chci teď na nějakou dobu zkusit trénink bez hudby a celkově jí neposlouchar ani přes den - přijde mi že mi to bere v mnoha věcech vc. tréninku pozornost a i když to někdy motivuje, chtěl bych se umět lépe mtoivovat sám
Vše splněno. Včera jsem failnul čelní dřepy, stáli za hovno. Není to cvik, kterej se dá jet ve třech mikinách protože to potom klouze, dnes jsem si je sundal a dal jsem si jedničku se 140 na usmířenou. Extrémně mě ale sere mobil, přemýšlím, že si budu psát tu sebereflexi na papír a jen to sem vyfotím nebo přepisu když budu ve škole.
Vše splněno. Včera jsem failnul čelní dřepy, stáli za hovno. Není to cvik, kterej se dá jet ve třech mikinách protože to potom klouze, dnes jsem si je sundal a dal jsem si jedničku se 140 na usmířenou. Extrémně mě ale sere mobil, přemýšlím, že si budu psát tu sebereflexi na papír a jen to sem vyfotím nebo přepisu když budu ve škole.
_________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Roumec: Díky. Ale podíval jsem se na ty ceny a radši si budu rýt kamením v jeskyni :D Sebereflexi si stále píšu, ale k sobě, mám to v tom excelu pohromadě se vším, tak je to fajn.
Dřepy teďka docela jdou - funguje mi na ně když to poléchtám 1-2 těžší sérií obden, jediné co je naprd, tak že je jedu vždy až na konci tréninku třeba po dvou hodinách Zjistil jsem taky, že mi ten trénink bez hudby dost sedí, protože se dokážu lépe právě soustředit na trénink, byl jsem na ní ale odst závislý, měl jsem 100 000 minut ročně na Spotify.
5x140 SSB dřep čelní (5. fail)
1x150 SSB dřep čelní
a dneska
4x200 SSB dřep zadní (poslední se nenatočilo, mobil zahlásil, že mám málo místa na disku)
2x210 SSB dřep zadní
Ostatní věci taky nějak jdou, předevčírem 3x3x93.5 na tlaky v sedě na skoro vertikálním sklonu a 6x36 dotklé shyby, 7x115 úzký benč s pauzou což jsem se poměrně divil, protože jsem byl rozbitý z plavání den předtím a ještě ten den dopoledne jsem taky šel plavat. Jen to jsou dlouhé vydřiduch tréninky, ale zas mám pak den volno.
Na ty čelní dřepy s osou jsem se vyprdl celkově, protože mi to fakt ničilo klíční kosti a když bylo pod nulou a měl jsem hodně oblečení tak se to blbě drželo, ty ssb se drží lépe, přijdou mi teda trochu těžší na střed těla (břicho) ale jsou samozřejmě lehčí na pozicování, mobilitu atd.
ssb zadní 200+ super hloubka i dynamika, ale ty závěry jsou tak na invalidní vozík, tak doufám, že nic nekřupne
Díky, snažím se ty záda zpevňovat všemi možnými cviky aby v případě nouze měli z čeho brát, občas to ujede a ego chce dát další opakování, ale furt mi přijde bezpečnější se zatnout a "urvat to", než si s tím lehat na řetezy - ideálně bych s tím samozřejmě měl jít do stojanu.
Teď to byla taková nějaká zkouška, kde je maximum a aktuálně budu delší dobu na 190-200kg a spíš chci z toho udělat stopky, opakování a podobně, protože chci více dát plavání, sprintům a vršku a nějaké dření bych si mohl kdyžtak nechat na ty čelní dřepy, kde to tak fatální být nemusí :D
Mega, si dríč! Ale osobne by som sa bál tých skrutov v záverečnej tretine drepu,toto sa ti pri bežnom drepe nestane, činka ta tak vlniť nepusti, si veľmi silný, ale aby si to nevybralo svoju daň.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
paradne ti to ide vsetko hore, v komercnom gyme by si uz mal isto aj svoj fanklub len nezabudni obcas aj na deloady, nech sa vsetko stihne zregenerovat..
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Možno to bude tým, že máš relatívne slabší front squat ku back squatu. Čítal som, že ideálny pomer je niekde okolo 1:0,85 a akceptovateľné minimum je 1:0,75. Ty máš 1:0,7 a to ešte k SSB squatu, čo bude podľa mňa ťažšie než klasický low bar.
Takže možno by som skúsil toto vylepšiť a snáď sa odstráni aj ten technický fail. Možno by nebolo od veci skúsiť aj niečo ako Frankenstein squat.
Možno to bude tým, že máš relatívne slabší front squat ku back squatu. Čítal som, že ideálny pomer je niekde okolo 1:0,85 a akceptovateľné minimum je 1:0,75. Ty máš 1:0,7 a to ešte k SSB squatu, čo bude podľa mňa ťažšie než klasický low bar.
Takže možno by som skúsil toto vylepšiť a snáď sa odstráni aj ten technický fail. Možno by nebolo od veci skúsiť aj niečo ako Frankenstein squat.
Já už absolutně odmítám si dávat klasickou osu na ramena dopředu, fakt jsem z toho měl rozjebané klíční kosti a nedá se říct, že bych se na to vykašlal bez zkoušky, protože každý rok se čelní alespoň na pár měsíců objevil - jinak by ten frankenstein/zombie squat mohl být dobrý, protože tě to taky účí být vzpřímený.
V tom čelním dřepu mám rezervy, právě protože do toho nemohu poslat záda - zařadil jsem ten ssb čelní, tam se ohnout nedá tak se uvidí.
Jinak co se týče ssb a poměry, ona je sviňácká v tom, že záleží kde máš ty madla (úhel na ose, různé ssb to mají jinak + jak to držíš) takže ten výkon není tak dobře porovnatelný jako lowbar vs lowbar ale tahle mi přijde těžší jak lowbar - minimálně je mnohem těžší na vršek zad. Když jsem s ní začal tak lowbar byl 5x185 a tohle byllo 5x145, ale jsou to zase jiné svaly - nějaký carryover tam bude - to co dřepnu na toto, dřepnu vždy i na lowbar a kdybych ho začal cvičit, tak bych se začal zlepšovat z koordinace (že bych na lowbar dal o trochu víc).
Lowbar mi přijde že více zatíží spodek zad - taky se můžeš předklonit, ale spíš celým úhlem a zádá máš neutrálně - hýždě, vzpřimovače, , než že do toho zapojíš i krk, trapézy, hrudní vzpřimovače (které často mají svalovku když jedu vyšší objem).
...
Dneska jsem dal PR na běh ... 800m 43m převýšení za 3:15, na měkkém poli, asi největší laktát, co jsem kdy zažil, fakt to bolelo, tím nemyslím pálilo ale bolelo po doběhnutí :D zítra si tedy možná volno navíc dám. Tep podle hodinek tak velký nebyl, 170 bylo max, 150 průměr, ale myslím si, že nestihl ani vystoupat :D
Dneska jsem dal PR na běh ... 800m 43m převýšení za 3:15, na měkkém poli, asi největší laktát, co jsem kdy zažil, fakt to bolelo, tím nemyslím pálilo ale bolelo po doběhnutí :D zítra si tedy možná volno navíc dám. Tep podle hodinek tak velký nebyl, 170 bylo max, 150 průměr, ale myslím si, že nestihl ani vystoupat :D
A to ešte počkaj, keď sa dostaneš na 5000 metrov. Presne na toto ťa majú pripraviť intervaly.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
A to ešte počkaj, keď sa dostaneš na 5000 metrov. Presne na toto ťa majú pripraviť intervaly.
To neni interval, to je jeden sprint😁
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
@ustinov . ale áno, pochopil som. Chcel som len naznačiť, že dať naplno 800m je len začiatok.
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru