rozvrh hovoru, rozvrh jídel, doba kdy píšu tuhle sebereflexi atd. - mě ještě např. čeká teď poslední jídlo což je taky špatně, protože v 22 běžně chodím spát, takže dnes až budu usínat si zapomatuji jednu věc, ale jako první den dobrý, teď už jen dalších 1000 POUŽÍVEJ TODOIST A KALENDÁŘ jako magor
krteček11 napsal:
No jsem zvědav, jak dlouho tohle vydržíš... Těchto předsevzetí vždycky je (vím i z vlastní zkušenosti) hodně, ale dodržují se už hůře. Přecejen my jsme zvyklí na disciplínu fyzickou, psychickou už ani tolik ne.
Vydržím to do 30.6. za každou cenu a právě tyhlety silácké kecy mě v tom drží A školu mám IT. Kdybych si mohl zpětně vybrat, šel bych na řemeslo - nic užitečného do oboru jsem se tam nenaučil, vše se musím učit sám a kdybych se raději naučil makat s rukama tak mám o skill navíc.
hodina parkovani (chtěl jsem si s kuželama zajít na prázdné parkoviště a párkrát si odzkoušet nějaké couvání protože jsem strašně dlouho necouval (neparkoval couváním) a všude najizdím jen popredu a az pak vycouvavam
couvání se samozřejmě hodí, ale jinak parkuju celý život popředu, protože ve většině případů potřebuji před odjezdem do kufru a upřímně mě vždy překvapuje, kolik lidí si u nákupáků na místo zacouvá, vyšší dívčí je pak zacouvat si na podélné parkování a tam je trénink naopak velmi žádoucí, protože tam není na výběr
Ja som mal inštruktora, ktorý školil vodičov nákladných áut a od pohľadu pohŕdal každým, kto mal problém zvládnuť osobák. Nebolo to príjemné, ale vzal som to z tej strany, že ak sakra xy ľudí dokáže napríklad zacúvať ťahač s návesom, tak neexistuje, aby som bol tak strašné poleno a nezvládol uspokojivo aspoň to osobné auto. A dobre že tak, môžem povedať, že nepoznám stres z jazdy autom ani nič také, som si na ceste stopercentne istý sám sebou v akejkoľvek situácii.
hodina parkovani (chtěl jsem si s kuželama zajít na prázdné parkoviště a párkrát si odzkoušet nějaké couvání protože jsem strašně dlouho necouval (neparkoval couváním) a všude najizdím jen popredu a az pak vycouvavam
couvání se samozřejmě hodí, ale jinak parkuju celý život popředu, protože ve většině případů potřebuji před odjezdem do kufru a upřímně mě vždy překvapuje, kolik lidí si u nákupáků na místo zacouvá, vyšší dívčí je pak zacouvat si na podélné parkování a tam je trénink naopak velmi žádoucí, protože tam není na výběr
Ja som mal inštruktora, ktorý školil vodičov nákladných áut a od pohľadu pohŕdal každým, kto mal problém zvládnuť osobák. Nebolo to príjemné, ale vzal som to z tej strany, že ak sakra xy ľudí dokáže napríklad zacúvať ťahač s návesom, tak neexistuje, aby som bol tak strašné poleno a nezvládol uspokojivo aspoň to osobné auto. A dobre že tak, môžem povedať, že nepoznám stres z jazdy autom ani nič také, som si na ceste stopercentne istý sám sebou v akejkoľvek situácii.
neni uplne zle mat trochu respekt a nebyt si sam sebov isty na 100% .. len vravim
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Reflexe dne 9.2.
Rutinní záležitosti: Ty šli dobře - hlavně především ranní rutina - hned po vstaní už vím co mám dělat a automatizuje se to (ale to z prvu bývá samozřejmě také tou motivací). Včera jsem si teda nepřipravil večer jídlo, což by podle plánu být nemělo ale ráno jsem vstal a ihned jsem na tom začal dělat a dá se to stihnout docela bez problémů i ráno - takže pokud to bude mít takovouhle strukturu, tak mi to nevadí protože to bude též fungovat a lépe, hlavně kvuli tomu, že nemusím večer budit ostatní při oxidování v kuchyni. Ráno jsem si udělal tři jídla vč. Před tréninkového takže jsem nakonec ušetřil dost času před tréninkem a budu to tskto dělat protože je to prostě výhodnější - mohu se najíst v autě, 30 minut cesta domu, nějaký blbosti doma a pak jít cvičit. Časově mi to bude sedět parádně a s trávením jsem taky za dobře.
Spánek: Spánek se včera prodloužil a šel jsem spát tedy až v 23 což je špatně. Na to si musím dávat jasný pozor a lépe organizovat čas. Potřebuji to na regeneraci protože věci je hodně a taky teď ten spánek není tak kvalitnější na čemž se snažím zapracovat, ale nedaří se mi (často se proboudim, divné sny nad kterými člověk akorát přemýšlí atd.). Včera jsem tedy šel spát později a bylo to kvůli tomu, že jsem večer ještě musel dojíst nějaké jídlo a nechtěl jsem jít spát hned po něm. Dnes se mi možná stane něco podobného, to si nejsem ještě jist - musím to všechno orientovst tak aby to vycházelo na 4 pevná jídla a žádné bullshity. Když mi to pak tskto nevyjde, jsem v tomhle problémů - v deset večer mám hlad a teď co s tím... takže zítra už se na to budu JASNĚ soustředit
Dodržování kalendáře a todoist: kalendář jsem dorazil až na jeden úkol, ale to bylo především mou organizační blbosit protože jsem dal nějaký úkol ve stejný čas jako mám trénink a oak už jsem si toho nevšiml , takže jsem si naplánoval zítra že to musím přepsat. Todoist má vse naplánované a tohle bylo ke kalendáři.
Informace k tréninku a plánování: Je potřeba tohle plánovat týden po týdnu, krok po kroku a sledovat - žádné nahodilé změny v objemu, intenzitě atd. to je nahovno - musí se nastavit proměnné a jasně sledovat. Vždy když odjedu horší trénink, tak mám pocit že je něco špatně, ale nemusí, dáme pravidlo že trénink budu moct měnit pouze v neděli, po zhodnocení celého týdne a nikdy ne v žádný jiný den. Dnes jsem třeba řešil benčpressy protozenebyli zas tak dobré, ale prostě ne. To se bude řešit v neděli po dokončení všech týdenních tréninku. Do té doby ende slus.
Tohleto psaní je ze začátku oser, no je velmi důležité a pomáhá mi všechno tohle si uvědomit a hlavně mi přijde že je s tím progres ve všem mnohem rychlejší protože si to prostě napíšu a druhý den nechci opisovat to samé, hlavně těch věcí je strašně moc a papír (i digitální) to umožní přetrídit
Aktuálně mě ještě čekají některé věci z rutinních záležitosti které dodělám, ale od zítra se budu snažit pozměnit strukturu - tou sebereflexí opravdu ukončovat den a nejlépe do devíti hodin ať mám hodinu nějaký klid případně věci jiné než cvičení, rutina a celkový tenhle režim a v 10 už jít vždy úplně s čistou hlavou
celkový pocity ze dne: spíš horší než lepší, ale objektivně to zas tak zlé nebylo, zítra na tom budu líp
Sebereflexe dne 10.2.2026:
Rutinní záležitosti:
- Kalorie: kalorie zapsány, už mi to nedělá takový problém
- Příprava oblečení: zatím nepřipraveno, ale připravím
- Příprava úkolů na druhý den: ok
- Nádobí: vyhotovím
- Uklizeno v kůlně a v pokoji: v pořádku
- Žádné sledování píčovin při jídle: bez problému, protože jakmile je škola tak ani není čas, tohle je problém o víkendech
- Sociální sítě: přihlásil jsem se na facebook, bezdůvodně a sice jen chvíli ale scrolloval, takže tohle je zakáz - na sociální sítě bude sobota večer po tréninku - to bude prostě takový ONLINE ČAS - každé porušení tedy budu jasně psát
- Ustlaná postel v pořádku ale nechal jsem nějaký bordel v kuchyni po snídani a neuklidil, což je špatně a zítra to napravím
Spánkový režím:
- v pořádku, už je to lepší, než minulé dny, dokážu se dostávat okolo desáté do postele, ale chtělo by to po 21. omezit počítač, zítra se budu snažit tuto hodinu už nebýt na počítači a případně mít i dopsanou sebereflexi, jak jsem psal, aby 21-22 byla hodina na dodělání nějakých drobností, ale už offline, vstávání v pořádku, 6.30 standardizovaně, ve čtvrtek budu muset o hodinu dřív, to je vyjímka v rámci rutiny
- dodržení kalendáře: Ano, ale spíš proto, že tu nemám odpoledne nic nepsaného. Akorát jsem běh přesunul na ráno, ale to mě docela bavilo a pravděpodobně to tak nechám.
- splněné úkoly v Todoistu: ještě mi nějaké zbývají, měl bych si jich aktivněji všímat aby se mi právě nestalo jako dnes, že jsem si pamatoval jen ty důležité úkoly, ale drobky co jsou taky potřeba udělat jsem zapomněl, naštěstí jsou to malé věci a ty ještě zvládnu - schválně ale píšu před nimi, abych pak už mohl zaklapnout počítač a před spaním byl už nějakou dobu bez monitoru a jeho modrého světla
- celkové shrnutí dne: ten ranní běh byl fakt výborný, takto to mám rád, možná to nechám na to ráno, den byl ale pocitově dlouhý, dnes každopádně už lepší pocit ze všeho jak včera a uvidíme co přinese zítřek - vše zase pojedu na PLNÝ BOMBY!
...+ dal jsem si ještě pravidlo, to je taky důležité napsat, že tréninkové změny budu dělat pouze v sobotu po tréninku v rámci zhodnocení celého tréninkového týdne, občas po odcvičení blbého tréninku mám pocit, že bych měl něco urpavit, že něco nesedí, ale nemusí tomu být tak a mnohem větší informace řekne až shrnutí celkové týdne a i tam bych neměl být úplně zbrklý v rámci změn (abych mohl dlouhodobě sledovat progres), ideálně to chce něco ve stylu:
2 týdny budu psát že jsem u benče nestabilní -> dobře, je tam asi problém s nestabilitou, zkusím přidat 2x týdně 3*5-10s těžkké holdy po dobu dvou týdnů - po dvou týdnech zhodnotím a pokud se to zlepšilo nechávám a vím jasně co funguje (příp. nefunguje)
Rutinní záležitosti:
- Kalorie: dopíšu posl. jídlo, jinak vše zapsáno (posl. jídlo vlastně taktéž zapsáno, jen poupravím drobnosti co jsem reálně snědl)
- Příprava oblečení: zatím nepřipraveno, připravím
- Příprava úkolů na druhý den: zatím nepřipraveno, připravím, taktéž bych chtěl trochu rozepsat jinačí způsob, jak plánovat rutinní úkoly (projekty, práce, atd. co se děje každý týden), protože asi kalendář přestanu používat a našel jsem možná trochu vhodnější způsob - je to dobré hlavně taky k té sebereflexi - uvidím co se opravdu stalo a co ne - abych věděl kde je slabý článek a taky mi to umožní být flexibilnější, protože se to někdy nakupí a musí se něco posunout a to je v nějakém kalendáři vždy oser - a na různé naplánované věci co se opravdu musí stát přesně v danou chvíli mám Todoist
- Nádobí: vyhotovím - dělám to nyní vždy ráno, večer umeju, ráno utřu
- Žádné sledování píčovin při jídle: bez problému, ale jak jsem napsal již včera - víkend je problémem
- Sociální sítě: totéž
Spánkový režim:
- usnutí dobré, ale zapomněl jsem si zapnout budík a nějak jsem se prospal o půlhodiny déle
chvalim celkovy pristup (i kdyz na nadobi a obleceni bych se mohl vy... xD, ale nehejtim to)
jenom otazka - to jidlo tak moc hlidas proc? IMHO kvalitni bilkoviny se daji odhadnout od oka bez problemu a zbytek u Tebe hraje nejakou velkou roli, ze to musis mit takto presne?
Tím že si to takto zapíšu tak mi to umožňuje být v jídelničku flexibilnější, někdy zaimprovizovat nebo mít někdy více jídel. Doposud jsem jedl poslední 4 roky to samé a jen jsem zvyšoval porce, ale už mě to trochu přestalo bavit - a zas když bych jedl každý den něco jiného, tak v tom není žádný systém a to se mi nelíbí. Jinak nechci moc přibrat, nikdy nechci mít nad 90 kilo a jsem i realista že bych v životě ani 90 kilo naturálně ve formě neměl a pro mě i celkově kvůli tomu že běhám, plavu, sprintuju a skáču tak se mi vyplatí mít spíš méně tuku.
Dlouhou dobu jsem se taky snažil o ten pravidelný zápis a sralo mě, že jsem to nedodržoval, dal jsem třeba tři dny a pak nic - buď prostě budu počítat a naplno, nebo nebudu počítat vůbec. A já jsem se v tuhle chvíli rozhodl počítat z důvodu zmíněných nahoře a pak z principu, že jsem to předtím nedokázal i když jsem si říkal, že to budu dělat.
Ale nedrtím to tak pevně, protože nechci zhubnout ani nabrat, nezajímá mě zda hitnu přesně 3000, ale spíš zda se motám kolem nastaveného čísla a týdenní průměr cca odpovídá
Sebereflexe 12.2.
Rutinní záležitosti
- Nádobí: ráno neumyto, což byl můj problém protože jsem si špatně rozvrhl čas
- Kalorické tabulky: ok
- Úklid pokoje: uklidím
- ostatní ok
Spánkový režim: Šel jsem spát pozdě (taktéž zbytečně - opravdu bych se měl vědomě snažit po půl deváté ukončovat den abych dořešil všechny blbosti a do 22 jsem už byl v posteli. Uvidíme jak to půjde další dny a případně v neděli bych mohl udělat třeba větší zhodnocení a narvhnout i případné nějaké změny. Spal jsem tedy méně, protože jsem sel spát po 11 a vstával 5:45 (což je každý druhý čtvrtek).
Trochu mě naštvalo že jsem si zapomněl ráno do batohu plavky - protože čtvrtek je plavání. Dal jsem ale místo toho kola - to vše ale bude zapsáno až v sobotu do logu.
S plánováním úkolů - todoist - plánovat přímo na časy nemusí být vždy dobré, spíš by každý úkol měl obsahovat údaj o časově náročnosti ale přesně kdy už dořešit za běhu - ideálně ale tak, abych po příchodu ze školy měl celý plán co budu dělat a ajk to půjde ua sebou. Je důležité to naplánovat před cvičením, protože pak je tedence více bez plánu nedelat.
Dnes jsem se párkrát přihlásil na sociální síť a to konkrétně právě po tréninku - což je většinou taková ta "krize" kdy se tělu už nechce nic dělat a mozku taky ne - ale nasrat. Pokud si mám vzít nejdůležitější aktuální věc, která mě poznamená do dalšího týdne nejvíce, je to toto. Takže focus na to abych měl vždy po tréninku nějakou akci co dělat.
Ja som sa tak prihlasoval niekoľkokrát denne na Facebook. Až som v jeden deň s tou prokrastináciou sekol, deaktivoval si po 16 rokoch konto a vybavené. Piaty mesiac nevyužívam žiadne sociálne siete.
Člověk by si řekl, že se na to konečně vysral... haha! Žádný takový. Zítra vstávání na čas a sebereflexe standardizovaně dopsaná. Byl jsem s kamarády v hospodě na kulečníku.
Rutinní záležitosti: vše v pořádku, až na to že kalorie ještě dopíšu (teď až mám poslední lehké jídlo jen rybu s malým kouskem pečiva) a ještě uklidím pokoj
Spánkový režím: vstáváačka dobré, včera čas spaní taky ok, ale zítra to bude horší, minimálně co se reálného spánku týče, režim ale udržím
Dodržování úkolů: moc to nebylo dobré - chce to přesně jít podle toho todoistu a i podle té tabulky co jsem si udělal, zkusím to ještě zejtra takto "na vůli" a v případě, že mi to nevyjde, tak zkusím nějak pourpavit aby to vyšlo vždy.
Ráno 14.2.2026:
Ještě si tady dopíšu - opravdu to sledování jakýchkoliv píčovin musím dodržovat striktně, někdy mě to láka, si při jídle pustit nějakou krávovinu, ale ve výsledku se najím, pak bych to chtěl dokoukat a je to zbytečné, protože mi to stejně moc nedá, takže tohle omezím úplně - napsané jako pravidlo to tedy už mám jen ho dodržovat. Většinou sleduju nějaký politický videa, videa o tréninku ale pokud budu upřímný, většina z nich mi nic krom sebraného času nedá - a videa o tréninku si mohu pustit když budu v něm řešit specifický problém a hledat informace.
Pokaždé tedy když to pokazím, to samé i sociální sítě - tak sem napíšu přesný čas, proč se to stalo, co to bylo za video a co by mi reálně to vdieo přineslo kdybych to vzhlédl. Myslím si, že si to razantně během chvílě uvědomím. Včera jsem nakonec nenaplánoval dnešek dopředu - což je špatně, sice to bylo už pozdě večer ale do reflexe jsem napsal, že to udělám.
Zároveň jsem byl pussy, chtěl jsem vstát v 6.30 ale odklepl jsem to a spal jsem dále. Reálně když si budeme upřímný, fyzicky to je asi lepší, než spát jenom 3 hodiny na druhou stranu, jestliže jsem si večer něco řekl, ráno musím táhnout za stejný názor.
Dnes je taky trénink spodku - pravděpodobně půjdu cvičit odpoledne - měl jsem v hlavě, že bych to nechal až na zítra, ale zítra taky bude plno věcí na práci, takže to nebudu nijak posouvat. Dnes ještě sepíšu tréninky a napíšu nějaké tréninkové změny, které bych chtěl aplikovat již příštý týden.
Dnes už jsem dopsal něco ráno. Jinak všechno hotovo v rámci rutinních záležitostí. Od zítra začnu i tím, že vše co budu mít naplánované v rámci týdne udělám vždy i s ohledem na to, že kvůli tomu někdy přijdu o spánek. Takto si zlepším management času a bude mě to nutit dělat vše včas, řádně a správně organizovat čas. Taky jsem si v Excelu vytvořil takovou tabulku, kam vše budu taky zapisovat, tam to bude ještě podrobnější než tady. A to mi pomůže systematičtěji dedukovat jednotlivé problémy ve všem. Dnes jsem to taky přetahl, správně bych měl psát tohle nejpozději před hodinou a touhle dobou už dávno spát. Ale zítra už udržím 6.30 vstávání. To je nejdůležitější - musí být udržen vždy, za kazdou cenu.
Spánek: Taktéž špatný, šel jsem spát až po 23:00 a budíka jsem měl, ale ráno jsem si to rozmyslel a vstával jsem až po sedmé. Přes týden vstávám v pohodě, ale o víkendu mě to láka. Na to se příští týden jasně zaměřím
Prokrastinace: Dnešek byl celkově docela fajn, ale po tréninku jsem si lehl na 5 minut - bylo z toho tři hodiny a pak jsem už byl totální debil, takže k tomuhle se nemá radši ani cenu vyjadřovat, naštěstí dnes nic důležitého až tak nebylo.
Suplementace: ok
Časové bloky: nesplněné, ale od zítra nastupuji s tím svým plánem že každý blok prostě splním i když bych musel omezit spánek
Rutinní záležitosti - nahoven:
- zapínání počítače bez jasného cíle
- sociální sítě - konkrétně instagram, hledal jsem něco o tréninku
- vyčištění zubů ráno
Ostatní docela šlo - všímám si že sledování píčovin při jídle už je relativně omezené, ale tady to mě naštvalo. Jak jsem se vychrápal a byl jsem takový "rozbitý", tak jsem si to nějak v hlavě "přeprogramoval" a místo věcí co jsem měl naplánovaných jsem se šel koukat na nějaké tréninkové videa a informace atd. na instagramu ale reálně jsem se stejně nic nedozvěděl bylo to absolutně zbytečné, víceméně se spíš to moje já vyhýbalo reálným úkolům ale chtělo si ukázat že "dělá něco důležitého"
Dnes ten spánek bude též posunutý - co se týče doby usnutí.
Dobrý cvik na předloktí, teď už to stačí udělat jen 8x70 a nějaké možná bude... lehce jsem pozměnil techniku, už nedávám nohy k opěrkám u nohou, protože se dalo zapřít do nohou a tím udělat větší rozjezd, ale dlouhodobě bude tohle stejně lepší, takže z 51 jsem sunadl na 46.
Je to o dost těžší než ve stoje a hlavně je to tupovzdorný cvik, stačí se na něj stát brutálně silný a nedá se to moc ojebat.
biceps nadhmat v sedě
5x190 ssb dřep pr bez pásku (s lehkou stopkou, no pauza to reálně nebyla, pocitově moc dlouhá, ale beru to jako takový, dolu, stop a rozjezd :D, nejvíc jsem na tuto variaci dal 5x186 a to ještě když jsem to jel na začátku tréninku)
protože se mi pokazil tréninkový týden a něco mi do toho vlezlo a teď to bude možná častější, tak jsem zase zvolil asynchronní split, aktuálně fullbody A/B obden, jedna série na cvik, 0-1 RIR a 15-20 cviků (lýtka, břicho, holeně, předloktí, krk, ono se to nasčítá :), běžných cviků je rozumné množství) a dřepy na konec (tohle byl dnes poslední cvik), no, jsem barbar ale uvidíme :D kardio bude ve volný den (běh/plavání či kolo/volno)
jedině mrtvoly pojedu jinak, ty budou před rumunama těžká jednička (ale bez grindu) + stejná váha jak pojedu pak na rumuny na pár opakování - mrtvoly nechci jet blízko selhání, tam bude cíl každý týden zvedat váhu rychleji a progres na rumuny mi bude určovat kolik přidám tu (aby tam byla vždy nucená rezerva).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru